کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
دایی ALEX55
مریم بانو maryam_a
hudson
ميما
masuodrh
قصه گو
peydaye penhan
farnama
sargol
kiana11
خدا رو هزار بار شکر و تبریککککککککککککککککککککککککککککککک خانم مریم من عاشق عکسای شما بودم توروخدا بازم بیا ما رو تنها نذاریدو هم استانی عزیزقصه گو ضمن تبریک ولوم بده که من عاشق رقص و اهنگ بندریم میما جان عکس ای دی شما رم خیلی دوس دارم و مسعود که اسمشون اقاس ولی چن صفحه پیش دیدم نوشتن شوهرم..........اخر نفهمیدم اقاس یا خانم!!!!Big Grinو همگی شما .راستی میدونین جریان کلیرا چیه که این ابوضبیا مثل ما جنوبیا گرما باید بخوره به کلشون تا خونشون جوش بیاد اونجا گرم شده اینام خونگرم و فعال شدن اون سفارتام داره تابستون میشه کم کم موتورشون گرم میشه بابا دستا بالا واویلا ویزا- اخ دوست دارم بی یا- بدو ویزاهای خومون ..................SmileBig GrinTongue
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
(2014-05-29 ساعت 15:36)ozbekar نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 15:24)sjb نوشته:  تبریک میشه بگید چند نفر کلیر شدن

تا الان 17 کیس از ابظبی کلیر شدند

با عرض معذرت از پیش بینی نه چندان درست!!!!!!!
تا الان 26 کیس کلیر شد!!!!!!!!!!!!1
2014
با سلام به دوستان عزیزم
باور کنید وقتی میام تو سایت اول نگا میکنم میبینم چند صفحه نسبت به روز گذشته تغییر کرده وقتی میبینم زیاده میگم خداروشکر بازم کلیر شده داریم،با آرزوی رورهای خوش برای تمام دوستان،امیدوارم مابقی هم به زودی کلیر بشن و این تاپیک به خوبی و خوشی به اتمام برسه
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
(2014-05-29 ساعت 15:14)soli asali نوشته:  آخییییییییییییییییییییییییش !!!!! مریم هم کلیر شد رفت ! Smile
دیگه کسی نیس سوطی مارو بگیره Smile)
میما تبریک .. مریم خیلی تبریک Smile
مرسی سولی جان.
سولی جون ما رو سبز کن. سولی جون مارو سبز کن. سولی جون مار روسبز کن
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
بابا منو این همه خوشبختی محاله.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! همگی مبارکتون باشه.......

هیپ هیپ هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

(2014-05-29 ساعت 15:10)masuodrh نوشته:  هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدایا شکرت
کلیر شدیممممممممممممممم
خدایا شکرت

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

(2014-05-29 ساعت 15:13)قصه گو نوشته:  كلير شديم.....هورااااااااااااااااااااا

دخترم ميگه چرا اينقدر كمرنگ نوشتي؟نميدونه چقدر هول شدم كه بهتون خبر بدم.ماجراي منتظر سرا تقصير من بود.چون دوست داشتم جو اينجا رو شاد و اميدوار كنم.امروز اصلا جرأت نكردم سمتش برم.....به هر حال سولي جون من در خدمتتم.بچه ها من با شما زندگي كردم و بزرگ شدم و بزرگتون كردم.از اين به بعد هم با هم ميمونيم.بچه هاي اهوازي بياين وسط بندريه......

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

سايت منتظرسرا تعطيل شد
از همه ي دوستاي عزيزم بخاطر همه ي لطف و انرژي شون ممنونم،اميد وارم شادي همه ي دوستاي خوبم رو هرچه زودتر با هم جشن بگيريم.
این روزها باد می وزد، می توانی درمقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی، تصمیم با توستWink
تبریک به همه به خصوص قصه گوی عزیز که همیشه به یاد همه بود
هوررررررررررررااااااااااااا
امشو شوشه لوپا لیتی لونه امشو شوشه کلیر اومد خونه

همه دستایه بندری بالا جوووووووووونننننننتووووووووومممممم
کیس نامبر:**11 مصاحبه:3 مارچ انکارا اخرین اپدیت:31جولای تعداد کیس: خود قشنگم فقط مبدا:لب کارون مقصد:پنسیلوانیا
دوستان عزیز برای کمک به همدیگه در زمینه انگلیسی صحبت کردن بهتر لطفا در صورت تمایل شماره تون رو به نسیم بانو پیغام بدید تا در گروه وایبر عضو بشید.
ایشالله که بتونیم دوست و همیارهای خوبی واسه هم باشیم.
چه می کنه این ابوظبیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی!!!!!!!!!!!!!!!!

خدایا چه جوری منتظر بمونیم بدون منتظر سرا...... سولی کجایی که داداشتو بستن....!!!!!!!!!!!!!!!!!

کاربران در حال بازدید این موضوع: A10A، ALEX55، azadeh2014، farnama، farshadm999، georgia1، goodgirl_beauty2000، hamidiri، Hassan2014، marjan123، mehdi.topol، mehdi2014، Morteza1350، pari pariaaa، sani1348، shilan، shirin_n، sysmaster، قصه گو، yasi malayer، 9

انكارا منتظريم، انكارا منتظريم
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
(2014-05-29 ساعت 16:07)ALEX55 نوشته:  از همه ي دوستاي عزيزم بخاطر همه ي لطف و انرژي شون ممنونم،اميد وارم شادي همه ي دوستاي خوبم رو هرچه زودتر با هم جشن بگيريم.

این روزها باد می وزد، می توانی درمقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی، تصمیم با توست Wink

مبارکه همگی باشه واوووووووووووووووووووووووووووووووووو
کیس نامبر=$$20 ارسال فرم ها=13 جولای 2013 دریافت نامه=20 نوامبر 2013 مصاحبه=26 ژانویه 2014 کلیر=8 جون 2014 سفارت ابوظبی
تبریک به همه دوستان کلیر شده عزیز
امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق باشید.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
(2014-05-29 ساعت 15:59)میما نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 15:14)soli asali نوشته:  آخییییییییییییییییییییییییش !!!!! مریم هم کلیر شد رفت ! Smile
دیگه کسی نیس سوطی مارو بگیره Smile)
میما تبریک .. مریم خیلی تبریک Smile
مرسی سولی جان.
سولی جون ما رو سبز کن. سولی جون مارو سبز کن. سولی جون مار روسبز کن

با عرض تسلیت بابت تعطیلی منتظر سرا !
2 اینکه من الان دست رسی به منتظر سرا ندارم ! Sad
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

خداييش كدومتون نهار خورده؟!؟
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان