کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-27 ساعت 13:06)armin021 نوشته:  
(2014-05-27 ساعت 12:23)uranus88 نوشته:  بچه ها میخاستم یه پست کامل درست بشه واسه سفرمجدد بچه هایی که کلیر شدن. لطفا کسایی که رفتن و ویزاشون رو گرفتن و دوستان دیگه ای که اطلاعات دارن کمک کنن

1- آیا سهمیه ویزاهای هرماه رو ما میتونیم ببینیم و روش برنامه ریزی کنیم؟ ممکنه بریم و بهمون بگن سهمیه این ماه تموم شده برید ماه دیگه بیاید؟

2- آیا واکسنی باید تکرار بشه برای مدیکال؟

3- هزینه اضافی برای گرفتن جواب در همون روز معاینات چقدره؟

4-با پرواز ساعت 7 دبی بریم به مدیکال میرسیم آیا؟

5-دوستانی که ابوظبی مصاحبه داشتن و مجددا میرن، واسه ترنسفر میشه از اتوبوس استفاده کرد؟ کسی تجربه شو داشته؟

6- دیگه هر نکته ضروری خودتونم میدونید لطف کنید ذکر کنید. موتوشکرمSmile

سلام دوست خوبم، تبریک
جواب ۳: هزینه مدیکال ۴۲۵ درهم هستش بدونه واکسن، اگه بخواین همون روز جواب بگیرین ۷۵۰ درهم میشه که اگه من جای شما باشم اون پول اضافه رو میدم برای هتل و بیشتر میمونم و لذت میبرم!
جواب ۴: بله شما ساعت ۹ میرسین دبی و میتونین برین هتل چمدان ها رو به امانت بذارین و برین مدیکال و انجام بدین. البته اگه منطورتون ۷ صبح باشه.
جواب ۵: بله، من با اتوبوس رفتم. گویا شما ساعت ۱:۳۰ ظهر باید پاسپورت رو تحویل سفارت بدین.
روبروی ایستگاه مترو الغبیبه، ترمینال اتوبوس هستش. شما اونجا اتوبوس های ابوظبی رو سوار شین. هر ۴۰ دقیق یک بار یک اتوبوس حرکت میکنه. کرایه ۲۵ درهم هستش که باید با کارت سیلور مترو پرداخت کنین، البته زمانی که رسیدین ابوظبی.
پیشنهاد میکنم کلا با مترو سفر کنید تو دبی و از راحتی و کم بودن هزینه لذت ببرید. نیازی هم به خانم و آقای ایکس و ایگرگ برای حمل و نقل ندارین.
شما حساب کن ملیکا یا بقیشون ۴۰۰ درهم میگیرن ببرنت ابوظبی، در صورتی که با اتوبوس با ۲۵ درهم میری!!!
۲ ساعت شما مسافت دبی تا ابو ظبی رو حساب کن. به نظر من جوری حساب کنی که یکی دو ساعت زودتر اونجا باشی هم خیالت راحت تره. سوالی بود در خدمتم...

خیلی ممنونم که وقت گذاشتین جواب دادین. فقط من یه چیزیو متوجه نشدم. اینکه گفتین اگه من بودم پولو میدادم واسه هتل و ... اگه جواب مدیکال به صورت عادی بیاد میشه فردا عصرش. درسته؟ که اگه شنبه رفته باشیم مدیکال یعنی یکشنبه عصر. پس باید پاسپورتو سه شنبه ببریم سفارت که مسلما تا پنجشنبه آماده نخواهد شد. درست میگم؟
کیس نامبر: **13/ تعداد افراد: خودم/ ارسال فرمها: اوایل می با dhl/ اصلاح فرمها: اواخر می با ایمیل/ کارنتی در آگست/ تاریخ مصاحبه:24 اکتبر/ آنکارا بود خودم زدم ابوظبی/
تاریخ کلیرنس:   بعد از 214 روز انتظار 25 می / تاریخ دریافت ویزا: 19 جون Rolleyes  ,ورود: 20 سپتامبر 2014. دریافت گرین کارت: 20 اکتبر
مرحله دوم: ویزا F2A Tongue تاریخ ارسال مدارک: 15 جون 2016
priority date:June 2016
تشکر کنندگان: maryam_a ، nedaba ، soli asali ، Sara_lphmkf ، pari pariaaa ، pari pari ، NIKKI ، sophia ، kage.omid ، behfaza ، armin021
(2014-05-27 ساعت 17:42)armin021 نوشته:  
(2014-05-27 ساعت 17:26)maryam_a نوشته:  
(2014-05-27 ساعت 17:15)anahita 62 نوشته:  من 111 روزه شدم .......این طورکه میبینم همه ی کیس هایی که تو منتظر سران یا خیلی زود کلیر شدن یا بعد از 180 روز کلیر شدن ... آیا همین روال ادامه خواهد داشت؟؟؟یعنی بایدحداقل 70 روز هم صبر کنم .؟ آخه من دیگه تحملم تموم شده ... ویزا مو می خوام......( گریه......گریههههههههههه)

بخند عززززيززم.... ما رو نيگا كن ... ببين چه حال خوبي داريم... Big GrinBig GrinBig Grin

آره منو نیگا.
کلی خوشحال و شادم. هر روز هم برای خودم جوک تعریف میکنم و قلقلک میدم خودمو.
.
.
.
.
.
خالی بستم
گریه نمیکنم، ولی دورخیز میکنم بعد گوله با مغز میرم تو دیوار Big Grin
شما هم امتحان کن، بهتر از گریه کردن جواب میده.
روزی ۲ بار: یه بار صبح که سیس و چک کردی دیدی هیچی به هیچی، یه بار هم شب!!!

آره اگه اطمینان داشته باشم که ویزا میگیریم میتونم بخندم.. تازه من که سیس رو روزی نو بار چک نمیکنم بینهایت بار چک میکنم و با سرور های مختلف......

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
تشکر کنندگان: miladfr12 ، nedaba ، soli asali ، Sara_lphmkf ، pari pariaaa ، pari pari ، armin021
(2014-05-27 ساعت 17:12)attari نوشته:  برای رضای خدا، کسی‌ متن ایمیل پیگیری وضعیت پرونده رو دارد،اینجا بذاره ،منم ۶ ماهه شدم،۱۰۰ صفحه‌رو خوندم پیدا نکردم، چشو چالم در اومد

Dear Madam/Sir,

I would like to inform you that , I had my visa interview at the U.S Embassy in ............on ...... ..,2014 and the embassy officer told me to check my status after ..... months, but now after ..... days, my administrative processing has been still pending . Unfortunately after ...... days there has been no changes in my application status. I'm really worried about my case .
I will appreciate you if you could inform me about the latest status of my case.
I am looking forward to hearing your kind response and many thanks for your kind cooperation in advance.

Yours sincerely

قسمتای خالی رو خودتون زحمتشو بکشید....
موفق باشید.
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
سلام
من امروز به تنهايى براى بار پنجم اپديت شدمBig Grin
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
(2014-05-27 ساعت 16:04)farshadm999 نوشته:  
(2014-05-27 ساعت 15:50)Babaksafi نوشته:  
(2014-05-26 ساعت 14:10)farshadm999 نوشته:  
(2014-05-26 ساعت 14:04)I2AFSHIN نوشته:  کلا امروز ابوظبی 12 تا کیس را کلیر کرده به همشون تبریک میگیم امیدوارم نوبت ما هم بشه یک هورای بزرگ برای سفارت ابوظبی
881
1129
1138
1300
1301
1479
1681
1784
1789
3111
3228
3386

ابوظبی تا ۳۳۰۰ اومد؟ بابا ۱۰۰۰ تا دیگه میومد منم کلیر میکرد دیگه.
سلام اگه تا 3000 اومده پس چرا ما کلیر نشدیم ؟

ایشالا سری بعد Big Grin

سلام دوست عزيز من كيسهاي بالا را توي سايت سيس چك كردم هنوز AP ميزنه چطوري و از كجا بايد بدونيم كلير شدن؟
راستي وقتي توي سيس ready ميزنه يعني كيس در چه مرحله اي هست؟
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: soli asali ، farshadm999 ، Sara_lphmkf ، pari pari ، alitab ، sophia
دوستان آنکارا آپدیت شد!
2014AS2XX (همسرم) / سفارت: آنكارا / 2 نفر/مصاحبه: هفته چهارم اكتبر
كلير بعد از ۲۴۴ روز
تشکر کنندگان: maryam_a ، ali3875 ، مهدی 2014 ، soli asali ، Sara_lphmkf ، pari pariaaa ، pari pari ، NIKKI ، mehdi2014 ، kage.omid
سلام آنکارا همین الان آپدیت شد
خبری نیست که نیست
Case Number: 2014AS7XX - Single - Interview: Oct 2013 Ankara - Visa Issued: June 2014 - Destination: Houston

(2014-05-27 ساعت 19:16)farazz نوشته:  سلام آنکارا همین الان آپدیت شد
خبری نیست که نیست

گرفتاری شدیم ما و شما
هر روز چشم انتظاریم بعد ۲۳۲ روز
خیلی نامردیه واقعا
۲ نفر (مهندس IT (برنده) و نقاش)/ مصاحبه ۷ اکتبر آنکارا/ آپدیت‌ها: ۱۷ و ۱۸ آوریل، ۱۵- ۲۴ و ۲۹ می، کلیر شدن ۳۰ می---پروفایل دونفره Tongue
سفرنامه‌ اول
سفرنامه دوم
تغییر PTT
امروز ابوظبي 5 تا كيس زير 2000 رو آپديت كرده...ايشالا فردا كلير بشن...
(2014-05-27 ساعت 19:25)azifa نوشته:  
خبری نیست که نیست

گرفتاری شدیم ما و شما
خیلی نامردیه واقعا
دقیقاً
دیگه فکرم کار نمی کنه. نمی دونم دلیل این همه تاخیر چیه؟ کم کم این رویکرد سفارت توو برخورد با ما ایرانیها داره از ینگه دنیا هم متنفرم می کنه. انگار واسه ماها هیچ ارزشی قایل نیستن. آخه 8 ماه دارن چی کار می کنن؟ یعنی انقدر مورد توو پرونده من واسه بررسی وجود داره. آره؟
Case Number: 2014AS7XX - Single - Interview: Oct 2013 Ankara - Visa Issued: June 2014 - Destination: Houston

تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، ali3875 ، soli asali ، nedaba ، maryam_a ، Sara_lphmkf ، pari pariaaa ، pari pari ، alitab ، kage.omid ، NEURON ، sal0811
(2014-05-27 ساعت 19:15)sal0811 نوشته:  دوستان آنکارا آپدیت شد!

اینا هم دیگه گندشو در آوردن بابا

هر چی تحمل میکنیم انگار نه انگار مسخره ها............راهی هم نداریم باید فقط صبر کرد....همین.....................Sad
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

(2014-05-27 ساعت 19:25)azifa نوشته:  
خبری نیست که نیست

گرفتاری شدیم ما و شمام
خیلی نامردیه واقعا

من خیلی خسته شدم،دیگه طاقت این بلاتکلیفی رو ندارم.
هفته دیگه 180روز میشه که منتظرم.
چی فکر میکردم چی شد روز مصاحبه با خودم گفتم ویزا یکضرب رو دیگه گرفتم،آخه من شرایط یکضرب رو داشتم(معاف از خدمت،شغل خصوصی،مجرد)
Sad
شماره کیس: ***2014AS00000 /تاریخ رویت قبولی:MAY 12/
ارسال مدارک:JUN 12/تعداد:1نفر/سفارت:آنکارا/
تاریخ مصاحبهBig Grinec 3/کلیرنس/آپدیت پروندهBig Grinec 16
،March 4توسط ایمیل،March 27،
April 25توسط ایمیل،Jun 12, May 15
Jun 25 توسط ایمیل
23 Jul توسط ایمیل,Aug 11
Aug 14 توسط ایمیل،Aug 17
Aug 20توسط ایمیل که پاسخی هم ندادن،Aug 21,
Aug 27, Aug 25
تشکر کنندگان: soli asali ، miladfr12 ، nedaba ، maryam_a ، Sara_lphmkf ، shadi79 ، pari pariaaa ، pari pari ، alitab ، قصه گو ، sophia ، kage.omid ، nasim ، sal0811
سلام دوستان..من دیروز برای سفارت ایروان ایمیل زدم و امروز 2 تا ایمیل ازشون دریافت کردم...متن اولی این بود که پرونده در حال بررسی هست و دومی اینو نوشته بود که من نمی دونم منظورشون چیه؟آیا ویزای برنده اصلی آماده است؟ ممنون می شم راهنمایی بفرمایید Dear inquirer,

The principal applicant’s case is ready to be processed.
در ضمن case number 2014as37**
(2014-05-27 ساعت 14:28)maryam_a نوشته:  
(2014-05-27 ساعت 14:05)soli asali نوشته:  
(2014-05-27 ساعت 14:02)AB2014 نوشته:  
(2014-05-27 ساعت 13:40)AB2014 نوشته:  سلام
همین الان از سفارت برگشتم با یه کاغذ صورتی Sad

چجوری بریم تو لیست منتظرسرا؟

هر 2تاتون این چیزایی که تو امضام هست رو برای من پیام کنید

هردوشون يكين سوليييييي Big GrinBig Grin

ای خداااااااااا !!! Big GrinBig Grin تورو ول کنن فقط سوطی های مارو ( مارو که نه منو ) بگیری ....
دوستان و مدیران عزیز یه برنامه بریزید که کسی نتونه جواب پست خودشو بده خووووووو Smile)) که من جواب بدم مریم بیاد اینجوری سوطی بگیره !!! دوستان این بار اول نیستا ...دوستان تو پیام خصوصی حسابی منو شرمنده میکنن Smile))
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: maryam_a ، Sara_lphmkf ، shadi79 ، pari pariaaa ، pari pari ، arashS ، nedaba ، nasim ، kage.omid ، peidaye penhan ، shilan
(2014-05-27 ساعت 19:52)soli asali نوشته:  
(2014-05-27 ساعت 14:28)maryam_a نوشته:  
(2014-05-27 ساعت 14:05)soli asali نوشته:  
(2014-05-27 ساعت 14:02)AB2014 نوشته:  
(2014-05-27 ساعت 13:40)AB2014 نوشته:  سلام
همین الان از سفارت برگشتم با یه کاغذ صورتی Sad

چجوری بریم تو لیست منتظرسرا؟

هر 2تاتون این چیزایی که تو امضام هست رو برای من پیام کنید

هردوشون يكين سوليييييي Big GrinBig Grin

ای خداااااااااا !!! Big GrinBig Grin تورو ول کنن فقط سوطی های مارو ( مارو که نه منو ) بگیری ....
دوستان و مدیران عزیز یه برنامه بریزید که کسی نتونه جواب پست خودشو بده خووووووو Smile)) که من جواب بدم مریم بیاد اینجوری سوطی بگیره !!! دوستان این بار اول نیستا ...دوستان تو پیام خصوصی حسابی منو شرمنده میکنن Smile))

يعني اينقد داره زياد ميشه كه بايد براش يه تاپيك جدا درست كرد.... Big GrinBig Grin
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، shadi79 ، soli asali ، pari pariaaa ، pari pari ، nedaba ، mehdi2014 ، kage.omid

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان