کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-26 ساعت 09:26)Hassan2014 نوشته:  سلام دوستان صبح بخير
راستى بچه ها ديشب خواب ديدم تو لاس وگاسم و كلى پول زدم به بدن
كسى تعبيرشو ميدونه ؟
البته ببخشيد تايپكى مخصوص سوالم پيدا نكردم !

یعنی اینکه میرید میشینید سر تیبل یه American Airline ناناز براتون میاد یه All in میزنید دستو پاتون میلرزه SmileBig Grin یهو میبینید فلاپ خورده AAQ Big Grin به به .... به ترن و ریور دیگه کاری ندارید شما با خیال راحت ادامه بازی رو تماشا میکنی و آخرش هم 300K میزاری جیبت و میای بیرون Smile)
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

پس ما چی 120 روزه شدیم
تشکر کنندگان: arashS ، armin021 ، pari pari ، قصه گو ، nedaba ، soli asali ، shadi79 ، sani1348 ، امین 13
(2014-05-26 ساعت 20:49)soli asali نوشته:  
كسى تعبيرشو ميدونه ؟

یعنی اینکه میرید میشینید سر تیبل یه American Airline ناناز براتون میاد یه All in میزنید دستو پاتون میلرزه SmileBig Grin یهو میبینید فلاپ خورده AAQ Big Grin به به .... به ترن و ریور دیگه کاری ندارید شما با خیال راحت ادامه بازی رو تماشا میکنی و آخرش هم 300K میزاری جیبت و میای بیرون Smile)
چطور شد؟
ما که نفهمیدیم
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: arashS ، armin021 ، pari pari ، قصه گو ، nedaba ، soli asali ، sani1348 ، shilan
uranus88 عزیز مبارکا باشه.
به به اینجا عید ادامه داره.
بچه‌ها دمتون گرم.
کاری کردین کارستون. من همش می‌خوام بیام اینجا. مهمونی و فیسبوک و مسافرت و... همه‌رو بیخیال
من اینجا پیش‌شماهارو دوست دارم. Because I'm happy TongueTongueTongue حالا نگرینمون.
عید همگی‌تون مبارک همراهان.
(2014-05-26 ساعت 20:53)sjb نوشته:  پس ما چی 120 روزه شدیم

به زودی هم نوبته شما میشه، نگران نباشین.
فقط کاشکی دوستانی که امضا ندارن لطف کنن مشخصاتشون رو تو امضا بذارن تا کمک خوبی تو تخمین کلیر شدن بکنه.
البته اگه دوست دارن کمک کنن.
اگه دوست نداشتین هم مهم نیست.
تشکر...
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: maryam_a ، pari pari ، قصه گو ، arashS ، nedaba ، soli asali ، sophia ، mehdi2014 ، Tabassomshojaat ، sani1348 ، nasim ، shilan
(2014-05-26 ساعت 19:13)esmail_babadi_0611 نوشته:  با عرض سلام خدمتت تمام دوستان زحمت کش خودم.من همین الان آپدیت شدم.آخرین آپدیت 22 آپریل بود.الان شده 26 می
کیس:$$47
مصاحبه :ابوظبی
تاریخ مصاحبه:7 آپریل
رویت قبولی:11 می
مقصد:خدا بخواد لس آنجلس
کیس:فقط خودم
سلام دوست عزيز
به سلامتي
اميدوارم بزودي كلير بشيد.منم 6 اوريل مصاحبه داشتم و 5 مي اخرين ابديتم بود.
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
تشکر کنندگان: pari pari ، armin021 ، قصه گو ، arashS ، nedaba ، pari pariaaa ، soli asali ، sophia ، sani1348 ، ALEX55
تقديم به تك تك دوستان منتظرم:

زندگي كن ولبخند بزن،
به خاطر آنهايي كه با لبخندت زندگي ميكنند،
از نفست آرام ميگيرند و به اميدت زنده هستند و به يادت خاطره ميسازند.
نميدانم در زندگيت بهترين چگونه معنا ميشود،
من همان بهترين رابرايت آرزومندم....
آآآی ای اهالی 2015 و ای آنانی که بعد از ما به این مکان می آیید، بدانید و آگاه باشید و خود ببینید که کلیر شدنهای بزرگ و حقیقی از بیست و دوم ماه "می" به بعد آغاز شد، شما نیز صبوری پیشه کنید و از اندوه بیهوده بپرهیزید، که آنانکه صبوری پیشه می کنند از رستگارانند.
" فردی فلینتستون / باب یکم از کتاب پنجم"
Big Grin
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

(2014-05-26 ساعت 21:26)freddyflientstone نوشته:  آآآی ای اهالی 2015 و ای آنانی که بعد از ما به این مکان می آیید، بدانید و آگاه باشید و خود ببینید که کلیرنس بزرگ و حقیقی از بیستم ماه "می" به بعد آغاز شد، شما نیز صبوری پیشه کنید و از اندوه بیهوده بپرهیزید، که آنانکه صبوری پیشه می کنند از رستگارانند.
" فردی فلینتستون / باب یکم از کتاب پنجم"
Big Grin

این قسمت از کتاب تحریف شده چون امسال از بیست و دوم شروع شد Tongue
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
(2014-05-26 ساعت 21:47)batigoal_189 نوشته:  
(2014-05-26 ساعت 16:18)peymanpakd نوشته:  Â¤Â¤Â¤Â¤Ø¨Ø§ يك دنيا آرزوي پايان هر Ú†Ù‡ زودتر انتظار براي خودم Ùˆ تمام دوستايي كه مثل من به چشم قصه گوي اين قصه نيومديم¤¤¤¤

ای بابا آخه چرا؟؟؟!!!! بچه های صاحب نظر نظر شما چیه؟

ای بابا . خیلی متاثر شدم. مخصوصاً این قسمتش که میگه ر انتظار براÙ
2014AS1XXX / 28 Oct, Abu Dhabi / Clear after 210 Days / Dallas
من نمی دونم چطور امضا درست کنم راهنمایی کنید
تشکر کنندگان: soli asali ، armin021 ، قصه گو ، sani1348
(2014-05-26 ساعت 20:35)phsadeghi نوشته:  
(2014-05-26 ساعت 19:07)ali3875 نوشته:  نمیشه یه کلید از این سولی عسلی بگیرید اینجا بذاریم؟

بیاد سبزش کنه روحمون شاد بشه بابا........................

دوستان سولی عسلی مسافرته بنده خدا خبر داد و رفت

اجازه بدید میاد و روحمون را شاد می کنه

آمـــــــــــــــــــــــد آمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد بابا چه خبرتونه ؟؟؟؟ :دی
والا به خدا! اگه کسی کلیر نشه بازم یاد ما میکنید ؟ ، نه به خدا اگه کسی یادی کنه Smile)
بعدش من کی به شما گفتم رفتم مسافرت ؟؟ هان ! هان ! هان ؟
بازم :دی
چند وقته خیلی درگیرم ببخشید دیگه !
[/font]
[font=Verdana]
[/font]

(2014-05-26 ساعت 21:52)sjb نوشته:  من نمی دونم چطور امضا درست کنم راهنمایی کنید

روی اسم خودتون کلیک کنید، توی صفحه ای که باز میشه، قسمت بالای صفحه "کنترل پنل کاربر" رو پیدا کنید، برید توی کنترل پنلتون و اونجا قسمت درست کردن یا تغییر امضا رو خواهید دید.
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

(2014-05-26 ساعت 21:02)alimomen نوشته:  
(2014-05-26 ساعت 20:49)soli asali نوشته:  
كسى تعبيرشو ميدونه ؟

چطور شد؟
ما که نفهمیدیم

هیچی ولش کن ! یاد میگیری بعدا Smile
[/font]
[font=Verdana]
[/font]

تشکر کنندگان: meisam14 ، kage.omid ، maryam_a ، pari pari ، farshadm999 ، sophia ، armin021 ، pari pariaaa ، nedaba ، قصه گو ، میما ، sani1348
(2014-05-26 ساعت 21:57)soli asali نوشته:  
(2014-05-26 ساعت 20:35)phsadeghi نوشته:  
(2014-05-26 ساعت 19:07)ali3875 نوشته:  نمیشه یه کلید از این سولی عسلی بگیرید اینجا بذاریم؟

بیاد سبزش کنه روحمون شاد بشه بابا........................

دوستان سولی عسلی مسافرته بنده خدا خبر داد و رفت

اجازه بدید میاد و روحمون را شاد می کنه

آمـــــــــــــــــــــــد آمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد بابا چه خبرتونه ؟؟؟؟ :دی
والا به خدا! اگه کسی کلیر نشه بازم یاد ما میکنید ؟ ، نه به خدا اگه کسی یادی کنه Smile)
بعدش من کی به شما گفتم رفتم مسافرت ؟؟ هان ! هان ! هان ؟
بازم :دی
چند وقته خیلی درگیرم ببخشید دیگه !
سولی عسلی عزیز چند ساعت پیش اطلاعاتم رو برات پیام خصوصی کردم که منو وارد منتظرسرا کنی ،ممنونم.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان