موضوعها: 0
رتبه:
29
3 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ما دیروز آنکارا مصاحبه داشتیم نفر اصلی کیسمون امروز issued شد (یکضرب شده بود) به نظرتون کی پاسش می یاد پست؟
من (همراه) ap هستم کلیرنس خوردم و آفسیر گفته تا ۲ ماه نتیجه می یاد.
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
آقا ما يه آپديت ديگه هم به تاريخ امروز شديم از بچه هاي ايروان بيان حاضري آپديتشون رو بزنن
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day
!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
رتبه:
79
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-29 ساعت 12:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-29 ساعت 12:23 توسط حاجی واشنگتن.)
جواب نامه ی ما هم بعد از یک روز از ابوظبی اومد... متاسفانه همون جواب همیشگی... نمی دونیم چقدر طول می کشه از سایت چک بفرمایید!!!!
ه و ر ا...!!!!
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-29 ساعت 12:17)melina132 نوشته: (2014-05-29 ساعت 12:15)kage.omid نوشته: آقا ما يه آپديت ديگه هم به تاريخ امروز شديم از بچه هاي ايروان بيان حاضري آپديتشون رو بزنن
ما نيز هم آپديت شديم
منم نزدیکای شما هستم چزا من نشدم
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-29 ساعت 12:29)naftoonbazoft1 نوشته: (2014-05-29 ساعت 12:17)melina132 نوشته: (2014-05-29 ساعت 12:15)kage.omid نوشته: آقا ما يه آپديت ديگه هم به تاريخ امروز شديم از بچه هاي ايروان بيان حاضري آپديتشون رو بزنن
ما نيز هم آپديت شديم
منم نزدیکای شما هستم چزا من نشدم
برای اینکه فعلا تمرکز روی مصاحبه شده های نوامبر هست..انشاله سری بعد نوبت دسامبری هاست
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها من 2 روز نبودم امروز از 7 صبح تا الان داشتم میخوندم مطالب جالب بود منم نظرم میگم یکی اینکه منم تا حدودی موافقم که تبریک و تشکرا کمتر باشه که اونایی که مثل ما بیکار نیستن و میخوان اطلاعات مفید بدست بیارن راحت تر باشن چون همه ما آرزوی قلبیمون این که همه اینجا با بهترین حالت ممکن برن و مطلب بعد اینکه اینجا همه درگیر یه پروسه فرسایشی هستن چه شماره بالایی ها چه شماره پایینیا .شماره بالایی ها مدت خیلی زیادی حتی بیشتر از 7 ماه گاهی بدون هیچ آپدیتی هستند ولی هنوز 4 ماه زمان دارند و شماره پایینی ها زمان کمتری در گیر این استرس میشن ولی از طرفی فک میکنن اگه قرار 6-7 ماه طول بکشه که ما جا میمونیم پس همه اینجا شبیه همن تو این جریان هر کس یه جوری واکنش میده مثلا مثبت فک کردن در مورد خودم برعکس بوده معمولا و هر وقت مثبت فک کردم اون کار نشده خوب آدما با هم فرق میکنن بعضی آدما ذاتا خوش بینن و بعضیا بد بین ولی واقع بینی از همش بهتر .من از اونایی که اترژی مثبت میدن و امید میدن خیلی ممنونم چون پروسه رو آسونتر میکنه و اونایی که نا امید و خسته و ناراحتن رو هم درک میکنم .آدما از نظر حساسیت و شخصیت و تحمل با هم متفاوتن پس نمیشه با کسی دعوا کرد که چرا نا امید شدی ولی میشه کمکش کرد من خودم بسیار عجولیم ولی به لطف همسرم و مسایل بعد از ازدواج صبرم بهتر شده .برا این جریان پدرو مادرم از ما نگران ترن و مرتب میپرسن چی شد و آخرش میگن اگه نشد عیب نداره مهم نیست میترسن من دیونه بشم یا بلایی سر خودم بیارم ولی من فعلا خوبم تازه من که اینقد استرسیم از وقتی اومدم تو این تاپیک حس کردم بابا من خیلی خوبم میبینم اینجا بعضیا که تازه مصاحبه رفتن کلی خود خوری میکنن و نا امیدن ولی بازم درکشون میکنم چون میدونم آستانه تحمل با هم متفاوت .حالا امیدوارم حرفهای من کسی رو نرجونه و از اینکه پر حرفی کردم و اگر با موضوع تاپیک نمیخوند من رو ببخشید با آرزوی قلبی پایان انتظار تک تکتون 

کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی
آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر همه دوستان مهاجرسرا
بنده وخانمم که برنده اصلی بود یک ضرب ویزا گزفتیم و بینهایت خوشحایم،به نظر م تنها دلیلش خانه دار بودن خانمم بود و اینکه من از خدمت معاف شدم و کار دولتی نداشتم،مصاحبه ما ۵ دقیقه بیشتر طول نکشید و سوال راجه به کار همسرم وتحصیلاتش پرسید،همین ،از خودم خدمت،کار،وچه کاری را میخام تو امریکا انجام بدم.مدیکال هم هیچ چیز متفاوتی از اون چیزی که دوستان قبلی اشاره کردن نداشت.کل سفر ما ۸ روز طول کشید وا انکارا بسیار اب و هوای خوبی داره در این موقع از سال.به امید ویزای یک ضرب برای همه برندگان و خانوادههای محترمشون.
*let's keep on trying and hope the best will happen*
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-29 ساعت 12:53)nasim نوشته: رفتم باشگاه اسکات بزنم به مربی می گم چند ست کلیر کنم ؟؟؟؟؟
)))))))))))) واییییی یعنی بعدش عین سوسک ترکیدم از خنده
))))) اییی خدا دیووونه نشیم خووبه
بابا ورزشکار .....
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال