کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-29 ساعت 06:15)maryam_a نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 00:35)میما نوشته:  منم امروز آپدیت شدم
مرررررررررررررسی الکس و مریم عزیز از اینکه با این خبر خوش خوشحالم کردین

ميماي عزيز... ممنوووون كه با دعاهاي قشنگت و اون عكساي زيبااا انرژي خوب بهمون دادي ... انشالا خبر كليرشدنت رو هم ما بهت بگيم بعد يه شيريني توپ مهمونمون كني.... Big Grin Big Grin اينجورياست ديگه!!! Big Grin

خواهش میکنم مریم جان مرسی از شما و الکس عزیز، حتمن حتمن، چرا که نه، حداقل کاریه که برای سپاسگزاری از حس خوبش میشه انجام داد. Big Grin
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
سلام به همگى ما هم امروز ١٠٠روزه شديمWinkWinkWinkWink
كيس نامبر2014as00034xx،مشاهده قبولى 8مى،ارسال فرم هاى اوليه 17مى،نامه دوم 18دسامبر،مصاحبه هفته سوم فوريه ابوظبى ،دريافت ويزا؟؟؟؟؟
سلام دوستان
صبح همگی بخیر
یک هفته از حماسه آفرینی ایروان می گذره
امیدوارم امروز تکرار شه
کف کردیم دیگه....
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
سلام
همگی پیروز باشید
من بعد از 110 روز اولین ایمیل رو به ابوظبی ایمیل زدم و در همون روز فوراَ جواب دادان و همسرم که برنده لاتاری بود فوراَ آپدیت شد ولی من نه نمیدونم این طبیعی هست یا نه؟
ببخشید که من تنبل ترین عضو مهاجرسرا هستم و کم مینویسم.
2014AS36xx ‫(٢ نفر) ღ دیدن قبوﻟﮯ: 25 ﻣﮯ ۲۰۱3 ღ ا ღ مصاﺣﺒﮧ: 6 فبریه ۲۰۱4، ابوظبی، برگهٔ آﺑﮯ
(2014-05-28 ساعت 23:39)kamran68 نوشته:  با سلام خدمت دوستان،کیس نامبر 3200 هستم. فوریه توی ابوظبی مصاحبه داشتیم که کلیر خوردیم، آفیسر گفته بود 2 ماهه ویزا میاد اما حدود 4 ماه از اون موقع گذشته و هرموقع سایت ابوظبی رو چک میکنم، همون پیغام immigrant visa is undergoing routine administrative processing نمایش داده میشه، وضعیت آپدیت هامون هم فقط برای دو نفر از اعضای خانواده توی مارچ آپدیت جدید داشتن و بقیه همون زمان مصاحبه هست، حالا با این شرایط آیا باید به kcc ایمیل بزنم و وضعیت رو جویا بشم یا اینکه کار خاصی نباید انجام داد؟ اگه لازمه بهشون ایمیل بزنم ممنون میشم در مورد متن ایمیل هم راهنماییم کنید.

من هم مثل شمام .. با توجه به آپديتامون پروندمون رفته آمريكا و هنوز بر نگشته .. من چند روز پيش ايميل زدم نوشتن فقط پروسه اداري شما باقيمونده چون خدمت داشتم..
و زندگی همان روزهائی بود که زود سپری شدنش را آرزو میکردیم

کیس نامبر : **32
دریافت فرم توسط کی سی سی : 12 جون
کارنتی : 12 دسامبر
مصاحبه : 19 فوریه ابوظبی
تعداد : 3نفر ، اپدیتها 19 و 21 فوریه و 5 مارچ و7 و 8 جون

كلير : 8 جون بعد از 109 روز

(2014-05-29 ساعت 09:11)مهدی 2014 نوشته:  سلام بچه ها, صب زيباي بهاريتون بخير Smile
من 2 بار روزهاي 20 و 27 مي به سفارت ابوظبي ايميل زدم ولي جواب ندادند!! Sad
كسي هست كه تجربه مشابهي داشته باشه؟ اصلا اينا به كسي جواب دادند تو اين چن روز؟!
ممنون

نگران نباش آقا مهدي
من هم 4 و 19 مي ايميل زدم
اولي را كه كلا كسي تحويل نگرفت
20 مي آپديت شدم ولي چون هم زمانش ساعت كاري آ م ر ي ك ا بود و هم پاسخي از سفارت نيومد اميدوار شدم كه يه آپديت اساسي باشه و بود
در جريان هستي كه 26 مي همزمان با آخرين آپديت هم پاسخ ايميل دوم همون پاسخ تكراري regret و ...Big Grin
كيس: 2014AS1XXX رسيدن فرمها به KCC:د May 22 با DHL كارنت: August 13 نامه دوم: August 21 مصاحبه: ابوظبي - October W4
آپديت ها: Oct 29 + (آپديت همگاني 10 Feb)
May 20 (فقط برنده) و 26 مي 9 صبح همگي و كلير: May 26 ساعت 11:30 پس از 214 رووووووز تمام دريافت ويزا:June 19
(2014-05-29 ساعت 09:32)farazz نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 09:11)مهدی 2014 نوشته:  سلام بچه ها, صب زيباي بهاريتون بخير Smile
ممنون
مهدی جان این یعنی اینکه داری کلیر میشی. کم کم چمدوناتو ببند رفیق Big Grin

خدا كنه!
آخه ما هنوز بعد 8 ماه يه آپديت درست و حسابي هم نداشتيم كه دلمون خوش باشه! نمي دونم , اين ج ندادنشونم نگرانترم كرده! Sad
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)

كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
ممنون

من 28می‌ زدم اما اتوریسپوند که اومد زده بود 27 می.
شماره پروندم یک رقم آخرش رو تو فیلد مربوطه ننوشته بود(‌نمی‌دونم خودم ننوشتم یا چون صفرهای میانی رو حذف نکرده بودم جا کم آورده بود و حدف شده بود)
البته تو متن نامه شماره پروندم رو کامل نوشتم.
بدون جواب. بدون آپ
نمی‌دونم میشه اسم‌شو گذاشت تجربه مشابه یا نه اما خیلی از بچه‌های چند روز اخیر از عدم جوابگویی و آپ شدن، بعداز ایمیل گله و شکایت داشتند.
من به شخصه به فال نیک می‌گیرم. ایشاالله که دارن به جای جواب دادن به ما، برای کلیر کردنم‌ون وفت می‌ذارن. Smile
(2014-05-29 ساعت 08:48)mahan L نوشته:  منم حاضرWink
وااااااااااای وای اصلا باورم نمیشه. آخ جون شدم خاله ماهان.
دستت درد نكنه عمو سعید جون مجازی
یك ماه پیش برا اولین بار شدم خاله واقعیTongue الانم به صورت مجازی خاله شدمBig Grin
همه خواهر زاده هامو دوست دارم و میخوام همه رو با خودم ببرم آ م ر ی ك اBig GrinBig Grin
اینم یه عالمه انرژی مثبت
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
خاله ماهان مبارکه، هم حقیقیش هم مجازیش ایشاالله امروز با کلیر شدن شادیتون کامل بشه می‌گن تا سه نشه بازی نشه .
(2014-05-29 ساعت 09:48)ALEX55 نوشته:  Big Grinآقا ما كه خانوادگي از6 حاضر، با كلييييييييي انرجي مثبت آماده برگزاري مجالس شادي دوستان، راستي فقط اينجا يه دايي ALEX كم داره كه در خدمتيمTongueBig Grin

دایی الکس خیلی چاکریم ایشاالله امروز کلیر شین با مریم بانو ، بابا این قر توکمر ما خوشکید. من آمادما Big GrinBig GrinBig Grin
(2014-05-29 ساعت 10:15)مهدی 2014 نوشته:  
ممنون

خدا كنه!
آخه ما هنوز بعد 8 ماه يه آپديت درست و حسابي هم نداشتيم كه دلمون خوش باشه! نمي دونم , اين ج ندادنشونم نگرانترم كرده! Sad
مهدی جان من ۲۷ می ایمیل زدم یکساعت پیش جواب دادند ، البته اولین ایمیل بعد از ۱۸۰ روز م بود ، سوالی که دارم این است تا حالا ایمیل دادی جواب بدهند ؟ یا تا حالا به ایمیلات جواب ندادند ، که اگر جواب نداده باشند یک مشکلی باید باشد ؟
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، maryam_a ، sani1348 ، armin021 ، nedaba ، pari pariaaa ، soli asali ، pari pari
(2014-05-29 ساعت 09:58)reza 123 نوشته:  سلام
همگی پیروز باشید
من بعد از 110 روز اولین ایمیل رو به ابوظبی ایمیل زدم و در همون روز فوراَ جواب دادان و همسرم که برنده لاتاری بود فوراَ آپدیت شد ولی من نه نمیدونم این طبیعی هست یا نه؟
ببخشید که من تنبل ترین عضو مهاجرسرا هستم و کم مینویسم.

سلام
مشکلي نيست. اصولاً در آپديت‌هاي ايميلي معمولاً تنها نفر اصلي کيس آپديت ميشه.
موفق و اميدوار باشيد. Smile
]]]]]
(2014-05-29 ساعت 10:27)kiana11 نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 10:15)مهدی 2014 نوشته:  
ممنون

خدا كنه!
مهدی جان من ۲۷ می ایمیل زدم یکساعت پیش جواب دادند ، البته اولین ایمیل بعد از ۱۸۰ روز م بود ، سوالی که دارم این است تا حالا ایمیل دادی جواب بدهند ؟ یا تا حالا به ایمیلات جواب ندادند ، که اگر جواب نداده باشند یک مشکلی باید باشد ؟

ممنونم كيانا عزيز
راستش آره! من تو اين 8 ماه 5 بار ايميل زدم كه 3 بار اولشو جواب دادند! آخريشم كه خودمم آپديت كرد 5 مي بود.
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)

كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
تشکر کنندگان: kiana11 ، sophia ، alitab ، maryam_a ، arashS ، armin021 ، rezahoorjandi ، nedaba ، قصه گو ، kage.omid ، pari pariaaa ، soli asali ، pari pari
دوستان عزیز امروز 100 روز شدیممممممممم.بابا تبریکی ، رتبه ایی، چیزی.
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
(2014-05-28 ساعت 22:44)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 22:11)nimamp3 نوشته:  بچه ها, من بیست و هفت خرداد شش ماه از کلیرنسم میگذره, اگه بعدش کلیر بشم حتما باید با همسرم دو نفری بریم دبی واسه مدیکال? آخه همسرم باردار هست و تا سه ماه اجازه سفر نداره, نمیدونم چیکار کنم, و اگه هم ویزا بیاد نمیدونم هزینه زایمان تو آمریکا چقدر هست, اگه کسی درباره اوباما کر یا سایر بیمه ها تو آمریکا خبر داره,ممنون میشم راهنماییم کنه

بابای آینده Wink
هزینه زایمان از 9000 تا 20000 دلار بسته به نوع زایمان از طبیعی بدون عارضه تا سزارین و ... و تو ایالتای مختلف هم یخورده فرق داره.شما روی اوباما care حساب نکن که فعلا رو هواست، همینجا به سلامتی بچه دار بشید، برای توضیح شرایطتون به سفارت ایمیل بزنید ،خودشون بهترین راهو میگن.
پیشاپیش تبریک Smile

.سلام, با تشکر از جواب شما, به سفارت امروز میل زدم هنوز که جوابی نیامد, طبق چیزی که دکترا میگن بچه اواسط دی دنیا میاد, نمیدونم چیکار کنم , فعلا که توکل کردم به خدا, اگه بچه اونور دنیا بیاد میشه شهروند اونجا,دنبال یه راهی هستم که ارزونتر بشه
2014AS18XX // ﺗﻌﺪﺍﺩ 2 ﻧﻔﺮ //
مصاحبه ﺍﺑﻮﻇﺒﯽ
تاریخ 18 دسامبر
// کلیرنس
آپدیت سیس 20 دسامبر/
آپدیت سیس 10 فوریه
آپدیت سیس 29 می
کلیر 1 جون
ویزا 12 جون
به خدا اعتماد دارم
کارساز ما به فکر کار ماست فکر ما در کار ما آزار ماست

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان