کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-25 ساعت 22:41)20142ddc نوشته:  سلام دوستان عزیز
من دیشب اعلام کردم که تو سایت سیس جلوی اسم پسرم زده رفیوز ونظر عمو سعید عزیز این هست که به دلیل این می تونه باشه که اون۲۱ سال رو رد کرده چون سفارت آنکارا امروز تعطیل بود فعلا جوابی در این مورد از اونها نگرفتم.ولی به سایت سفارت که مراجعه کردم دیدم در قسمت سوالات متداول سوال دوم دقیقا سوال منو پرسیده وبرداشت من از جواب داده شده این هست که ملاک دادن ویزا به فرزندان فرمی است که موقع ثبت نام پر شده وطولانی شدن زمان دریافت ویزا تاثیری بر دریافت ویزای اونها نداره.حالا این مطلب مطابق ب استنباط بنده است لذا خواهشم اینه که دوستانی که به زبان انگلیسی تسلط بیشتری دارند به سایت سفارت آنکارا یه سری بزنند ومفهوم دقیقتری ارایه کنند تا بنده وسایر دوستانی که همین سوال رو دارند ونگران این موضوع هستند تکلیفشون رو بدونند.از توجه وهمدلی شما صمیمانه سپاسگزارم.
ضمنا بنده همین دیشب بنا به درخواست دوستان امضامو افقی کردم.

دوست محترم
اگه امکان داره لینکشو بذارین ،برای ترجمه در خدمتیم.
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: soli asali ، armin021 ، nedaba ، arashS ، nasim ، janatirad ، sophia ، nasam
(2014-05-25 ساعت 23:24)نام کاربری somi نوشته:  
من دیشب اعلام کردم که تو سایت سیس جلوی اسم پسرم زده رفیوز ونظر عمو سعید عزیز این هست که به دلیل این می تونه باشه که اون۲۱ سال رو رد کرده چون سفارت آنکارا امروز تعطیل بود فعلا جوابی در این مورد از اونها نگرفتم.ولی به سایت سفارت که مراجعه کردم دیدم در قسمت سوالات متداول سوال دوم دقیقا سوال منو پرسیده وبرداشت من از جواب داده شده این هست که ملاک دادن ویزا به فرزندان فرمی است که موقع ثبت نام پر شده وطولانی شدن زمان دریافت ویزا تاثیری بر دریافت ویزای اونها نداره.حالا این مطلب مطابق ب استنباط بنده است لذا خواهشم اینه که دوستانی که به زبان انگلیسی تسلط بیشتری دارند به سایت سفارت آنکارا یه سری بزنند ومفهوم دقیقتری ارایه کنند تا بنده وسایر دوستانی که همین سوال رو دارند ونگران این موضوع هستند تکلیفشون رو بدونند.از توجه وهمدلی شما صمیمانه سپاسگزارم.

دوست محترم
اگه امکان داره لینکشو بذارین ،برای ترجمه در خدمتیم.
turkey.usembassy.gov
از لطف شما سپاسگزارم
کیس نامبر:**11 تعداد اعضای کیس:3نفر سفارت:آنکارا تاریخ مصاحبه:هفته اول نوامبر کلیرنس با دریافت برگه صورتی

تشکر کنندگان: ffrfar ، soli asali ، armin021 ، nedaba ، nasam
(2014-05-25 ساعت 16:02)امین 13 نوشته:  سلام دوستان
من هم امروز با اجازتون 200 روزا پر کردم بدون آپدیت
Big Grin

عجب انرژی . من 60 روز از مصاحبم می گزره داغونم از انتظار . البته نامرا تو آنکارا به خاطره باردار بودن خانومم گفتن سعی می کنن تا 60 - 70 روز جواب بدن اما دریغ
کیس نامبر:2014AS17## تاریخ رویت قبولی 22 اکتبر(6 ماه بعد از قبولی)تاریخ مصاحبه:20 Mar آنکارا-تعداد نفرهای کیس 2 نفر نصفی.آپ دیتها 10 آپریل و 15 می-28مي(با ایمیل)-12 جون.24 جون(با ایمیل).31 جون(با ایمیل).1 آگوست(با ایمیل).11 آگوست.22 آگوست.27 آگوست.2و9و12و17سپتامبر(با ایمیل ).به جا مانده از لاتاری 2014
تشکر کنندگان: soli asali ، armin021 ، arashS ، anahita 62 ، pari pari ، mahan1331 ، mehdi2014 ، pari pariaaa
(2014-05-25 ساعت 22:22)پائیز نوشته:  بچه های آنکارایی کسی بعد از ۲۴ می دیگه آپدیتی نداشته؟؟؟ روز ۲۴ می ۱۷ نفر از بچه ها آپدیت از آمریکا داشتن و همشون هم شماره کیس هاشون زیر ۱۲۰۰ بوده و مصاحبه در اکتبر و نوامبر داشتن امید وارم که به زودی همه ۱۷ نفرشون کلیر بشن

میشه بگید چطوری این 17 نفر رو محاسبه کردین اخه منم خیلی دوست داشتم بدونم چند نفر اپدیت شدن ولی فکر نکنم بشه دقیق محاسبه کرد
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: miladfr12 ، armin021 ، soli asali ، nedaba

دوست عزيز نگران نباشيد ولي موضوع را با استناد به DV_2014_Instructions كه يك مدرك رسمي از سايت ثبت نام ميباشد از سفارت پيگيري كنيد.

در اين سند در چند جا به زير 21 سال بودن فرزندان در موقع ثبت نام براي لاتاري اشاره شده و در صفحه 6 آيتم 14 به وضوح به رد شدن سن فرزندان از 21 سال در فاصله ثبت نام تا صدور ويزا و نام بند قانوني مربوطه اشاره كرده است.

در ضمن هر چند ما از سايت سيس جهت اطلاع استفاده ميكنيم ولي توجه داشته باشيد كه اين سايت به طور رسمي از طرف آنها به ما معرفي نشده و همانطور كه تعدادي از دوستان ديگر هم اشاره كرده بودند از نظر سفارت ملاك و كانال ارتباطي و اطلاعاتي ما سايت سفارت ميباشد. پس به ويژه براي شما كه مورد منفي هم دارد پيشنهاد من به شما اين است كه در مكاتباتتان به آن اشاره اي نكنيد و پرسشتان به گونه اي تاييد ضمني اعلام سايت سيس نباشد.
به عبارتي چيزي را كه دوست نداريم به هيچ وجه به زبان نياوريم.

به اميد پيروزي و بهروزي شما و همه دوستان همراه در اين تاپيك
كيس: 2014AS1XXX رسيدن فرمها به KCC:د May 22 با DHL كارنت: August 13 نامه دوم: August 21 مصاحبه: ابوظبي - October W4
آپديت ها: Oct 29 + (آپديت همگاني 10 Feb)
May 20 (فقط برنده) و 26 مي 9 صبح همگي و كلير: May 26 ساعت 11:30 پس از 214 رووووووز تمام دريافت ويزا:June 19
تشکر کنندگان: aghaghia ، Saeedv13 ، armin021 ، soli asali ، nedaba ، kage.omid ، maryam_a ، sal0811 ، reasonable ، janatirad ، pari pariaaa ، nasam
۱۶۱ روز گذشت هنوز همچنان منتظر
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
تشکر کنندگان: ffrfar ، قصه گو ، armin021 ، soli asali ، nedaba ، pari pari ، maryam_a ، ALEX55 ، mahan1331 ، mehdi2014 ، pari pariaaa ، sophia
(2014-05-25 ساعت 17:07)alimomen نوشته:  
(2014-05-25 ساعت 17:03)nasim نوشته:  
(2014-05-25 ساعت 16:56)reza_top60 نوشته:  
(2014-05-25 ساعت 15:59)tina alin نوشته:  
(2014-05-25 ساعت 14:45)aghaghia نوشته:  بله سفارت ایروان تمام مدارک رو میگیرن بعد آفیسر در انتهای مصاحبه اصل مدارک رو پس میده و ترجمه ها رو نگه میداره...

خیلی بد شد اصل کارت پایان خدمت Sad یکی میگه مهمه یکی میگه مهم نیست حالا چی می شه؟
دوست عزیز با به اینکه من سفارتم ایروان بود جوابتون رو میدم.توی ایروان صد در صد اصل کارت پایان خدمت رو میخواد و از من چون کارتم از این نوع هوشمند و جدید بود انگار برای آفیسر تازگی داشت و انگار تا حالا ندیده بود برای همین اینقدر بالا و پایینش کرد و نگاهش کرد و در آخر رفت به یکی دیگه نشون داد و اومد و بعد اکی کرد.

دوست عزیز اصل کارت خدمت مهمه !!!! توش شک نکن ! مال مارو هم کلی این ور و اون ور کرد و حتی به معافیت شک کرد ! اگه دادی واسه تعویض برو دنبالش اگه می بینی که دیگه هیج راهی نیست و نمی توونی تا وقت مصاحبه کارتتو بگیری یه ایمیل بزن به سفارت ایروان ( اگه مصاحبتون اینجاس ) بگو واسه تعویض دادی و کپیشو داری ببین چه راهی بهت پیشنهاد می دن ! البته تمام تلاشتو بکن که همین جا بگیریش و با خودت ببری واسه مصاجبه
موفق باشی
شاید بتونی مصاحبتو عوض کنی واسه ابوظبی چون اونجا اصلا به اصل کاری ندارن

خیلیم کار دارن. کارت پایان خدمت منو گرفت آفیسر پاشد رفت اون پشت مشتا و تقریبا یه دقه بعد اومد داد بهم
کیس نامبر: **13/ تعداد افراد: خودم/ ارسال فرمها: اوایل می با dhl/ اصلاح فرمها: اواخر می با ایمیل/ کارنتی در آگست/ تاریخ مصاحبه:24 اکتبر/ آنکارا بود خودم زدم ابوظبی/
تاریخ کلیرنس:   بعد از 214 روز انتظار 25 می / تاریخ دریافت ویزا: 19 جون Rolleyes  ,ورود: 20 سپتامبر 2014. دریافت گرین کارت: 20 اکتبر
مرحله دوم: ویزا F2A Tongue تاریخ ارسال مدارک: 15 جون 2016
priority date:June 2016
تشکر کنندگان: reza_top60 ، armin021 ، soli asali ، pari pari ، nasim ، ghasoo
(2014-05-25 ساعت 23:48)uranus88 نوشته:  
(2014-05-25 ساعت 17:07)alimomen نوشته:  
(2014-05-25 ساعت 17:03)nasim نوشته:  
(2014-05-25 ساعت 16:56)reza_top60 نوشته:  
(2014-05-25 ساعت 15:59)tina alin نوشته:  خیلی بد شد اصل کارت پایان خدمت Sad یکی میگه مهمه یکی میگه مهم نیست حالا چی می شه؟
دوست عزیز با به اینکه من سفارتم ایروان بود جوابتون رو میدم.توی ایروان صد در صد اصل کارت پایان خدمت رو میخواد و از من چون کارتم از این نوع هوشمند و جدید بود انگار برای آفیسر تازگی داشت و انگار تا حالا ندیده بود برای همین اینقدر بالا و پایینش کرد و نگاهش کرد و در آخر رفت به یکی دیگه نشون داد و اومد و بعد اکی کرد.

دوست عزیز اصل کارت خدمت مهمه !!!! توش شک نکن ! مال مارو هم کلی این ور و اون ور کرد و حتی به معافیت شک کرد ! اگه دادی واسه تعویض برو دنبالش اگه می بینی که دیگه هیج راهی نیست و نمی توونی تا وقت مصاحبه کارتتو بگیری یه ایمیل بزن به سفارت ایروان ( اگه مصاحبتون اینجاس ) بگو واسه تعویض دادی و کپیشو داری ببین چه راهی بهت پیشنهاد می دن ! البته تمام تلاشتو بکن که همین جا بگیریش و با خودت ببری واسه مصاجبه
موفق باشی
شاید بتونی مصاحبتو عوض کنی واسه ابوظبی چون اونجا اصلا به اصل کاری ندارن

خیلیم کار دارن. کارت پایان خدمت منو گرفت آفیسر پاشد رفت اون پشت مشتا و تقریبا یه دقه بعد اومد داد بهم

ازمن کارت پایان خدمت نخواست چرا نمیدونم

دوستان یک سوال ابوظبی چه روزهایی اعلام کلیر میکنه حدود چه ساعتهایی
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
تشکر کنندگان: armin021 ، soli asali ، pari pari ، nasim ، ghasoo ، sophia
سلام
دوستان 212 کیس اول از پروسه ادمین با تعداد 457 نفر تکلیفشون تقریبا مشخص شده
این تعداد در سه سفارت دبی آنکارا و ایروان و تاکیس نامبر حدود 1550 میباشند
بنظر میرسه تعداد کیسهای ایرانی در این آمار خیلی زیاد است.
ضمنا اعلام میشود بین تکمیل پروسه ادمین در سیس تا آپدیت شدن سایت سفارت ممکنه 7 تا 10 روز اختلاف باشد.
سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

(2014-05-26 ساعت 00:14)me_u نوشته:  سلام
ضمنا اعلام میشود بین تکمیل پروسه ادمین در سیس تا آپدیت شدن سایت سفارت ممکنه 7 تا 10 روز اختلاف باشد.
سرافراز باشید.مثل سرو

اینارو از کجا فهمیدی
ما که 3000 به بالاییم چه وقت دیگه منتظر باشیم؟Cool
باشیم یا نباشیم؟Cool
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان: nedaba ، armin021 ، arashS ، nasim ، ghasoo ، janatirad ، pari pariaaa ، soli asali
(2014-05-26 ساعت 00:09)Maryrhm نوشته:  دوستان Pdf جديد انكارا رو چك كرديد؟ هزينه مصاحبه ٨١٩ دلار شده و تاكيد كرده "همه" ايراني ها كليرنس مي خورن كه حداقل " شش" ماه طول مي كشه!!!! كسي تو اين دو سه هفته اخير انكارا مصاحبه رفته ايا؟ مي خام ببيتم في جدديد براي ٢٠١٥ اعمال مي سه يا به ما هم مي خوره؟؟؟؟ ايه ياس نمى خونم ولي براي خودم كه تازه سه هفته ديگه مي ذم مصاحبه نااميدك حس مي كنم هر كي يه ضرب گرفت يا اولس رفته مصاحبه مي گيره از ما فقط الكي پول مي گيرن اخرسم هيچي!

سلام.
قوانین جدید در سال 2015 اجرا میشود.و به 2014 مربوط نمیشود.نگران نباشید.طبق آنچه که در گذشته تجربه شده است.روند کلیرنس برای کیسهای شماره بالا قبل از مصاحبه شروع میشه.ضمنا افیسر برای شما روند کوتاهتری در هنگام مصاحبه در نظر میگیره تا قبل از پایان سپتامبر تکلیف معلوم بشه.
تو همون سایت که شما میفرمائید در بخش مدیکال نوشته هیچ رکورد واکسنی از ایران پذیرفته نیست ولی در عمل کارت واکسن شما پذیرفته میشه.
پس به آنچه عمل میشه فکر کنید نه به آنچه نوشته شده

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

(2014-05-26 ساعت 00:24)miladfr12 نوشته:  
سرافراز باشید.مثل سرو

اینارو از کجا فهمیدی
باشیم یا نباشیم؟Cool

داش میلاد، شما پاتو بنداز رو پات و عشق و حال کن خودم میرم ویزاتو میگیرم و دو دستی میام تقدیمتون میکنم.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: miladfr12 ، H Pier ، arashS ، ALEX55 ، nasim ، ghasoo ، nedaba ، taleghani ، pari pariaaa ، soli asali
ما هم افقی تر شدیم Big Grin
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: H Pier ، armin021 ، arashS ، pari pari ، mahan1331 ، nasim ، ghasoo ، nedaba ، عراقی ، mehdi2014 ، pari pariaaa ، farshad varaste
(2014-05-26 ساعت 00:33)armin021 نوشته:  
(2014-05-26 ساعت 00:24)miladfr12 نوشته:  
سرافراز باشید.مثل سرو

اینارو از کجا فهمیدی
باشیم یا نباشیم؟Cool

داش میلاد، شما پاتو بنداز رو پات و عشق و حال کن خودم میرم ویزاتو میگیرم و دو دستی میام تقدیمتون میکنم.

آرمین گل دستت درد نکنه فقط خواستم مطمن شم که باشیم یا نباشیم Big Grin
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان: H Pier ، anahita 62 ، arashS ، armin021 ، pari pari ، nasim ، ghasoo ، nedaba ، pari pariaaa ، soli asali
سرافراز باشید.مثل سرو
ما هنوز منتظر اون خبر خوب و هیجان انگیزی که وعده شو داده بودین هستیماااااا، نگید یادشون رفتهBig Grin
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان