کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
خوشحالم،از با شما بودن خوشحالمBig Grin،درسته كليرنس خوردن بده Sad اما اينجا با دوستان با محبتي مثل شما بودن باعث افتخاره كه خداوند نصيبمون كردهRolleyes. قدر اين لحظه ها رو بدونيم و براي هم آرزوهاي زيبا داشته باشيمSmile از جنس آرزوي متين خان واسه من و خانواده امWink
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
سلام بچه ها من آنژیو کردم امروز مرخص میشم دکتر گفت استرس نباید داشته باشی ... مگه میشه ...
2014AS4491
Interview:3 Apr, 3 person, Yerevan, ,ceac update14 March, 3 Apr, 4,5,8,9 April 18,19 Aug from US then Embassy
2sep last update تماس تلفنی مبنی بر نبود ویزا نامبر کلیر در 18 آگوست
دو روزه بچه ها دارن واستون آرزوي سلامتي مي كننRolleyes،خدا رو شكر مرتضي خان،همه چي به خير مي گذره باور كن Smileمن كه امروز با خوندن پست هاي mattin و H pier عزيز انرژي و آرزوهام چندين برابر شد،يه مقداريشو مي فرستم واسه شماBig Grin
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-05-25 ساعت 08:39)Morteza 2014 نوشته:  سلام بچه ها من آنژیو کردم امروز مرخص میشم دکتر گفت استرس نباید داشته باشی ... مگه میشه ...
خدا رو شکر کلا استرس برا همه چی بد آدم رو از درون میپوسونه من میخوام برم اونجا که دیگه از این استرس لعنتی خلاص شم ولی صد درصد اونجام همین .ژنتیکش که تو بدن باشه خوب نمیشهSmileWink
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
(2014-05-25 ساعت 08:39)Morteza 2014 نوشته:  سلام بچه ها من آنژیو کردم امروز مرخص میشم دکتر گفت استرس نباید داشته باشی ... مگه میشه ...

انشاالله همیشه صحیح و سلامت باشی Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin استرس چرا عزیز در این صفحه کلیرنس 2014 انسان یاد می گیره که چطوری امید داشته باشه و با صبر وبردباری بر تمامی مشکلات غلبه کند و همیشه مثل تمامی دوستان پیروز و سربلند باشد
همیشه سبز و سربلند باشید مثل سرو TongueTongueTongueTongue
برنده همسرم -شماره کیس:2014AS26XX تاریخ رویت قبولی: 1/May تاریخ ارسال: 10/May (با ایمیل) کنسولگری : ایروان تاریخ مصاحبه هفته سوم December برگه آبی کلیر 30می
در مورد افقی کردن امضاء ها نظرم به شخص خاصی نبود و کلی نوشتم ، از همه اونهائی که این کار را انجام دادند ممنونم و آنهائی هم که تا حالا این کار را نکردند امیدوارم انجامش بدهند باز هم از همه هم مهاجری های دوست داشتنی و مهربونم متشکرم
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
تشکر کنندگان: behfaza ، قصه گو ، nedali ، armin021 ، nedaba ، pari pari

خدمت آقا مرتضی گل خودم عرض کنم که مصاحبه من هم یک هفته بعد از شما بود و به احتمال زیاد کلیریمان نزدیک بهم خواهد بود انشالله ، اگر اهل سفر زمینی بودی باهم میرویم ایروان و مطمئن باش اینقدر با هم میخندیم که شاید منم مجبور بشم برم آنژیو ، استرس را با یک تیپپا فراری بده ، هر اتفاقی که قرار هست بیافتد خواهد افتاد ، بقول شاعر " کشتی آنجا که خواهد رود - مگر ناخدا جامه بر تن درد (دریدن) ولی بیا سعی کنیم نیمه پر لیوان را ببینیم ، پس بیا انرژی گرانبهایمان را بگذاریم برای تحقیق برای عملکرد درست در آینده در زمینه های پیش رو ، تقویت زبان ، روحیه بخشی به دیگران و امیدواربودن به آینده ، تمام بچه های هم مهاجری ات در کنارت هستند - شاد و پر انرژی باشید
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست

مرتضی جون سلام ... خوشحالم که سلامتی ات رو بدست آوردی و راهی منزل شدی
امیدوارم که همیشه خوب وسلامت باشی و دیگه با دکتر جماعت سر وکاری نداشته باشی مگر برای تفریح و روابط دوستانه
استرس رو کلا فراموش کن انشاله که خیلی زود کلیر میشی و مطمئن باش که دیر و زود داره ولی سوخت وسوز نداره
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
امشب شب مهتابه من ويزامو ميخوام
افيسر اگر خوابه من دوستامو ميخوام
دوستان سلام
١٦ روز گذشت و هنوز هيچ خبرى نيستBig Grin
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
(2014-05-25 ساعت 08:22)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «MONTAZER2» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «mjarim» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Nazanin samadi» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Hamid nezam» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «batigoal_189» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «ehsanifv» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «kage.omid» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «farshadm999» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «chaymon» عزیزღღღ

قصه گوی عزیز این آرزوهای تو قوته قلبیه برای ما با آرزوی هرچه زودتر کلیر شدن همسر عزیزت امیدوارم باهم برای گرفتن ویزا راهی سفر بشین
کیس نامبر:32XX / ارسال مدارک:23 می ،پست آرامکس / تعداد نفرات کیس : فقط خودم / سفارت: آنکارا----> ابوظبی/ کارنت: 9 دسامبر / مصاحبه: هفته چهارم فوریه-برگه آبی و چک کردن بعد چهار ماه
updates:23feb, 24feb, 25feb, 5mar, 9june, 10june
کلیر june10 بعد از 107 روز انتظارCool
ویزا 7 july مقصد ایرواین (هفته آخر اکتبر)Big Grin
تشکر کنندگان: ALEX55 ، maryam_a ، قصه گو ، 5ina ، armin021 ، nedaba ، arashS ، aaraam ، farshadm999 ، srt ، hamidrezapir1 ، pari pari ، pari pariaaa ، soli asali
(2014-05-25 ساعت 01:22)me_u نوشته:  
(2014-05-25 ساعت 01:00)20142ddc نوشته:  
(2014-05-25 ساعت 00:38)me_u نوشته:  
(2014-05-24 ساعت 21:26)20142ddc نوشته:  سلام عمو سعید عزیز
اگر براتون مقدور هست یک جواب فوری به من بدهید
امروز نفر سوم کیس ما که نمیدونم همسرم هست یا پسر ۲۱ ساله ام رو ریفیوز کردندچه طوری میتونم بفهمم که کدومشون هستند؟ الان ایمیل زدم به سفارت وسوالمو پرسیدم
واقعا نمیفهمم این یعنی چی؟

سلام.دوست عزیزم
طبق قانون اداره مهاجرت ویزا برای خانواده با فرزندان مجرد زیر 21 سال صادر میشه.
هنگام برنده شدن فرزندتون زیر 21 سال بوده.

اینکه ملاک برای صدور ویزا تاریخ کنونی است یا تاریخ برنده شدن شما در لاتاری را میتونید با 1 ایمیل به سفارت مربوطه جویا بشید.شاید بررسی روی این قضیه باعث بشه که تصمیم جدیدی برای فرزندتون بگیرند.به هر حال اقدام کردن روی این قضیه ضرری نداره.برای این منظور حتما تاکید کنید که هنگام برنده شدن شما فرزندتون زیر 21 سال بوده است.

سرافراز باشید.مثل سرو
سلام دوست عزیز از هم فکری شما صمیمانه سپاسگزارم.
موضوع دیگری که برای من سوال است اینکه امروز شنبه هست وسیس چه طور امروز برای کیس ما آپدیت شده؟

سلام .بنظر میرسه بررسی پرونده های ادمین پروسس سرعت گرفته است.این یعنی تکلیف کار داره مشخص میشه.
این یعنی به قول یکی از دوستان:
اندکی صبر سحر دختر زیبایی است

سرافراز باشید.مثل سرو

کسانی که از سالهای پیش اطلاع دارن.مورد های مشابه که فرزند 21 سال داشتند ایا کسی ریفیوز شده ؟
سفارت ابوظبی/مصاحبه 15 نوامبر/3نفر/کلیرنس خوردیم/ کلیر شدیم 29 may دریافت ویزا = june // مقصد: مریلند
سفرنامه من
تشکر کنندگان: قصه گو ، armin021 ، sysmaster ، hamidrezapir1 ، soli asali
(2014-05-25 ساعت 10:32)behfaza نوشته:  
(2014-05-25 ساعت 09:46)عراقی نوشته:  در مورد افقی کردن امضاء ها نظرم به شخص خاصی نبود و کلی نوشتم ، از همه اونهائی که این کار را انجام دادند ممنونم و آنهائی هم که تا حالا این کار را نکردند امیدوارم انجامش بدهند باز هم از همه هم مهاجری های دوست داشتنی و مهربونم متشکرم

آقا به توصیه عمو سعید عزیز هم احترام نمیگذارن . جماعت کم لطف !

سلام دوست مهاجر انجام شد قربان
من سه روز فكر كردم يه بيت شعر گفتم اونم با ضد حال مواجه شد
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
(2014-05-25 ساعت 10:28)Hassan2014 نوشته:  امشب شب مهتابه من ويزامو ميخوام
دوستان سلام

جان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 16 روزBig Grin
بزار عرقت خشک بشه عزیزمSmile
ما با 186 روز همچنان بلاتکلیفیمSad
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

مرتضی جان دوست داریم در ضمن استرس خر است یادت باشه هر روز این جمله رو سه بار تکرار کن با آرزوی سلامتی و شادی و ویزای هرچه سريعترBig Grin
کیس نامبر:32XX / ارسال مدارک:23 می ،پست آرامکس / تعداد نفرات کیس : فقط خودم / سفارت: آنکارا----> ابوظبی/ کارنت: 9 دسامبر / مصاحبه: هفته چهارم فوریه-برگه آبی و چک کردن بعد چهار ماه
updates:23feb, 24feb, 25feb, 5mar, 9june, 10june
کلیر june10 بعد از 107 روز انتظارCool
ویزا 7 july مقصد ایرواین (هفته آخر اکتبر)Big Grin
(2014-05-25 ساعت 10:43)ali3875 نوشته:  
(2014-05-25 ساعت 10:28)Hassan2014 نوشته:  امشب شب مهتابه من ويزامو ميخوام
دوستان سلام

جان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 16 روزBig Grin
بزار عرقت خشک بشه عزیزمSmile
ما با 186 روز همچنان بلاتکلیفیمSad

على جان يدونه ٨ اون وسط بزارى منم مثل شما ميشم اينقدر سخت نگيرTongue
عجب صبرى خدا دارد !

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان