کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-29 ساعت 10:36)مهدی 2014 نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 10:27)kiana11 نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 10:15)مهدی 2014 نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 09:32)farazz نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 09:11)مهدی 2014 نوشته:  سلام بچه ها, صب زيباي بهاريتون بخير Smile
من 2 بار روزهاي 20 و 27 مي به سفارت ابوظبي ايميل زدم ولي جواب ندادند!! Sad
كسي هست كه تجربه مشابهي داشته باشه؟ اصلا اينا به كسي جواب دادند تو اين چن روز؟!
ممنون
مهدی جان این یعنی اینکه داری کلیر میشی. کم کم چمدوناتو ببند رفیق Big Grin

خدا كنه!
آخه ما هنوز بعد 8 ماه يه آپديت درست و حسابي هم نداشتيم كه دلمون خوش باشه! نمي دونم , اين ج ندادنشونم نگرانترم كرده! Sad
مهدی جان من ۲۷ می ایمیل زدم یکساعت پیش جواب دادند ، البته اولین ایمیل بعد از ۱۸۰ روز م بود ، سوالی که دارم این است تا حالا ایمیل دادی جواب بدهند ؟ یا تا حالا به ایمیلات جواب ندادند ، که اگر جواب نداده باشند یک مشکلی باید باشد ؟

ممنونم كيانا عزيز
راستش آره! من تو اين 8 ماه 5 بار ايميل زدم كه 3 بار اولشو جواب دادند! آخريشم كه خودمم آپديت كرد 5 مي بود.
خوب دقیقا شدید عین برادر خانومم که پارسال در ابوضبی قبول شده بود وروند پیگیریش طول کشیده شده بود ، چون سیستمی ایمیل می فرستیم ،دقیقا در سیستم انها مشخص است که چند دفعه ایمیل فرستاده شده وفقط به ۲و۳ تای اول جواب می دهند وبقیه را بیخیال میشوند ، من پیشنهاد می کنم اگر تا یکماه دیگر جواب کلیر شما نیامد همانند برادر خانم من به صورت پست دستی (دی اچ ال) مطالبتون را به دستشون برسونید ، البته امیدوارم تا ان موقع کلیر شده باشید Shy
(2014-05-29 ساعت 10:46)reza_top60 نوشته:  دوستان عزیز امروز 100 روز شدیممممممممم.بابا تبریکی ، رتبه ایی، چیزی.

آقا ما تلاشمون رو کرديم، اما کمبود رتبه خودمون مانع شد!!! Smile Cool به هر حال در اين 100-امين روز انتظار براتون آرزوي کلير کامل هرچه زودتر مي‌کنم.
اميدوار باشيد. Smile
]]]]]
سلام به همه منتظران ويزاSmile
بچه هاي ارمنستان لطفاً كمربندهاتون رو ببنديد ميخوايم بپريمBig Grin
خبر آمد خبري در راه استSmile. اكثر بچه هاي كه نوامبر مصاحبه شده ميتونن با خيال راحت امروز يا فردا شماره كيسشون رو تو سايت ارمنستان مشاهده كنن.
منتظر خبراي هوووورررررررررررااااااااااااااااااا دارتون هستيمBig GrinBig Grin
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
(2014-05-29 ساعت 08:27)mehrgan نوشته:  دوستان عزیز ، صبح همگی‌ بخیر و به امید یه کلییر شدن تانکی ، فکر کنم تمام سر کیس‌ها ۲۸ می آپدیت شدن ، یعنی‌ می‌شه آپدیت همگانی ؟ به نظر شما جریان چیه؟ حالا واقعا همه ۲۸ می آپدیت شدن یا نه ؟ کیس ما ۷ می با ایمیل آپدیت شد ، بد نفر دوم کیس ۱۳ می آپدیت شد و بقیه همه ۷ می موندن ، تا اینکه سر کیس ۲۸ می آپدیت شد نفر دوم همون ۱۳ می و بچها که همون ۷ می با امون آپدیت امیلی‌ موندن ، حالا نتیجه؟

ببخشید کدام سفارت
2014
تشکر کنندگان: nedaba ، مهدی 2014 ، soli asali ، pari pari
(2014-05-29 ساعت 10:56)Mirhosseini نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 10:46)reza_top60 نوشته:  دوستان عزیز امروز 100 روز شدیممممممممم.بابا تبریکی ، رتبه ایی، چیزی.

آقا ما تلاشمون رو کرديم، اما کمبود رتبه خودمون مانع شد!!! Smile Cool به هر حال در اين 100-امين روز انتظار براتون آرزوي کلير کامل هرچه زودتر مي‌کنم.
اميدوار باشيد. Smile
جناب میرحسینی عزیز همین که بیاد این بنده حقیر بود از هزار رتبه ارزشمندتر است. ان شاءالله شما هم زودتر کلیر بشید.
جا دارد از آرش عزیز هم که بنده رتبه ایی عنایت کردند تشکر کنم.
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
سلام
تو این چندوقت اخیر کلی دوستان جدید به این تاپیک اضافه شدن و بهشون خوش آمد میگم.
ولی یه چیزایی هست که باید باهاشون در میون بزارم. دوستان عزیزی که میاین پست میزارین، لطف کنین اول امضاتون رو بسازید!
آخه دوست من! شما که بدون امضا میای میگی آپدیت شدم! من با پست تو چیکار کنم؟
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
(2014-05-29 ساعت 11:04)ozbekar نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 08:27)mehrgan نوشته:  دوستان عزیز ، صبح همگی‌ بخیر و به امید یه کلییر شدن تانکی ، فکر کنم تمام سر کیس‌ها ۲۸ می آپدیت شدن ، یعنی‌ می‌شه آپدیت همگانی ؟ به نظر شما جریان چیه؟ حالا واقعا همه ۲۸ می آپدیت شدن یا نه ؟ کیس ما ۷ می با ایمیل آپدیت شد ، بد نفر دوم کیس ۱۳ می آپدیت شد و بقیه همه ۷ می موندن ، تا اینکه سر کیس ۲۸ می آپدیت شد نفر دوم همون ۱۳ می و بچها که همون ۷ می با امون آپدیت امیلی‌ موندن ، حالا نتیجه؟

ببخشید کدام سفارت
ارمنستان
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
تشکر کنندگان: nedaba ، مهدی 2014 ، ozbekar ، armin021 ، قصه گو ، mohamad92 ، arashS ، soli asali
سلام دوستان . این چند روز درگیر تهیه ویزای امارات و بلیط و هتل هستم ولی همچنان میام، سر میزنم و جویای احوالتون می شم و فایل کارنتی های سری اول ابوظبی رو چک می کنم که مثل قبل بهتون آمار بدم

27 می: 6 تا آپدیت
28 می: 13 تا آپدیت و 3 تا کیلیر
29 می: تا الان 2تا آپدیت

این روزا خبرای خوب زیاد میاد
به امید کیلیر شدن هرچه سریعتر همتون (آنکارا + ابوظبی + ایروان)

[عکس: 37345134598427816200.gif]
2014AS1XXX / 28 Oct, Abu Dhabi / Clear after 210 Days / Dallas
(2014-05-29 ساعت 11:04)ozbekar نوشته:  

ببخشید کدام سفارت

ANKARA
تشکر کنندگان: nedaba ، مهدی 2014 ، ozbekar ، miladfr12 ، قصه گو ، arashS ، soli asali
سلام آقا رضای عزیز
تبریک میگم قربان, ولی امیدوارم روی همین 100 کلیر و سبز بشید و امید به خدا تشریف ببرید واسه ویزا. Smile
بجا مانده از لاتاری 2014
Priority Date: Dec 05, 2014
Transferred from Vermont to California USCIS office: Aug 27, 2015
Received at California office: Sep 04, 2015
Approved: Sep 22, 2015
NVC Case Number & Invoice ID Number: Oct 29, 2015
I-261 & $120: Nov 16,2015
(2014-05-29 ساعت 10:47)nimamp3 نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 22:44)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 22:11)nimamp3 نوشته:  بچه ها, من بیست و هفت خرداد شش ماه از کلیرنسم میگذره, اگه بعدش کلیر بشم حتما باید با همسرم دو نفری بریم دبی واسه مدیکال? آخه همسرم باردار هست و تا سه ماه اجازه سفر نداره, نمیدونم چیکار کنم, و اگه هم ویزا بیاد نمیدونم هزینه زایمان تو آمریکا چقدر هست, اگه کسی درباره اوباما کر یا سایر بیمه ها تو آمریکا خبر داره,ممنون میشم راهنماییم کنه

بابای آینده Wink
هزینه زایمان از 9000 تا 20000 دلار بسته به نوع زایمان از طبیعی بدون عارضه تا سزارین و ... و تو ایالتای مختلف هم یخورده فرق داره.شما روی اوباما care حساب نکن که فعلا رو هواست، همینجا به سلامتی بچه دار بشید، برای توضیح شرایطتون به سفارت ایمیل بزنید ،خودشون بهترین راهو میگن.
پیشاپیش تبریک Smile

.سلام, با تشکر از جواب شما, به سفارت امروز میل زدم هنوز که جوابی نیامد, طبق چیزی که دکترا میگن بچه اواسط دی دنیا میاد, نمیدونم چیکار کنم , فعلا که توکل کردم به خدا, اگه بچه اونور دنیا بیاد میشه شهروند اونجا,دنبال یه راهی هستم که ارزونتر بشه

سلام . نگران نباش . ما هم همین مشکل رو داریم . مصاحبه ما 29 اسفند ماه بود و خانوم من اون موقع 3/5 بود . روز مصاحبه گفتن سعی می کنن 2 ماه جواب بدن که ما زودتر بریم ولی هیچ خبری جز یک آبدیت نشده . دیروز ایمیل زدم . 3 ساعت بعد جواب اومد کاراتون داره انجام می شه اگه بچه دنیا اومد نگران نباشید یعنی رفتیم تا آخره تابستون . ما از کسی پرسیدیم که تو سال قبل همین اتفاق براش افتاده گفت هیچ هزینه ای براشون نداشته و تمام کاراش مجانی در خاک آمریکا انجام شده خواستی به من یک ایمیل بزن شمارشو بهت بدم . mkoroshniya@gmail.com
کیس نامبر:2014AS17## تاریخ رویت قبولی 22 اکتبر(6 ماه بعد از قبولی)تاریخ مصاحبه:20 Mar آنکارا-تعداد نفرهای کیس 2 نفر نصفی.آپ دیتها 10 آپریل و 15 می-28مي(با ایمیل)-12 جون.24 جون(با ایمیل).31 جون(با ایمیل).1 آگوست(با ایمیل).11 آگوست.22 آگوست.27 آگوست.2و9و12و17سپتامبر(با ایمیل ).به جا مانده از لاتاری 2014
ما دیشبایمیل زدیم،صبح جواب داد ایروان، ولی مارو آپدیت نکردن بی ادبا !
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
(2014-05-29 ساعت 11:55)batigoal_189 نوشته:  این سر کیس که میگن همون هد فامیلیه که نقی میگفت؟

به نظرم همون هد فاميل باشهBig GrinBig Grin
سلام سلام..حاضری ما رو هم بزنید...روز پر کلیری رو آرزو میکنم...
سولی عسلی عزیز لطفا farazz رو هم سبز سبز کن..مرسی
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
پس چرا موتور ایروان دوباره خاموش شددددد ؟ Sad
کیس: **35
سفارت : ایروان
تشکر کنندگان: armin021 ، miladfr12 ، قصه گو ، مهدی 2014 ، sani1348 ، arashS ، soli asali ، mehdi2014 ، pari pari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان