2014-05-27 ساعت 22:45

ولي خودمونيم سارا جون هنوز نيومده،كلي گرد و خاك هوا كرده

**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
|
2014-05-27 ساعت 22:45
![]() ![]() ولي خودمونيم سارا جون هنوز نيومده،كلي گرد و خاك هوا كرده ![]() ![]() ![]()
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: farshadm999 ، freddyflientstone ، Tabassomshojaat ، مامان خانم ، mohamad92 ، Sara_lphmkf ، miladfr12 ، pari pari ، maryam_a ، nedaba ، khder ، ALEX55 ، gema ، soli asali ، farshad varaste ، pari pariaaa ، peidaye penhan ، mehdi2014 ، nasim ، shilan
2014-05-27 ساعت 22:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-27 ساعت 22:55 توسط حاجی واشنگتن.)
من که امروز بی حوصله ی بی حوصله بودم ... دلمو زدم به دریا و بعد 37 روز یه ایمیل دادم به سفارت که شما گفتی یک ماه دیگه چک کن... یک ماه هم اومد و گذشت....
یعنی نمی دونید چقدر سبک شدم.... آخییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییشششششش!!!!!! تشکر کنندگان: alitab ، farshadm999 ، نام کاربری somi ، Sara_lphmkf ، pari pari ، maryam_a ، nedaba ، ALEX55 ، soli asali ، kage.omid ، sysmaster ، pari pariaaa ، peidaye penhan ، mehdi2014 ، nasim ، shilan
2014-05-27 ساعت 23:14
دوستان نا اميد، مي خواهم داستان برگشتن خودمو به ايران بعد از مصاحبه بگم ، مي دونم اينجا جاي سفرنامه نيست ولي داستان من براي نا اميدها خيلي شنيدنيه، ضمنا نمي خوام در مورد جزئيات مصاحبه و مديكال و محل استقرارم در ايروان بگم چون همه اينها كم و بيش شبيه سفرنامه ساير دوستان هست، راستي داستان برگشتم اون قدر عجيب غريب بود كه هنوز در موردش به خانوادم چيزي نگفتم
من اونقدر مطمئن بودم كه يك ضرب ويزا مي گيرم كه بليط برگشتمو براي سه و يا چهار روز بعد از مصاحبه گرفتم، خلاصه اينكه من سه شنبه مصاحبه داشتم و بليط برگشت رو براي احتياط شنبه بعدش گرفته بودم كه اگر يك ضرب بود وقت براي گرفتن پاسم داشته باشم، بعد از مصاحبه و سخت گيري اون افسر بداخلاق ريشو كلي داغون شدم، كه حتي يادمه برگشتم هتل و براي دوستان اينجا پيغام گذاشتم، تا پنج شنبه عصر با شرايط روحي داغون خيلي تحمل كردم ولي عصر پنج شنبه اونقدر داغون بودم كه حتي تحمل موندن توي ايروان رو نداشتم، با نمايندگي آسمان تماس گرفتم شايد بتونم با كمك پرواز به كشور هاي همسايه به تهران برگردم كه نشد، بهم پيشنهاد دادند مي توني با تاكسي تا دم مرز بري و از اونجا ماشين بگيري براي تهران، اونجا بود كه تصميم گرفتم نااميدي رو كنار بذارم و تمام تلاشمو براي برگشت انجام بدم، ساعت شش عصر به وقت ايروان راه افتادم، دوستاني كه اين مسير رو زميني رفتند مي دونند چه مسير طولاني و سخت و وحشتناكيه، فكرشو بكنيد هوا تاريك با راننده غريبه و مسير فوق العاده سخت و يك دختر تنها بي هيچ پشتوانه اي به جز گوگل مپ و رانندگي فوق العاده بد راننده، سرتون رو درد نيارم توي مسير داشتم همش به اين فكر مي كردم چيزهايي خيلي بدتر از كليرنس هست، بعد از حدود هشت ساعت با خستگي تمام به مرز رسيدم، ساعت حدود ٢ نصف شب، و من تنها و بي هيچ تجربه اي از عبور مرز زميني، خلاصه گمرك ارمنستان رو رد كردم ، تنها شانسي كه اوردم سه تا آقاي ايراني هم با من از همون مرز رد شدن و زحمت حمل چمدون سنگين منو تا گمرك ايران تقبل كردند، چه لذتي داشت توي خاك ايران قدم زدن، دم گمرك ايران با آقايي كه مسئول گمرك بود صحبت كردم تا راننده قابل اعتمادي به من معرفي كنه كه منو يا به تبريز يا به تهران برسونه كه دستش درد نكنه اين كارو كرد و گفت اگه به موقع برسي مي توني به پرواز ساعت ٦ تبريز به تهران برسي ، مرحله بعدي سفر من آغاز شد، تنها خوبي كه داشت اين بود كه من اين مسير رو قبلا با خانواده بارها طي كرده بودن و آشنايي كامل داشتم، با تلاش راننده من ساعت ٦ رسيدم فرودگاه تبريز، باز هم نا اميد نشدم، بعد از ورود به فرودگاه و چك كردن برد ديدم كه هواپيمايي آتا براي ساعت ٧ به تهران پرواز داره و با شانس خيلي زياد بليط هم گيرم اومد، چون اونقدر خسته بودم كه توان يك سفري زميني هفت هشت ساعته رو نداشتم، و من بلاخره به جمع گرم خانواده بازگشتم، دوستانم، نا اميد نباشيد، ما همه آدمهاي بزرگي هستيم كه مسئوليتهاي سختي هم داريم، اول راهيم، اينقدر بخوايم زود جا بزنيم زودتر از اونچه كه توانمون هست كم مياريم، من خودم خيلي آدمه عجولي هستم، بارها توي تايپيكهاي مختلف گفتم كه مهاجرسرابهم ياد داد صبور باشم مديران اگر فكر مي كنيد مطلبم به تايپيك نمي خوره پاكش كنيد و يا به محل درستش منتقل كنيد ولي گفتم شايد داستان برگشته من تجربه اي بشه براي دوستان نا اميدم پي نوشت: دوستان خسته از انتظار، بهتون پيشنهاد مي كنم سريالهاي friends ويا how i met your mother رو بگيرند و نگاه كنند چون هم مكالمه هاي ساده اي داره كه براي زبان خوبه و هم اينكه داستانهاي شادي داره براي روحيتون ( كه تا حالا به من خيلي كمك كرده) و اينكه گذر زمان براتون سخت نمي شه به سلامتي همتون و زودتر كلير شدنتون آهان يه چيز ديگه دوستاني هم كه ادامه id من براشون علامت سوال شده(lphmkf) من از طرفدارهاي پرو پاقرص رئال مادريدم و عشق دوران نوجوانيم لوئيس فيگو بود ، و اين حروف اول اسم كامل اين بازيكن مي باشد ![]()
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: amin arefi ، قصه گو ، miladfr12 ، freddyflientstone ، sophia ، pari pari ، نام کاربری somi ، مامان خانم ، taleghani ، mohamad92 ، mpas89 ، arashS ، maryam_a ، reasonable ، khder ، ALEX55 ، gema ، soli asali ، farshad varaste ، kage.omid ، sysmaster ، usafirststeps ، masuodrh ، NIKKI ، nasam ، pari pariaaa ، sani1348 ، sal0811 ، Saeedv13 ، peidaye penhan ، reza_top60 ، nasim ، mehdi2014 ، امین 13 ، azadeh2014 ، shilan
2014-05-27 ساعت 23:17
(2014-05-27 ساعت 10:35)rava نوشته:(2014-05-27 ساعت 10:32)montazer2014 نوشته: سلام دوستان سلام دوست عزیز میتونید راهنمایی کنید چطوری میشه همون آدرس پستو پرینت کرد؟ من یه برگه از ثبت نام قبلیم در csc دارم. همون کافیه؟ تشکر کنندگان: soli asali ، sysmaster
2014-05-27 ساعت 23:18
اینجا چقدر همه غور میزنن
منم به زودی در این مکان تجلس خواهم نمود.باشد که من غرغرو نباشم به امید رستگاری تشکر کنندگان: قصه گو ، Sara_lphmkf ، مامان خانم ، pari pari ، behfaza ، arashS ، nedaba ، maryam_a ، soli asali ، sysmaster ، pari pariaaa ، peidaye penhan ، nasim ، mehdi2014 ، shilan
دوستان خوبم
بالاخره بعد از ١٩٤ روز انتظار امروز آپديت واقعي خورديم، برامون دعا كنيد خيلي خوشحالم
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)
![]() تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، نام کاربری somi ، sophia ، pari pari ، hamid.eng ، miladfr12 ، قصه گو ، مامان خانم ، taleghani ، anahita 62 ، H Pier ، nedaba ، maryam_a ، reasonable ، khder ، ALEX55 ، soli asali ، حاجی واشنگتن ، hudson ، kage.omid ، sysmaster ، masuodrh ، pari pariaaa ، peidaye penhan ، sal0811 ، Saeedv13 ، nasim ، mehdi2014 ، janatirad ، امین 13 ، amin arefi ، shilan
2014-05-27 ساعت 23:25
پست بي ربط
![]() دوستان نظرتون راجع به آژانس ساحل آبي چيه؟
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، مامان خانم ، mpas89 ، arashS ، maryam_a ، ALEX55 ، soli asali ، sysmaster ، pari pariaaa
2014-05-27 ساعت 23:27
(2014-05-27 ساعت 22:55)A10A نوشته: من که امروز بی حوصله ی بی حوصله بودم ... دلمو زدم به دریا و بعد 37 روز یه ایمیل دادم به سفارت که شما گفتی یک ماه دیگه چک کن... یک ماه هم اومد و گذشت.... بزنم به تخته آپدتهای خوبی داری! حتما شغل خصوصی و معاف بودین و برادران کنسولگری در یک حرکت خودجوش با کلیرانس زدن سورپرایزتون کردن، نه؟ چون یک ماه هم که بهتون گفته خیلی کمه! به کسی زیر 3ماه نگفتن به گمونم!
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، pari pari ، nedaba ، قصه گو ، soli asali ، حاجی واشنگتن ، pari pariaaa
2014-05-27 ساعت 23:31
Sefarat
اَپ جدید سفارت مجازی تهران برای تلفن های هوشمند با قابلیت استفاده در گوشی های «اندروید» و «اپل» Sefarat را در «اپ استور» یا «گوگل پلی استور» جستجو و دانلود کنید برای دریافت اطلاعات سریع درمورد ویزای آمریکا و سایر خدمات سفارت مجازی تهران، این اَپ را در تلفن های هوشمند خود دانلود کنید. مشتاق دریافت نظرات و پیشنهادات شما در بهتر کردن این اَپ هستیم. Sefarat در «اپ استور» http://goo.gl/2zQCX4 Sefarat در «گوگل پلی استور» http://goo.gl/LSyFYL
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس
![]() تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، anahita 62 ، nedaba ، maryam_a ، soli asali ، kage.omid ، feel ، pari pariaaa ، mehdi2014
artam2 دوست عزيز،خدا برات خوش بخواد.بعد از ديدن پستت،رفتم سايت سيس و ديدم همسرم آپديت شده.نمي دونيد چقدر خوشحالم.دعا فراموش نشه كه بد جوري محتاجيم.
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «قصه گو» عزیزღღღ
تشکر کنندگان: miladfr12 ، mohamad92 ، Sara_lphmkf ، artam2 ، mpas89 ، arashS ، anahita 62 ، nedaba ، pari pari ، maryam_a ، مامان خانم ، reasonable ، freddyflientstone ، ALEX55 ، soli asali ، kage.omid ، masuodrh ، nasam ، pari pariaaa ، sani1348 ، sal0811 ، Saeedv13 ، nasim ، reza_top60 ، mehdi2014 ، آلیس-1980
2014-05-27 ساعت 23:37
سارا خانوم
ابرو کمون چشم عسلی... ببخشید، ![]() با خوندن برگشتنامه ی شما (!) ضمن پیشنهاد به تغییر آیدیتون به "سارا شیردل" ، عاجزانه خواهشمندم دیگه از آفیسر ریشو بد نگین! بابا ما اصن رو این بنده خدا تعصب داریم! پسر خوبیه باورکنین! فک کن ، بهش میاد اسمش رالف باشه، آخی [/php] ![]()
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، قصه گو ، arashS ، nedaba ، pari pari ، maryam_a ، مامان خانم ، ALEX55 ، soli asali ، farshad varaste ، pari pariaaa ، sani1348 ، srt ، shilan
2014-05-27 ساعت 23:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-27 ساعت 23:38 توسط Sara_lphmkf.)
هي حرفام يادم مي ره، اين آدرس سايتيه كه سريالها رو ميشه دانلود كرد ف ي ل ت ر هم نيست، اگه سيستمتون اينترنت دانلود منيجر داره كه راحت هر چي مي خواين دانلود مي كنيد
http://www.cucirca.eu/
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: نام کاربری somi ، armin021 ، behfaza ، mohamad92 ، maryam_a ، khder ، soli asali ، kage.omid ، nasam ، pari pariaaa ، mehdi2014
2014-05-27 ساعت 23:40
(2014-05-27 ساعت 18:39)uranus88 نوشته:خواهش میکنم، وظیفه هستش.(2014-05-27 ساعت 13:06)armin021 نوشته: [quote='uranus88' pid='503031' dateline='1401177202'] ببینین، شما باید یا یک شنبه و یا سه شنبه پاسپورت رو تحویل سفارت بدین. به نظر من یک شنبه شما اینکار رو بکنین تا پنجشنبه پاس رو تحویل بگیرین. و اما مدیکال: زیاد ذهنتون رو درگیر یکی دو روز زودتر و دیرتر نکنین. این رو فراموش نکنین که دارین ویزا دریافت میکنین و این شیرین ترین مسافرتتون هستش. Nmc میگه زمان برای جواب مدیکال دو روزه. پس شما طبق زمانبندی اونا برنامه ریزی کنین. مثلا شما برای پنجشنبه صبح زود پرواز بگیرین الی پنجشنبه شب هفته بعد. پنجشنبه صبح که رسیدین بلافاصله برین هتل چمدون رو امانت بذارین و سریع برین مدیکال، بهشون تاکید کنین که جواب و حتما تا شنبه میخواین. یکشنبه هم که گفتم چطوری با اتوبوس برین ابوظبی و پاس و تحویل بدین، بعد با اتوبوس دوباره برمیگردین. دوباره پنجشنبه با اتوبوس برین ابوظبی ویزا رو بگیرین و برگردین دبی و بعد میاین فرودگاه و وطن. ( راستی اینو بگم که از ترمینال اتوبوسهای ابوظبی که میخواین برگردین باید اتوبوس ابن بطوطه رو سوار شین. البته این دفعه از داخل سالن باید بلیط دستی بخرین. ابن بطوطه ایستگاه مترو داره و با مترو میتونین برگردین هتل) یه چیز دیگه: تو اتوبوس ها جلوی اتوبوس برای خانم هاست و عقب برای آقایان! مواظب باشین مثل من ضایع نشین! ![]() رفتم خیلی شیک و مجلسی نشستم پهلوی یه خانم خوشگل، که راننده اومد ما رو شوت کرد عقب! ![]() اتوبوس ها بسیار راحت و ایمن و با کولر و پذیرایی پولی هستش.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد. تشکر کنندگان: behfaza ، قصه گو ، pari pari ، maryam_a ، nedaba ، ALEX55 ، soli asali ، kage.omid ، farshad varaste ، uranus88 ، masuodrh ، pari pariaaa ، peidaye penhan ، sophia ، amin arefi
2014-05-27 ساعت 23:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-27 ساعت 23:43 توسط anahita 62.)
(2014-05-27 ساعت 22:26)farshadm999 نوشته:(2014-05-27 ساعت 22:12)anahita 62 نوشته:(2014-05-27 ساعت 22:00)shirin_n نوشته:(2014-05-27 ساعت 21:40)anahita 62 نوشته: دوستان من تو فیسبوق آلن ایر واسش پیغام گذاشتم و ظرف یه روز جواب داد .شما هم اگه خواستین این کاررو بکنین شاید کمکی به حالمون بکنهسخنگو چه كاري ميتونه واسمون انجام بده ؟ چي بگيم من فارسی نوشتم ایشونم فارسی جواب دادن . تو کانال من و تو هم فارسی صحبت می کرد (2014-05-27 ساعت 22:26)farshadm999 نوشته:(2014-05-27 ساعت 22:12)anahita 62 نوشته:(2014-05-27 ساعت 22:00)shirin_n نوشته:(2014-05-27 ساعت 21:40)anahita 62 نوشته: دوستان من تو فیسبوق آلن ایر واسش پیغام گذاشتم و ظرف یه روز جواب داد .شما هم اگه خواستین این کاررو بکنین شاید کمکی به حالمون بکنهسخنگو چه كاري ميتونه واسمون انجام بده ؟ چي بگيم من فارسی نوشتم ایشونم فارسی جواب دادن . تو کانال من و تو هم فارسی صحبت می کرد Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین تشکر کنندگان: farshadm999 ، قصه گو ، pari pari ، nedaba ، soli asali ، pari pariaaa
2014-05-27 ساعت 23:43
(2014-05-27 ساعت 23:37)نام کاربری somi نوشته: سارا خانوم فدات، تا حالا كسي برام شعر نگفته بود تازه خبر نداري من اين آدمه بداخلاقو خندوندم، وقتي قرار شد قسمها رو بگم دست راستشو بالا گرفت بهم گفت دست راستتو بالا بگير من هم حول شدم دست چپمو بالا گرفتم، بلاخره لبخندشو ديدم ![]()
تشکر کنندگان: نام کاربری somi ، arashS ، mohamad92 ، قصه گو ، pari pari ، maryam_a ، nedaba ، soli asali ، farshad varaste ، pari pariaaa ، mehdi2014
|