کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
تبریک صمیمانه به دوستان عزیز کلیر شده.
امیدوارم در تمام مراحل زندگی نیز موفق باشین.
ما رو هم دعا کنین که کلیر شیم.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
درود فراواااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان
خوش حال و شاد و خندانم Big Grin
هوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
با عرض تبریک به تمامی دوستان کلیر شدهSmile
[عکس: za2.gif]
¤¤¤¤با يك دنيا آرزوي پايان هر چه زودتر انتظار براي خودم و تمام دوستايي كه مثل من به چشم قصه گوي اين قصه نيومديم¤¤¤¤
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
تشکر کنندگان: H Pier
(2014-05-26 ساعت 15:45)masuodrh نوشته:  آقا مهدی 2014 ..وقتی میبینم آخرین پست تاپیک مال شما بوده از ته قلبم آرزو میکنم که خبر کلیر شدنتون رو داده باشین..به امید اون روز و همینطور کلیر شدن همه دوستای خوبم ...

ممنون دوست خوبم
ايشالا زود زود اين خبر خوبو مي دم بهتون Smile
راستش خودمونم خيلي كلافه شديم. يه سري مسايل شخصي هم باعث شده كه اين كلير شدن و تغيير دادن موقعيت خيلي برامون حياتي بشه ...
ما از 10 فوريه كه اون آپديت عمومي اتفاق افتاد ديگه آپديت نشديم! نمي دونم مشكل از كجاست! برامون دعا كنيد...
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)

كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
(2014-05-26 ساعت 16:10)tenese نوشته:  اقاقیای عزیز از کجا میتونیم بدونیم سهمیه ویزا هرماه تمام شده یا نه؟؟؟

متاسفانه ما دسترسی به اینگونه آمار نداریم ولی خب این دوستانی که کلیر شدن اگر زودتر برن احتمال این که در سهمیه ماه می قرار بگیرن زیاده، از طرف دیگه حتی اگر سهمیه ماه می تمام هم شده باشه چون نزدیک پایان ماه هست میتونن از سهمیه ماه جون استفاده کنند ب هر حال ویزاشون رو میگیرن ولی چه بهتر که سهمیه ویزای ماه می رو پر کنن...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
با سلام و تبریک فراوان به دوستان کلیر شده،به امید کلیرنس بقیه دوستان
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
(2014-05-26 ساعت 14:28)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «k98k» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Beni2050» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «mahssa» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «rasool1» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «sorooosh» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «parifari» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «anahita 62» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «love_everlife» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «moqadam» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «mhsbhd» عزیزღღღ

قصه گو جان تا غصه نخوردم اسم منم اضافه كن
(2014-05-26 ساعت 15:27)shilan نوشته:  سیمین راد
Lucky Girl
aaraam
NIKKI
hank
خیلی خیلی مبارکتون باشه خدارو شکر حس زندگی اینجاست .راستش امروز به خاطر یه سری درگیریا با خودم خیلی دلم گرفته بود ولی اینجا اومدم بهتر شدم بچه ها برا مام دعا کنید.ShyWink

امروز تا الان دست كم 12 كيس كلير شدن
بيشتر از كارنتيهاي سري اول ( مصاحبه اكتبر) و 3 تا هم شماره بالاي 3000
سیمین راد
NIKKI
Lucky Girl
aaraam
hank

فكر كنم
uranus88 هم كلير شده. تبريك به ايشون
uranus88 پسر گلي كه برا مصاحبه يه ست طوسي پوشيده بودي هر چه سريعتر خودتو لو بده Tongue

به اميد كلير شدن همگي به ويژه مهدي 2014 - pari pari - و Beni2050 سرليستهاي ابوظبي
و byazdani و azifa و farazz و tenese و tabrizi و sal0811 و aseman abi و face سرليستهاي آنكارا به زودي
كيس: 2014AS1XXX رسيدن فرمها به KCC:د May 22 با DHL كارنت: August 13 نامه دوم: August 21 مصاحبه: ابوظبي - October W4
آپديت ها: Oct 29 + (آپديت همگاني 10 Feb)
May 20 (فقط برنده) و 26 مي 9 صبح همگي و كلير: May 26 ساعت 11:30 پس از 214 رووووووز تمام دريافت ويزا:June 19
(2014-05-26 ساعت 16:18)مهدی 2014 نوشته:  
(2014-05-26 ساعت 15:45)masuodrh نوشته:  آقا مهدی 2014 ..وقتی میبینم آخرین پست تاپیک مال شما بوده از ته قلبم آرزو میکنم که خبر کلیر شدنتون رو داده باشین..به امید اون روز و همینطور کلیر شدن همه دوستای خوبم ...

ممنون دوست خوبم
ايشالا زود زود اين خبر خوبو مي دم بهتون Smile
راستش خودمونم خيلي كلافه شديم. يه سري مسايل شخصي هم باعث شده كه اين كلير شدن و تغيير دادن موقعيت خيلي برامون حياتي بشه ...
ما از 10 فوريه كه اون آپديت عمومي اتفاق افتاد ديگه آپديت نشديم! نمي دونم مشكل از كجاست! برامون دعا كنيد...
سلام بر شما دوست عزیز
هیچ چیزی حیاتی تر از سلامتی نیست. با توکل به خداوند و توسل به او همه کارها آنچنان که باید پیش خواهد رفت انشاء الله. پس نگرانی کاملا بی فایده است.
واييييييييييييي خدايا شكرت شكرت. ديگه بهتر ازين ؟ خيلي براتون خوشحالم دوستاي عزيز و صبورم. اميدوارم بهترينها براتون رقم بخوره.
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
2014AS4XXX( ٢ نفر) ، تاريخ رويت قبولي :1 مي ، تاريخ ارسال فرمها :16 مي با ايميل
تاريخ كارنت شدن: ژانويه ، ابوظبي ، تاريخ مصاحبه : هفته دوم مارچ دريافت برگه آبي كليرنسCool
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا...وتبریک به بچه های کلیر شده و با آرزوی هورااا های بیشتر و زودتر واسه بچه های منتظرSmileWink
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
تبریک مجدد به همه دوستان کلیر شده
مبارکتون باشه
امروز ابوظبی فردا آنکارا و پنجشنبه هم ایروان
هههههههههووووووووووووووررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
آنكارا دوست دارم فردا بتركوني و دل مهاجرسرايي ها رو شاد شاد كني . . .
اي كه يك گوشه چشمت غم عالم ببرد
حيف باشد كه تو باشي و مرا غم ببرد
Case Number: 2014AS7XX - Single - Interview: Oct 2013 Ankara - Visa Issued: June 2014 - Destination: Houston

(2014-05-26 ساعت 16:21)aghaghia نوشته:  
(2014-05-26 ساعت 16:10)tenese نوشته:  اقاقیای عزیز از کجا میتونیم بدونیم سهمیه ویزا هرماه تمام شده یا نه؟؟؟

متاسفانه ما دسترسی به اینگونه آمار نداریم ولی خب این دوستانی که کلیر شدن اگر زودتر برن احتمال این که در سهمیه ماه می قرار بگیرن زیاده، از طرف دیگه حتی اگر سهمیه ماه می تمام هم شده باشه چون نزدیک پایان ماه هست میتونن از سهمیه ماه جون استفاده کنند ب هر حال ویزاشون رو میگیرن ولی چه بهتر که سهمیه ویزای ماه می رو پر کنن...

مرسی مدیر جان از جوابت.با این تفسیر به نظر شما لازم هست قبل از مراجعه برای گرفن ویزا , با سفارت مکاتبه کنیم و بدونیم که ویزا صادر میشه با نه؟؟ یه راه دیگه برای بچه هایی که اخیرا کلیر شدن این هست که اول ماه مراجعه کنن امروز26 می هست میتونن برای اوایل juneمراجعه کنن. درسته؟؟
2014AS2XX آنکارا، مصاحبه: هفته دوم اکتبر، کلیرنسCool سفرنامه
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان
(2014-05-26 ساعت 17:04)tenese نوشته:  مرسی مدیر جان از جوابت.با این تفسیر به نظر شما لازم هست قبل از مراجعه برای گرفن ویزا , با سفارت مکاتبه کنیم و بدونیم که ویزا صادر میشه با نه؟؟ یه راه دیگه برای بچه هایی که اخیرا کلیر شدن این هست که اول ماه مراجعه کنن امروز26 می هست میتونن برای اوایل juneمراجعه کنن. درسته؟؟

دوست عزیز ما داریم میگیم سریعتر مراجعه کنن شما میگین بذارن برای جون!!! Big Grin نه دوست عزیز من منظورم این بود که چون این ماه ترافیک نبوده دوستان زودتر برن واسه گرفتن ویزا که چون ماه جون احتمالا کلیری بیشتری داره قضیه تمام شدن سهمیه ماهانه واسه جون اتفاق نیفته و سفارت ها بتونن تعداد بیشتری رو کلیر کنن!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان