کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-29 ساعت 15:04)ali3875 نوشته:  وای چه خبره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مریم خاموم ومیما تبریککککککککککککککککککککککککککک

دیگه کیا کلیر شدن از بچه ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ما هم كلير شديم
هورررررا
ايشالا امروز همه اونايي كه با هم اپديت شديم
كلير ميشن
❤️❤️❤️
**2014as19 /مصاحبه: اواخر نوامبر/ تعداد كيس: يك نفر/ سفارت: ابوظبي/ كلير بعد از ١٩١ روز ٢٩ مي
(2014-05-29 ساعت 15:09)قصه گو نوشته:  همسرم آپديت شده،قلبم داره وايميسه،انگاري گل هاي پنالتيه.وقت اضافه.....بچه ها به همتون تبريك ميگم.ما ديروز بليتمون هم خريديم. راستي كلير شده ها،توي متن سفارت در مورد مديكالتون چيزي نوشته؟!؟

قصه گوي عزيز منتظر خبر خوووبت هستم.... بله مديكال لازميم

(2014-05-29 ساعت 14:44)farnama نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 14:42)armina-2014 نوشته:  سلام ما هم بعد از ۱۷۶ روز از مصاحبه امروز همه اعضای کیس باهم آپدیت شدیم .

من نفر سومم پدر و مادرم اپدیت شدن من نشدم
من قبل برنده شدم زیر 21 بودم.نکنه دلیلش اینه؟
اصلا به دلتون بد راه ندین انشاالله همه با هم کلیر میشین و ویزا رو میگیرین
كلير شديم.....هورااااااااااااااااااااا

دخترم ميگه چرا اينقدر كمرنگ نوشتي؟نميدونه چقدر هول شدم كه بهتون خبر بدم.ماجراي منتظر سرا تقصير من بود.چون دوست داشتم جو اينجا رو شاد و اميدوار كنم.امروز اصلا جرأت نكردم سمتش برم.....به هر حال سولي جون من در خدمتتم.بچه ها من با شما زندگي كردم و بزرگ شدم و بزرگتون كردم.از اين به بعد هم با هم ميمونيم.بچه هاي اهوازي بياين وسط بندريه......
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
آخییییییییییییییییییییییییش !!!!! مریم هم کلیر شد رفت ! Smile
دیگه کسی نیس سوطی مارو بگیره Smile)
میما تبریک .. مریم خیلی تبریک Smile
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

حیلی ها کلیر شدن الان چک کردم مبارک باشه
2014
(2014-05-29 ساعت 15:10)masuodrh نوشته:  هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدایا شکرت
کلیر شدیممممممممممممممم
خدایا شکرت

تبريك ميگم عززززززيززززم.... برات يه عالمه دعا كردم بخدااااا
(2014-05-29 ساعت 15:10)masuodrh نوشته:  هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدایا شکرت
کلیر شدیممممممممممممممم
خدایا شکرت

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااادااااااااااااااااااااااااااااااااااا
به همه دوست ها و عزیزان کلیر شده امروز تبریک میگم. واقعا خوشحال شدم.
تبریک ویژه بابت کلیر شدن دوست عزیز-منطقی و دوست داشتنی میما ی عزیز. Big Grin
براتون آرزوی موفقیت در ادامه مسیر دارم. Smile
راستی هوراااااااااااااااااااااااااااااا .
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
بابا من از صبح منتظر این لحظه بودم

دایی ALEX55
مریم بانو maryam_a
hudson
ميما
masuodrh
قصه گو
هووووووووورررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

من اومدم وسط
خدایا شکرت
کلیر شدیممممممممممممممم
خدایا شکرت

تبرييييييييك ،
ديدييييييييييييييي
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
بازم اهنگ بندر رو گذاشت ابوظبی دمشششششششششششششش گرمممممممم
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
خدایا شکرت..خیلی این لحظات رو دوست دارم که شادی دسته جمعی

امیدجان بیا خبر خوب بده...شیرینی شما رو چشمای من
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
آقا واسه ما دو نفر هم دیشب از خودشون آپدیت در وکردن!
20XX - ابوظبی - هفته آخر نوامبر 13 - دو فروند!
زود برین ویزا رو بگیرین بیایین که می خواهیم تو تاپیک اولین سفر غوغا کنیم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان