کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
يعنى اووووووف
حالم ديگه داره از همه چى بهم مى خورررره
تو عجب بدبختى گير كرديماااااااا
215 روز تو هوا
هى ميگيم امروز نشد فردا....خجالت اوره ما با كيس نامبر سه رقمى هنوز منتظريم
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

(2014-05-27 ساعت 14:39)armin021 نوشته:  
(2014-05-27 ساعت 14:27)soli asali نوشته:  احتمالا این دوستان عزیز و کارمندان محترم سفارت با چای گوزل آشنایی ندارند!
من خودم شخصا مصرف 1 سالشون رو بهشون هدیه میدم ! تا بلکه همممت خودشون رو هم بکشند و مشغول به کلیر کردن شن.

سولی جون احتمالا با روح هم آشنا نیستن!
راستی ۲ روز اومدی تاپیک نیویورک رو گرم کردی و رفتی!
سولی اینجا، سولی اونجا، سولی همه جا.
به احترام ستاره های بی شمار سپهبد سولی عسلی خبردار!

والا 2 روز نیست همیشه به این تاپیک سر میزنم ! امما این نیویورکیها خیلی بی معرفتن ... نم پس میدن
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: shadi79 ، pari pariaaa ، pari pari ، maryam_a ، nedaba ، مهدی 2014 ، alitab ، peidaye penhan
(2014-05-27 ساعت 12:45)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «HELIAA» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «armina-2014» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «ekhtera» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «MONTAZER2» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «masoudrh» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «2014families lottery winners» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «shhak» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «mohamad92» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «samohajer» عزیزღღღ

مرسی ازآرزوی قشنگت قصه گوی عزیز..با آرزوی پایان انتظار برای همسر محترمتونSmile
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
دوستان عزيز براى تمديد مديكال ما كه ٣ نفريم همه بايد بريم يا يك نفر مدارك رو كامل ببره مشكل حل ميشه ؟
تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali ، قصه گو
(2014-05-27 ساعت 16:22)Babaksafi نوشته:  
(2014-05-24 ساعت 23:16)Babaksafi نوشته:  دوستان عزیز سلام ، کسانی که در ابوظبی مصاحبه داشتند اگر اطلاع دارند جهت همفکری و راهنمائی ، با توجه به اینکه زمان کلیرنس طولانی شده است و اکثرا وارد ماه پنجم و ششم شده اند ، آیا درصورتی که ویزا آماده شود ، نیاز به مدیکال مجدد میباشد یا از زمان ویزا شش ماه برای رفتن به آمریکا وقت است ، در صورتی که نیاز به مدیکال باشد ایندفعه از کجا باید شروع کرد.
از سر گیری مراحل مدیکال و رفتن مجدد به ابوظبی و هزینه های مجدد دوباره چالش جدید خدا به دادمون برسه.Sad
دوستان سلام ظاهرا کسی نیست به این پرسش جوابی بده خوب تو 20 صفحه گذشته همه در حال نوشابه باز کردن برای همدیگه هستند خوب حالا کلیر شدید مبارکه بعدش چی ؟ ( منظور جواب سئوال بالاست ). لطفا اگر وقت شد دوستان مطلع جواب بدهند. مرسیBig Grin

1- امسال مدت اعتبار مديكال ابوظبي 6 ماه است.
2- اگر زود كلير شويد و پيش از تمام شدن 6 ماه پاستان را تحويل و ويزا برايتان صادر شود نيازي به تمديد مديكال نيست و ويرا از تاريخ صدور 6 ماه اعتبار دارد.
3- اگر كليرنستان بيش از 6 ماه شد بايد مديكال را تكرار كنيد
كيس: 2014AS1XXX رسيدن فرمها به KCC:د May 22 با DHL كارنت: August 13 نامه دوم: August 21 مصاحبه: ابوظبي - October W4
آپديت ها: Oct 29 + (آپديت همگاني 10 Feb)
May 20 (فقط برنده) و 26 مي 9 صبح همگي و كلير: May 26 ساعت 11:30 پس از 214 رووووووز تمام دريافت ويزا:June 19
دوباره سلام به همه دوستان، مخصوصا آنكارايي هاي عزيز كه فقط امروز يه آپديت خشك و خالي داشتند،
يك وقت غصه نخوريدا، من كه فكر مي كنم اين فقط يك مقدمه بود ، مسئول سايتش اومده بود يكمي جا باز كنه براي كيس هايي كه مي خواد بذاره، امروز نشد اشكال نداره تا آخر هفته وقت هست، من كه يك حس خوبي دارم، فكر مي كنم خبراي خوبي براي دوستاي قديمي تو راهه، تازه تا آخر شب هم وقت هست،
نگيد من تازه واردم و نفسم از جاي گرم در ميادا، نه به خدا، فقط نمي خوام دوستانم غصه بخورن،
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
(2014-05-27 ساعت 19:55)aseman abi نوشته:  يعنى اووووووف
215 روز تو هوا

حتما شنيدين ميگه:
عجب صبرى خدا دارد
بعد از خدا عجب صبرى ماها داريمBig Grin
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
يه چند روزي بود اخلاقتون خيلي خوب شده بود.....چتون شد دوباره؟ اگه ذره اي به من يا به خودتون احترام ميذاريد خواهش مي كنم به نا اميدي ادامه نديد، هواي صدر جدولي ها رو داشته باشيد،اونا الان خيلي شكننده هستند!!!!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
یه حس عااااالی دارم
مخصوصا واسه بچه های انکارا
ما دوستون داریم بخدا ، به دل پاک تک تکتون قسم قبل از اینکه فکرشم بکنین به خواسته ی دلتون میرسید ، این اون حس خوبیه که دارم...... فققط مثبت باشید.... خبرایی تو راهه..... قول میدم.....
مخلص همتون Wink
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
(2014-05-27 ساعت 20:46)قصه گو نوشته:  يه چند روزي بود اخلاقتون خيلي خوب شده بود.....چتون شد دوباره؟ اگه ذره اي به من يا به خودتون احترام ميذاريد خواهش مي كنم به نا اميدي ادامه نديد، هواي صدر جدولي ها رو داشته باشيد،اونا الان خيلي شكننده هستند!!!!!
خدا خیرت بده قصه گو جان، منم اومدم بگم بابا تروخدا به فکر اون بچه هایی باشید که بالای 230 روزه که منتظرند. به خدا اگه به بقیه روحیه بدید خودتونم روحیه می گیرید، همونطوری که وقتی میایید و شکایت می کنید، داغ دل بقیه رو هم تازه می کنید. به جون خودم همه تون کلیر می شید، قول میدم.
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

(2014-05-27 ساعت 19:55)aseman abi نوشته:  يعنى اووووووف
215 روز تو هوا

وضعیت بدیه، غیر قابل توصیفه،فقط خودمون میفهمیم.شما دوست عزیز همیشه به یادتم، مصمنم کسای زیادی از دوستان دیگه هم به یادتن و برات دعا میکنن.
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
بلند بگو
مرگ بر انكارا
لعنتي گرفتار كرده مارو
چه غلطي ميكرده معلوم ني
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
تشکر کنندگان: pari pari ، farazz ، pari pariaaa ، Sara_lphmkf ، soli asali
اون پدری که نگران پسر 21 سالش بود!
آقا من آیدیتو پیدا نکردم که که بهتون پیام بدم، ولی جوابت تو صفحه 718 به گمونم داده شد.
دوستان یخورده کم توجهن، وقتی سوالی میکنی باید حواستون باشه چون این روزا صفحات این تاپیک خیلی زود جلو میره، وقتی بچه ها وقت میذارن میرن دنبال جواب سوالت شما حداقل دنبال جوابت بگرد پدرجان. گمونم دوباره پرسیدی آخه.
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
باید خــــــــــــــودم را ببرم خانه
باید ببرم صورتش را بشویم
ببرم دراز بکشد
دلداری‌اش بدهم که فکر نکند
بگویم که می‌گذرد که غصه نخورد
باید خودم را ببرم بخوابد
من خسته است!

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان