کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-29 ساعت 14:02)batigoal_189 نوشته:  اقاقیا عزیر میگه " دوستان معمولا دو بار در روز سایتو چک میکنن" جون من کسی هست زیر ده بار تو روز سایتو چک کنه؟

فکر میکنم منظور ایشون اینه که یک بار صبح زود و یا نیمه شب برای اینکه بفهمیم آپدیت از آمریکا داریم یا نه؟ و یک بار هم ظهر و یا بعد از ظهر که متوجه بشیم آپدیت از سفارت داریم یا نه؟
بیشترش خوب بابت استرسیه که داریم وگرنه فایده ای نداره.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
منظورشون چیه از این آپدیت ها آخه؟؟؟؟؟؟
ما هم آپدیت شدیم
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
فكر كنم سر كاريم
**2014as19 /مصاحبه: اواخر نوامبر/ تعداد كيس: يك نفر/ سفارت: ابوظبي/ كلير بعد از ١٩١ روز ٢٩ مي
همه آپدیت های 27 و 28 می که از آمریکا بود..الان از ابوظبی آپدیت شدیم
خدایا یعنی چه خبره؟ تعدادمون هم کم نیست ..تا کیس 2200 حدود 40 نفر هستیم..

(2014-05-29 ساعت 14:17)hudson نوشته:  فكر كنم سر كاريم

مسعود خان..همسرم با بی خیالی اون طرف نشسته و داره به من میخنده و همینو میگه..که سرکار گذاشتن مارو..ولی من این فکرو نمیکنم
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
(2014-05-29 ساعت 14:18)masuodrh نوشته:  همه آپدیت های 27 و 28 می که از آمریکا بود..الان از ابوظبی آپدیت شدیم
خدایا یعنی چه خبره؟ تعدادمون هم کم نیست ..تا کیس 2200 حدود 40 نفر هستیم..

. هر كي زودتر هووورررا بشه پيش من يه جايزه داره... Cool
(2014-05-29 ساعت 13:18)ali3875 نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 13:08)farazz نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 12:59)پائیز نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 12:53)nasim نوشته:  رفتم باشگاه اسکات بزنم به مربی می گم چند ست کلیر کنم ؟؟؟؟؟ Smile)))))))))))) واییییی یعنی بعدش عین سوسک ترکیدم از خنده Smile))))) اییی خدا دیووونه نشیم خووبه

بابا ورزشکار .....

به امید کلیر شدن خیلی فوری پاییز عزیز Big Grin

پاییز جان میخوام انشالله کلیر شدی یه هورا بکشم صداش تا شرق تهران بیادBig GrinBig Grin

قربونت برم علی جون ایشالا فردا هورای شما رو بشنویم
راستش من تا یک ماه دیگه زیاد منتظر کلیر شدن نیستم چون اگه واقع بین باشیم نوبتی هم باشه نوبت اکتبری ها و نوامبری ها هست و ما دسامبری ها حد اقل یک ماه رو باید صبرکنیم

اینم برای بچه های منتظر مینویسم که حالشون یکمی خوب تر بشه:
اگه به پست های قبلی من نگاه کنید فکر کنم حدود بهمن ماه باشه... به بچه ها گفتم تا ماه می زیاد منتظر کلیر شدن نباشید چون طبق الگوی پارسال خیلی به ندرت کلیر تو ماه های قبل از می هست در ماه جون و جولای هم شاید۵۰ درصد از مصاحبه ای های اکتبری و نوامبری و دسامبری کلیر بشن و حدود ۳۰ در صد از بچه های این سه ماه میرن واسه ماههای اگوست و حتی سپتامبر بنا بر این موضوع اگه روال کلیر شدن مثل پارسال پیش بره جای نگرانی واسه کسانی که هنوز خبری از کلیر شدنشون نیست وجود نداره بخصوص آقا مهدی که پیش قراول هست و از همه جلو تره رو میگم هاااا نگران نباش داداش همه چیز خوب پیش خواهد رفت و طبق روال پارسال چیز عجیبی در مورد شما وجود نداره که نگران باشی فقط باید صبر داشته باشی حتی ممکنه مجبور باشی یک ماه یا یک ماه و نیم دیگه هم صبر کنی ولی نگران نباش حتی در این صورت هم باز هم جای نا امیدی وجود نداره
نمیدونم چرا ما همش به بد ترین حالت نگاه می کنیم و خودمون رو جزو ۸ درصدی ها می بینمیم و ۹۲ درصدی نمیبینم خودمون رو
نه که بگین صدای من از جای گرم در میاد هااااا من خودم دو بار آپدیت واقعی داشتم که یکیش دو هفته بعد از مصاحبه و یکیش سه هفته بوده و بعدش از ماه ژانویه تا حالا خواب طولانی بوده تا ۲۰ می که اونم یه ایمیل زدیم گفتیم نکنه یه فرمی چیزی از ما خواستن ایمیلش بدستمون نرسیده باشه چک کنیم که مشگلی وجود نداشته باشه و بعد از ۵ ماه یه خاطر جمعی داشته باشیم همین
ویزا به همه میرسه فقط به موقعش .... نباید انتظار داشته باشین کار شما یکی خارج از نوبت انجام بشه وگرنه بی تاب میشین و قاطی میکنین میرین باشگاه میخاین اسکات کلیر کنین

هر کس بخاد کار ویزاش بدون نوبت انجام بشه و هی چک کنه ببینه چرا این کلیر شده اون نشده یا چرا این ۱۰ بار آپدیت شده اون نشده مجازاتش اینه که بی تاب میشه و قاطی میکنه و از کار زندگی میفته... درست مثل دو ماه اول که از مصاحبه من گذشته بود و من اینطوری شده بودم
هر کس هم وایسه توی صف و مثل یک آدم با کلاس و بقول خارجکیا سیویلایزد منتظر باشه که کار هاش انجام بشه جایزش اینه که آرامش داره و اعصابش خورد نمیشه
سرتون رو درد آوردم ولی خاستم یکم از آرامشم رو با شما شیییییر کنم
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
(2014-05-29 ساعت 14:02)batigoal_189 نوشته:  اقاقیا عزیر میگه " دوستان معمولا دو بار در روز سایتو چک میکنن" جون من کسی هست زیر ده بار تو روز سایتو چک کنه؟

خب من Big Grin من معمولا هر روز صبح به جز روزهای تعطیل کشور مقصد فقط سیس رو چک می کنم و اگر خبری نبود به جز زمانی که آپدیتی صورت می گیره مثل همین دیروز دیگه سایت سفارت رو هر از چندگاهی هفته ای دو یا سه بار بیشتر چک نمی کردم فقط بعضی روزا سیس رو بیش از ۵ یا ۶ بار چک میکردم Big Grin مثلن هر ۵ روز یه بار. البته این اواخر که یه مقدار حرفه ای شدم اینجوری چک میکنم Big Grin
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
(2014-05-29 ساعت 14:09)maryam_a نوشته:  ماااااا هم دوباره آپديت شديم

مباركه Smile پس امروز حسابي شيريني مي خوريم Wink
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)

كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
تشکر کنندگان: میما ، maryam_a ، masuodrh ، shadi79 ، sani1348 ، قصه گو ، Sara_lphmkf ، arashS ، soli asali ، H Pier ، armin021 ، ALEX55 ، mehdi2014 ، nasim ، pari pari ، nasam
(2014-05-29 ساعت 13:49)aghaghia نوشته:  سلام دوست عزیز، البته اینها همه حدسیات هست که خب خیلی دور از واقعیت نیست، دوستان معمولن 2بار در روز یکبار صبح زود و یکبار سر شب سایت سیس رو کنترل میکنن حداقل!!!

Big Grin دوست عزیز اون کلمه حداقل با چند تا علامت تعجب رو ندید!!! من هم به اندازه شما توی این تاپیک هستم! و خبر دارم بعضی دوستان هر چند دقیقه یکبار سایت رو چک میکنن! ولی من حالت معمول و کافی قضیه رو گفتم و بیشتر از اینش واقعا دردی رو دوا نمیکنه ولی خب اگر دوستان دوست دارند به دفعات چک کنن دیگه اون میل خودشونه و هر جور دوست دارن میتونن عمل کنن، به امید کلیر شدن همه دوستان منتظر Smile
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
777....من دلم میخواد تو این صفحه هورا بکشمممممممممممم
و ما هم اپديت شديم،برو بچ، صحرررررر بدجوريييييي نزديك استتتتت،اكتبر و نوامبر حاضر باشيد
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
بلاخره بعد از 188 روز نفر دوم کیس ما (یعنی خودم Big Grin ) آپدیت شد. عامل کلیرنس هم خودم بودم....
اینقدر خوشحال شدم که بلاخره کیس ما یک آپدیت درست حسابی بدون ایمیل شد....

یکم امیدوار شدیم
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
(2014-05-29 ساعت 14:28)masuodrh نوشته:  777....من دلم میخواد تو این صفحه هورا بکشمممممممممممم

منم
كلا ما خانوادگي ٧ رو دوست داريم
Smile
**2014as19 /مصاحبه: اواخر نوامبر/ تعداد كيس: يك نفر/ سفارت: ابوظبي/ كلير بعد از ١٩١ روز ٢٩ مي
بنظر تا فردا بالغ بر حداقل 20 مورد کلیرنس از هر سه سفارت داشته باشیم.
2014
ميمااااااااااا هووووووورررررااااا شدددديي

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان