موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-28 ساعت 20:09)arashS نوشته: (2014-05-28 ساعت 18:33)20142ddc نوشته: سلام دوستان عزیز
وسلام به همه عموهای خوب عمو سعید وعمو آرش و....
قبلا"خدمت دوستان عرض کردم که در مورد ریفیوز شدن فرزندم ازطرف سایت سییس به سفارت ایمیل زدم وازشون توضیح خواستم دیشب جواب دادندکه پرونده شما در حال بررسی است وسایت مارو چک کنیدوبرای در یافت اطلاعات بیشتر به بخش سوالات متداول مراجعه کنید.مثل همیشه خوشحال خواهم شد از نظرات شما دوستان مطلع بشم.ضمنا" لازم میدونید تلفنی موضوع رو پی گیری کنم ودیگه اینکه آیا ممکنه آپدیت انجام شده از طرف سیس یک آپدیت اتوماتیک باشه چون دقیقا" سه روز بعد از ۲۱ سالگی پسرم بوده؟
سلام و عرض ادب. پسر دلاورمون چطوره؟
من عذرخواهی میکنم از عمو سعید که قبل ازایشون اظهار نظر میکنم. من همون شب در صفحه 518 هم میخواستم خدمتون عرض کنم که این اعلام رفیوز یک عمل برنامه نویسی شده در سایته. چون شما درنظر بگیرید اگه کارمندان اداره مهاجرت بخوان همه این کارها رو دستی انجام بدن چه قدر زمان از دست میدن؟ به همین دلیله که میگم اون عمل یه پیروی از قانون کور توسط ماشین بوده. این نکته رو کسی به شما میگه که در طراحی وب ازدور دستی بر آتش داره.
وطبق قانون CSPA اون شخصی که تصمیم گیرنده هست شخص سفیره . که به نظر من شانس پسر شما از تک تک ما بیشتره چون ایشون هیچ نیازی به بررسی پیشینه نداره. پاک ومنزه واینکه سفارت به نیروی جوان نظر مثبتی داره.
این نکات عفلانیش، یه نکته دیگههم به دل آدمه. نمیدونم از اون اولین پستی که شما گذاشتی میخواستم بیام بنویسم دوست عزیز نگران نباش نمیدونم چرا به دلم خوب افتاده بود که همه چیز اوکی هست. اما گفتم اگه اینو بنویسم بدون دلیل و مدرک شاید کسی باور نکنه تا اون لینک طایی رو که خودتون گذاشتین و خیلی خوب همه چیزو توضیح داده بود. سفارت هم اگه به صراحت نگفته ، نظر من اینه که اشراف کامل ندارن که فرزند شما فرم رو در زیر 21 سال پرکرده لذا از پشت تلفن و ایمیل ریسک نمیکنن که یک درصد فرم درست پر نشده باشه و بعد طرف مقابل مدعی بشه که شما پشت تلفن گفتید که نه مشکلی نیست. عیبی نداره اونا که اشراف ندارن ما میدونیم که شما این فرم رو در 20 سالگی عزیزمون پرکردین.
امید به خدا
عمو آرش عزیز ودوست داشتنی به واسطه امیدی که به خانواده ما منتقل میکنید سپاسگزارم امیدوارم هر آنچه که خیروخوشی است برای شما خیلی زود رقم بخورد.
کیس نامبر:**11 تعداد اعضای کیس:3نفر سفارت:آنکارا تاریخ مصاحبه:هفته اول نوامبر کلیرنس با دریافت برگه صورتی
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
آقا ما دیروز کلی دپرس بودیم... این برگه صورتی عینهو آب یخه! هیچ نقص پرونده هم نداشتیم اما آفیسر با اطمینان گفت که کیسمون باید بررسی شه. جالبه که توی ایمیلی که بهم زده بودن خواسته بودن لیست تمام مسافرتهایی که ویزا داشته رو بهشون بدم... اما روز مصاحبه اصلا سراغشو نگرفتن، من خودم به آفیسر گفتم یادشون رفته که ازم گرفت.
لحظه آخر که دیدم برگه صورتیو برداشت بهش تاکید کردم که خانومم بارداره و اونم دوقلو ! که محدودیت زمانی پرواز براش ایجاد میکنه... گفت سعی خودشو میکنه و کیس مارو در نظر میگیره! خلاصه دوستان مجرب لطفاً سرجمع بگید ببینم چند روز منتظر میمونم
) با تقریب یک هفته هم خوبه خخخخخخخ
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5mar

رتبه:
55
1 تشکر در 0 ارسال
سلام من از 2015ی ها هستم ، میخواستم بدونم یعنی هنوز کسایی از 2014 هستن که پروسه شون در جریان باشه.
من کیس نامبر 2500 هست آیا واقعا بر اساس کیس نامبر هست؟؟؟؟ اگه آره با این کیس نامبر تغریبا کی مصاحبه میشم تغریبا؟
رتبه:
74
1 تشکر در 0 ارسال
کلیر شدن بقیه دوستان رو از خداوند بزرگ خواستاریم.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
افزايش پرواز هواپيمايي ماهان به انكارا
همه چي كم كم داره درست ميشه
پس خدا جون يه دستي هم به پرونده ما بكش كه زودي ويزا بگيريم
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2