موضوعها: 0
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-25 ساعت 00:01)farshadm999 نوشته: اینا همه دورو وری های من هستن تو ابوظبی.
love_everlife شما که گویا اصلا با هم تو ۱ روز رفتیم مصاحبه.
یعنی هر موقع یکی از این لیست زیر کلیر بشه من بعدیشم.
خدایا اینارو کلیر کن منم قاطیشون بفرست آمریکا.
love_everlife
ssara
amohammadiazar
armin021
nedaba
hamid.eng
عاطفه سروش
alimomen
** قاطی رو درست نوشتم؟ 
در راستای انرژی مثبت شما عمو فرشاد و عرایض جنابعالی راجع به آزادی اینجانب، دهان مبارکتون را باید از سکه های بهار آزادی به مناسبت آزادی بنده پر کنم!

جیباتم همینطور...
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-25 ساعت 00:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-25 ساعت 00:39 توسط me_u.)
(2014-05-24 ساعت 21:26)20142ddc نوشته: سلام عمو سعید عزیز
اگر براتون مقدور هست یک جواب فوری به من بدهید
امروز نفر سوم کیس ما که نمیدونم همسرم هست یا پسر ۲۱ ساله ام رو ریفیوز کردندچه طوری میتونم بفهمم که کدومشون هستند؟ الان ایمیل زدم به سفارت وسوالمو پرسیدم
واقعا نمیفهمم این یعنی چی؟
سلام.دوست عزیزم
طبق قانون اداره مهاجرت ویزا برای خانواده با فرزندان مجرد زیر 21 سال صادر میشه.
هنگام برنده شدن فرزندتون زیر 21 سال بوده.
اینکه ملاک برای صدور ویزا تاریخ کنونی است یا تاریخ برنده شدن شما در لاتاری را میتونید با 1 ایمیل به سفارت مربوطه جویا بشید.شاید بررسی روی این قضیه باعث بشه که تصمیم جدیدی برای فرزندتون بگیرند.به هر حال اقدام کردن روی این قضیه ضرری نداره.برای این منظور حتما تاکید کنید که هنگام برنده شدن شما فرزندتون زیر 21 سال بوده است.
سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-25 ساعت 00:38)me_u نوشته: (2014-05-24 ساعت 21:26)20142ddc نوشته: سلام عمو سعید عزیز
امروز نفر سوم کیس ما که نمیدونم همسرم هست یا پسر ۲۱ ساله ام رو ریفیوز کردندچه طوری میتونم بفهمم که کدومشون هستند؟ الان ایمیل زدم به سفارت وسوالمو پرسیدم
سلام.دوست عزیزم
اینکه ملاک برای صدور ویزا تاریخ کنونی است یا تاریخ برنده شدن شما در لاتاری را میتونید با 1 ایمیل به سفارت مربوطه جویا بشید.شاید بررسی روی این قضیه باعث بشه که تصمیم جدیدی برای فرزندتون بگیرند.به هر حال اقدام کردن روی این قضیه ضرری نداره.برای این منظور حتما تاکید کنید که هنگام برنده شدن شما فرزندتون زیر 21 سال بوده است.
سرافراز باشید.مثل سرو
سلام دوست عزیز از هم فکری شما صمیمانه سپاسگزارم.
موضوع دیگری که برای من سوال است اینکه امروز شنبه هست وسیس چه طور امروز برای کیس ما آپدیت شده؟
کیس نامبر:**11 تعداد اعضای کیس:3نفر سفارت:آنکارا تاریخ مصاحبه:هفته اول نوامبر کلیرنس با دریافت برگه صورتی
رتبه:
50
0 تشکر در 0 ارسال
ﺧﺪﺍ ﯾﺎ
ﺍﻣﺸﺐ ﺯﯾﺒﺎﺗﺮﯾﻦ ﺳﺮﻧﻮﺷﺖ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ
ﻋﺰﯾﺰﯼ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺭﺍ ﻣﯿﺨﻮﺍﻧﺪ
ﻣﻘﺪﺭ ﮐﻦ
ﺧﺪﺍﯾﺎ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺭﻭﺯﮔﺎﺭﺍﻥ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯾﺶ
ﺭﻗﻢ ﺑﺰﻥ ﻭ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺗﻤﺎﻡ ﻟﺤﻈﺎﺕ
ﺩﺭﯾﺎﺏ
ﻣﺒﺎﺩﺍ ﺧﺴﺘﻪ
ﺑﯿﻤﺎﺭ
ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﻭ ﯾﺎ ﻏﻤﮕﯿﻦ ﺷﻮﺩ
ﺩﻟﺶ ﺭﺍ ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﺷﺎﺩﯼ ﮐﻦ ﻭ
ﺍﻧﭽﻪ ﺭﺍ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺑﻨﺪﮔﺎﻧﺖ ﻋﻄﺎ
ﻣﯿﮑﻨﯽ ﺑﻪ ﺍﻭ ﻧﯿﺰ ﻋﻄﺎ ﮐﻦ
شبی پراز آرامش داشته باشید
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
(2014-05-24 ساعت 23:03)rava نوشته: سلام
چرا اینقدر ناامید، امیدتون به خدا باشه .
امیدوارم به زودی زود خبر خوبی برای شما و همه دوستان بشه.
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)rava» عزیزღღღ
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-25 ساعت 01:00)20142ddc نوشته: (2014-05-25 ساعت 00:38)me_u نوشته: (2014-05-24 ساعت 21:26)20142ddc نوشته: سلام عمو سعید عزیز
سلام.دوست عزیزم
سرافراز باشید.مثل سرو
موضوع دیگری که برای من سوال است اینکه امروز شنبه هست وسیس چه طور امروز برای کیس ما آپدیت شده؟
سلام .بنظر میرسه بررسی پرونده های ادمین پروسس سرعت گرفته است.این یعنی تکلیف کار داره مشخص میشه.
این یعنی به قول یکی از دوستان:
اندکی صبر سحر دختر زیبایی است
سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
2014-05-25 ساعت 01:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-25 ساعت 08:41 توسط قصه گو.)
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «قصه گو» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «azifa» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Morteza 2014» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)hamidrezapir1» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «20142ddc» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «srt» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)eng.civil.81» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «feel» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «alirezaghodrat» عزیزღღღ
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
خوشم مياد همه نشستن پاي فوتبال!
موضوعها: 3
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان جدول آپدیت شد ! بابت این همه تاخیر از همگی عذر خواهم بزارید به حساب درگیری های شخصی طولانی مدت ! ( من واقعا شرمنده همگی شما هستم . قولی که داده بودم خیلی با تاخیر عملی شد .) البته هنوز یکمی دیگه کار داشت اما چون فردا صبح ساعت 5 صبح راهی سفرم گفتم بزار همین طوری منتشرش کنم بعد از سفر تکمیلش میکنم.
ممکنه بعضی از دوستان اطلاعات جدیدشون رو که برای من فرستادن تو جدول نبینن! از این دسته از دوستان خواهش میکنم دوباره بفرستن اطلاعات آپدیت رو چون من تاجایی که شد پیام هام رو زیر و رو کردم.
تاریخ اعلام کارنتی ها هم به فعلا به صورت کلی و موقت هست در آپدیت بعدی با تاریخ روز اعلام میشه .
اینکه میبیند جدول از آپدیت گذشته تغییر چندانی نکرده و کیس قابل توجهی اضافه نشده واقعا تقصیر من نیست دوستان از یه تاریخی به بعد واقعا دیگه پیامی برای من نفرستادن یعنی تو 5 ماه برای من فقط حدود 25 تا 30 تا کیس جدید اطلاعات فرستادن !!
موفق باشید .
(پست موقت بعد از سفر میام برمیدارم یا یکی از دیگه از مدیران عزیز زحمت بکشه عدم تاییدش کنه بعد از 2 روز مرسی.)
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-25 ساعت 01:33)قصه گو نوشته: ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «قصه گو» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «azifa» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Morteza 2014» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)hamidrezapir1» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «20142ddc» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «srt» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)eng.civil.81» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «feel» عزیزღღღ
از لطف شما سپاسگزارم.ولی فکر کنم کلیر شدن ما هورا همراه نباشه.چون اگر شرایط پسرم تغییر نکنه اونوقت تصمیم ما ممکنه برای رفتن تغییر کنه.تا یار چه را خواهدو میلش به چه افتد
کیس نامبر:**11 تعداد اعضای کیس:3نفر سفارت:آنکارا تاریخ مصاحبه:هفته اول نوامبر کلیرنس با دریافت برگه صورتی
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-25 ساعت 02:32)AZAR 1335 نوشته: (2014-05-25 ساعت 01:00)20142ddc نوشته: (2014-05-25 ساعت 00:38)me_u نوشته: (2014-05-24 ساعت 21:26)20142ddc نوشته: سلام عمو سعید عزیز
سلام.دوست عزیزم
سرافراز باشید.مثل سرو
در مورد ما که کیس خانوادگی هستیم همین اتفاق افتاده به سفارت که ایمیل زدیم و علت را جویا شدیم جواب داد همان سایتی که بهتون دادیم را چک کنید وجرا سایت دیگری را چک می کنید.
فرزند دیگرم که اسمش در لیست نبود هم زمان مصاحبه باز در موردش پرسیدم که افیسر گفت وقتی رفتید براش اقدام کنید.پس رودرباستی ندارن و موقع مصاحبه بهتون می گفتن که ریفیوزد شده است . در همین مهاجرسرا افرادی هستند با اینکه نوشته بوده ریفیوزد شدن ویزا گرفتند و الان آمریکا هستند.
خداوند کمک کنه هر چه زودتر هممون از این نگرانیها نجات پیدا کنیم.
سلام دوست عزیز اگر ممکنه بفرمایید نتیجه پی گیری شما چی بود .من واقعا از این موضوع سر در نمی آورم
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و احترام
صبح زیبای بهاری همگی دوستان کلیرینسی بخیر
قصه گوی مهربان بهترین آرزوها برای شما و خانواده محترم
به بهترین وجهی به این تاپیک امید می دی
برای من مثل روز روشن هست قبل از اتمام امتحانهای فرزند همسر شما کلیر میشه من اگه جای شما بودم همین الان بایک انرژی مضاعف برای همه خانواده در خواست ویزا می دادم
به امید روز های روشن
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
2014-05-25 ساعت 08:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-25 ساعت 08:44 توسط قصه گو.)
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «MONTAZER2» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «mjarim» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Nazanin samadi» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Hamid nezam» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «batigoal_189» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «ehsanifv» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «kage.omid» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «farshadm999» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «chaymon» عزیزღღღ