کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-26 ساعت 01:09)ahm254 نوشته:  سلام دوستان عزیز من برای 22ژانویه به سفارت رفتم و چک خوردم نمیدونم الان اصلا بایست چکار کنم اگه لطف کنید یک راهنمایی به من بکنید خیلی ممنون میشم
2014/01/22 نوبت سفارت
2014/05/26تاریخ امروز که گزارش گذاشته ام
مدت زمان4ماه و4 روز انتظار
با کمال تشکر از راهنمایی شما دوستان عزیز

دوست عزیز کار خاصی نمیشه کرد باید توکل به خدا داشته باشید و صبر از هفته قبل تازه شروع شده روند کلیر شدن سرعت گرفته، انشاله این هفته خبرهای خوب زیاد داریم
شماره کیس 2014AS00002xxx /ابوظبی / نوامبر/کلیر 29 می
Cool
( بعد از 190 روز )
تشکر کنندگان: armin021 ، 2014families lottery winners ، nasim ، nedaba ، pari pari ، soli asali
(2014-05-25 ساعت 23:31)20142ddc نوشته:  
(2014-05-25 ساعت 23:24)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-05-25 ساعت 22:41)20142ddc نوشته:  سلام دوستان عزیز
من دیشب اعلام کردم که تو سایت سیس جلوی اسم پسرم زده رفیوز ونظر عمو سعید عزیز این هست که به دلیل این می تونه باشه که اون۲۱ سال رو رد کرده چون سفارت آنکارا امروز تعطیل بود فعلا جوابی در این مورد از اونها نگرفتم.ولی به سایت سفارت که مراجعه کردم دیدم در قسمت سوالات متداول سوال دوم دقیقا سوال منو پرسیده وبرداشت من از جواب داده شده این هست که ملاک دادن ویزا به فرزندان فرمی است که موقع ثبت نام پر شده وطولانی شدن زمان دریافت ویزا تاثیری بر دریافت ویزای اونها نداره.حالا این مطلب مطابق ب استنباط بنده است لذا خواهشم اینه که دوستانی که به زبان انگلیسی تسلط بیشتری دارند به سایت سفارت آنکارا یه سری بزنند ومفهوم دقیقتری ارایه کنند تا بنده وسایر دوستانی که همین سوال رو دارند ونگران این موضوع هستند تکلیفشون رو بدونند.از توجه وهمدلی شما صمیمانه سپاسگزارم.
ضمنا بنده همین دیشب بنا به درخواست دوستان امضامو افقی کردم.

دوست محترم
اگه امکان داره لینکشو بذارین ،برای ترجمه در خدمتیم.
turkey.usembassy.gov
از لطف شما سپاسگزارم

دوست گرامی
در قسمت FAQ یا سوالات متداول کیس شما مطرح شده بود، جواب این بود که "فرزند شما ممکنه ویزا بهش تعلق بگیره اگر شامل مواردی بشه که در CSPA اومده،" لینک اون هم موجود بود که خیلی تعریفای طویلی داشت ،من با نگاه اجمالیی که انداختم به این نتیجه رسیدم که شامل فرزند شما نمیشه،و کلا هم این که خودشون ریفیوز کردن معلومه که شرایطشو درنظر گرفتن.
ضمنا در ادامه نوشته "این ما هستیم که در طول مصاحبه مشخص میکنیم فرزندتان شامل CSPA میشه یا نه " نمیدونم حالا به شما چیزی گفتن اون موقع یا نه.
به هر حال واقعیت امر اینه، شما مطمنا خواهید تونست بهترین راهو برای فرزندتون انتخاب کنید تا در آینده چه اینجا و چه در امریکا سربلند و موفق باشه.
با آرزوهای خوب
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: arashS ، kage.omid ، armin021 ، shayesteh ، nedaba ، janatirad ، soli asali
(2014-05-26 ساعت 01:20)farshadm999 نوشته:  
(2014-05-26 ساعت 00:09)Maryrhm نوشته:  دوستان Pdf جديد انكارا رو چك كرديد؟ هزينه مصاحبه ٨١٩ دلار شده و تاكيد كرده "همه" ايراني ها كليرنس مي خورن كه حداقل " شش" ماه طول مي كشه!!!! كسي تو اين دو سه هفته اخير انكارا مصاحبه رفته ايا؟ مي خام ببيتم في جدديد براي ٢٠١٥ اعمال مي سه يا به ما هم مي خوره؟؟؟؟ ايه ياس نمى خونم ولي براي خودم كه تازه سه هفته ديگه مي ذم مصاحبه نااميدك حس مي كنم هر كي يه ضرب گرفت يا اولس رفته مصاحبه مي گيره از ما فقط الكي پول مي گيرن اخرسم هيچي!

کجا نوشته؟

ای کاش امسال اینجوری میشد. به نفع ۲۰۱۵ یأ.
چه نفعی دقیقا؟؟؟؟
شماره کیس:*** 2015AS4
تاریخ رویت قبولی:1may
کنسولگری:ankara>ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :1
کارنت شدن کیس: january 9
مصاحبه: هفته آخر MARCH
دریافت کلیرنس:قسمت نشد.
دریافت ویزا:2 آپریل ساعت دو بعد از ظهر Smile
ورود به آمریکا:22 می
دریافت گرین کارت:40 روز بعد
جمع تقریبی هزینه‌ها: خیلی !!!

تشکر کنندگان: farshadm999 ، armin021 ، soli asali
(2014-05-25 ساعت 23:24)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-05-25 ساعت 22:41)20142ddc نوشته:  سلام دوستان عزیز
من دیشب اعلام کردم که تو سایت سیس جلوی اسم پسرم زده رفیوز ونظر عمو سعید عزیز این هست که به دلیل این می تونه باشه که اون۲۱ سال رو رد کرده چون سفارت آنکارا امروز تعطیل بود فعلا جوابی در این مورد از اونها نگرفتم.ولی به سایت سفارت که مراجعه کردم دیدم در قسمت سوالات متداول سوال دوم دقیقا سوال منو پرسیده وبرداشت من از جواب داده شده این هست که ملاک دادن ویزا به فرزندان فرمی است که موقع ثبت نام پر شده وطولانی شدن زمان دریافت ویزا تاثیری بر دریافت ویزای اونها نداره.حالا این مطلب مطابق ب استنباط بنده است لذا خواهشم اینه که دوستانی که به زبان انگلیسی تسلط بیشتری دارند به سایت سفارت آنکارا یه سری بزنند ومفهوم دقیقتری ارایه کنند تا بنده وسایر دوستانی که همین سوال رو دارند ونگران این موضوع هستند تکلیفشون رو بدونند.از توجه وهمدلی شما صمیمانه سپاسگزارم.

دوست محترم
turkey.usembassy.gov
از لطف شما سپاسگزارم

آقا چیکار کردی تو با من امروز؟ از وقتی داستان پسر شما رو خوندم آب خوش از گلوم پایین نرفت امروز الان ساعت 1 و پنج دقیقه بامداده
الان می‌رم راحت بخوابم
اول که انگلیسی من داره بهتر میشه به لطف این کیلرنس و وقت اضافه ولی خیلی خوب نیست. اما با این کوره سواتمون دلم برات بگه مادر و پدر عزیز
توهمون سوال دوم که شما می‌فرمایید نوشته.
سئوال:
MY CHILD WAS BELOW 21 AT THE TIME OF PETITION FILING. HE/SHE IS NOW OLDER THAN 21. CAN HE/SHE GET A VISA AS WELL?
جواب :
Your child may be able to receive a visa even after the age of 21 under the”Child Status Protection Act (CSPA)” (click on link for more information). We will determine whether or not the CSPA applies for your case during the interview.
بطور خلاصه تو جواب گفته که بنا به قانون CSPA‌ممکنه به فرزند شما ویزا تعلق بگیره.
بعد یه لیک گذاشته برای سایتی که CSPA رو توضیح داده. ماهم لینکی‌ش کردیم. آره همون آبیه تو متن جواب که به زبان انگلیسه کلیک کن دادا تاببینی
---------------------------------------------------------------------------
خوب حالا که رفتی تو اون لینک آبیه می‌بینی که درباره این قانون طلایی CSPA برامون توضیح داده.
جونم برات بگه که گفته:
The Child Status Protection Act (CSPA) amended the Immigration Nationality Act (INA) by changing who qualifies as a child for purposes of immigrant. This permits certain beneficiaries (see the glossary for a definition of the term “beneficiary”) to retain classification as a “child,” even if he or she has reached the age of 21.
این قانون CSPA اصلاح شده تا کسانی که بالاتر از 21 سال هستند و واجد شرایط مهاجرت هستند به عنوان کودک باقی بمانند حتی اگر سن آنها بیشتر از 21 سال باشه.
بعدش باز توضیح بیشتر داده که
“child” is defined as an individual who is unmarried and under the age of 21. Before CSPA took effect on August 6, 2002, a beneficiary who turned 21 at any time prior to receiving permanent residence could not be considered a child for immigration purposes. This situation is described as “aging out.” Congress recognized that many beneficiaries were aging out because of large backlogs and long processing times for visa petitions. CSPA is designed to protect a beneficiary’s immigration classification as a child when he or she ages out due to excessive processing times. CSPA can protect “child” status for family-based immigrants, employment-based immigrants, and some humanitarian program immigrants (refugees, asylees, VAWA).

تا قبل از 6 آگوست 2002 سن بچه هنگام صدور ویزا سنجیده می‌شد و اگه موقع امور اداری زیر 21 سال بود اما هنگام گرفتن ویزا 21 رو رد کرده بود ویزا برای وی صادر نمی‌گردید. اما از روز فرخنده 6 آگوست 2002 کنگره (که خدا پدر تک تک‌شون‌و رحمت کنه) تشخیص داد که به علت طولانی بودن امور اداری پرسه مهاجرت یک نفر که می‌خواهد ویزا بگیرد و می‌تواند 21 سال درنظر گرفته بشود اگر این اضافه سن به دلیل زیاد بودن حجم امور اداری باشد که این برای مهاجرت های خانوادگی ( مثل شما ) مهاجرت‌های کاری و پ ن ا ه ن د گ ی را شامل می‌شود.
ملاک‌شون هم فروم DS-230 که اونم شما پارسال پر کردین که عزیزما زیر 21 بوده.
آقا برو راهت بخواب بذار مام بخوابیم. بابا اعصاب نداریم. نکنید کاری که ما هم مثل مرتضی بریم زیر آنژیو مانژیو.
حالا بچه‌ها اگه خواستین تشکر کنین من رتبه متبه نمی‌خوام. اگه این پدر و مادر مارو به عمویی پسرگل‌شون قبول کردن . ما هم مثل عمو سعید دوست داریم از این به بعد عمو آرش خطاب بشیم Big Grin
بریم به سلامت ایشاالله تو آ م ر ی ک ا می‌بینمتون
(2014-05-26 ساعت 01:33)arashS نوشته:  
(2014-05-25 ساعت 23:24)نام کاربری somi نوشته:  [quote='20142ddc' pid='502214' dateline='1401041468']
سلام دوستان عزیز

دوست محترم
turkey.usembassy.gov
از لطف شما سپاسگزارم

آقا چیکار کردی تو با من امروز؟ از وقتی داستان پسر شما رو خوندم آب خوش از گلوم پایین نرفت امروز الان ساعت 1 و پنج دقیقه بامداده
الان می‌رم راحت بخوابم
اول که انگلیسی من داره بهتر میشه به لطف این کیلرنس و وقت اضافه ولی خیلی خوب نیست. اما با این کوره سواتمون دلم برات بگه مادر و پدر عزیز
توهمون سوال دوم که شما می‌فرمایید نوشته.
سئوال:
MY CHILD WAS BELOW 21 AT THE TIME OF PETITION FILING. HE/SHE IS NOW OLDER THAN 21. CAN HE/SHE GET A VISA AS WELL?
جواب :
Your child may be able to receive a visa even after the age of 21 under the”Child Status Protection Act (CSPA)” (click on link for more information). We will determine whether or not the CSPA applies for your case during the interview.
بطور خلاصه تو جواب گفته که بنا به قانون CSPA‌ممکنه به فرزند شما ویزا تعلق بگیره.
بعد یه لیک گذاشته برای سایتی که CSPA رو توضیح داده. ماهم لینکی‌ش کردیم. آره همون آبیه تو متن جواب که به زبان انگلیسه کلیک کن دادا تاببینی
---------------------------------------------------------------------------
خوب حالا که رفتی تو اون لینک آبیه می‌بینی که درباره این قانون طلایی CSPA برامون توضیح داده.
جونم برات بگه که گفته:
The Child Status Protection Act (CSPA) amended the Immigration Nationality Act (INA) by changing who qualifies as a child for purposes of immigrant. This permits certain beneficiaries (see the glossary for a definition of the term “beneficiary”) to retain classification as a “child,” even if he or she has reached the age of 21.
این قانون CSPA اصلاح شده تا کسانی که بالاتر از 21 سال هستند و واجد شرایط مهاجرت هستند به عنوان کودک باقی بمانند حتی اگر سن آنها بیشتر از 21 سال باشه.
بعدش باز توضیح بیشتر داده که
“child” is defined as an individual who is unmarried and under the age of 21. Before CSPA took effect on August 6, 2002, a beneficiary who turned 21 at any time prior to receiving permanent residence could not be considered a child for immigration purposes. This situation is described as “aging out.” Congress recognized that many beneficiaries were aging out because of large backlogs and long processing times for visa petitions. CSPA is designed to protect a beneficiary’s immigration classification as a child when he or she ages out due to excessive processing times. CSPA can protect “child” status for family-based immigrants, employment-based immigrants, and some humanitarian program immigrants (refugees, asylees, VAWA).

تا قبل از 6 آگوست 2002 سن بچه هنگام صدور ویزا سنجیده می‌شد و اگه موقع امور اداری زیر 21 سال بود اما هنگام گرفتن ویزا 21 رو رد کرده بود ویزا برای وی صادر نمی‌گردید. اما از روز فرخنده 6 آگوست 2002 کنگره (که خدا پدر تک تک‌شون‌و رحمت کنه) تشخیص داد که به علت طولانی بودن امور اداری پرسه مهاجرت یک نفر که می‌خواهد ویزا بگیرد و می‌تواند 21 سال درنظر گرفته بشود اگر این اضافه سن به دلیل زیاد بودن حجم امور اداری باشد که این برای مهاجرت های خانوادگی ...

دوست عزیز
من هم اینارو خوندم ولی مثل شما اولش از جمله ی بعد پاسخ همون جواب غافل بودم که گفته "این ما هستیم که تععین میکنیم فرزندتون شامل اون قانون cspaمیشه یا نه" و وقتی بوضوح اونا ریفیوز زدن فکر میکنم نظرشون رو اعلام کردن!
خواهشا در نظر داشته باشین امیدواری بیهوده دادن به والدین و خود یک جوان چقدر عواقب داره، میدونم همه اینجا حسن نیت دارن ولی لطفا بیشتر دقت کنید.
ممنون
(2014-05-26 ساعت 01:25)aidaz نوشته:  
(2014-05-26 ساعت 00:09)Maryrhm نوشته:  دوستان Pdf جديد انكارا رو چك كرديد؟ هزينه مصاحبه ٨١٩ دلار شده و تاكيد كرده "همه" ايراني ها كليرنس مي خورن كه حداقل " شش" ماه طول مي كشه!!!! كسي تو اين دو سه هفته اخير انكارا مصاحبه رفته ايا؟ مي خام ببيتم في جدديد براي ٢٠١٥ اعمال مي سه يا به ما هم مي خوره؟؟؟؟ ايه ياس نمى خونم ولي براي خودم كه تازه سه هفته ديگه مي ذم مصاحبه نااميدك حس مي كنم هر كي يه ضرب گرفت يا اولس رفته مصاحبه مي گيره از ما فقط الكي پول مي گيرن اخرسم هيچي!

کجا نوشته؟

چه نفعی دقیقا؟؟؟؟
یه نفع زیر پوستی‌ و پلید.

میدونم فکرم خیلی‌ پلید ولی‌ خوب هر چی‌ قیمت بیشتر تعداد متقاضی کمتر. Big GrinBig GrinBig Grin
خوشحالم.
تشکر کنندگان: armin021 ، نام کاربری somi ، مهدی 2014 ، nasim ، ghasoo ، nedaba ، pari pari ، sophia ، soli asali
ساعت ۳ صبح و همچنان خواب به چشمامون نمیاد!
آسوده بخوابید تاپیک در امن و امانه!
من باید کارمند وزارت خارجه میشدم، با این بی خوابیها کلی آپدیت میزدم براتون نصفه شبا
ها ها ها
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «مهدی 2014» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «martinn» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «aseman abi» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «remgre» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «hudson» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «kage.omid» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «usawin2014» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «mohamad2014» عزیزღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)reza_top60» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «freddyflientstone» عزیزღღღ
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤

کجا نوشته؟

نمیدونم چقدر صحت داره، ولی کاش امسال اینطوری بود،واقعا فرشادخان در این مورد خیلی موافقم،اگه هزینه سفارت یک خانواده 3نفری میشد 10میلیون،منهای هزینه ی سفر ومدیکال، اونوقت شاید خیلیا خودشون و بقیه رو به دردسر نندازن، نه که فقط پولدارا بتونن برن و شانسشونو امتحان کنن،بلکه کسی که هدف داشت این کارو انجام میداد!خیلی دوس دارم اگه واقعا اینطوری بود، روند 2015ییهارو چک کنم.
تشکر کنندگان: miladfr12 ، rezahoorjandi ، ghasoo ، nedaba ، armin021 ، pari pariaaa ، kage.omid ، farshadm999 ، sophia ، soli asali
(2014-05-26 ساعت 07:24)نام کاربری somi نوشته:  

کجا نوشته؟

نمیدونم چقدر صحت داره، ولی کاش امسال اینطوری بود،واقعا فرشادخان در این مورد خیلی موافقم،اگه هزینه سفارت یک خانواده 3نفری میشد 10میلیون،منهای هزینه ی سفر ومدیکال، اونوقت شاید خیلیا خودشون و بقیه رو به دردسر نندازن، نه که فقط پولدارا بتونن برن و شانسشونو امتحان کنن،بلکه کسی که هدف داشت این کارو انجام میداد!خیلی دوس دارم اگه واقعا اینطوری بود، روند 2015ییهارو چک کنم.

چه فکرهای عجیب و غریبی!
فکر می کنیم خیلی ها بی هدف هستن!
فکر می کنیم تامین هزینه های سنگین مهاجرت برای کسانیکه هدف دارن آسان است!
فکر می کنیم آم ری کا بهشت هست و بهشت فقط جای ماست!
تشکر کنندگان: poem ، arffx ، maryam_a ، قصه گو ، mohamad92 ، hamid.eng ، miladfr12 ، Maryrhm ، nasim ، ghasoo ، armin021 ، pari pariaaa ، kage.omid ، shilan ، aaraam ، janatirad ، taleghani ، soli asali ، nasam
ما چرا برای چیزی که به طور شانسی نصیب ما شده انقدر تبصره و بند میاریم؟

یک عده میگن باید ثبت نام لاتاری پولی بشه تا هر کسی نره ثبت نام کنه و شانس ما بیشتر شه ! حالا هم یک عده میگن پولش را بیشتر کنند که باز همه نرن.

والا از نظر من هر دو دیدگاه اشکال داره . چرا فردی که پول محدودی داره نتونه وقتی اسمش در اومده بره مصاحبه چون من و شما که پول داریم سهممون بیشتر شه ؟ این خودخواهی نیست؟
من خودم چند نفر از 2013 و 2012 را میشناسم که بعد از هزینه کردن بلیط با 1500 دلار توی جیبشون رفتن آمریکا ( اره 1500 دلار ! ) پول بانکشون هم با بدبختی و رو زدن به خیلی ها یه تمکن مالی گرفتن . الان هم الحمدلله یه زندگی مناسبی شروع کردن و دارن زندگیشون را میکنند.

اره یک ساله منتظر بودیم هزار یک فشار روی همه ما هست . شاید هیچکی بیشتر از من هم پا در هوا نباشه ولی هیچ وقت راضی نمیشم بخاطر اینکه یک نفر منابع مالی اون از من کمتره " حقی " را به من جای اون اختصاص بدند.

کجا نوشته؟

شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران

کجا نوشته؟

دوست عزيز به نظر شما ايا امكان نداره كه يك ادم بي پول وجود داشته باشه اما در عين حال با هدف بخواد مهاجرت كنه؟ و به نظر شما آيا هركي پولداره الزاما كاملا هدفمند زندگي ميكنه؟ نميدونم معيار مشتركي براي قضاوت كردن درباره پولداري و بي پولي وجود داره يا نه؟ اما يك شخص ممكنه با 100 هزار دلار خودشو پولدار بدونه از طرفي كس ديگه با 500 هزار دلار ميگه من بي پولم. حقيقت پولداري كجاست؟ خوبه كه نقد ها قضاوتهامون هميشه منصفانهو واقع بينانه باشه
کیس نامبر:2014AS2### تاریخ مصاحبه: 12 مارس ابوظبی.آپ دیتها 13 و 19و 23 مارس- 15 مي 4 نفر - 20 مي و 5 جون نفر اصلي با ايميل-8و16 جولاي 4 نفرمان. 7 اگوست نفر اصلی 8 آگوست خودم.17 آگوست 4 نفر
صبح همگي بخير و شادي و كلير و هوووووورررررراااا و ويزاااااا...... Big GrinBig Grin
(2014-05-26 ساعت 08:50)arffx نوشته:  

کجا نوشته؟

دوست عزيز به نظر شما ايا امكان نداره كه يك ادم بي پول وجود داشته باشه اما در عين حال با هدف بخواد مهاجرت كنه؟ و به نظر شما آيا هركي پولداره الزاما كاملا هدفمند زندگي ميكنه؟ نميدونم معيار مشتركي براي قضاوت كردن درباره پولداري و بي پولي وجود داره يا نه؟ اما يك شخص ممكنه با 100 هزار دلار خودشو پولدار بدونه از طرفي كس ديگه با 500 هزار دلار ميگه من بي پولم. حقيقت پولداري كجاست؟ خوبه كه نقد ها قضاوتهامون هميشه منصفانهو واقع بينانه باشه

اصلا به متن بنده توجه کردین؟! کسی که هدف داشته باشه،نه فقط پول!پول هدف نمیاره، بلکه برعکس، کسی که واقعا بخواد اون پولو جور میکنه،چون به نظرش ارزش داره.
تشکر کنندگان: قصه گو ، maryam_a ، miladfr12 ، ghasoo ، armin021 ، pari pariaaa ، shilan ، sophia ، soli asali
دوباره این تاپیک شد محل بحثهای فلسفی که آخرش هم جز ایجاد فضای پر تنش به جایی نمیرسه بابا تموم کنید دیگه هر کس نظرش ارزشمنده ولی اینجا جای این بحثها نیست اینجا تاپیک کلیرنس هست قربونت برم
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان