موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-26 ساعت 00:14)me_u نوشته: سلام
دوستان 212 کیس اول از پروسه ادمین با تعداد 457 نفر تکلیفشون تقریبا مشخص شده
این تعداد در سه سفارت دبی آنکارا و ایروان و تاکیس نامبر حدود 1550 میباشند
بنظر میرسه تعداد کیسهای ایرانی در این آمار خیلی زیاد است.
ضمنا اعلام میشود بین تکمیل پروسه ادمین در سیس تا آپدیت شدن سایت سفارت ممکنه 7 تا 10 روز اختلاف باشد.
سرافراز باشید.مثل سرو
مرسي از خبرهاي خوب و اميدواركننده شما
با توجه به ارايه تعداد دقيق ميشه اميدوار بود كه اطلاعات درست و مستند باشن
ولي سرجدتون ترا مقدساتتون به اين اهالي منتظر يه مقدار بيشتر لطف داشته باشين و منبع آطلاعات را هم بفرمايين
به اندازه كافي رمز و راز برا مون هست اين پروسه كليرنس
شما ديگه بالاغيرتا اين يه جا از لذت مرموز بودن چشم پوشي كننين
كيس: 2014AS1XXX رسيدن فرمها به KCC:د May 22 با DHL كارنت: August 13 نامه دوم: August 21 مصاحبه: ابوظبي - October W4
آپديت ها: Oct 29 + (آپديت همگاني 10 Feb)
May 20 (فقط برنده) و 26 مي 9 صبح همگي و كلير: May 26 ساعت 11:30 پس از 214 رووووووز تمام دريافت ويزا:June 19
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان شب خوب و روز خوبتري برايتان آرزومندم
من از هفته پيش با حركت حماسي ايروان بسيار خوشبينم كه اين هفته كليرهاي دسته اي از دو سفارت ديگه هم شروع بشه
بزن دست قشنگه را كه اين هفته عمده كساني كه هفته پيش آپديت شدن كلير ميشن هههههههههووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااهههههههههووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااهههههههههووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااهههههههههووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااهههههههههوووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
كيس: 2014AS1XXX رسيدن فرمها به KCC:د May 22 با DHL كارنت: August 13 نامه دوم: August 21 مصاحبه: ابوظبي - October W4
آپديت ها: Oct 29 + (آپديت همگاني 10 Feb)
May 20 (فقط برنده) و 26 مي 9 صبح همگي و كلير: May 26 ساعت 11:30 پس از 214 رووووووز تمام دريافت ويزا:June 19
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
باورم نمیشه 110 روز گذشت ..........
Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-26 ساعت 00:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-26 ساعت 00:59 توسط me_u.)
(2014-05-26 ساعت 00:43)NIKKI نوشته: (2014-05-26 ساعت 00:14)me_u نوشته: سلام
ضمنا اعلام میشود بین تکمیل پروسه ادمین در سیس تا آپدیت شدن سایت سفارت ممکنه 7 تا 10 روز اختلاف باشد.
سرافراز باشید.مثل سرو
ولي سرجدتون ترا مقدساتتون به اين اهالي منتظر يه مقدار بيشتر لطف داشته باشين و منبع آطلاعات را هم بفرمايين
سلام.
کم لطفی نفرمائید.لذت کیلو چنده؟
مبنای کار بر اساس فایل اکسل و بررسی اون با سایت سیس هست
این پروسه خیلی وقت گیره.
در بررسی قبلی تعدادی از کیسها آپدیت شده بودند.(10 می)و بر اساس اینکه سفارت در اعلام کیسهای کلیر شده تاخیر فاز داره.براش یک تلورانس کاری هم در نظر گرفتم که شد 20 می .
فکر میکنم که این روال داره درست جواب میده.چون مطمئن نیستم عنوان نکردم.وگرنه سادیسم ندارم که لذت ببرم.
سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-26 ساعت 00:58)me_u نوشته: (2014-05-26 ساعت 00:43)NIKKI نوشته: (2014-05-26 ساعت 00:14)me_u نوشته: سلام
سرافراز باشید.مثل سرو
سلام.
کم لطفی نفرمائید.لذت کیلو چنده؟
مبنای کار بر اساس فایل اکسل و بررسی اون با سایت سیس هست
این پروسه خیلی وقت گیره.
در بررسی قبلی تعدادی از کیسها آپدیت شده بودند.(10 می)و بر اساس اینکه سفارت در اعلام کیسهای کلیر شده تاخیر فاز داره.براش یک تلورانس کاری هم در نظر گرفتم که شد 20 می .
فکر میکنم که این روال داره درست جواب میده.
سرافراز باشید.مثل سرو
دوست عزيز اميدي واسه ما با كيساي بالا هست؟
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان وقتی که کلیر بشیم حتما باید خودمون بریم یا نه؟
و اینکه اگه میتونیم پاس رو بدیم به آژانس برا pickup ،کجا رو معرفی میکنید؟کجا خوبه؟
Case No. : 2014AS6$$$/تعداد نفرات کیس: یک نفر/سربازی:معافیت تحصیلی(سال آخر تحصیلم هستم)/پست: آنکارا-> ابوظبی (توسط خودم)/مصاحبه: 14 می/آپدیت ها: 14aug 8july 15,16may /کلیرنس:؟؟؟
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-26 ساعت 01:00)reza16 نوشته: دوست عزيز اميدي واسه ما با كيساي بالا هست؟
سلام.بله صد در صد.نگران نباشید.
سرافراز باشید.مثل سرو
خدا رو دوست دارم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز من برای 22ژانویه به سفارت رفتم و چک خوردم نمیدونم الان اصلا بایست چکار کنم اگه لطف کنید یک راهنمایی به من بکنید خیلی ممنون میشم
2014/01/22 نوبت سفارت
2014/05/26تاریخ امروز که گزارش گذاشته ام
مدت زمان4ماه و4 روز انتظار
با کمال تشکر از راهنمایی شما دوستان عزیز
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان متوجه شدین که بعد از مدت ها ستاره ها تو آسمون تهران پیدا شدند؟؟؟ البته من هم متوجه نشدم..پسرم که مدت ها بود غصه دار این آلودگی و ناپیدا شدن ستاره ها بود..امشب خیلی ذوق کرد..منم به فال نیک گرفتم و کلی آرزوی قشنگ..
ستاره همه تون پرنور و پیدا ....بریم که هفته کلیری قشنگمون شروع شده..
من خیلی هیجان زده ام و حس کلیر شدن دارم..بدون آپدیت..خیلی رو دارم...
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-26 ساعت 01:07)aidaz نوشته: (2014-05-26 ساعت 00:30)me_u نوشته: (2014-05-26 ساعت 00:09)Maryrhm نوشته: دوستان Pdf جديد انكارا رو چك كرديد؟ هزينه مصاحبه ٨١٩ دلار شده و تاكيد كرده "همه" ايراني ها كليرنس مي خورن كه حداقل " شش" ماه طول مي كشه!!!! كسي تو اين دو سه هفته اخير انكارا مصاحبه رفته ايا؟ مي خام ببيتم في جدديد براي ٢٠١٥ اعمال مي سه يا به ما هم مي خوره؟؟؟؟ ايه ياس نمى خونم ولي براي خودم كه تازه سه هفته ديگه مي ذم مصاحبه نااميدك حس مي كنم هر كي يه ضرب گرفت يا اولس رفته مصاحبه مي گيره از ما فقط الكي پول مي گيرن اخرسم هيچي!
سلام.
قوانین جدید در سال 2015 اجرا میشود.و به 2014 مربوط نمیشود.نگران نباشید.طبق آنچه که در گذشته تجربه شده است.روند کلیرنس برای کیسهای شماره بالا قبل از مصاحبه شروع میشه.ضمنا افیسر برای شما روند کوتاهتری در هنگام مصاحبه در نظر میگیره تا قبل از پایان سپتامبر تکلیف معلوم بشه.
تو همون سایت که شما میفرمائید در بخش مدیکال نوشته هیچ رکورد واکسنی از ایران پذیرفته نیست ولی در عمل کارت واکسن شما پذیرفته میشه.
پس به آنچه عمل میشه فکر کنید نه به آنچه نوشته شده
سرافراز باشید.مثل سرو
بدبخت ما 2015 ایاااا.... چقدر ما بدبختییمممم خداااا....819 دلار....6ماه....

سلام.
چرا این فکر را میکنی دوست خوبم.
تمام سیستمها در دنیا بر اصل خود تنظیم کار میکنه.
امسال با توجه به فیدبک خیلی زیاد از طرف برندگان مبنی بر طولانی بودن زمان ادمین پروسس طبیعی است که برای سال بعد این مورد رو از اول اعلام میکنند که هم شما آمادگی داشته باشید.هم بمباران ایمیل نشن.
هزینه هم اگه صحت داشته باشه خوب ثبت آنلاین تجهیزات میخواد(سرور و رک و ...) که مطمئنا هزینه های سربارشو برندگان باید متحمل بشن
حالا شما تمام این هزینه را با مینیمم 500،000 دلار سرمایه گذاری برای دریافت گرین کارت مقایسه کن اون موقع نمیگی بدبخت.شما اتفاقا خیلی خوشبختی!
ضمنا میدونید برای ایرانیهای سرمایه گذار هم پروسه ادمین وجود داره؟؟؟
به نیمه پر لیوان نگاه کن.
سرافراز باشید.مثل سرو
خدا رو دوست دارم.