کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-26 ساعت 17:04)tenese نوشته:  
(2014-05-26 ساعت 16:21)aghaghia نوشته:  
(2014-05-26 ساعت 16:10)tenese نوشته:  اقاقیای عزیز از کجا میتونیم بدونیم سهمیه ویزا هرماه تمام شده یا نه؟؟؟

متاسفانه ما دسترسی به اینگونه آمار نداریم ولی خب این دوستانی که کلیر شدن اگر زودتر برن احتمال این که در سهمیه ماه می قرار بگیرن زیاده، از طرف دیگه حتی اگر سهمیه ماه می تمام هم شده باشه چون نزدیک پایان ماه هست میتونن از سهمیه ماه جون استفاده کنند ب هر حال ویزاشون رو میگیرن ولی چه بهتر که سهمیه ویزای ماه می رو پر کنن...

مرسی مدیر جان از جوابت.با این تفسیر به نظر شما لازم هست قبل از مراجعه برای گرفن ویزا , با سفارت مکاتبه کنیم و بدونیم که ویزا صادر میشه با نه؟؟ یه راه دیگه برای بچه هایی که اخیرا کلیر شدن این هست که اول ماه مراجعه کنن امروز26 می هست میتونن برای اوایل juneمراجعه کنن. درسته؟؟
با سلام و تبریک فراوان خدمت دوستان
من فکر میکنم اگه بتونند تو ماه می مراجعه کنند بهتره و استرس بچه ها برای پر نشدن سهمیه ماه بعد کمتره البته میدونم یکم سخته هماهنگی سفر تو 4 روز
2014AS2XXX
دریافت نامه اول 1MAY
دریافت نامه دوم13EPTEMBER
تاریخ مصاحبه ایروان27NOVEMBER
کلیرنس برگه خوشرنگ آبی
تعداد اعضای کیس 2
تاریخ دریافت ویزا 12jun2014 Big Grin
بچه ها میخام یچیزی بگم
.
.
.
نمیدونم چطوری بگم؟
.
.
.
اصن بگم یا نگم؟
.
.
.
.
میخوام بگم که
.
.
.
.
.
هووووووراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا منم کلیر شدمممممممممممممممم
هوووراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

خدایا ازت میخام همونطوری که تا اینجاش مارو آوردی کمکمون کنی ازین به بعدشم بتونیم با قدرت ادامه بدیم و از پس مشکلات بربیایم... به بقیه دوستان عزیزمم که کلیر شدن تبریک میگم. کاش یکی اینجا بود من یذره داد و بیداد میکردم و بغلش میکردم Big GrinBig Grin
امیدوارم انتظار بقیه دوستانمونم هرچه زودتر به پایان برسه.
خدایا ممنونتم
کیس نامبر: **13/ تعداد افراد: خودم/ ارسال فرمها: اوایل می با dhl/ اصلاح فرمها: اواخر می با ایمیل/ کارنتی در آگست/ تاریخ مصاحبه:24 اکتبر/ آنکارا بود خودم زدم ابوظبی/
تاریخ کلیرنس:   بعد از 214 روز انتظار 25 می / تاریخ دریافت ویزا: 19 جون Rolleyes  ,ورود: 20 سپتامبر 2014. دریافت گرین کارت: 20 اکتبر
مرحله دوم: ویزا F2A Tongue تاریخ ارسال مدارک: 15 جون 2016
priority date:June 2016
(2014-05-26 ساعت 16:18)peymanpakd نوشته:  Â¤Â¤Â¤Â¤Ø¨Ø§ يك دنيا آرزوي پايان هر Ú†Ù‡ زودتر انتظار براي خودم Ùˆ تمام دوستايي كه مثل من به چشم قصه گوي اين قصه نيومديم¤¤¤¤

واقعا" از شادى زيادت حال كردم دوست گلم ؟ خيلى با حال بود ؟??????
[quote='sysmaster' pid='502339' dateline='1401077458']
ما چرا برای چیزی که به طور شانسی نصیب ما شده انقدر تبصره و بند میاریم؟

یک عده میگن باید ثبت نام لاتاری پولی بشه تا هر کسی نره ثبت نام کنه و شانس ما بیشتر شه ! حالا هم یک عده میگن پولش را بیشتر کنند که باز همه نرن.

والا از نظر من هر دو دیدگاه اشکال داره . چرا فردی که پول محدودی داره نتونه وقتی اسمش در اومده بره مصاحبه چون من و شما که پول داریم سهممون بیشتر شه ؟ این خودخواهی نیست؟
من خودم چند نفر از 2013 و 2012 را میشناسم که بعد از هزینه کردن بلیط با 1500 دلار توی جیبشون رفتن آمریکا ( اره 1500 دلار ! ) پول بانکشون هم با بدبختی و رو زدن به خیلی ها یه تمکن مالی گرفتن . الان هم الحمدلله یه زندگی مناسبی شروع کردن و دارن زندگیشون را میکنند.

اره یک ساله منتظر بودیم هزار یک فشار روی همه ما هست . شاید هیچکی بیشتر از من هم پا در هوا نباشه ولی هیچ وقت راضی نمیشم بخاطر اینکه یک نفر منابع مالی اون از من کمتره " حقی " را به من جای اون اختصاص بدند.

[quote='نام کاربری somi' pid='502326' dateline='1401072899']
[quote='farshadm999' pid='502283' dateline='1401051007']
[quote='Maryrhm' pid='502246' dateline='1401046775']

نه فقط کلام و دست دهان شما رو باید طلا گرفت ، دلم میخواد تمام وجودت رو طلا بگیرم . . .
کلامت و منطقت گل . . .
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
[quote='arnish' pid='502509' dateline='1401090799']
تبریک تبریک به همه دوستان و بدونید که همتون کلیر میشین
دوستانی که کلیر شدن قبل از هر کاری برن درخواست ویزا بدن که حدود یک هفته مال ما طول کشید

سلام و سپاس از اطلاعاتی که دادید
1. جواب مدیکال رو همون روز گرفتید؟ با هزینه بیشتر؟
2. منظوزتون اینه که اگه پاسپورتارو سه شنبه هم تحویل بدیم پنج شنبه ویزا رو میدن؟
3.کدوم هتل رفتید راضی بودید؟
با آرزوی بهترینها برا همه دوستان مهاجر سرایی و بویژه شما
خداوند یار ویاورتان
شماره کیس: ,,,2014AS18 /تاریخ رویت قبولی: 12 MAY / تعداد :3 نفر/ ارسال فرمهای سری اول:20MAY / کارنت شدن کیس:Sep 22 / مصاحبه :Nov 14 ,2013
کلیر :May 29,2014
/دریافت ویزا : 18 ـJune  ورود به آمریکا : September 15,2014/ مقصد : Washington DC /Virginia
سلام به همه دوستان منتظرمSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile
خيلي خوشحالم كه ميبينم بازم ي سفارت ديگه مثل ارمنستان حركت انتحاري كرد و كلي كيس رو كلير كرد. ضمن تبريك به همه اين عزيزان ، حاالا همگي با هم هوووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ايشالله بقيه منتظراي هر سه سفارت به زودي زود كلير بشن
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
سلام دوست عزیز من از سفارت ابوظبی ورقه ی ابی گرفتم و به سایتی که گفتن هر هفته سر میزنم...
اما این موضوع اپ دیتی رو نمیدونم چیه میشه بگید منظور از اپ دیتی چیه و چگونه و از چه سایتی باید چک کنم .
ممنون میشم کمکم کنید
(2014-05-26 ساعت 17:29)uranus88 نوشته:  بچه ها میخام یچیزی بگم
.
.
.
نمیدونم چطوری بگم؟
.
.
.
اصن بگم یا نگم؟
.
.
.
.
میخوام بگم که
.
.
.
.
.
هووووووراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا منم کلیر شدمممممممممممممممم
هوووراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

خدایا ازت میخام همونطوری که تا اینجاش مارو آوردی کمکمون کنی ازین به بعدشم بتونیم با قدرت ادامه بدیم و از پس مشکلات بربیایم... به بقیه دوستان عزیزمم که کلیر شدن تبریک میگم. کاش یکی اینجا بود من یذره داد و بیداد میکردم و بغلش میکردم Big GrinBig Grin
امیدوارم انتظار بقیه دوستانمونم هرچه زودتر به پایان برسه.
خدایا ممنونتم

دوست عزيز تبريك
من تو پست شماره 10988 كلير شدن شما را اعلام كرده بودمBig GrinWinkBig GrinWink

پس تا اينجا شد 6 تا از مهاجرسرا امروز ابوظبي
هووورررررررررااااااااااااااااااااا
سسوووولليييييييييييييييي كجايي بابا ؟؟!!
كيس: 2014AS1XXX رسيدن فرمها به KCC:د May 22 با DHL كارنت: August 13 نامه دوم: August 21 مصاحبه: ابوظبي - October W4
آپديت ها: Oct 29 + (آپديت همگاني 10 Feb)
May 20 (فقط برنده) و 26 مي 9 صبح همگي و كلير: May 26 ساعت 11:30 پس از 214 رووووووز تمام دريافت ويزا:June 19
سولی کجاییییی که داش فرمونتو کشششششتن
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-05-26 ساعت 17:43)fafa_alvandi نوشته:  سلام دوست عزیز من از سفارت ابوظبی ورقه ی ابی گرفتم و به سایتی که گفتن هر هفته سر میزنم...
اما این موضوع اپ دیتی رو نمیدونم چیه میشه بگید منظور از اپ دیتی چیه و چگونه و از چه سایتی باید چک کنم .
ممنون میشم کمکم کنید

سلام دوست عزیز، توضیحات سایت ceac و چگونگی آپدیت ها رو از توی امضای من بخونید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
آهااااي كائنات .... Big Grin

[عکس: 96215512152197264430.jpg]
(2014-05-26 ساعت 16:18)peymanpakd نوشته:  Â¤Â¤Â¤Â¤Ø¨Ø§ يك دنيا آرزوي پايان هر Ú†Ù‡ زودتر انتظار براي خودم Ùˆ تمام دوستايي كه مثل من به چشم قصه گوي اين قصه نيومديم¤¤¤¤
ها!!! ای که گفتی یعنییی چیییی؟؟؟؟ Tongue
بجا مانده از لاتاری 2014
Priority Date: Dec 05, 2014
Transferred from Vermont to California USCIS office: Aug 27, 2015
Received at California office: Sep 04, 2015
Approved: Sep 22, 2015
NVC Case Number & Invoice ID Number: Oct 29, 2015
I-261 & $120: Nov 16,2015
(2014-05-26 ساعت 17:42)peidaye penhan نوشته:  [quote='arnish' pid='502509' dateline='1401090799']
تبریک تبریک به همه دوستان و بدونید که همتون کلیر میشین
دوستانی که کلیر شدن قبل از هر کاری برن درخواست ویزا بدن که حدود یک هفته مال ما طول کشید

سلام و سپاس از اطلاعاتی که دادید
1. جواب مدیکال رو همون روز گرفتید؟ با هزینه بیشتر؟
2. منظوزتون اینه که اگه پاسپورتارو سه شنبه هم تحویل بدیم پنج شنبه ویزا رو میدن؟
3.کدوم هتل رفتید راضی بودید؟
با آرزوی بهترینها برا همه دوستان مهاجر سرایی و بویژه شما

سلام
-هزینه مدیکال برای 2 نفر میشه حدود 800 درهم ولی ما گفتیم جواب فوری میخایم با واکسن نوبت سوم هزینه مدیکالکون شد 1500 درهم و جوابشم 9 همون شب دادن !
-روز پنج شنبه که رفته بودم ویزاهارو بگیرم چند نفر دیگه بودن که روز سه شنبه سفارت بودن به اونا هم گفته بودن پنج شنبه بیان ولی اونا یک ضرب یا ویزا فامیلی بودن
-ما هتل سان اند سند دیره بودیم و راضیم نبودیم !
همگی موفق باشید
#مصاحبه 22 اکتبر #سفارت ابوظبی #کلییر بعد 197 روز #گرفتن ویزا 22 می
(2014-05-26 ساعت 17:43)fafa_alvandi نوشته:  سلام دوست عزیز من از سفارت ابوظبی ورقه ی ابی گرفتم و به سایتی که گفتن هر هفته سر میزنم...
ممنون میشم کمکم کنید

دوست عزيز به سايت زير بريد و شماره كيستون رو بدون صفرها وارد كنيد.. آخرين آپديت اعضاي كيس مشخصه...
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==
تشکر کنندگان: Morteza 2014 ، arashS ، قصه گو ، مهدی 2014 ، armin021 ، soli asali ، peidaye penhan
سلام دوستان من تازه با سایت سیس اشنا شدم امروز که رفتم و چک کردم دیدم برای نفر سوم ready زده شده و برای نفر اول و دوم Administrative Processing زده شده ...
الان این به چه معنیه ممنون میشم کمکم کنید
تشکر کنندگان: nasim ، arashS ، قصه گو ، مهدی 2014 ، soli asali ، peidaye penhan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان