کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-26 ساعت 08:57)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-05-26 ساعت 08:50)arffx نوشته:  
(2014-05-26 ساعت 07:24)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-05-26 ساعت 01:20)farshadm999 نوشته:  
(2014-05-26 ساعت 00:09)Maryrhm نوشته:  دوستان Pdf جديد انكارا رو چك كرديد؟ هزينه مصاحبه ٨١٩ دلار شده و تاكيد كرده "همه" ايراني ها كليرنس مي خورن كه حداقل " شش" ماه طول مي كشه!!!! كسي تو اين دو سه هفته اخير انكارا مصاحبه رفته ايا؟ مي خام ببيتم في جدديد براي ٢٠١٥ اعمال مي سه يا به ما هم مي خوره؟؟؟؟ ايه ياس نمى خونم ولي براي خودم كه تازه سه هفته ديگه مي ذم مصاحبه نااميدك حس مي كنم هر كي يه ضرب گرفت يا اولس رفته مصاحبه مي گيره از ما فقط الكي پول مي گيرن اخرسم هيچي!

کجا نوشته؟

ای کاش امسال اینجوری میشد. به نفع ۲۰۱۵ یأ.

نمیدونم چقدر صحت داره، ولی کاش امسال اینطوری بود،واقعا فرشادخان در این مورد خیلی موافقم،اگه هزینه سفارت یک خانواده 3نفری میشد 10میلیون،منهای هزینه ی سفر ومدیکال، اونوقت شاید خیلیا خودشون و بقیه رو به دردسر نندازن، نه که فقط پولدارا بتونن برن و شانسشونو امتحان کنن،بلکه کسی که هدف داشت این کارو انجام میداد!خیلی دوس دارم اگه واقعا اینطوری بود، روند 2015ییهارو چک کنم.
دوست عزيز به نظر شما ايا امكان نداره كه يك ادم بي پول وجود داشته باشه اما در عين حال با هدف بخواد مهاجرت كنه؟ و به نظر شما آيا هركي پولداره الزاما كاملا هدفمند زندگي ميكنه؟ نميدونم معيار مشتركي براي قضاوت كردن درباره پولداري و بي پولي وجود داره يا نه؟ اما يك شخص ممكنه با 100 هزار دلار خودشو پولدار بدونه از طرفي كس ديگه با 500 هزار دلار ميگه من بي پولم. حقيقت پولداري كجاست؟ خوبه كه نقد ها قضاوتهامون هميشه منصفانهو واقع بينانه باشه

اصلا به متن بنده توجه کردین؟! کسی که هدف داشته باشه،نه فقط پول!پول هدف نمیاره، بلکه برعکس، کسی که واقعا بخواد اون پولو جور میکنه،چون به نظرش ارزش داره.

دوستان عزيز چندين صفحه قبل راجع به اين موضوع كلي بحث و جدل شد... نظر همه محترم، ولي خواهش ميكنم ديگه اين بحث و ادامه نديم... با سپاس ...Wink از طرف جمعي از منتظران هوووووورررررااااا
خوشحالم كه طي اين دوازده سالي كه ثبت نام مي كرديم، از معيارها و تبصره ها به دور بوديم،مگر نه اين اما و اگرهاي سليقه ايي،حسابي سنگ ميشد جلوي پاي ما كه دنبال يه نوع ديگه از زندگي (شايد بهتر و آزادانه تر) بوديم در يه جاي ديگه (ولي نه در كشورهاي عربي يا آفريقايي)،توجه داشته باشيد جنس اهداف با هم ديگه متفاوته،ولي واقعاً بيچاره اون كه هدف داره ولي پول نداره، حالا هم كه خداوند بهش لطف نموده،معيارها و سليقه ها و تبصره ها چوب لاي چرخ ميشن،كم كم دارم عذاب وجدان مي گيرم.

پست موقت!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-05-26 ساعت 06:54)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «مهدی 2014» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «martinn» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «aseman abi» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «remgre» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «hudson» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «kage.omid» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «usawin2014» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «mohamad2014» عزیزღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)reza_top60» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «freddyflientstone» عزیزღღღ

ممنون
خوب بالاخره نوبت ما هم شد Smile ديگه اطمينان دارم كه كلير مي شيم Wink
امروز فك كنم فقط سفارت ابوظبي بازه. اميدوارم خبراي خوبي بياد ازين سفارت تنبل!! گرچه ما منتظر اون آپديت خوشگله هستيم از يو اس اي! Sad
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)

كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
(2014-05-25 ساعت 23:40)abbas09 نوشته:  
(2014-05-25 ساعت 22:22)پائیز نوشته:  بچه های آنکارایی کسی بعد از ۲۴ می دیگه آپدیتی نداشته؟؟؟ روز ۲۴ می ۱۷ نفر از بچه ها آپدیت از آمریکا داشتن و همشون هم شماره کیس هاشون زیر ۱۲۰۰ بوده و مصاحبه در اکتبر و نوامبر داشتن امید وارم که به زودی همه ۱۷ نفرشون کلیر بشن

میشه بگید چطوری این 17 نفر رو محاسبه کردین اخه منم خیلی دوست داشتم بدونم چند نفر اپدیت شدن ولی فکر نکنم بشه دقیق محاسبه کرد

از تو سایت اکسل سیس شماره هایی که مربوط به آنکارا هست رو در میاری و از ساایت سیی آخرین آپدیتشون رو بررسی میکنی به همی راحتی عباس جان
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
تشکر کنندگان: mohamad92 ، مهدی 2014 ، ghasoo ، mehdi2014 ، pari pari ، armin021 ، pari pariaaa ، shilan ، soli asali ، anahita 62 ، nasam
سلام دوستان صبح بخير
راستى بچه ها ديشب خواب ديدم تو لاس وگاسم و كلى پول زدم به بدن
كسى تعبيرشو ميدونه ؟
البته ببخشيد تايپكى مخصوص سوالم پيدا نكردم !
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
(2014-05-26 ساعت 06:54)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «مهدی 2014» عزیزღღღ

قصه گوی عزیز بازم مارو فراموش کردی Sad
**2014AS11/تعداد:2 نفر/تاریخ مصاحبه:18 دسامبر-آنکارا /ویزا :کلیر 27 june بعد از 191 روز انتظار - ورود به امریکا 2014 Sep 20 لاس و گاس
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
آپدیت ها : 19-30دسامبر - 16-17-23-24 ژانویه - 11 فوریه - 28 مارچ با ایمیل - 2-3-4-5 - 12-23-24-26 JUNE
تشکر کنندگان: قصه گو ، nasim ، ghasoo ، artam2 ، hamidrezapir1 ، nedaba ، pari pari ، pari pariaaa ، armin021 ، soli asali
(2014-05-26 ساعت 09:43)Narvan نوشته:  قصه گوی عزیز بازم مارو فراموش کردی Sad

نارون عزيز معلوم شدهمه ي پست هاي منو نمي خونيدTongue
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-05-26 ساعت 01:09)ahm254 نوشته:  سلام دوستان عزیز من برای 22ژانویه به سفارت رفتم و چک خوردم نمیدونم الان اصلا بایست چکار کنم اگه لطف کنید یک راهنمایی به من بکنید خیلی ممنون میشم
2014/01/22 نوبت سفارت
2014/05/26تاریخ امروز که گزارش گذاشته ام
مدت زمان4ماه و4 روز انتظار
با کمال تشکر از راهنمایی شما دوستان عزیز

می تونین میل بزنین و بگید نگران پروسه کیستون هستین و الان 120 روزه که منتظرین
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، nedaba ، arashS ، pari pariaaa ، armin021 ، soli asali
دوستان عزیز من هر چی تو سایت آنکارا گشتم خبری از این 819 دلار برای 2015 نبود. لینک مدارک پذیرفته شدگان لاتاری در سفارت آنکارا این صفحه است دیگه؟
http://turkey.usembassy.gov/visa_forms.html
و اینم فایلیه که میگه چه بکنیم:
http://photos.state.gov/libraries/turkey...202013.pdf
و همون 330 دلار ذکر شده و هیچی هم نگفته که 6 ماه بیشتر پروسسینگ طول میکشه.

اتفاقا تو سایت رسمی لاتاری برای برندگان 2014 و 2015 هزینه پروسسینگ فی رو 330$ ذکر کرده:
http://travel.state.gov/content/visas/en...rview.html

یه مشکل دیگه هم هست که منطق کلنگ خورده من میگه جایی که کار اتوماسیون و کامپیوتری میشه هزینه پایین تر میاد نه بالاتر و به خاطر اینترنتی شدن فرم 260 هزینه ها افزایش پیدا نکرده و اگر افزایش داشته دلیل دیگه ای داره (مثلا سرعت بخشیدن به پروسسینگ)
حالا سوای این که خوشحال باید باشیم یا بد حال میخوام بدونم این لینکی که میگین کجاست.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
تشکر کنندگان: ghasoo ، Maryrhm ، nedaba ، pari pari ، pari pariaaa ، kage.omid ، armin021 ، shilan ، soli asali
(2014-05-26 ساعت 09:22)مهدی 2014 نوشته:  [quote='قصه گو' pid='502323' dateline='1401071082']
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «مهدی 2014» عزیزღღღ

ممنون
خوب بالاخره نوبت ما هم شد Smile ديگه اطمينان دارم كه كلير مي شيم Wink
امروز فك كنم فقط سفارت ابوظبي بازه. اميدوارم خبراي خوبي بياد ازين سفارت تنبل!! گرچه ما منتظر اون آپديت خوشگله هستيم از يو اس اي! Sad

سلام صدر نشين خودمون
مگه شما آپديت خوشگله را نگرفتي هفته پيش از يو اس اي؟
كيس: 2014AS1XXX رسيدن فرمها به KCC:د May 22 با DHL كارنت: August 13 نامه دوم: August 21 مصاحبه: ابوظبي - October W4
آپديت ها: Oct 29 + (آپديت همگاني 10 Feb)
May 20 (فقط برنده) و 26 مي 9 صبح همگي و كلير: May 26 ساعت 11:30 پس از 214 رووووووز تمام دريافت ويزا:June 19
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، ghasoo ، nedaba ، pari pari ، arashS ، pari pariaaa ، armin021 ، soli asali
(2014-05-26 ساعت 09:40)Maryrhm نوشته:  
(2014-05-26 ساعت 01:20)farshadm999 نوشته:  
(2014-05-26 ساعت 00:09)Maryrhm نوشته:  دوستان Pdf جديد انكارا رو چك كرديد؟ هزينه مصاحبه ٨١٩ دلار شده و تاكيد كرده "همه" ايراني ها كليرنس مي خورن كه حداقل " شش" ماه طول مي كشه!!!! كسي تو اين دو سه هفته اخير انكارا مصاحبه رفته ايا؟ مي خام ببيتم في جدديد براي ٢٠١٥ اعمال مي سه يا به ما هم مي خوره؟؟؟؟ ايه ياس نمى خونم ولي براي خودم كه تازه سه هفته ديگه مي ذم مصاحبه نااميدك حس مي كنم هر كي يه ضرب گرفت يا اولس رفته مصاحبه مي گيره از ما فقط الكي پول مي گيرن اخرسم هيچي!

کجا نوشته؟

ای کاش امسال اینجوری میشد. به نفع ۲۰۱۵ یأ.

پي دي اف دي ؤي لاتري انكارا رو از سايت بگيريد من قديمي شو داشتم چون دارم مداركمو مي فرستم انكارا ديروز اتفاقي جديدده رو ديدم اضافه شدن هزينه مصاحبه رو نمي دونم اما شش ماه رو به لطف ايميل بارون كردناي امسال دوستان اضافه كردن!!!

میشه لطف کنید و لینک دانلود این پی دی اف رو بزارید؟ من تنونستم پیداش کنم
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، ghasoo ، Maryrhm ، nedaba ، pari pariaaa ، armin021 ، soli asali
دوستان وقتی که کلیر بشیم حتما باید خودمون بریم یا نه؟
و اینکه اگه میتونیم پاس رو بدیم به آژانس برا pickup ،کجا رو معرفی میکنید؟کجا خوبه؟
[resent]
Case No. : 2014AS6$$$/تعداد نفرات کیس: یک نفر/سربازی:معافیت تحصیلی(سال آخر تحصیلم هستم)/پست: آنکارا-> ابوظبی (توسط خودم)/مصاحبه: 14 می/آپدیت ها: 14aug 8july 15,16may /کلیرنس:؟؟؟
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، ghasoo ، قصه گو ، arashS ، armin021 ، soli asali
بچاها ما هممون همين الان آپديت شديم
اي خدااااااا

ويرايش: سيمين راد هم يكيشون آپ شده
كيس: 2014AS1XXX رسيدن فرمها به KCC:د May 22 با DHL كارنت: August 13 نامه دوم: August 21 مصاحبه: ابوظبي - October W4
آپديت ها: Oct 29 + (آپديت همگاني 10 Feb)
May 20 (فقط برنده) و 26 مي 9 صبح همگي و كلير: May 26 ساعت 11:30 پس از 214 رووووووز تمام دريافت ويزا:June 19
قصه گوی عزیز ما هم محتاجیم به این آرزوی زیبای شما Smile
بجا مانده از لاتاری 2014
Priority Date: Dec 05, 2014
Transferred from Vermont to California USCIS office: Aug 27, 2015
Received at California office: Sep 04, 2015
Approved: Sep 22, 2015
NVC Case Number & Invoice ID Number: Oct 29, 2015
I-261 & $120: Nov 16,2015
تشکر کنندگان: ghasoo ، قصه گو ، maryam_a ، artam2 ، nedaba ، pari pari ، arashS ، pari pariaaa ، armin021 ، soli asali
(2014-05-26 ساعت 10:10)NIKKI نوشته:  بچاها ما هممون همين الان آپديت شديم
اي خدااااااا

منم همینطور
یعنی این جمعه می آید؟
2014AS1XXX / 28 Oct, Abu Dhabi / Clear after 210 Days / Dallas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان