کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-25 ساعت 19:41)عراقی نوشته:  
(2014-05-25 ساعت 19:30)mohsenmb نوشته:  
(2014-05-25 ساعت 19:14)Saeedv13 نوشته:  
(2014-05-25 ساعت 10:32)behfaza نوشته:  آقا به توصیه عمو سعید عزیز هم احترام نمیگذارن . جماعت کم لطف !
حاج آقا به افزاBig Grin
به این افقی کردن امضاها گیر نده برادر من. درست کردن امضاء و ترکیبش یک چیز دلبخواهی و سلیقه ای هست. ما نمی تونیم به کسی بگیم امضاء درست کنه یا نکنه یا اگر می کنه افقی بکنه یا عمودی بکنه!!!... این چه جمله ای بود که من گفتمTongue. همشم از یک فعل خاص استفاده کردم. حواستون به من هست؟!!!!Big Grin
پارسال رضا بیات مرحوم به این امضاهای عمودی حساسیت پیدا کرده بود. تا روز آخر هم به هر کس که امضای عمودی داشت گیر می داد و یا به من دستور می داد که سعید اینو افقیش کنBig Grin. ما فقط گفتیم اگر دوست دارن و صلاح می دونن افقیش کنن. اگرم عمودی دوست دارن خوب نظرشون قابل احترامه. ارادتمند افقی ها و عمودی ها. موفق باشید. سعید

عمو سعید من هرکاری کردم افقی نشد.Sad

آقا محس مگه افقی تر از اینم میشه بابا کارت درسته ، ایول

گفتم همه رو به خط کنمBig Grin بابا یه چند نفر کلیر بشین بیاید بریم دیگه بابا. حوصلمون سر رفت تنهایی CoolWink
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: armin021 ، soli asali ، pari pariaaa ، arashS ، pari pari ، mehdi2014 ، sophia
(2014-05-25 ساعت 19:41)عراقی نوشته:  آقا محس مگه افقی تر از اینم میشه بابا کارت درسته ، ایول

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «عراقی» عزیزღღღ
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: soli asali ، shadi79 ، armin021 ، pari pariaaa ، arashS ، mohsenmb ، عراقی ، nedaba ، pari pari ، ALEX55
یهووووو
یهووو

دووووستاااان
بعد از مدتهاااااا انتظااااااااااااااررررررررررر
بلاخره یه بار اپدیت شدم!!! Cool
آخیش...Smile
شما نمیدونین همین یه دونه اپ دیت ناقابل چقدر از اسسسسترس من کم کرد Big GrinBig GrinBig Grin
2014as0001xxx // ankara // interview novamber // 1 nafar // 1 Update
(2014-05-25 ساعت 20:01)ssafaye66 نوشته:  یهووووو
یهووو

دووووستاااان
بعد از مدتهاااااا انتظااااااااااااااررررررررررر
بلاخره یه بار اپدیت شدم!!! Cool
آخیش...Smile
شما نمیدونین همین یه دونه اپ دیت ناقابل چقدر از اسسسسترس من کم کرد Big GrinBig GrinBig Grin

چه خووب... الان آپديت شديد؟؟ Smile
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، armin021 ، pari pariaaa ، arashS ، nedaba ، pari pari
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)pari pari» عزیزღღღ

پري پري جونم،اين اختصاصي واسه شماست،خيلي وقته منتظرم تا اسمتون بياد.باور كنيد به اندازه ي شما از ديدنش خوشحال شدم.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: maryam_a ، soli asali ، armin021 ، pari pariaaa ، arashS ، nedaba ، pari pari ، shilan ، ALEX55 ، nasim ، sophia
(2014-05-25 ساعت 19:34)عراقی نوشته:  عصر یکشنبه همگی بخیر ، امروز و دیروز یک کم ملال آور بود ولی امیدواریم فردا یک خبرائی بشه و سفارتین عظمی به حول و قوه الهی طی یک عملیات محیر العقول دست به حرکتی انتحاری زده و کلی کلیری اعلام کنند .
منتظر باشید - شادی ها در راهند
باید عرض کنم خدمت شما که فردا هم سفارت عظمی ایروان تعطیل می باشد باشد که سه شنبه همگی رستگار شویم در غیر اینصورت دوباره باید تا 5 شنبه صبر کرد ...Big GrinBig Grin
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
(2014-05-25 ساعت 10:32)behfaza نوشته:  آقا به توصیه عمو سعید عزیز هم احترام نمیگذارن . جماعت کم لطف !
حاج آقا به افزاBig Grin
به این افقی کردن امضاها گیر نده برادر من. درست کردن امضاء و ترکیبش یک چیز دلبخواهی و سلیقه ای هست. ما نمی تونیم به کسی بگیم امضاء درست کنه یا نکنه یا اگر می کنه افقی بکنه یا عمودی بکنه!!!... این چه جمله ای بود که من گفتمTongue. همشم از یک فعل خاص استفاده کردم. حواستون به من هست؟!!!!Big Grin
پارسال رضا بیات مرحوم به این امضاهای عمودی حساسیت پیدا کرده بود. تا روز آخر هم به هر کس که امضای عمودی داشت گیر می داد و یا به من دستور می داد که سعید اینو افقیش کنBig Grin. ما فقط گفتیم اگر دوست دارن و صلاح می دونن افقیش کنن. اگرم عمودی دوست دارن خوب نظرشون قابل احترامه. ارادتمند افقی ها و عمودی ها. موفق باشید. سعید

آخیییییییییییش !!! Big GrinTongue اصلا نمیدونم چه گیریه افقی کن، افقی کن عمو سعید گفته ! والاااااا SmileBig Grin
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: hamidrezapir1 ، armin021 ، arashS ، maryam_a ، nedaba ، pari pari ، shilan ، Saeedv13 ، Good Luck ، nasim
(2014-05-25 ساعت 12:34)Maryrhm نوشته:  دوستان حضرت حافظ مي فرمايد:
چون حسن عاقبت نه به رندي و زاهدي است. ان به كه كار خود به عنايت رها كنند

ايشالا همه عاقبت به خير ميشيم Smile

دوستان يه سوال بي جا ولي به تجربه نياز دارم تو تاپيك انكارا هم خبري نييييي؛)

اقو واسه انكارا رو مدارك ترجمه شده اي كه زودتر از مصاحبه مي فرستيم لازمه كيس نامبر نوشته بشه؟
آخه اونا برگه هاي ترجمه شده ان حيفه Smile

ما رو تمام برگه ها نوشتیم . به نظرم بنویسین بهتره

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
تشکر کنندگان: soli asali ، armin021 ، arashS ، pari pari ، Maryrhm
سلام دوستان:
من سفارت ارمنستان مصاحبه داشتم. برگه آبی گرفتم. من کارم توی درمانگاه دولتی بود ولی در قسمت employer من فکر کردم که کارفرما میشه دانشگاه و زدم دانشگاه. اونجا که رفتم هم افسر و هم کسی که مدارکو گرفت فکر کرده بودن که من دانشگاه کار میکنم. افسر از من پرسید دانشگاه کار میکنی من گفتم نه من توی کلینیک کار میکنم ولی اینارو به فارسی گفتم نمیدونم متوجه شد یا نه؟ در هر صورت نمیدونم شاید کلیرنسم به خاطر این اشتباه بود یا نه؟شاید اگر کلینیک میزدم فرق میکرد. نظر دوستان عزیز رو میخواستم بدونم. و اینکه به نظرتون با ایمیل براشون توضیح بدم یا نه؟
case number 6###، 14 ، یک نفر، تاریخ مصاحبه 20 می،مکان درخواستی مصاحبه انکارا، مکان مصاحبه: ایروان، برگه آبی،اولین اپدیت : 22 may،دومین اپدیت: 24 may، سومین آپدیت 7 July با ایمیل. 14 آگوست بدون ایمیل.
تشکر کنندگان: shadi79 ، soli asali ، armin021 ، arashS ، nedaba ، pari pari ، kage.omid ، taleghani ، nasim ، امین 13 ، sophia
حاج آقا به افزاBig Grin
خدا آخر و عاقبت همه مونو به خیر کنه! من الان چند دقیقه است دارم در بحر جملات بالا غور و تعمق می کنم! همانا به درستی که کف ف ف ف ف فرمودیم!Big Grin
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: mohsenmb ، nedaba ، aidaz ، soli asali ، aaraam ، armin021 ، pari pari ، artam2 ، Saeedv13 ، behfaza ، nasim ، sophia
(2014-05-25 ساعت 20:01)قصه گو نوشته:  
(2014-05-25 ساعت 19:41)عراقی نوشته:  آقا محس مگه افقی تر از اینم میشه بابا کارت درسته ، ایول

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «عراقی» عزیزღღღ

هم مهاجری خونگرم خوزستان هفته ای چند بار مارو شرمنده اخلاقت میکنی ، بابا بخدا بسه ، مردیم از خجاللللللللللللللللللللللللتتتتتتتتتتتتتتتت!!!
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
تشکر کنندگان: mohsenmb ، nedaba ، pari pari ، قصه گو ، shilan ، armin021 ، arashS ، nasim
(2014-05-25 ساعت 20:30)sahar66 نوشته:  سلام دوستان:
من سفارت ارمنستان مصاحبه داشتم. برگه آبی گرفتم. من کارم توی درمانگاه دولتی بود ولی در قسمت employer من فکر کردم که کارفرما میشه دانشگاه و زدم دانشگاه. اونجا که رفتم هم افسر و هم کسی که مدارکو گرفت فکر کرده بودن که من دانشگاه کار میکنم. افسر از من پرسید دانشگاه کار میکنی من گفتم نه من توی کلینیک کار میکنم ولی اینارو به فارسی گفتم نمیدونم متوجه شد یا نه؟ در هر صورت نمیدونم شاید کلیرنسم به خاطر این اشتباه بود یا نه؟شاید اگر کلینیک میزدم فرق میکرد. نظر دوستان عزیز رو میخواستم بدونم. و اینکه به نظرتون با ایمیل براشون توضیح بدم یا نه؟

سلام دوست عزيز
براتون آرزو مي‌کنم که خيلي زود کلير بشين. در مورد اينکه فارسي توضيح دادين که به نظر من مشکلي نيست. اگر ابهامي براشون وجود داشت در درک مطالب فارسي حتماً از همکارانشون که مثل بلبل فارسي حرف ميزدن کمک مي‌گرفتن.
در مجموع براي رفع ابهام بد نيست ايميل خلاصه‌اي به سفارت بزنين. البته از نظر من.
موفق باشين و اميدوار Smile
]]]]]
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، sahar66 ، pari pari ، armin021 ، sophia ، pari pariaaa ، nasam
(2014-05-25 ساعت 20:04)kamranh نوشته:  
(2014-05-25 ساعت 19:34)عراقی نوشته:  عصر یکشنبه همگی بخیر ، امروز و دیروز یک کم ملال آور بود ولی امیدواریم فردا یک خبرائی بشه و سفارتین عظمی به حول و قوه الهی طی یک عملیات محیر العقول دست به حرکتی انتحاری زده و کلی کلیری اعلام کنند .
منتظر باشید - شادی ها در راهند
باید عرض کنم خدمت شما که فردا هم سفارت عظمی ایروان تعطیل می باشد باشد که سه شنبه همگی رستگار شویم در غیر اینصورت دوباره باید تا 5 شنبه صبر کرد ...Big GrinBig Grin

یعنی چهارشنبه هم تعطیله؟ زرررررررررررررررررررررررررررررشک!!!!!!!!!!!!!!
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
تشکر کنندگان: pari pari ، shilan ، armin021
یکی از دوستان ماه گذشته(3 می)نموداربسیار مفیدی تهیه کرده بودند که وضعیت ویزاها و کلیر خورده ها و کلا همه برندگان رو نشون میداد.در صورت امکان آپدیت این ماه هم به اشتراک دوستان بگذارید تا خیالها آسوده شه
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، armin021 ، arashS
مگه چهارشنبه هم تعطیله کجاهااااااا وای اصلا تو این شرایط تعطیلی خر است
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان