کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-29 ساعت 10:00)morteza88 نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 23:39)kamran68 نوشته:  

من هم مثل شمام .. با توجه به آپديتامون پروندمون رفته آمريكا و هنوز بر نگشته .. من چند روز پيش ايميل زدم نوشتن فقط پروسه اداري شما باقيمونده چون خدمت داشتم..
سلام به دوستان گل منتظر
از کجا متوجه می شوید که پرونده رفته آمریکا ؟ با توجه به کدام آپدیتها ؟دوستان اگر یه توضیحی بدید ممنون می شمBig Grin
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سراSmile کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 میBig Grin /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
تشکر کنندگان: قصه گو ، مهدی 2014 ، sani1348 ، soli asali ، armin021 ، pari pari
(2014-05-29 ساعت 12:43)shilan نوشته:  سلام بچه ها من 2 روز نبودم امروز از 7 صبح تا الان داشتم میخوندم مطالب جالب بود منم نظرم میگم یکی اینکه منم تا حدودی موافقم که تبریک و تشکرا کمتر باشه که اونایی که مثل ما بیکار نیستن و میخوان اطلاعات مفید بدست بیارن راحت تر باشن چون همه ما آرزوی قلبیمون این که همه اینجا با بهترین حالت ممکن برن و مطلب بعد اینکه اینجا همه درگیر یه پروسه فرسایشی هستن چه شماره بالایی ها چه شماره پایینیا .شماره بالایی ها مدت خیلی زیادی حتی بیشتر از 7 ماه گاهی بدون هیچ آپدیتی هستند ولی هنوز 4 ماه زمان دارند و شماره پایینی ها زمان کمتری در گیر این استرس میشن ولی از طرفی فک میکنن اگه قرار 6-7 ماه طول بکشه که ما جا میمونیم پس همه اینجا شبیه همن تو این جریان هر کس یه جوری واکنش میده مثلا مثبت فک کردن در مورد خودم برعکس بوده معمولا و هر وقت مثبت فک کردم اون کار نشده خوب آدما با هم فرق میکنن بعضی آدما ذاتا خوش بینن و بعضیا بد بین ولی واقع بینی از همش بهتر .من از اونایی که اترژی مثبت میدن و امید میدن خیلی ممنونم چون پروسه رو آسونتر میکنه و اونایی که نا امید و خسته و ناراحتن رو هم درک میکنم .آدما از نظر حساسیت و شخصیت و تحمل با هم متفاوتن پس نمیشه با کسی دعوا کرد که چرا نا امید شدی ولی میشه کمکش کرد من خودم بسیار عجولیم ولی به لطف همسرم و مسایل بعد از ازدواج صبرم بهتر شده .برا این جریان پدرو مادرم از ما نگران ترن و مرتب میپرسن چی شد و آخرش میگن اگه نشد عیب نداره مهم نیست میترسن من دیونه بشم یا بلایی سر خودم بیارم ولی من فعلا خوبم تازه من که اینقد استرسیم از وقتی اومدم تو این تاپیک حس کردم بابا من خیلی خوبم میبینم اینجا بعضیا که تازه مصاحبه رفتن کلی خود خوری میکنن و نا امیدن ولی بازم درکشون میکنم چون میدونم آستانه تحمل با هم متفاوت .حالا امیدوارم حرفهای من کسی رو نرجونه و از اینکه پر حرفی کردم و اگر با موضوع تاپیک نمیخوند من رو ببخشید با آرزوی قلبی پایان انتظار تک تکتون SmileSmileRolleyes

shilan جان یک راه روحیه دادن و روحیه گرفتن همین تبریک گفتن و دادن انرژی مثبت به هم هستش من مخصوصا گروهی از دوستان که 6 ماه رو گذروندن به نظر من همین صحبتا روحیه دادن به همه.................حالا شما فرض کن 5 تا صفحه هم زیادتر بشه به نظرم ارزششو دارهSmile
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

بچه ها من نميتونم سايت ارمنستان رو باز كنم. كسي ميتونه سايت رو باز كنه؟
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
(2014-05-29 ساعت 10:47)kiana11 نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 10:36)مهدی 2014 نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 10:27)kiana11 نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 10:15)مهدی 2014 نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 09:32)farazz نوشته:  مهدی جان این یعنی اینکه داری کلیر میشی. کم کم چمدوناتو ببند رفیق Big Grin

خدا كنه!
آخه ما هنوز بعد 8 ماه يه آپديت درست و حسابي هم نداشتيم كه دلمون خوش باشه! نمي دونم , اين ج ندادنشونم نگرانترم كرده! Sad
مهدی جان من ۲۷ می ایمیل زدم یکساعت پیش جواب دادند ، البته اولین ایمیل بعد از ۱۸۰ روز م بود ، سوالی که دارم این است تا حالا ایمیل دادی جواب بدهند ؟ یا تا حالا به ایمیلات جواب ندادند ، که اگر جواب نداده باشند یک مشکلی باید باشد ؟

ممنونم كيانا عزيز
راستش آره! من تو اين 8 ماه 5 بار ايميل زدم كه 3 بار اولشو جواب دادند! آخريشم كه خودمم آپديت كرد 5 مي بود.
خوب دقیقا شدید عین برادر خانومم که پارسال در ابوضبی قبول شده بود وروند پیگیریش طول کشیده شده بود ، چون سیستمی ایمیل می فرستیم ،دقیقا در سیستم انها مشخص است که چند دفعه ایمیل فرستاده شده وفقط به ۲و۳ تای اول جواب می دهند وبقیه را بیخیال میشوند ، من پیشنهاد می کنم اگر تا یکماه دیگر جواب کلیر شما نیامد همانند برادر خانم من به صورت پست دستی (دی اچ ال) مطالبتون را به دستشون برسونید ، البته امیدوارم تا ان موقع کلیر شده باشید Shy

دوستان بالاخره به ايميل دوم من جواب دادند! و باز هم همون جواب تكراري! خودمو خانمم هم يه آپديت خشك و خالي شديم!
ديگه اونقدر آپديت نشديم كه اينم خوشحالمون مي كنه!! اي خدااااااا , به چه روزي افتاديم مااااااا Smile
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)

كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
خیلی نگرانم
یعنی با این روند کند سفارتها ویزا به ما میرسه ؟Sad
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
(2014-05-29 ساعت 13:37)مهدی 2014 نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 10:47)kiana11 نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 10:36)مهدی 2014 نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 10:27)kiana11 نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 10:15)مهدی 2014 نوشته:  خدا كنه!
آخه ما هنوز بعد 8 ماه يه آپديت درست و حسابي هم نداشتيم كه دلمون خوش باشه! نمي دونم , اين ج ندادنشونم نگرانترم كرده! Sad
مهدی جان من ۲۷ می ایمیل زدم یکساعت پیش جواب دادند ، البته اولین ایمیل بعد از ۱۸۰ روز م بود ، سوالی که دارم این است تا حالا ایمیل دادی جواب بدهند ؟ یا تا حالا به ایمیلات جواب ندادند ، که اگر جواب نداده باشند یک مشکلی باید باشد ؟

ممنونم كيانا عزيز
راستش آره! من تو اين 8 ماه 5 بار ايميل زدم كه 3 بار اولشو جواب دادند! آخريشم كه خودمم آپديت كرد 5 مي بود.
خوب دقیقا شدید عین برادر خانومم که پارسال در ابوضبی قبول شده بود وروند پیگیریش طول کشیده شده بود ، چون سیستمی ایمیل می فرستیم ،دقیقا در سیستم انها مشخص است که چند دفعه ایمیل فرستاده شده وفقط به ۲و۳ تای اول جواب می دهند وبقیه را بیخیال میشوند ، من پیشنهاد می کنم اگر تا یکماه دیگر جواب کلیر شما نیامد همانند برادر خانم من به صورت پست دستی (دی اچ ال) مطالبتون را به دستشون برسونید ، البته امیدوارم تا ان موقع کلیر شده باشید Shy

دوستان بالاخره به ايميل دوم من جواب دادند! و باز هم همون جواب تكراري! خودمو خانمم هم يه آپديت خشك و خالي شديم!
ديگه اونقدر آپديت نشديم كه اينم خوشحالمون مي كنه!! اي خدااااااا به چه روزي افتاديم ما Smile
مهدي عزيز اندكي صبر سحر واقعا نزديك است،اين چند روز رو هم صبر كن،خبرهاي خوب در راهه،به اميد كليير شدنت تو همين روزها
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
(2014-05-29 ساعت 13:37)melina132 نوشته:  بچه ها من نميتونم سايت ارمنستان رو باز كنم. كسي ميتونه سايت رو باز كنه؟
خيلي راحت باز ميشه مشكلي نداره
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
(2014-05-29 ساعت 13:28)taleghani نوشته:  سلام به دوستان گل منتظر
از کجا متوجه می شوید که پرونده رفته آمریکا ؟ با توجه به کدام آپدیتها ؟دوستان اگر یه توضیحی بدید ممنون می شمBig Grin

سلام دوست عزیز، البته اینها همه حدسیات هست که خب خیلی دور از واقعیت نیست، دوستان معمولن 2بار در روز یکبار صبح زود و یکبار سر شب سایت سیس رو کنترل میکنن حداقل!!! اگر صبح ببینن آپدیت شدن نتیجه میگیرن از آمریکا بوده چون در تایم اداری اونور انجام شده نه در تایم اداری سفارت ها که با ما تقریبا همزمانند، امیدوارم تونسته باشم توضیح مناسبی بدم، توضیحات عمو سعید در مورد سایت سیس در امضای من هست مطالعه کنید، موفق باشید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
سلام
کیس اصلی ما روز مصاحبه ویزا یک ضرب بود اما ما نگرفتیم. که با هم بگیریم کیس 2 دیروز آپدیت شد و امروز هر2 آپدیت شدیم.Wink
case no:2014As1xxx
تعداد:2نفر
رویت قبولی :2 may
فرستادن فرم ها :18 Jone
تاییدیه :21 Jone
نامه دوم :21 oct
مصاحبه :هفته اول Dec ایروان
ویزا :کلیرنس برگه آبیSad
(2014-05-29 ساعت 13:08)farazz نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 12:59)پائیز نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 12:53)nasim نوشته:  رفتم باشگاه اسکات بزنم به مربی می گم چند ست کلیر کنم ؟؟؟؟؟ Smile)))))))))))) واییییی یعنی بعدش عین سوسک ترکیدم از خنده Smile))))) اییی خدا دیووونه نشیم خووبه

بابا ورزشکار .....

به امید کلیر شدن خیلی فوری پاییز عزیز Big Grin

نووووووووکرتم فراز جان قبل از ما آقا مهدی ۲۰۱۴ و علی آقا و خیلی های دیگه هستن که ما با ۱۶۳ روز هنوز لنگ بنداز هستیم داداش
تازه اگه به آبجی نسیم و اسکات بازی و اینا باشه که هیچی دیگه ما تعطیل تعطیلیم.....
ایشالا همه بچه ها کلیر میشن و همه چیز عالی پیش میره به همه هم ویزا میرسه با هل دادن و فشار دادن و ایمل زدن و این چیزا هیچ فرقی نمیکنه و همه چیز سر موقع خودش درست میشه
آقا مهدی شما هم نگران نباش درسته بعدی های شما کلیر شدن و قبلی هم نداری ولی نگران نباش یکم صبر داشته باش کار ها داره پیش میره و شما هم کلیر میشی ایشالا هی چک نکن سایت رو بگو چرا کلیر نمیشم چرا خبری نمیشه یکم صبر پیشه کن کار ها با ترتیب خودش پیش میره و با استرس شما هم هیچ تغییری در روند انجام اونها ایجاد نمیشه ... تا دلت شور افتاد و گفتی چرااااااااا کلیر نمیشم و همه شدن و من موندم دوباره بخودت بگو صبر داشته باش مرد داره پیش میره کار من هم و به صبر فکر کن ... خودت رو آروم کن تو هر کاری که باید انجام میدادی انجام دادی فقط صبرش مونده
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
بچه ها كيس ما يه آپديت ديگه شد همين الان
چون حدودا يك ساعت پيش چك كردم نبود
يعني دارن چيكار ميكنن
استرس گرفتم
**2014as19 /مصاحبه: اواخر نوامبر/ تعداد كيس: يك نفر/ سفارت: ابوظبي/ كلير بعد از ١٩١ روز ٢٩ مي
(2014-05-29 ساعت 14:05)hudson نوشته:  بچه ها كيس ما يه آپديت ديگه شد همين الان
چون حدودا يك ساعت پيش چك كردم نبود
يعني دارن چيكار ميكنن
استرس گرفتم

خودتو آماده كن واسه يه جشن حسابي... Smile
امروز خبراي خوبي مي گيري...
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)

كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
تشکر کنندگان: hudson ، maryam_a ، mohamad92 ، Sara_lphmkf ، H Pier ، kage.omid ، sani1348 ، sal0811 ، قصه گو ، arashS ، nedaba ، soli asali ، janatirad ، mehdi2014 ، nasim ، pari pari ، sophia
ماااااا هم دوباره آپديت شديم
بچه ها من همین حالا آپدیت شدم....
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
ولي فكر كنم
باز جمعي بوده ها
من هر كدوم را چك كردم آپديت امروز بود
**2014as19 /مصاحبه: اواخر نوامبر/ تعداد كيس: يك نفر/ سفارت: ابوظبي/ كلير بعد از ١٩١ روز ٢٩ مي
تشکر کنندگان: maryam_a ، mohamad92 ، H Pier ، Sara_lphmkf ، kage.omid ، sani1348 ، soli asali ، nedaba ، janatirad ، armin021 ، batigoal_189 ، pari pari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان