کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-29 ساعت 18:45)janatirad نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 18:08)pari pari نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 17:58)masuodrh نوشته:  پری پری عزیز و مهربون..یه وقت ناامید نشی..همین روزا خبرای خوبی بهت میرسه
اگر خواستی بگو خودم رفتم کیست رو از سفارت پیگیری کنم..والا

ممنونم دوست عزيز. همينكه ميبينم شماها اينقدر خوشحاليد برام كافيه. بازم تبريك ميگم

وقتی میبینم اینقدر صبوری و اینطور دل به دل بچه ها میدی و تو خوشی هاشون شریک میشی مطمئن میشم همین روزا رفتنی هستی..... Wink
میوه ی صبرت داره شیرینتر و دلچسبتر میشه هااااااا..... ما که میدونیم Big GrinBig Grin

لطف دارى دوست عزيز. ايشالا كه همينطور باشه. برام دعا كنيد
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
شرايط كيس ما: من و همسر هر دو كار دولتي... همسر معاف از سربازي..
(2014-05-29 ساعت 17:23)shohreh63 نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 16:48)arashS نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 15:16)arashS نوشته:  بابا من از صبح منتظر این لحظه بودم

دایی ALEX55
مریم بانو maryam_a
hudson
ميما
masuodrh
قصه گو
هووووووووورررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

من اومدم وسط

ای بابا من قر توکمرم خشک شده بود رفتم وسط، غافل شدم از این عزیزان دیگه

farnama
kiana11
peidaye penhan
sargol2001@yahoo.com
همسر قصه گو جان
alirezaghodrat
شما هم هورررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

من بازم رفتم وسط.

ما هم کلیر شدیم
جییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییغ
دسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسست
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

بابا جون تصمیم‌تون‌و بگیرین دیگه من از پا افتادم.

hamedapple
shohreh63
shandiz
kage.omid
rdbar
هوووووورررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااا

ما کماکان وسطیم.
ما هم کلیر شدیم.هورااااااا ما هم از ایروان هستیم.بچه ها هنوز در سایت سیس تغییر نکردیم.ایمیل هم نیامده.بقیه هم همینطور بودن؟
آخ ... آخ ... آخ باز یه چند ساعت رفتیم بیرون و آمدیم ببین چه غوغائی شد واقعا غافلگیر کننده بود
به تمامی بچه های کلیر شده تبریک میگم هوووووووووووووووووررررررررررررررررررا
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
(2014-05-29 ساعت 18:52)ekhtera نوشته:  ما هم کلیر شدیم.هورااااااا

تبريك ميگم دوست عزيز
جا مانده از لاتارى 2014

2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
اين سولي عزيز كجاست؟ من كه از قضيه سايت و اين جور چيزا اطلاع خاصي ندارم، ولي اگر قضيه مشكل مالي بگو چقدر لازمه من در حد توانم حاضرم كمك كنم، حيف اين همه سبزي توي منتظر سرا ثبت نشه،
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
کاربران در حال بازدید این موضوع: akarimihamed، alirezaghodrat، amirrbco، amjad، arashS، arnish، artam2، behdadK، eng.civil.81، farshadm999، ffrfar*، freddyflientstone، H Pier، hudson، janatirad، mahssa، masuodrh، Narvan، pari pari، Prometheus، rava، samohajer، Sara_lphmkf، Shabi2605، uncledoc، رژین، 2 مهمان
با تبریک فراوان به همه ی کیسهای کلیر شده ایشالله بزودی برای همه ما........Big Grin
(2014-05-29 ساعت 18:41)maryam_a نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 18:25)پائیز نوشته:  بابا ایول به این سفارت های ایروان و ابوظبی چه کردن ..... ترکوندن بخدا من دیوانه شدم یعنی تلافی این همه خوابیدن رو در آوردن هااااا به امید اینکه برای بچه های انکارا هم فردا خبر های خوبی در راه باشه ........ بچه های ابوظبی و ایروان تبریک صمیمانه من رو پذیرا باشید ماشالا اینقدر تعداد زیاده که نمیشه تک تک براشون اظهار شادی کرد.... از کلیر شدن شما خیلی خوشحالم ولی از اینکه این تاپیک شما رو کمتر میبینه و از تجربیات خوبتون کمتر استفاده میکنه خیلی دلگیر میشم.. بخصوص اون عکس های خوشگل مریم خانم .... بچه ها ما گاهی به ما سر بزنیییییییید

اينا رو كه خوندم دلم گرفت... Sad عين كسايي كه از مسافرت برميگردن و تو ماشين پشت سرشون و همش نگاه ميكنن تا لحظه آخر... اصلاً دلم نمياد از اين تاپيك برم... ولي دلم به اين خوشه كه شما هم خيلييييي زووود از تاپيك ميايد بيرون و درشو باهم قفل ميكنيم SmileSmile

هوووووووووررررررررااااا براي ايروانيها و هوووووووررررررااااا براي آنكاراييها كه دارن شروع ميكنن Cool
مریم عزیزم دیدی گفتم به دلم افتاده برات نذر کردم از ته دل اینجا بدون پست های امیدوار کننده تو سوت وکور می شود من همیشه عاشق حرفها وحس. خاص تو بودم موفق باشی عزیزم
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
دوستان عزيز كلير شده لطفاً هر چه سريع تر امضاهاتونو به روز رساني كنيد!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
ما هم امروز دوباره آپدیت شدیم . تبریک به همه عزیزان کلیر شده .مبارکتون باشه .
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
دوستان
جواب من رو هم ميشه بديد

الان بايد تغيير ادرس را در امريكا اطلاع بديم؟
يعني بايد چه بكنيم؟
**2014as19 /مصاحبه: اواخر نوامبر/ تعداد كيس: يك نفر/ سفارت: ابوظبي/ كلير بعد از ١٩١ روز ٢٩ مي
پس من و مهدى 2014 عزيز چرا كلييييير نميشيم؟ ما كه مصاحبمون توى اكتبر بود. امروز اكثر نوامبرى ها كليير شدند. نكنه مارو يادشون رفته؟؟؟؟؟؟؟؟SadSadSad
جا مانده از لاتارى 2014

(2014-05-29 ساعت 17:56)Ramin geologist نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 17:40)hudson نوشته:  اخيش
تازه حالم داره خوب ميشه
بچه ها يه سوال
ادرسي كه ما در امريكا داديم
عوض شده
بايد الان يعني اين بار كه براي ويزا ميريم به سفارت اعلام كنيم؟

شما می رسی اونجا هم میتونی آدرس بدی
آدرس فقط برای دریافت سوشال هستش
مبارک باشه دوست خوبم:-)

ممنون از جوابتون
اخه قبلا جايي خونده بودم كه در بدو ورود اگر بخواهيد ادرس را عوض كنيد
دردسر ميشه
در مورد تغيير ايالت چطور؟
**2014as19 /مصاحبه: اواخر نوامبر/ تعداد كيس: يك نفر/ سفارت: ابوظبي/ كلير بعد از ١٩١ روز ٢٩ مي
(2014-05-29 ساعت 18:57)pari pari نوشته:  پس من و مهدى 2014 عزيز چرا كلييييير نميشيم؟ ما كه مصاحبمون توى اكتبر بود. امروز اكثر نوامبرى ها كليير شدند. نكنه مارو يادشون رفته؟؟؟؟؟؟؟؟SadSadSad

نه ه ه ه ه ه، امیدتون را از دست ندید، الان تمام بچه های مهاجر سرا چشمشون به شماهاست که کلیر بشید و چنان جشنی راه بیفته که نگوووووووووووو. همه دارند برای شما دعا می کنند. انقدر انرژی مثبت پشت سرتونه که باور نمی کنید. مطمئن باشید که بزودی نوبت به شما هم می رسه. محکم باشید.
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان