کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
بچه ها جون! باز چک کردم دوباره امروز هم برامون آپدیت در وکردن زجگ :-)
از دوستان مهاجرسرایی چند نفر کلیر شدن ؟
یه اماری بدید دوستان !!
یک خبر مهم همین الآن با هر سه سفارت تماس داشتم و ازشون خواستم پشت شوفاژ ها رو نگاه کنند. بعد از چند ثانیه پرسیدم آیا پرونده ای اونجا دیدین؟
گفتند نه؟ همه رو گذاشتند رو میز به نوبت دارن کلیر میکنن. Tongue
( یک شوخی بی مزه از سر خوشحالی )
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
(2014-05-29 ساعت 15:20)farnama نوشته:  یه خبر بدددددددددددد
دوستان ظاهرا خیلی ها قراره ریفیوز بشن.

ما ریفیوز شدیممممممممممممممممممممممممممممممم

شوخی کردم کلیر شدیمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم رفتتتتتتتتتتتتتتتتت

اول از همه کلی تبریک Smile
دوم از همه بهتون یه رتبه منفی میدم که دیگه عیش منو خراب نکنید با این خبر دادن Smile
اولین رتبه رو هم خودم داده بودم Wink
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: sani1348 ، pari pariaaa ، farnama ، nedaba ، armin021 ، maryam_a ، ALEX55 ، قصه گو ، sysmaster ، kage.omid ، arashS ، nasim ، masuodrh ، pari pari
ووووووااااااااااااااااااااااااااااای چه خبره اینجججججججججججججججااااااااااااااااااااااااااااااااااا !!!!!!!!!!! Smile
هو هو هو هو هو هو هورارارارارارارارارااراراارارارارارارا. داشتم سکته میکردم ییهوBig Grin
به همه کلیر شده های امروز تبریک میگم. از خدا می خوام از این به بعد تو این تاپیک همش شادی و خوشحالی و هورا کشی باشه.آمینSmile
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
واقعا وقتی این همه خوشحالی رو میبنم خوشحال میشم . کی میتونه از خوشحالی هم وطنش خوشحال نشه
دوستان که از ابوظبی کلیر شدن باید یه سور بدن تو 3 روز 3 بار کلیر کرده البته روال کاری ابوظبی تقریبا همین جوری هست 2 تا سفارت دیگه هم 5 شنبه جمعه اعلام میکنند (احتمالا به تعداد زیاد تا جبران کنند)
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
(2014-05-29 ساعت 15:38)soli asali نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 15:20)farnama نوشته:  یه خبر بدددددددددددد
دوستان ظاهرا خیلی ها قراره ریفیوز بشن.

ما ریفیوز شدیممممممممممممممممممممممممممممممم

شوخی کردم کلیر شدیمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم رفتتتتتتتتتتتتتتتتت

اول از همه کلی تبریک Smile
دوم از همه بهتون یه رتبه منفی میدم که دیگه عیش منو خراب نکنید با این خبر دادن Smile
اولین رتبه رو هم خودم داده بودم Wink

گفتم اکشن تر باشه Tongue
سفارت ابوظبی/مصاحبه 15 نوامبر/3نفر/کلیرنس خوردیم/ کلیر شدیم 29 may دریافت ویزا = june // مقصد: مریلند
سفرنامه من
دوستان ما نیز کلیر شدیم !!!!!!
CN:21## - ABUDHABI - INTERVIEW.NOV 18 - 2
APPLICANTS - FIRST UPDATE : NOV 19 SECOND : FEB 10
Third: May 27 Forth: May 29 ( the end of administrative processing) Fifth : June 3
تبريك به همه ي دوستان كلير شده مباركتون باشه Rolleyes
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)

كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
H-Pier ممنون از لطفت. شک ندارم نوبت تو و بقیه دوستای گلمون هم به زودی میرسه
قصه گوی عزیز خیلی برات خوشحالم
masoudhr دیگه بهترین اتفاق ممکن افتاد
ALEX55 , Mayam_a عزیز از ته قلب براتون خوشحالم

بچه ها از همتون سپاسگزارم و خواستار تکرار همین لحظه ها به زودی زود واستون هستم :دی
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
يعنى من نشستم هى پست هاتونو ميخونم،هى جيييييغغغغ ميكشم از خوشحالى كلير شدنتونBig GrinBig GrinBig Grin
بچه هاى ابوظبى مباركهههههههههههه.خيلى خبر خوبى بود :

maryam_a & Alex55
Hudson
Masoudrh
ميما
Farnama
همسر قصه گو جان
Kiana11
Sargol2001
Peidaye penhan

هووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
(2014-05-29 ساعت 14:41)maryam_a نوشته:  [عکس: 1017471_303392146463568_374369567_n.jpg]

هووووووووررررررااااااااااااا.... ما كلير شديم
خدايا ممنونم از لطفت

مریم خانوم هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ماشاا... عجب روزایی رو ابوظبی داره می گذرونه، امیدوارم برای یروان و آنکارا هم بهتر از ابوظبی باشه و کلی شاد باش تو این تاپیک ببینیم.
بازهم تبریک به بچه های لاتاری که کلیر شدند و آرزوی کلیر شدن بقیه شما.
.سلام, با تشکر از جواب شما, به سفارت امروز میل زدم هنوز که جوابی نیامد, طبق چیزی که دکترا میگن بچه اواسط دی دنیا میاد, نمیدونم چیکار کنم , فعلا که توکل کردم به خدا, اگه بچه اونور دنیا بیاد میشه شهروند اونجا,دنبال یه راهی هستم که ارزونتر بشه
[/quote]

دوست عزیز سلام این اصلا جای فکر نداره باید بچه اونجا دنیا بیاد چون از روز اول براش ماهانه در نظر میگیرن که میتونه کمک بزرگی باشه. انشاءالله خداوند همه جا کمکتان کند .
خداوند یار ویاورتان
شماره کیس: ,,,2014AS18 /تاریخ رویت قبولی: 12 MAY / تعداد :3 نفر/ ارسال فرمهای سری اول:20MAY / کارنت شدن کیس:Sep 22 / مصاحبه :Nov 14 ,2013
کلیر :May 29,2014
/دریافت ویزا : 18 ـJune  ورود به آمریکا : September 15,2014/ مقصد : Washington DC /Virginia
(2014-05-29 ساعت 14:44)میما نوشته:  

هووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااا
به سلامتی همگیییییییییییییییییی و به امید کلیر شدن بقیه دوستان من هم کلیر شدم

[عکس: New-Year-Party-icon.png]
[عکس: confetti-icon.png]

میما هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

همه ابوظبی ها ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا
دست دست دست بیا......

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان