کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
یه خبر بدددددددددددد
دوستان ظاهرا خیلی ها قراره ریفیوز بشن.

ما ریفیوز شدیممممممممممممممممممممممممممممممم

شوخی کردم کلیر شدیمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم رفتتتتتتتتتتتتتتتتت
سفارت ابوظبی/مصاحبه 15 نوامبر/3نفر/کلیرنس خوردیم/ کلیر شدیم 29 may دریافت ویزا = june // مقصد: مریلند
سفرنامه من
[عکس: 011813-DespicableMe-Minions-Hoorah-600x222.jpg]

بچه ها نميدونم چطوري به همتون تبريك بگم و تشكر كنم.... يه هوووووررررراي جانانه به افتخار همه دوستان كليرشده امروز، فردا و فرداهاي نزديك... و به افتخار اين جمع دوست داشتني... ايشالا هميشه شاد و سلامت و پيروز باشيد..
منم تبریک عرض میکنم به همه دوستانی که کلیر شدن ! و ارزوی کلیر شدن دوستان باقی مونده !!
با اجازه Big Grin
هوووووووررررااااااااااا..... Big Grin
(2014-05-29 ساعت 14:34)ozbekar نوشته:  بنظر تا فردا بالغ بر حداقل 20 مورد کلیرنس از هر سه سفارت داشته باشیم.

ایشششششالا
خدا از دهنت بشنوه
اگه بشه خودم 5 تا رتبه بهت میدم
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
تبریک میشه بگید چند نفر کلیر شدن
ابوظبی پر کار ترین سفارت . شادی دوستان گل و خبرای خوش از بقیه سفارتها
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
(2014-05-29 ساعت 15:20)farnama نوشته:  یه خبر بدددددددددددد

شوخی کردم کلیر شدیمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم رفتتتتتتتتتتتتتتتتت

عالیههههههههه من که رو بیستا تو امروز حساب باز کردم بالاتر نبود
سلام خدایا شکرت
ما هم کلیر شدیم
خداوند یار ویاورتان
شماره کیس: ,,,2014AS18 /تاریخ رویت قبولی: 12 MAY / تعداد :3 نفر/ ارسال فرمهای سری اول:20MAY / کارنت شدن کیس:Sep 22 / مصاحبه :Nov 14 ,2013
کلیر :May 29,2014
/دریافت ویزا : 18 ـJune  ورود به آمریکا : September 15,2014/ مقصد : Washington DC /Virginia

ببین من قلبم باتریه ها
یهو مثبت منفی اتصال میکنه می رم تو باقالیا
مبارکت باشه
واسه ماهم دعا کنید
دیگه کف کردم بقرعان
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
وای خدایا شکرت !! گریم گرفته از خوشحالی !! به قرآن ! مو یه تنم سیخ شده !!! خسته نباشید بچه ها !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تبریک میگم دوستای گلم، هوراااااااااااا، دوستان یه آمار بدین ببینم چند نفر تا الان کلیر شدن، کلیر شده ها لایک کنن Big Grin
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
(2014-05-29 ساعت 15:18)masuodrh نوشته:  خدایا شکرت..خیلی این لحظات رو دوست دارم که شادی دسته جمعی

امیدجان بیا خبر خوب بده...شیرینی شما رو چشمای من

وااااااي هورا هورا
خدايااااا
ديدي گفتم بعدي شمايييين

خدايا مرسي
همه با هم
**2014as19 /مصاحبه: اواخر نوامبر/ تعداد كيس: يك نفر/ سفارت: ابوظبي/ كلير بعد از ١٩١ روز ٢٩ مي
(2014-05-29 ساعت 15:26)Ramin geologist نوشته:  

ببین من قلبم باتریه ها
یهو مثبت منفی اتصال میکنه می رم تو باقالیا
مبارکت باشه
واسه ماهم دعا کنید
دیگه کف کردم بقرعان

Tongue
به امید کلیر شدن همه
من ایدیم تو لیست منتظر سرا montazer1 هست.به کی باید بگم که سبزش کنه ؟
سفارت ابوظبی/مصاحبه 15 نوامبر/3نفر/کلیرنس خوردیم/ کلیر شدیم 29 may دریافت ویزا = june // مقصد: مریلند
سفرنامه من
خداوندا؛ ميبينى بندگان پاكت چه كم توقع اند، با يه كلير كه ٤ خط كوتاست چقدر خوشحالند ، تو رو به فاطمه قسم ميدم بقيه منتظران كلير را هم خوشحال كن ، حالا دست دست دست هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا?????????????????تبريك به همه عزيزان كلير شده ??????????????????????????????????????????????????????
(2014-05-29 ساعت 15:24)sjb نوشته:  تبریک میشه بگید چند نفر کلیر شدن

تا الان 17 کیس از ابظبی کلیر شدند
2014

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان