کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
هوراااااااااا واسه بچه هاي ايرواني.كاكه اميد مباركه.....Big Grin
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-05-29 ساعت 16:58)me_u نوشته:  سلام
خبر مهم و فوری
مژده مژده

تا کیس نامبر حدود 3000 وارد پروسه کلیر شدند.
بدجوری دارن تخته گاز میرن!!!
اگه همینجوری ادامه بدهند میشه حدس زد ماه بعد همه آسیا قراره کارنت بشه.

سرافراز باشید.مثل سرو

میو این خبر از کجاس لطفا ؟
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

واااااااااااااااااااااااای ایروان مچکریم Big Grin
کیس: **35
سفارت : ایروان
(2014-05-29 ساعت 18:31)bobo_ir نوشته:  ایروانیای حسابگر : یکی که حساب کتاب دستشه بگه که من با کیس پنج هزار و سیصد و خورده ای باید کی بیام سایت ایروان چک کنم. از چکاپ دم به دم خسته شدم. یه ثوابی بکنین تکلیف ما رو بگید ما بریم تو این فرصت به زندگیمون برسیم Sad

عزیز دل فکر میکنی اگر بچه ها میدونستند تک تک انقدر استرس و گریه و بی خوابی داشتند؟
شما به زندگیت برس روزی هم حداقل یک بار سایت رو چک کن اگر براتون مقدوره. ایشالا که به زودی کلیر بشید.
دوستان اگر خاطرتون باشه ماه قبل چقدر نا امید داشتیم. اما تو این 1 ماه میبینیم تا حدود 2500 خیلی ها رو کلیر کردند. هفته پیش چهارشنبه 3 نفر از آنکارا کلیر شدند قند تو دل هممون آب میشد. تو این 2 روز بیشتر از 50 نفر کلیر شدند. اگر فردا آنکارا هم به همین منوال عمل کنه این یعنی اینکه دیگه اصلا جای نگرانی نیست.
پیروز-موفق و موید باشید.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
سلام
کیس ما ایروان 23XX مصاحبه 18 نوامبر 4 نفر بعد از 192 روز تقریبا، امروز کلیر شد
با سپاس از همه دوستان و به امید موفقیت برای همه ایرانیها
اپدیت اول 27 می
اپدیت دوم 29 می
کلیر 29 می
مین خانمم دیپلم کار نفتی
من سربازی معاف ، کار نفتی
(2014-05-29 ساعت 18:25)پائیز نوشته:  بابا ایول به این سفارت های ایروان و ابوظبی چه کردن ..... ترکوندن بخدا من دیوانه شدم یعنی تلافی این همه خوابیدن رو در آوردن هااااا به امید اینکه برای بچه های انکارا هم فردا خبر های خوبی در راه باشه ........ بچه های ابوظبی و ایروان تبریک صمیمانه من رو پذیرا باشید ماشالا اینقدر تعداد زیاده که نمیشه تک تک براشون اظهار شادی کرد.... از کلیر شدن شما خیلی خوشحالم ولی از اینکه این تاپیک شما رو کمتر میبینه و از تجربیات خوبتون کمتر استفاده میکنه خیلی دلگیر میشم.. بخصوص اون عکس های خوشگل مریم خانم .... بچه ها ما گاهی به ما سر بزنیییییییید

اينا رو كه خوندم دلم گرفت... Sad عين كسايي كه از مسافرت برميگردن و تو ماشين پشت سرشون و همش نگاه ميكنن تا لحظه آخر... اصلاً دلم نمياد از اين تاپيك برم... ولي دلم به اين خوشه كه شما هم خيلييييي زووود از تاپيك ميايد بيرون و درشو باهم قفل ميكنيم SmileSmile

هوووووووووررررررررااااا براي ايروانيها و هوووووووررررررااااا براي آنكاراييها كه دارن شروع ميكنن Cool
من الان شوهرم اپدیت شد هوراااا ولی خودم که برنده اصلی بودم نشدم رو 10 فبریه گیر کرده بودیم که با ایمیل 13می اپدیت شدیم ولی الان 29 شوهرم اپدیت شد چه روز خوبی بود امروز

كيس نامبر : 2014AS000002$$ ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : ابوظبي ---- تاريخ مصاحبه : 12دسامبر
آپديت ها : 12دسامبر- 10 فوريه - 14می با ایمیل - 29 می فقط همسرم اپدیت شد
1جون فقط همسر اپدیت شد و کلیر شدیم در 1 جون هر دو نفر-2 جون هم با م مجدد اپدیت شدیم

چه خوب است بردباری,
چه ارزشمنداست شکیبایی,
سخت وبسیارسخت است,
تلخ است ولی ثمره ای شیرین دارد.
(2014-05-29 ساعت 18:41)maryam_a نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 18:25)پائیز نوشته:  بابا ایول به این سفارت های ایروان و ابوظبی چه کردن ..... ترکوندن بخدا من دیوانه شدم یعنی تلافی این همه خوابیدن رو در آوردن هااااا به امید اینکه برای بچه های انکارا هم فردا خبر های خوبی در راه باشه ........ بچه های ابوظبی و ایروان تبریک صمیمانه من رو پذیرا باشید ماشالا اینقدر تعداد زیاده که نمیشه تک تک براشون اظهار شادی کرد.... از کلیر شدن شما خیلی خوشحالم ولی از اینکه این تاپیک شما رو کمتر میبینه و از تجربیات خوبتون کمتر استفاده میکنه خیلی دلگیر میشم.. بخصوص اون عکس های خوشگل مریم خانم .... بچه ها ما گاهی به ما سر بزنیییییییید

اينا رو كه خوندم دلم گرفت... Sad عين كسايي كه از مسافرت برميگردن و تو ماشين پشت سرشون و همش نگاه ميكنن تا لحظه آخر... اصلاً دلم نمياد از اين تاپيك برم... ولي دلم به اين خوشه كه شما هم خيلييييي زووود از تاپيك ميايد بيرون و درشو باهم قفل ميكنيم SmileSmile

هوووووووووررررررررااااا براي ايروانيها و هوووووووررررررااااا براي آنكاراييها كه دارن شروع ميكنن Cool
مبارک باشه ویزاتون ولی‌ چرا از این تاپیک برین خوب؟ بمونین شرایط کسیتون رو بگید ما هم از نگرانی در بیایم یه کم.
خوشحالم.
(2014-05-29 ساعت 18:39)rdbar نوشته:  سلام
کیس ما ایروان 23XX مصاحبه 18 نوامبر 4 نفر بعد از 192 روز تقریبا، امروز کلیر شد
با سپاس از همه دوستان و به امید موفقیت برای همه ایرانیها
اپدیت اول 27 می
اپدیت دوم 29 می
کلیر 29 می
مین خانمم دیپلم کار نفتی
من سربازی معاف ، کار نفتی
هورااااااا. تبريك ميگم
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
به به..چه روزیه امروز...
انتظار فرج از نیمه خرداد کشم ...این شعر رو اصلا شاعر واسه ما گفته بوده
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
سلام بر دوستان

کیس ما کلیر شد. با آرزوی کلیر شدن همگی.
شماره کیس 24xx ایروان، چهر نفر، مصاجبه آخر نوامبر، کلیر آخر می
(2014-05-29 ساعت 18:08)pari pari نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 17:58)masuodrh نوشته:  پری پری عزیز و مهربون..یه وقت ناامید نشی..همین روزا خبرای خوبی بهت میرسه
اگر خواستی بگو خودم رفتم کیست رو از سفارت پیگیری کنم..والا

ممنونم دوست عزيز. همينكه ميبينم شماها اينقدر خوشحاليد برام كافيه. بازم تبريك ميگم

وقتی میبینم اینقدر صبوری و اینطور دل به دل بچه ها میدی و تو خوشی هاشون شریک میشی مطمئن میشم همین روزا رفتنی هستی..... Wink
میوه ی صبرت داره شیرینتر و دلچسبتر میشه هااااااا..... ما که میدونیم Big GrinBig Grin
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
تبریییییک به همه ی کلیر شدگان عزیز، امیدوارم این شادی تا سپتامبر ادامه داشته باشه و زمانی که این تاپیک قفل میشه، هییییییچ کیس کلیر نشده ای باقی نمونده باشه
ضمنا ما امروز 120 روزه شدیمBig Grin میدونم که نصف بیشترشو گذروندیم و توی سرازیری هستیمRolleyes
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

(2014-05-29 ساعت 18:45)samohajer نوشته:  سلام بر دوستان

کیس ما کلیر شد. با آرزوی کلیر شدن همگی.
شماره کیس 24xx ایروان، چهر نفر، مصاجبه آخر نوامبر، کلیر آخر می

هورااااااااااااااا. مباركه
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
دوستان ایروانی مبارکتون باشه هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان