دایی ALEX55
مریم بانو maryam_a
hudson
ميما
masuodrh
قصه گو
peydaye penhan
farnama
sargol
kiana11
خدا رو هزار بار شکر و تبریککککککککککککککککککککککککککککککک خانم مریم من عاشق عکسای شما بودم توروخدا بازم بیا ما رو تنها نذاریدو هم استانی عزیزقصه گو ضمن تبریک ولوم بده که من عاشق رقص و اهنگ بندریم میما جان عکس ای دی شما رم خیلی دوس دارم و مسعود که اسمشون اقاس ولی چن صفحه پیش دیدم نوشتن شوهرم..........اخر نفهمیدم اقاس یا خانم!!!!
و همگی شما .راستی میدونین جریان کلیرا چیه که این ابوضبیا مثل ما جنوبیا گرما باید بخوره به کلشون تا خونشون جوش بیاد اونجا گرم شده اینام خونگرم و فعال شدن اون سفارتام داره تابستون میشه کم کم موتورشون گرم میشه بابا دستا بالا واویلا ویزا- اخ دوست دارم بی یا- بدو ویزاهای خومون ..................

مریم بانو maryam_a
hudson
ميما
masuodrh
قصه گو
peydaye penhan
farnama
sargol
kiana11
خدا رو هزار بار شکر و تبریککککککککککککککککککککککککککککککک خانم مریم من عاشق عکسای شما بودم توروخدا بازم بیا ما رو تنها نذاریدو هم استانی عزیزقصه گو ضمن تبریک ولوم بده که من عاشق رقص و اهنگ بندریم میما جان عکس ای دی شما رم خیلی دوس دارم و مسعود که اسمشون اقاس ولی چن صفحه پیش دیدم نوشتن شوهرم..........اخر نفهمیدم اقاس یا خانم!!!!

کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی
آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی
آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت