کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-29 ساعت 18:09)senavid نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 18:07)senavid نوشته:  سلام دوستان
ما ده روز پیش تو آنکارا مصاحبه داشتیم من برنده اصلی هستم به من و پسرم یک ضرب ویزا دادند اما به خانومم کلیرنس خورد می خواستم بدونم بعد از کلیر شدن ایشان من می تونم برای گرفتن ویزاش برم سفارت یا حتما باید خودش برود و اگر می شود آیا وکالت می خواهد ؟ کلا بغیر از گذر نامه و برگه صورتی چه مدارکی نیاز است ( لازم به توضیح است در برگه صورتی هیچ نقص مدرکی نخورده )
با تشکر
در ضمن آیا مجددا باید در سایت پست ثبت نام کرد؟

سلام دوست عزیز، بله اگر شما برید باید یک وکالت از ایشون بگیرید و به زبان ترکی یا انگلیسی ترجمه کنید و با خودتون ببرید، پاسپورت، برگه رنگی رو به سفارت تحویل بدید و کپی پاسپورت و وکالت نامه رو برای پست احتباج دارید، خیر از همون ثبت نام قبلی یه پرینت بگیرید و تحویل بدید...

دوستای گلم بازم به همه کسانی که کلیر شدن تبریک میگم و منم از خوشحالیتون خوشحالم Smile ولی خواهشن وسط این بازار داغ تبریک جواب سوال دوستان رو هم بدید، بخدا من یک نفر بیشتر نیستم!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
اينجا مثل موقع سال تحويل شده كه به هم تبريك مي گيم و روبوسي مي كنيم قاطي پاطي ميشه و حساب از دستمون در ميره كه به كي تبريك گفتيم و آيا كسي جا نمونده؟
خلاصه قصه ي كليرنس به پايان رسيد، اما قصه گو هنوز كلي قصه ي نخونده داره كه شما قهرماناشيد. خودتون ميدونيد كه چقدر واسه تك تكتون خوشحال و شاد و خندانم و پاي كوبان و شرمنده كه اين بلا رو سر منتظرسرا آوردم كه ديگه حتي نميتونيم سبز شدن خودمونو ببينيم.حلال كنيد ، نيتم خير بود!!
سولي جون شماره حساب بده تا از خجالت بچه ها در بيام.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
بچه ها ایروان دمش گرم حسابی خجالت زده کرد اما من نشدم فقط اپدیت خوردم اخه چرا?????تبریک به بقیه دوستان
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
بابا ایول به این سفارت های ایروان و ابوظبی چه کردن ..... ترکوندن بخدا من دیوانه شدم یعنی تلافی این همه خوابیدن رو در آوردن هااااا به امید اینکه برای بچه های انکارا هم فردا خبر های خوبی در راه باشه ........ بچه های ابوظبی و ایروان تبریک صمیمانه من رو پذیرا باشید ماشالا اینقدر تعداد زیاده که نمیشه تک تک براشون اظهار شادی کرد.... از کلیر شدن شما خیلی خوشحالم ولی از اینکه این تاپیک شما رو کمتر میبینه و از تجربیات خوبتون کمتر استفاده میکنه خیلی دلگیر میشم.. بخصوص اون عکس های خوشگل مریم خانم .... بچه ها ما گاهی به ما سر بزنیییییییید
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
باز هم ايروان تركوند،
چه خبره، خوشم مياد جاروم كار ساز بود.
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
سلام به همگی
دوستان میخواستم بدونم کلیر شدن از چه راههایی به اطلاعمون میرسه؟ تنها با ایمیل؟
دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد
شماره کیس: ***2014AS0005 - سفارت : آنکارا - تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي - ویزا: امیدوارم
تشکر کنندگان: pari pari ، sani1348 ، قصه گو ، maryam_a ، arashS ، soli asali ، آلیس-1980 ، nedaba ، armin021
راستی بچه های کلیر شده یه چیزی یادم افتاد اگه یادتون باشه قرار بود پیش خودمون داشته باشیم که اکر کلیر بشیم یه قسمتی از این شادیمون رو با بچه های محک تقسیم کنیم و هر کسی به اندازه ای که دوس داره از شادیش تقسیم کنه
بچه های محک یادتون نرههههههه
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
سلام دوستان

تبریک میگم به همه دوستانی که کلیر شدن، من هنوز کلیر نشدم اشک توی چشمام جمع شده!

واقعا امروز رو توی زندگیتون ثبت کنید!

من کیس نامبرهای سفارت ابوظبی رو تا کیس 2999 چک کردم و 30 کیس امروز کلیر شدن!!!

این واقعا محشره!!!!

جالب اینجاست که خیلی از کیسها نفر اصلی امروز آپدیت شده و فکر می کنم سفارت دیگه نرسیده کلیرشون کنه!Big GrinBig GrinBig Grin
شماره کیس: 2014AS2xxx#هفته چهارم ژانویه، ایروان#
آپدیت ها: سه، چهار و شش فوریه/پنج مارچ/شش جون، نه جون/بعد ‎135‎ روز کلیر#
(2014-05-29 ساعت 18:25)Sara_lphmkf نوشته:  هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
باز هم ايروان تركوند،
سارا یعنی عاشقتم. مرسی که اینجا را جارو زدی
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
(2014-05-29 ساعت 18:28)imanbaraty نوشته:  سلام به همگی
دوستان میخواستم بدونم کلیر شدن از چه راههایی به اطلاعمون میرسه؟ تنها با ایمیل؟

سلام دوست عزیز، خیر سایت آنکارا رو چک کنید، این لینک
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
(2014-05-29 ساعت 18:25)Sara_lphmkf نوشته:  هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
باز هم ايروان تركوند،

سارا جان اون سر جارو رو به ما هم بزن .... اگه نشد اردنگی، لگد، مشت یا هر چیز دیگه هم باشه ما راضی هستیم
ایروانیای حسابگر : یکی که حساب کتاب دستشه بگه که من با کیس پنج هزار و سیصد و خورده ای باید کی بیام سایت ایروان چک کنم. از چکاپ دم به دم خسته شدم. یه ثوابی بکنین تکلیف ما رو بگید ما بریم تو این فرصت به زندگیمون برسیم Sad
PD: Oct, 27, 2014
Documents arrived on Feb, 2nd, 2016 to NVC
Wait for NVC complete letter
(F2a category)
وای ایروان آپدیت شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1821
1308
2285
2304
2308
2204
1894
2485
2313
2409
2407
2452
2448
2441
2458
2318
1101
753
1846
1967
2528
2531

خدای من 22 کیس!!!!!!!!
شماره کیس: 2014AS2xxx#هفته چهارم ژانویه، ایروان#
آپدیت ها: سه، چهار و شش فوریه/پنج مارچ/شش جون، نه جون/بعد ‎135‎ روز کلیر#
بچه هاى ايروان بيايد اعلام كنيد كيا كلير شدن ديگه ؟؟؟؟؟ ميخوامممم هوووووورررراااا بكشم براتون .
البته 2-1 نفر كه اخيرا كم پيدا بودن رو ميدونم كه كلير شدن ولى صبر ميكنم خودشون بيان بگنBig GrinBig GrinBig Grin
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
(2014-05-29 ساعت 18:30)پائیز نوشته:  
باز هم ايروان تركوند،

سارا جان اون سر جارو رو به ما هم بزن .... اگه نشد اردنگی، لگد، مشت یا هر چیز دیگه هم باشه ما راضی هستیم

چشم، ايشالا فردا خبراي خوبي هم براي آنكارايي ها داشته باشيم، من از خدامه، جام باز مي شه
ضمنا، دوستاني كه با جاروي من بيرون مي رن يادشون باشه من وقتي برم آمريكا جا و مكان درست حسابي ندارم مياد خونشون مهموني، رام بديدها گناه دارمBig GrinWinkWink

(2014-05-29 ساعت 18:31)bobo_ir نوشته:  ایروانیای حسابگر : یکی که حساب کتاب دستشه بگه که من با کیس پنج هزار و سیصد و خورده ای باید کی بیام سایت ایروان چک کنم. از چکاپ دم به دم خسته شدم. یه ثوابی بکنین تکلیف ما رو بگید ما بریم تو این فرصت به زندگیمون برسیم Sad

من هم بدم نمي ياد كسي جواب سوالتون رو بده، واقعا كار افسرده كننده اي هي چك كردن، اگه امروز ابوظبي و ايروان كلير نداشت كه من هم رفتم بودم قاطي نا اميدها و افسرده ها
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان