کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-26 ساعت 15:54)peymanpakd نوشته:  ¤¤¤¤با يك دنيا آرزوي پايان هر چه زودتر انتظار براي خودم و تمام دوستايي كه مثل من به چشم قصه گوي اين قصه نيومديم¤¤¤¤

دوست عزيز به خدا دست من نيستSadتقصير از سيستم راندومي منتظرسراست. يه وقت اسم يه دوست دو بار پشت سر هم مياد، يه دفعه هم اسم هايي مياد كه براي اولين باره مي بينمشونRolleyes يا دوستاني مثل نارون و نسيم عزيز كه براشون تو پست جدا و خصوصي آرزو كردم،اما متوجه نشدندWinkمن بر حسب عادت هميشه از چند صفحه قبل شروع مي كنم به بازخوانيTongue به هر حال حتي اگر نوشته هم نشده باشه،اما همه از ته دل واسه هم آرزوهاي خوشگل داريم.جيغي كه واسه غفاري و الدورادو و سيمين و نيكي و بقيه بچه ها كشيدم،براي خودم نكشيدمBig Grin
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-05-26 ساعت 19:22)قصه گو نوشته:  
(2014-05-26 ساعت 15:54)peymanpakd نوشته:  ¤¤¤¤با يك دنيا آرزوي پايان هر چه زودتر انتظار براي خودم و تمام دوستايي كه مثل من به چشم قصه گوي اين قصه نيومديم¤¤¤¤

دوست عزيز به خدا دست من نيستSadتقصير از سيستم راندومي منتظرسراست. يه وقت اسم يه دوست دو بار پشت سر هم مياد، يه دفعه هم اسم هايي مياد كه براي اولين باره مي بينمشونRolleyes يا دوستاني مثل نارون و نسيم عزيز كه براشون تو پست جدا و خصوصي آرزو كردم،اما متوجه نشدندWinkمن بر حسب عادت هميشه از چند صفحه قبل شروع مي كنم به بازخوانيTongue به هر حال حتي اگر نوشته هم نشده باشه،اما همه از ته دل واسه هم آرزوهاي خوشگل داريم.جيغي كه واسه غفاري و الدورادو و سيمين و نيكي و بقيه بچه ها كشيدم،براي خودم نكشيدمBig Grin
دوست من جیغ چیه شما کلیر بشو خودم برات عربده می‌کشم. چنان عربده ای که بیان به عنوان طرح جمع آوری اراذل ببرنم.
خوشحالم.
(2014-05-26 ساعت 19:23)farshadm999 نوشته:  
(2014-05-26 ساعت 19:22)قصه گو نوشته:  

دوست من جیغ چیه شما کلیر بشو خودم برات عربده می‌کشم. چنان عربده ای که بیان به عنوان طرح جمع آوری اراذل ببرنم.
قصه گو ، ینده به شخصه از شما ممنونم و کوچیک شما هم هستم . لطف شما از هیچ کس پنهان نیست Smile به امید موفقیت قصه گو Wink
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
سلام دوستان : با تبريك فراوان مجدد به. همه دوستان گل كلير شدم و همشهري هاى ام ر ي ك ا ي ى من ، بنده تاريخ ١٩ مى ايميل زدم به سفارت و امروز هم جوابش آمده كه بايد منتظر بمانم تا از طريق سايت اطلاع دهند ، ولى خلاصه از تاريخ ٢٠ مارچ خلاص شدم ( آپديت جديد ) و حالا كما فى السابق در انتظار ظهور كلير هستم ، حالا به نظر شما دوستان با تجربه ظهور نزديك است ؟ يا .............???. خداوندا ???آرامشى عطا فرما ، تا بپذيرم آنچه را كه نميتوانم تغيير دهم. شهامتى كه ، تغيير دهم آنچه را كه ميتوانم . ودانشى كه ، تفاوت آن دو را بدانم . آمين ???
سلام
از کجا متوجه میشین چند نفر رو در ابوظبی کلیر کردن؟
مگه نباید کیس نامبر رو یکی یکی بزنین؟.....
لطفا جواب بدین
شماره کیس: 2014AS15XX ، تعداد کیس 2 نفر ، تاریخ نامه قبولی: May 2013
کنسولگری: abu dhabi ، تاریخ مصاحبه اول: second week of December 2013
تاریخ مصاحبه دوم: first week of Feb 2014 ، کلیر: 8june
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، mahan1331 ، armin021 ، soli asali ، peidaye penhan ، sani1348
(2014-05-26 ساعت 19:34)m.ab نوشته:  سلام
از کجا متوجه میشین چند نفر رو در ابوظبی کلیر کردن؟
مگه نباید کیس نامبر رو یکی یکی بزنین؟.....
لطفا جواب بدین

خودت جواب خودتو دادی دستی وارد میکنی دیگه
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

همه از جمله سعدی و خواجه حافظ شیرازی هم جریان کلیرنس امروزو فهمیدن جز رییس منتظرسرا که خودش باید اولین نفر باشه
اگر تا چند دقیقه دیگه سولی جون اومد که اومد اگر نه که مجبور میشم با معذرت از همه دوستان و مدیران منتظرسرا رو هک کنم لامپها رو روشن کنم و برگردم
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-05-26 ساعت 15:27)shilan نوشته:  خیلی خیلی مبارکتون باشه خدارو شکر حس زندگی اینجاست .راستش امروز به خاطر یه سری درگیریا با خودم خیلی دلم گرفته بود ولی اینجا اومدم بهتر شدم بچه ها برا مام دعا کنید.ShyWink

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «shilan» عزیزღღღ
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «lucky girl» عزیزღღღBig Grin
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «سیمین راد» عزیزღღღ
(2014-05-26 ساعت 19:51)alimomen نوشته:  همه از جمله سعدی و خواجه حافظ شیرازی هم جریان کلیرنس امروزو فهمیدن جز رییس منتظرسرا که خودش باید اولین نفر باشه
اگر تا چند دقیقه دیگه سولی جون اومد که اومد اگر نه که مجبور میشم با معذرت از همه دوستان و مدیران منتظرسرا رو هک کنم لامپها رو روشن کنم و برگردم
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «soli asali» عزیزღღღBig Grin
(2014-05-26 ساعت 19:33)sani1348 نوشته:  سلام دوستان : با تبريك فراوان مجدد به. همه دوستان گل كلير شدم و همشهري هاى ام ر ي ك ا ي ى من ، بنده تاريخ ١٩ مى ايميل زدم به سفارت و امروز هم جوابش آمده كه بايد منتظر بمانم تا از طريق سايت اطلاع دهند ، ولى خلاصه از تاريخ ٢٠ مارچ خلاص شدم ( آپديت جديد ) و حالا كما فى السابق در انتظار ظهور كلير هستم ، حالا به نظر شما دوستان با تجربه ظهور نزديك است ؟ يا .............???. خداوندا ???آرامشى عطا فرما ، تا بپذيرم آنچه را كه نميتوانم تغيير دهم. شهامتى كه ، تغيير دهم آنچه را كه ميتوانم . ودانشى كه ، تفاوت آن دو را بدانم . آمين ???

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «sani1348» عزیزღღღ

(2014-05-26 ساعت 17:52)maryam_a نوشته:  آهااااي كائنات .... Big Grin

[عکس: 96215512152197264430.jpg]

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «maryam_a» عزیزღღღ
(2014-05-26 ساعت 19:13)esmail_babadi_0611 نوشته:  با عرض سلام خدمتت تمام دوستان زحمت کش خودم.من همین الان آپدیت شدم.آخرین آپدیت 22 آپریل بود.الان شده 26 می

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «esmail_babadi» عزیزღღღ
تشکر کنندگان: ffrfar ، مهدی 2014 ، janatirad ، shadi79 ، maryam_a ، mahan1331 ، arashS ، armin021 ، pari pari ، nedaba ، soli asali ، pari pariaaa ، sophia ، sani1348 ، nasim ، shilan
(2014-05-26 ساعت 20:08)قصه گو نوشته:  [quote='sani1348' pid='502793' dateline='1401116621']
سلام دوستان : با تبريك فراوان مجدد به. همه دوستان گل كلير شدم و همشهري هاى ام ر ي ك ا ي ى من ، بنده تاريخ ١٩ مى ايميل زدم به سفارت و امروز هم جوابش آمده كه بايد منتظر بمانم تا از طريق سايت اطلاع دهند ، ولى خلاصه از تاريخ ٢٠ مارچ خلاص شدم ( آپديت جديد ) و حالا كما فى السابق در انتظار ظهور كلير هستم ، حالا به نظر شما دوستان با تجربه ظهور نزديك است ؟ يا .............???. خداوندا ???آرامشى عطا فرما ، تا بپذيرم آنچه را كه نميتوانم تغيير دهم. شهامتى كه ، تغيير دهم آنچه را كه ميتوانم . ودانشى كه ، تفاوت آن دو را بدانم . آمين ???

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «sani1348» عزیزღღღ

(2014-05-26 ساعت 17:52)maryam_a نوشته:  آهااااي كائنات .... Big Grin

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «maryam_a» عزیزღღღ

ممنون قصه گوي مهربوونم... منتظر خبراي خوبت هستم... Smile
(2014-05-26 ساعت 19:07)ali3875 نوشته:  نمیشه یه کلید از این سولی عسلی بگیرید اینجا بذاریم؟

بیاد سبزش کنه روحمون شاد بشه بابا........................

دوستان سولی عسلی مسافرته بنده خدا خبر داد و رفت

اجازه بدید میاد و روحمون را شاد می کنه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان