کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام دوستان

ما دیروز آنکارا مصاحبه داشتیم نفر اصلی کیسمون امروز issued شد (یکضرب شده بود) به نظرتون کی پاسش می یاد پست؟

من (همراه) ap هستم کلیرنس خوردم و آفسیر گفته تا ۲ ماه نتیجه می یاد.
(2014-05-29 ساعت 10:58)melina132 نوشته:  ﺳﻼﻡ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﻣﻨﺘﻈﺮﺍﻥ ﻭﻳﺰﺍSmile
ﺑﭽﻪ ﻫﺎﻱ ﺍﺭﻣﻨﺴﺘﺎﻥ ﻟﻄﻔﺎﹰ ﻛﻤﺮﺑﻨﺪﻫﺎﺗﻮﻥ ﺭﻭ ﺑﺒﻨﺪﻳﺪ ﻣﻴﺨﻮﺍﻳﻢ ﺏ~ﺭﻳﻢBig Grin
ﺧﺒﺮ ﺁﻣﺪ ﺧﺒﺮﻱ ﺩﺭ ﺭﺍﻩ ﺍﺳﺖSmile. ﺍﻛﺜﺮ ﺑﭽﻪ ﻫﺎﻱ ﻛﻪ ﻧﻮﺍﻣﺒﺮ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺷﺪﻩ ﻣﻴﺘﻮﻧﻦ ﺑﺎ ﺧﻴﺎﻝ ﺭﺍﺣﺖ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻳﺎ ﻓﺮﺩﺍ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﻛﻴﺴﺸﻮﻥ ﺭﻭ ﺗﻮ ﺳﺎﻳﺖ ﺍﺭﻣﻨﺴﺘﺎﻥ ﻣﺸﺎﻫﺪﻩ ﻛﻨﻦ.
ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺧﺒﺮﺍﻱ ﻫﻮﻭﻭﻭﺭﺭﺭﺭﺭﺭﺭﺭﺭﺭﺭﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍ ﺩﺍﺭﺗﻮﻥ ﻫﺴﺘﻴﻢBig GrinBig Grin

ﺳﻼﻡ
ﻣﺮﺳﯽ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺧﺒﺮ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﻭ ﺍﻣﯿﺪﺑﺨﺸﺖ
ﻣﯿﺸﻪ ﺑﮕﯽ ﺣﺪﻭﺩﺍ ﻭﺍﺳﻪ ﺩﺳﺎﻣﺒﺮﯼ ﻫﺎ ﮐﯽ ﻣﯿﺸﻪ؟
آقا ما يه آپديت ديگه هم به تاريخ امروز شديم از بچه هاي ايروان بيان حاضري آپديتشون رو بزنن
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
(2014-05-29 ساعت 12:15)kage.omid نوشته:  آقا ما يه آپديت ديگه هم به تاريخ امروز شديم از بچه هاي ايروان بيان حاضري آپديتشون رو بزنن
ما نيز هم آپديت شديم
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
جواب نامه ی ما هم بعد از یک روز از ابوظبی اومد... متاسفانه همون جواب همیشگی... نمی دونیم چقدر طول می کشه از سایت چک بفرمایید!!!!

ه و ر ا...!!!!

(2014-05-29 ساعت 12:17)melina132 نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 12:15)kage.omid نوشته:  آقا ما يه آپديت ديگه هم به تاريخ امروز شديم از بچه هاي ايروان بيان حاضري آپديتشون رو بزنن
ما نيز هم آپديت شديم

منم نزدیکای شما هستم چزا من نشدم
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
(2014-05-29 ساعت 12:29)naftoonbazoft1 نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 12:17)melina132 نوشته:  
ما نيز هم آپديت شديم

منم نزدیکای شما هستم چزا من نشدم

برای اینکه فعلا تمرکز روی مصاحبه شده های نوامبر هست..انشاله سری بعد نوبت دسامبری هاست
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
سلام بچه ها من 2 روز نبودم امروز از 7 صبح تا الان داشتم میخوندم مطالب جالب بود منم نظرم میگم یکی اینکه منم تا حدودی موافقم که تبریک و تشکرا کمتر باشه که اونایی که مثل ما بیکار نیستن و میخوان اطلاعات مفید بدست بیارن راحت تر باشن چون همه ما آرزوی قلبیمون این که همه اینجا با بهترین حالت ممکن برن و مطلب بعد اینکه اینجا همه درگیر یه پروسه فرسایشی هستن چه شماره بالایی ها چه شماره پایینیا .شماره بالایی ها مدت خیلی زیادی حتی بیشتر از 7 ماه گاهی بدون هیچ آپدیتی هستند ولی هنوز 4 ماه زمان دارند و شماره پایینی ها زمان کمتری در گیر این استرس میشن ولی از طرفی فک میکنن اگه قرار 6-7 ماه طول بکشه که ما جا میمونیم پس همه اینجا شبیه همن تو این جریان هر کس یه جوری واکنش میده مثلا مثبت فک کردن در مورد خودم برعکس بوده معمولا و هر وقت مثبت فک کردم اون کار نشده خوب آدما با هم فرق میکنن بعضی آدما ذاتا خوش بینن و بعضیا بد بین ولی واقع بینی از همش بهتر .من از اونایی که اترژی مثبت میدن و امید میدن خیلی ممنونم چون پروسه رو آسونتر میکنه و اونایی که نا امید و خسته و ناراحتن رو هم درک میکنم .آدما از نظر حساسیت و شخصیت و تحمل با هم متفاوتن پس نمیشه با کسی دعوا کرد که چرا نا امید شدی ولی میشه کمکش کرد من خودم بسیار عجولیم ولی به لطف همسرم و مسایل بعد از ازدواج صبرم بهتر شده .برا این جریان پدرو مادرم از ما نگران ترن و مرتب میپرسن چی شد و آخرش میگن اگه نشد عیب نداره مهم نیست میترسن من دیونه بشم یا بلایی سر خودم بیارم ولی من فعلا خوبم تازه من که اینقد استرسیم از وقتی اومدم تو این تاپیک حس کردم بابا من خیلی خوبم میبینم اینجا بعضیا که تازه مصاحبه رفتن کلی خود خوری میکنن و نا امیدن ولی بازم درکشون میکنم چون میدونم آستانه تحمل با هم متفاوت .حالا امیدوارم حرفهای من کسی رو نرجونه و از اینکه پر حرفی کردم و اگر با موضوع تاپیک نمیخوند من رو ببخشید با آرزوی قلبی پایان انتظار تک تکتون SmileSmileRolleyes
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
(2014-05-29 ساعت 07:47)farazz نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 03:28)azifa نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 22:22)farazz نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 21:52)2014winner نوشته:  بچه های آنکارا ایمیلاتونو چک کنین یه بنده خدایی از آنکارا با ایمیل هورا شده من اسمشو نمیگم که خودش بیاد بگه !
اصلا پا قدم منه اومدم گفتم کلیر میشین برین ببینم چند نفر ایمیلی کلیر شدن
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا برای دوست خوبم

دوستان عزیز شبتون بخیر من با ایمیل کلیر شدم
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

خیلی تبریک می‌گم و کمی هم حسودی می‌کنم راستش Big Grin
ما خیلی کم وضعیتمون بغرنج بود امشب بغرنج‌تر هم شد. برای پرونده‌ی کانادامون ایمیل اومده و بهمون آخرین اخطار رو دادند که تا ۱۲ روز دیگه وقت دارید معلوم کنید که آیا پرونده‌تون رو دنبال می‌کنید و براتون وقت مصاحبه جدید بگذاریم یا نه :|

azifa عزیز جمعه سایت رو چک کن این آپدیت 24 می از اون آپدیت اصلیاست مطمئنم تو همین هفته کلیر میشی. از لطفت هم ممنونم.

فراز عزیز تبریک میگم دیدی گفتم رو خط کلیر هستی azifa جان تو هم نگران نباش مثل فراز جان لب مرز هستی یک گام تا کلیرنس
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
سلام بر همه دوستان مهاجرسرا
بنده وخانمم که برنده اصلی بود یک ضرب ویزا گزفتیم و بینهایت خوشحایم،به نظر م تنها دلیلش خانه دار بودن خانمم بود و اینکه من از خدمت معاف شدم و کار دولتی نداشتم،مصاحبه ما ۵ دقیقه بیشتر طول نکشید و سوال راجه به کار همسرم وتحصیلاتش پرسید،همین ،از خودم خدمت،کار،وچه کاری را میخام تو امریکا انجام بدم.مدیکال هم هیچ چیز متفاوتی از اون چیزی که دوستان قبلی اشاره کردن نداشت.کل سفر ما ۸ روز طول کشید وا انکارا بسیار اب و هوای خوبی داره در این موقع از سال.به امید ویزای یک ضرب برای همه برندگان و خانوادههای محترمشون.
Smile*let's keep on trying and hope the best will happen*Smile
رفتم باشگاه اسکات بزنم به مربی می گم چند ست کلیر کنم ؟؟؟؟؟ Smile)))))))))))) واییییی یعنی بعدش عین سوسک ترکیدم از خنده Smile))))) اییی خدا دیووونه نشیم خووبه
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
(2014-05-29 ساعت 12:53)nasim نوشته:  رفتم باشگاه اسکات بزنم به مربی می گم چند ست کلیر کنم ؟؟؟؟؟ Smile)))))))))))) واییییی یعنی بعدش عین سوسک ترکیدم از خنده Smile))))) اییی خدا دیووونه نشیم خووبه

بابا ورزشکار .....
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
(2014-05-29 ساعت 12:59)پائیز نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 12:53)nasim نوشته:  رفتم باشگاه اسکات بزنم به مربی می گم چند ست کلیر کنم ؟؟؟؟؟ Smile)))))))))))) واییییی یعنی بعدش عین سوسک ترکیدم از خنده Smile))))) اییی خدا دیووونه نشیم خووبه

بابا ورزشکار .....

به امید کلیر شدن خیلی فوری پاییز عزیز Big Grin
Case Number: 2014AS7XX - Single - Interview: Oct 2013 Ankara - Visa Issued: June 2014 - Destination: Houston

بابا ورزشکار .....

Big Grin خیلی چاکریم باید اینو میومدم می گفتم اینجا حتما Big Grin
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
(2014-05-29 ساعت 13:08)farazz نوشته:  

بابا ورزشکار .....

به امید کلیر شدن خیلی فوری پاییز عزیز Big Grin

پاییز جان میخوام انشالله کلیر شدی یه هورا بکشم صداش تا شرق تهران بیادBig GrinBig Grin
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان