کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-26 ساعت 14:26)پائیز نوشته:  
(2014-05-26 ساعت 11:04)jarmoosh نوشته:  
(2014-05-26 ساعت 10:06)پائیز نوشته:  
(2014-05-26 ساعت 09:40)Maryrhm نوشته:  
(2014-05-26 ساعت 01:20)farshadm999 نوشته:  کجا نوشته؟

ای کاش امسال اینجوری میشد. به نفع ۲۰۱۵ یأ.

پي دي اف دي ؤي لاتري انكارا رو از سايت بگيريد من قديمي شو داشتم چون دارم مداركمو مي فرستم انكارا ديروز اتفاقي جديدده رو ديدم اضافه شدن هزينه مصاحبه رو نمي دونم اما شش ماه رو به لطف ايميل بارون كردناي امسال دوستان اضافه كردن!!!

میشه لطف کنید و لینک دانلود این پی دی اف رو بزارید؟ من تنونستم پیداش کنم

http://turkey.usembassy.gov/media/pdfs/d...101510.pdf

بله ظاهرا اینطوریه که کسانی که جدیدا میخان برن مصاحبه باید یه مبلغی رو که ۴۴۰ دلار هست پرداخت کنند ظاهرا این مبلغ قبلا برای انواع دیگه ای از ویزا گرفته میشده که جمع پرداختی ۸۱۹ دلار میشده ولی قبلا شامل ویزا های لاتاری نمیشده ولی از امسال شامل ویزا های لاتاری هم میشه این مبلغ فکر کنم برای بچه های ۲۰۱۵ اعمال بشه در هر صورت این مبلغ چیز جدیدی نیست فقط شامل لاتاری ها نمیشده که متاسفانه جدیدا اضافه شده

دوست عزیز این فایل بسیار قدیمی و منقضی شده است و اشتباهی زیر خاکی بیرون اومده. یه نگاه به مشخصات فایل بندازید میبینید اکتبر 2010 درست شده (با مایکروسافت آفیس 2007) و طبق اعلان سایت رسمی لاتاری هزینه پروسس برای 2014 و 2015 همون 330 دلاره. با عرض پوزش که بحث تاپیک منحرف شد.

دوستان 2014 ای تبریکات من رو هم پذیرا باشید. من هم امسال ابوظبی خواهم رفت و با این خبرها یکمی از نگرانی وضعیت کلیرنس ابوظبی دراومدم
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
کاش هر 8 ساعت یکی از سفارت ها چند کیس رو کلیر میکرد. اینطوری هم هیجانش بیشتر بود و هم تاپیک همش هورا بود. اونایی که موافقن بیایید یک نامه به او با ما بزنیم و درخواست کنیم که ما نیاز به داشتن هیجان در تمامی روز داریم خواهشا ترتیب اثر گردد Shy .
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
(2014-05-26 ساعت 14:06)قصه گو نوشته:  
(2014-05-26 ساعت 13:44)nasim نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «nasim» عزیزღღღ

Big Grin خیلی وایسادیم دیدیم کسی تحویلمون نمی گیره گفتیم خودمون یه تجدید روحیه بدیم به خودمون Big Grin

نسيم جان معلوم شد فقط نارون جون نيست كه همه ي پست هاي منو نميخونه،شما هم نميخونيSad
من با كلي اميد و آرزو پست ميذارم،البته هميشه برام جالب بوده كه اكثر افرادي كه لايك مي كنن،اونايي هستن كه اسمشون تو ليست نيومده،اين خيلي نشونه ي خوبي،يعني مهم نيست اين آرزو حتما براي خودشون باشه،اين خيلي ارزش داره....بچه ها مچكرمBig Grin

قصه گوی عزیز شما لطف داری من کم تحمل شدم دیدم خیلی وقته از اسم بنده ی حقیر در آرزوهای شما خبری نیست Big Grin سوییت دریمز
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
آخییییییییششششششش بعد 7 ماه برم یه خواب راحت داشته باشم
ای کاش وطن جائی برای ماندن بود
(2014-05-26 ساعت 14:44)freddyflientstone نوشته:  
(2014-05-26 ساعت 14:32)aghaghia نوشته:  دوستان عزیز که کلیر شدن بهشون تبریک میگمممم و براشون آرزوی موفقیت دارمSmile Smile ، اول این که سریع میرن ابوظبی ویزاشون رو بگیرن تا از سهمیه ماه می استفاده کرده باشن، دوم این که برای سولی عسلی پیام بفرستید که کلیر شدید طفلک بیاد باید کلی صفحه رو بخونه Wink سوم این که بازم مبارکتون باشه Big Grin

پ.ن: در مورد فایلی که دوستان میگن هزینه سفارت 819 $ یا همچین رقمی شده! این فایل برای چند سال پیش هست و ربطی نه به 2014 داره نه به 2015، پس لطفا از ایجاد شایعه هر جند که میدونم از عمد نیست و از روی نگرانیه، جلوگیری کنید، اوایل که لاتاری 2014 هم نتیجه اش اعلام شده بود یکی از دوستان این فایل پی دی اف رو پیدا کرده بود و میگفت این فایل درست هست و حرف دیگران رو هم نمیپذیرفت ولی دیدیم که هزینه سفارت همون 330 تا بود....

دقیقا ما هم نفری 330 دادیم
من که ۲۰۱۵ ی هستم این فایل رو دیدم و سکته زدم
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought Big Grin
منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم
سیمین راد
Lucky Girl
aaraam
NIKKI
hank
خیلی خیلی مبارکتون باشه خدارو شکر حس زندگی اینجاست .راستش امروز به خاطر یه سری درگیریا با خودم خیلی دلم گرفته بود ولی اینجا اومدم بهتر شدم بچه ها برا مام دعا کنید.ShyWink
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
(2014-05-26 ساعت 14:39)freddyflientstone نوشته:  دیدین گفتم از دوشنبه جشن و هوراااا داریم م م م م
تبریک ک ک ک به همه ی بچه های کلیر شده ه ه ه....
آقا من میخوام جیغ و دست و هوررررای بزرگ بعدی، قبل از همه برای "مهدی 2014 " و Pari Pari باشه...
به امید کلیر شدن همگی ی ی ی Big Grin

میدونم فونت بزرگ یه جورایی خلاف مقرراته، ولی اینبار استثنائا :
هورررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااا
(جیغ بنفش)

ممنون دوست عزيز ...
راستش كليير شدن تك تك بچه ها منو خوشحال مي كنه, چون بعد از 231 روز مي دونم انتظار چقدر سخته!
اميدوارم هممون اين رومو با يه خاطره خوب و به يادموندني ترك بكنيم Smile
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)

كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
اى خدا اينجا چه خبره ،،،،،،، سيمين راد عزيز دوستان گرامى من مباركه. هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااتولد دوبارتون مبارك عزيزان ، خدايى با خوشى شما دارم زندگى ميكنم
آقا مهدی 2014 ..وقتی میبینم آخرین پست تاپیک مال شما بوده از ته قلبم آرزو میکنم که خبر کلیر شدنتون رو داده باشین..به امید اون روز و همینطور کلیر شدن همه دوستای خوبم ...
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
سلام
پس چرا من کلیر نشدم؟

چطوری شما دوستان متوجه میشین که چند نفر رو کلیر کردن (ابوظبی)
مگه نباید شماره رو دستی وارد کنین؟
شماره کیس: 2014AS15XX ، تعداد کیس 2 نفر ، تاریخ نامه قبولی: May 2013
کنسولگری: abu dhabi ، تاریخ مصاحبه اول: second week of December 2013
تاریخ مصاحبه دوم: first week of Feb 2014 ، کلیر: 8june
تشکر کنندگان: pari pari ، nedaba ، armin021 ، arashS ، sani1348 ، pari pariaaa ، قصه گو ، peidaye penhan ، soli asali ، sophia
(2014-05-26 ساعت 15:50)m.ab نوشته:  سلام
پس چرا من کلیر نشدم؟

چطوری شما دوستان متوجه میشین که چند نفر رو کلیر کردن (ابوظبی)
مگه نباید شماره رو دستی وارد کنین؟
با سلام
میشه علت مصاحبه مجدد شما رو بدونیم؟
تشکر کنندگان: nedaba ، pari pari ، armin021 ، sani1348 ، pari pariaaa ، janatirad ، قصه گو ، peidaye penhan ، soli asali
سلام دوستای خوبم،خدا را بسیار زیاد به خاطر خبرای خیلی خوبی که توی این روزها و ماه اخیر هست شکر می کنم و به همه ی کلیرشده ها و ویزا گرفته ها از اول پروسه ی لاتری تبریک میگم. واقعا از ته قلبم برای همه خوشحالم.اواسط می مصاحبم بود و از روزی که اومدم ایران تاپیک کلیرنس رو از صفحه 1 تا اینجا خوندم ولی تموم نمی شد هی من بدو ،هی صفحه ها بدو. ولی این صفحه های آخر حسابی خوشحالم کرد. امیدوارم همه هر چه زودتر کلیر بشیم و به رویاهای قشنگمون برسیم.Smile
¤¤¤¤با يك دنيا آرزوي پايان هر چه زودتر انتظار براي خودم و تمام دوستايي كه مثل من به چشم قصه گوي اين قصه نيومديم¤¤¤¤
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
این سولی عسلی بازم پیداش نیست

سولی جان یه قوطی رنگ سبز بیشتر بخر فردا برای آنکارا نیاز داری عزیزم...............
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

(2014-05-26 ساعت 14:32)aghaghia نوشته:  دوستان عزیز که کلیر شدن بهشون تبریک میگمممم و براشون آرزوی موفقیت دارمSmile Smile ، اول این که سریع میرن ابوظبی ویزاشون رو بگیرن تا از سهمیه ماه می استفاده کرده باشن، دوم این که برای سولی عسلی پیام بفرستید که کلیر شدید طفلک بیاد باید کلی صفحه رو بخونه Wink سوم این که بازم مبارکتون باشه Big Grin

پ.ن: در مورد فایلی که دوستان میگن هزینه سفارت 819 $ یا همچین رقمی شده! این فایل برای چند سال پیش هست و ربطی نه به 2014 داره نه به 2015، پس لطفا از ایجاد شایعه هر جند که میدونم از عمد نیست و از روی نگرانیه، جلوگیری کنید، اوایل که لاتاری 2014 هم نتیجه اش اعلام شده بود یکی از دوستان این فایل پی دی اف رو پیدا کرده بود و میگفت این فایل درست هست و حرف دیگران رو هم نمیپذیرفت ولی دیدیم که هزینه سفارت همون 330 تا بود....
اقاقیای عزیز از کجا میتونیم بدونیم سهمیه ویزا هرماه تمام شده یا نه؟؟؟
2014AS2XX آنکارا، مصاحبه: هفته دوم اکتبر، کلیرنسCool سفرنامه
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان