کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
دل آدمی مثل قطب نماست وقتی عقربه اش به سوی خدا شد آرام میگیرد.
دلتان آرام .عیدتان مبارک
و زندگیتان پر از دعاهای مستجاب دوستان
خداوند یار ویاورتان
شماره کیس: ,,,2014AS18 /تاریخ رویت قبولی: 12 MAY / تعداد :3 نفر/ ارسال فرمهای سری اول:20MAY / کارنت شدن کیس:Sep 22 / مصاحبه :Nov 14 ,2013
کلیر :May 29,2014
/دریافت ویزا : 18 ـJune  ورود به آمریکا : September 15,2014/ مقصد : Washington DC /Virginia
(2014-05-26 ساعت 21:52)سیمین راد نوشته:  
(2014-05-26 ساعت 21:47)batigoal_189 نوشته:  
(2014-05-26 ساعت 16:18)peymanpakd نوشته:  Â¤Â¤Â¤Â¤Ø¨Ø§ يك دنيا آرزوي پايان هر Ú†Ù‡ زودتر انتظار براي خودم Ùˆ تمام دوستايي كه مثل من به چشم قصه گوي اين قصه نيومديم¤¤¤¤

ای بابا آخه چرا؟؟؟!!!! بچه های صاحب نظر نظر شما چیه؟

ای بابا . خیلی متاثر شدم. مخصوصاً این قسمتش که میگه ر انتظار براÙ

اينا چيه؟ من به خدا ننوشتم، نكنه من و هك كردن!؟!؟ من فقط ١ دعا كرده بودم واسه كلير شدن خودم و بقيه دوستايي كه قصه گوي عزيز واسشون دعا نكرده بود، من تمام اون اجق وجق هاي بالا رو تكذيب ميكنم :-) Big GrinCoolBig Grin
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
(2014-05-26 ساعت 22:31)peymanpakd نوشته:  
(2014-05-26 ساعت 21:52)سیمین راد نوشته:  
(2014-05-26 ساعت 21:47)batigoal_189 نوشته:  
(2014-05-26 ساعت 16:18)peymanpakd نوشته:  Â¤Â¤Â¤Â¤Ø¨Ø§ يك دنيا آرزوي پايان هر Ú†Ù‡ زودتر انتظار براي خودم Ùˆ تمام دوستايي كه مثل من به چشم قصه گوي اين قصه نيومديم¤¤¤¤

ای بابا آخه چرا؟؟؟!!!! بچه های صاحب نظر نظر شما چیه؟

ای بابا . خیلی متاثر شدم. مخصوصاً این قسمتش که میگه ر انتظار براÙ

اينا چيه؟ من به خدا ننوشتم، نكنه من و هك كردن!؟!؟ من فقط ١ دعا كرده بودم واسه كلير شدن خودم و بقيه دوستايي كه قصه گوي عزيز واسشون دعا نكرده بود، من تمام اون اجق وجق هاي بالا رو تكذيب ميكنم :-)

تكذيب شد.... تكبيررر Big Grin
(2014-05-26 ساعت 21:06)arashS نوشته:  uranus88 عزیز مبارکا باشه.
به به اینجا عید ادامه داره.
بچه‌ها دمتون گرم.
کاری کردین کارستون. من همش می‌خوام بیام اینجا. مهمونی و فیسبوک و مسافرت و... همه‌رو بیخیال
من اینجا پیش‌شماهارو دوست دارم. Because I'm happy TongueTongueTongue حالا نگرینمون.
عید همگی‌تون مبارک همراهان.

ممنون عمو آرش... خیلی مخلصیم
شاید باورتون نشه دیشب دقیقا همین صحنه که سایتو باز میکنم و میبینم زده we are pleased to inform you.... توی خواب دیدم. صبح پاشدم گفتم ببین ما انگار فقط باید تو خواب ببینیم این صفحه عوض شده و اینو نوشته. وقتی دیدم باورم نمیشدTongueTongue
کیس نامبر: **13/ تعداد افراد: خودم/ ارسال فرمها: اوایل می با dhl/ اصلاح فرمها: اواخر می با ایمیل/ کارنتی در آگست/ تاریخ مصاحبه:24 اکتبر/ آنکارا بود خودم زدم ابوظبی/
تاریخ کلیرنس:   بعد از 214 روز انتظار 25 می / تاریخ دریافت ویزا: 19 جون Rolleyes  ,ورود: 20 سپتامبر 2014. دریافت گرین کارت: 20 اکتبر
مرحله دوم: ویزا F2A Tongue تاریخ ارسال مدارک: 15 جون 2016
priority date:June 2016
(2014-05-26 ساعت 23:05)uranus88 نوشته:  
(2014-05-26 ساعت 21:06)arashS نوشته:  uranus88 عزیز مبارکا باشه.
به به اینجا عید ادامه داره.
بچه‌ها دمتون گرم.
کاری کردین کارستون. من همش می‌خوام بیام اینجا. مهمونی و فیسبوک و مسافرت و... همه‌رو بیخیال
من اینجا پیش‌شماهارو دوست دارم. Because I'm happy TongueTongueTongue حالا نگرینمون.
عید همگی‌تون مبارک همراهان.

ممنون عمو آرش... خیلی مخلصیم
شاید باورتون نشه دیشب دقیقا همین صحنه که سایتو باز میکنم و میبینم زده we are pleased to inform you.... توی خواب دیدم. صبح پاشدم گفتم ببین ما انگار فقط باید تو خواب ببینیم این صفحه عوض شده و اینو نوشته. وقتی دیدم باورم نمیشدTongueTongue

رويايي كه به حقيقت پيوست .... مباااركتون باشه... شاد و پيروز و سلامت باشيد... Smile
تشکر کنندگان: armin021 ، قصه گو ، uranus88 ، soli asali ، nedaba ، pari pariaaa ، pari pari ، anahita 62 ، sani1348 ، ALEX55 ، nasim ، mahan1331 ، arashS ، sophia ، shilan
خدایا یه چیزی بنداز تو دل این یانکی ها مثل جت همه رو زودی کلیر کنن.
قربونت برم، دمت گرم، چاکرتم، خودت ردیفش کن دیگه.
مخلص، جبران میکنم.
به خودت قسم.
ماچ ماچ...
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
بچه هایی که در شرف رفتن به ابوظبی هستین اگه تنها بودید و مایل بودید همسفر باشیم خبر کنین. من اون بار تنها رفتم اصن دپرس بودم. خیلی بد بود. اگه دونفر بشیم هزینه هتلمون هم پایین میاد. تازه کارامونم باهم انجام میدیم بهرحال یه قوت قلبیه.
کیس نامبر: **13/ تعداد افراد: خودم/ ارسال فرمها: اوایل می با dhl/ اصلاح فرمها: اواخر می با ایمیل/ کارنتی در آگست/ تاریخ مصاحبه:24 اکتبر/ آنکارا بود خودم زدم ابوظبی/
تاریخ کلیرنس:   بعد از 214 روز انتظار 25 می / تاریخ دریافت ویزا: 19 جون Rolleyes  ,ورود: 20 سپتامبر 2014. دریافت گرین کارت: 20 اکتبر
مرحله دوم: ویزا F2A Tongue تاریخ ارسال مدارک: 15 جون 2016
priority date:June 2016
انکارا سایتش رو تعطیل کرده دوستان هیچ خبری ازش نیست؟
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
تشکر کنندگان: soli asali ، armin021 ، قصه گو ، sani1348 ، peidaye penhan
خداوندااا در این شب عزیز
همه بیماران را شفا بده.......
عزیزانی را که از دنیا رفته اند بیامرز....
گره مشکلات عزیزانمان را بگشای...
و
این ویزای نازنین را هر چه زودتر به تمام کسانی که انتظار میکشند عطا بفرما...
الهی آمین
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
دوستاي خوب پس كي نوبت ما ميشه ؟
انكارا چرا انقدر كند پيش ميره ؟
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
(2014-05-26 ساعت 23:47)shirin_n نوشته:  دوستاي خوب پس كي نوبت ما ميشه ؟

بابا آنکارا که قبل همه سفارتا ۱۲ نفر رو کلیر کرد بعد ایروان بعد آخری ابوظبی!
خوشحالم.
(2014-05-26 ساعت 23:54)farshadm999 نوشته:  

پس دوباره نوبت ایروان هست. صف رو به هم نزنین. Tongue
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
(2014-05-26 ساعت 23:13)uranus88 نوشته:  بچه هایی که در شرف رفتن به ابوظبی هستین اگه تنها بودید و مایل بودید همسفر باشیم خبر کنین.... هزینه هتلمون هم پایین میاد. تازه کارامونم باهم انجام میدیم ... .
چه پیشنهاد خوبی . امیدوارم دوستان بتونن برای اخذ ویزا همسفر بشن و سفرهای خاطره انگیزی با هم بسازن .
با تو سفر چه خوبه رو جاده های نمناک ... Wink
سلام دوستاي گلم.
امروز من دوباره مشکلات اينترنتي داشتم نتونستم بیام اینجا. تبریک میگم به دوستاي عزیز کلیر شده.
دستوووووو...... سوتوووووو ...... جيغوووووووو........... هوراااااااااااااااااااااااااا برای همشون و هممون.
عزیزانی که کلیر شدن لطفا متن سایت سفارت رو کامل بخونن که مطمئن بشن که همه اعضای کیس انشالله کلیر شده باشن. دیگه برای تمدید مديکال هم که همتون استااااااادين. اگه تور ارزون هم پیدا کردین به بقیه هم خبر بدین بمن هم تو پیام خصوصی خبر بدین لدددفا.
مطمئنم این کليرها فردا و روزهای نزدیک پیش رو ادامه داره و یواش یواش باید بارو بنديلمونو برای رفتن به سرزمین آرزوها ببندیم تو رو خدا رفتین سفارت ضمانت منم بکنید ویزای منم بدن قول میدم پسر خوبی باشمTongue
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
(2014-05-27 ساعت 00:20)H Pier نوشته:  
(2014-05-26 ساعت 23:54)farshadm999 نوشته:  

پس دوباره نوبت ایروان هست. صف رو به هم نزنین. Tongue
فرشاد جان ما که بخیل نیستیم دعا میکنیم اول بچه های ایروان کلیر بشن داداش Wink
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان