کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-27 ساعت 19:44)afsi39 نوشته:  سلام دوستان..من دیروز برای سفارت ایروان ایمیل زدم و امروز 2 تا ایمیل ازشون دریافت کردم...متن اولی این بود که پرونده در حال بررسی هست و دومی اینو نوشته بود که من نمی دونم منظورشون چیه؟آیا ویزای برنده اصلی آماده است؟ ممنون می شم راهنمایی بفرمایید Dear inquirer,

The principal applicant’s case is ready to be processed.
در ضمن case number 2014as37**

دوستان کسی نبود جواب این دوستمونو بده ؟؟؟؟ بچه هایی که کلیر شدین همچین ایمیلی دریافت کرده بودین ؟؟؟؟

Big Grin این دوستان ام ریکایی نمی توونن عین آدم بگن وبزات حاضره بیا بیگیریششش
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: nedaba ، arashS ، pari pariaaa ، Sara_lphmkf ، soli asali
پادشاهی در یک شب سرد زمستان از قصر خارج شد. هنگام بازگشت، سرباز پیری را دید که با لباسی اندک در سرما نگهبانی می‌داد. از او پرسید: آیا سردت نیست؟ نگهبان پیر گفت: چرا‌ ای پادشاه؛ اما لباس گرم ندارم و مجبورم تحمل کنم. پادشاه گفت: من الان داخل قصر می‌روم و می‌گویم یکی از لباس‌های گرم مرا را برایت بیاورند.

نگهبان ذوق زده شد و از پادشاه تشکر کرد. پادشاه اما به محض ورود به داخل قصر، وعده‌اش را فراموش کرد. صبح روز بعد جسد سرمازده پیرمرد را در حوالی قصر پیدا کردند، در حالی که در کنارش با خطی ناخوانا نوشته بود: «ای پادشاه! من هر شب با همین لباس کم سرما را تحمل می‌کردم اما وعده لباس گرم تو، مرا از پای درآورد».

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
دوستان من تو فیسبوک آلن ایر واسش پیغام گذاشتم و ظرف یه روز جواب داد .شما هم اگه خواستین این کاررو بکنین شاید کمکی به حالمون بکنه

سخنگوی فارسی زبان وزارت امور خارجه - http://blogs.usembassy.gov/sokhangu/

تشکر کنندگان: nasim ، farshadm999 ، pari pariaaa ، nedaba ، maryam_a ، soli asali ، kage.omid ، peidaye penhan
چی گفتبن به آلن ایر ؟ ایشون چه جوابی داد ؟؟ البته اگه می توونین بگین . ممنون
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
(2014-05-27 ساعت 21:42)anahita 62 نوشته:  سخنگوی فارسی زبان وزارت امور خارجه - http://blogs.usembassy.gov/sokhangu/

من ۲ سال پیش سر ویزا توریستی آمریکا با این فرد خیلی‌ در تماس بودم ، الکی‌ هی‌ گفت پیگیر هستم، کمک می‌کنم، به من ربطی‌ نداره و انواع و اقسام جواب ها. هیچ کاریم نمیکنه.
خوشحالم.
(2014-05-27 ساعت 21:40)anahita 62 نوشته:  دوستان من تو فیسبوق آلن ایر واسش پیغام گذاشتم و ظرف یه روز جواب داد .شما هم اگه خواستین این کاررو بکنین شاید کمکی به حالمون بکنه
سخنگو چه كاري ميتونه واسمون انجام بده ؟ چي بگيم
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
تشکر کنندگان: pari pari ، pari pariaaa ، nedaba ، anahita 62 ، soli asali ، peidaye penhan
من دیگه حالم از 11 مارچ بهم میخوره.همش حس میکنم صبح 1 اکتبر از خواب بلند میشم و میبینم که سیس هنوز روی 11 مارچ.دقیقا یکساله که زندگیمون مختل شده.
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
دوستان متن ايميل به kcc رو ميديد ؟ ممنون ميشم و ادرس ايميل رو هم بديد
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-05-27 ساعت 21:48)nasim نوشته:  چی گفتبن به آلن ایر ؟ ایشون چه جوابی داد ؟؟ البته اگه می توونین بگین . ممنون

شرایط کیسمون رو گفتم و پاسخشون:

‫سلام و خسته نباشید - بله این کار خیلی زمان می برد و سعی می کنیم هر چه زودتر عمل کنیم. پند من این است که با آنکارا در تماس بمانید و غیر از این کاری نمی شود کرد - موفق باشید - آلن

(2014-05-27 ساعت 22:00)shirin_n نوشته:  
(2014-05-27 ساعت 21:40)anahita 62 نوشته:  دوستان من تو فیسبوق آلن ایر واسش پیغام گذاشتم و ظرف یه روز جواب داد .شما هم اگه خواستین این کاررو بکنین شاید کمکی به حالمون بکنه

دقیقا نمیدونم چه کاری میتونه انجام بده ولی من مصاحبه های زیادی ازشون در تلوزیون دیدم که در مورد ویزای ایرانی ها صحبت میکنه و تو یکی از مصاحبه هاش گفت اگه سوالی داشتین میتوننین ایمیل بزنین یا تو ادرس فیس بوکم برام بزارین

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، farshadm999 ، maryam_a ، pari pari ، pari pariaaa ، sophia ، nedaba ، soli asali ، kage.omid
(2014-05-27 ساعت 22:12)anahita 62 نوشته:  
(2014-05-27 ساعت 22:00)shirin_n نوشته:  

دقیقا نمیدونم چه کاری میتونه انجام بده ولی من مصاحبه های زیادی ازشون در تلوزیون دیدم که در مورد ویزای ایرانی ها صحبت میکنه و تو یکی از مصاحبه هاش گفت اگه سوالی داشتین میتوننین ایمیل بزنین یا تو ادرس FBم برام بزارین

یه سوال داشتم راستی‌ ، من هر دفعه با این آقا انگیلسی ایمیل میزنم انگلیسی هم جواب میده.

جواب شمارو فارسی داده؟ فارسی بلده بنویسه؟
خوشحالم.
سلام
من هنوزمصاحبه نرفته ام اما روزی سه چهار بار به اینجا سر می زنم می دانید تنها وتنها باری که در مهاجر سرا با یکی از دوستان با عصبانیت برخورد کردم و البته شرمنده ام زمانی بود که ایشان در تاپیک بولتن با قاطعیت امار می داد تا ثابت کند که خیلی از شماره ها به مصاحبه دعوت نمیشوند ان هم چه ماهی اگر یادتان باشد همان ماه که اگر اشتباه نکنم کمتر از 500نفر به مصاحبه دعوت شدند وهمگی داشتیم توی نا امیدی غرق می شدیم حالا حساب کنیدیکی در این شرایط به جای روحبه دادن تضعیف روحیه کند فقط خدا را شکر که دنیای مجازی است وگرنه ........
یه هر حال حرف هر کس که بگوید من مصاحبه نرفته ام و شرایط شما را درک نمی کنم را هم قبول نمی کنم لا اقل شما از ما بسیار جلو ترید وقت برای ایمیل زدن برای انتظار کشیدن داشته اید اما ما این زمان را در انتظاربولتن از دست داده ایم در بهترین حالت ما دو ماه وقت داریم یعنی ساعت های طلایی بزای ما به دقیقه های طلایی تبدیل شده حالا بگویید من شرایط شما را درک نمی کنم تا باز با عصبانی شوم
اما خودتان دقت کرده اید روز های شاد در این جا چقدر راحت تر سپری می شوند توجه کرده اید بعضی افراد چطور در این جمع با قدرت سعی می کنند به شما روحیه بدهند نمونه اش همین قصه گوی خودمان شوخی نیست 6 ماه انتظار بعد هم ویزا بدون همسر اما یکی از افرادی است که به تنهایی سعی می کند جو اینجا را پر از شادی وانرژی کند به هر حال پر حرفی من را ببخشید این پست را خودم چند ساعت دیگه پاک می کنم اما من فکر می کنم با امید دادن به همدیگر این روزها بهتر سپری می شود تا نوشتن از نا امیدی و یاس
به هر حال حالا که سارا این جا است هر کس از نا امیدی حرف بزند با جارو دنبالش می کنیم و مطمین باشید این جا را هم مثل تاپیک بولتن خالی و تمیز تحویل عمو سعید می دهیم پس با امید و مطمین پیش به سوی اینده
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
(2014-05-27 ساعت 22:29)مامان خانم نوشته:  سلام
من هنوزمصاحبه نرفته ام اما روزی سه چهار بار به اینجا سر می زنم می دانید تنها وتنها باری که در مهاجر سرا با یکی از دوستان با عصبانیت برخورد کردم و البته شرمنده ام زمانی بود که ایشان در تاپیک بولتن با قاطعیت امار می داد تا ثابت کند که خیلی از شماره ها به مصاحبه دعوت نمیشوند ان هم چه ماهی اگر یادتان باشد همان ماه که اگر اشتباه نکنم کمتر از 500نفر به مصاحبه دعوت شدند وهمگی داشتیم توی نا امیدی غرق می شدیم حالا حساب کنیدیکی در این شرایط به جای روحبه دادن تضعیف روحیه کند فقط خدا را شکر که دنیای مجازی است وگرنه ........
یه هر حال حرف هر کس که بگوید من مصاحبه نرفته ام و شرایط شما را درک نمی کنم را هم قبول نمی کنم لا اقل شما از ما بسیار جلو ترید وقت برای ایمیل زدن برای انتظار کشیدن داشته اید اما ما این زمان را در انتظاربولتن از دست داده ایم در بهترین حالت ما دو ماه وقت داریم یعنی ساعت های طلایی بزای ما به دقیقه های طلایی تبدیل شده حالا بگویید من شرایط شما را درک نمی کنم تا باز با عصبانی شوم
اما خودتان دقت کرده اید روز های شاد در این جا چقدر راحت تر سپری می شوند توجه کرده اید بعضی افراد چطور در این جمع با قدرت سعی می کنند به شما روحیه بدهند نمونه اش همین قصه گوی خودمان شوخی نیست 6 ماه انتظار بعد هم ویزا بدون همسر اما یکی از افرادی است که به تنهایی سعی می کند جو اینجا را پر از شادی وانرژی کند به هر حال پر حرفی من را ببخشید این پست را خودم چند ساعت دیگه پاک می کنم اما من فکر می کنم با امید دادن به همدیگر این روزها بهتر سپری می شود تا نوشتن از نا امیدی و یاس
به هر حال حالا که سارا این جا است هر کس از نا امیدی حرف بزند با جارو دنبالش می کنیم و مطمین باشید این جا را هم مثل تاپیک بولتن خالی و تمیز تحویل عمو سعید می دهیم پس با امید و مطمین پیش به سوی اینده
يعني عاشقتم مامان خانوم، من هم جارو به دست پشتتم، نا اميد نباشيد دوستان، ديگه مامان خانوم رو داريم غم نداريم
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
اه این انکارا بعد 6 روز چیکار کرده؟Sad
کارنت شدن : 2 نوامبر-سفارت : انکارا- مصاحبه: 17 اپریل - کلیرنس- اپدیت ها:17-18اپریل - 15-19-29 می- 9-12 جون / تعداد کیس یکی RolleyesWink
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، alitab ، pari pari ، soli asali ، sani1348 ، farazz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان