کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-29 ساعت 20:01)soli asali نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 19:57)Fatehmiki نوشته:  سلام دوستان
توروخودا يكي راهنمايي كنه واقعا ناراحتم Sad بعد ٦ ماه صبر الان رفتم توي ceac ديدم يكي از ٣ تا اعضاي خونوادم زده refused Sad((((( خدا نصيب هيچ كي نكنه اين صحنه رو ! تاريخ بقيه اعضا هم امروز update شد ! از كجا بفهميم كدوممونيم !؟ Sad از كجا بفهميم چرا !؟ ديگه واسه يكيمون تموم شد ، نه!؟

سنشون بالای 21 هست ؟

والا خواهر من كه قبل ثبت نام زير ٢١ بود زمان محاصبه بالاي ٢١ بود ، با قانون cspa محاصبه كردن سنشون رو ، و و ديدن واجد شرايط نيست و كلا همون جا ازش مصاحبه هم نكردن و كيسش رو رد كردن ! من هم ٣ روز پيش شد ٢١ سالم و از نظر سن مشكلي نداشتم ، ديپلم هستم و دانشجوي كارشناسي !
روز مصاحبه : 5 december , ابوظبي ، case number : 2014as2xxx ،
Last update : 29 may
سلام
هووووووووووررررررررررررررااااااااااااااااای ی ی. ما رو پذیرا باشید ماهم امروز از ایروان کلییر شدیم هورا
ازدعای خیر همتون متشکریم
(2014-05-29 ساعت 20:15)Saeedv13 نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 18:33)20142ddc نوشته:  سلام دوستان عزیز
وسلام به همه عموهای خوب عمو سعید وعمو آرش و....
قبلا"خدمت دوستان عرض کردم که در مورد ریفیوز شدن فرزندم ازطرف سایت سییس به سفارت ایمیل زدم وازشون توضیح خواستم دیشب جواب دادندکه پرونده شما در حال بررسی است وسایت مارو چک کنیدوبرای در یافت اطلاعات بیشتر به بخش سوالات متداول مراجعه کنید.مثل همیشه خوشحال خواهم شد از نظرات شما دوستان مطلع بشم.ضمنا" لازم میدونید تلفنی موضوع رو پی گیری کنم ودیگه اینکه آیا ممکنه آپدیت انجام شده از طرف سیس یک آپدیت اتوماتیک باشه چون دقیقا" سه روز بعد از ۲۱ سالگی پسرم بوده؟
آقا سایت سیس همچین حساب کتاب درست و حسابی نداره. تا وقتی رسماً از طریق سفارت چیزی به شما اعلام نکردن نگران نباشید.
(2014-05-28 ساعت 18:50)Shan92 نوشته:  ...پیشنهاد می کنم همه دوستانی که ابوظبی مصاحبه داشتن و بیش از 6 ماهه خبری از کلیرنس شدنشون نیست ، یه ایمیل اعتراض آمیز به سفارت بنویسن و بگن که کم کاری و بی مسئولیت بودن اونها باعث شده که اعتبار 6 ماهه مدیکال به پایان برسه و در نتیجه با اینکه در این قضیه مقصر نیستیم مجبور به هزینه مجدد برای سفر به دبی و انجام مدیکال خواهیم شد! ...
این کار رو نکنین دوست محترم. کلیرنس ها دست سفارت نیست. فقط باعث میشین ایمیل کسانی که مشکل دارند مابین ایمیل های اعتراض آمیز شما نادیده گرفته بشه.

واي ي ي خدا دقيقا عين ما ! من تولدم ٣٠ ارديبهشت بود شدم ٢١ ساله ، الان ديدم كه سيس يكيمون رو ريجكت كردن ! پس منم ؟!؟
سلام بچه های انکارا خوبین ایشالا این هفته مال ماس امید به خدا - اونایی ک اپدیت شدن بگن لطفا من بعد 21 می الان دوباره اپدیت شدم منظورم اینکه میخوان بدونم مثه هفته پبش اپدیت دسته جمعیه و ازین حرفا....
کارنت شدن : 2 نوامبر-سفارت : انکارا- مصاحبه: 17 اپریل - کلیرنس- اپدیت ها:17-18اپریل - 15-19-29 می- 9-12 جون / تعداد کیس یکی RolleyesWink
(2014-05-29 ساعت 20:22)Fatehmiki نوشته:  
توروخودا يكي راهنمايي كنه واقعا ناراحتم Sad بعد ٦ ماه صبر الان رفتم توي ceac ديدم يكي از ٣ تا اعضاي خونوادم زده refused Sad((((( خدا نصيب هيچ كي نكنه اين صحنه رو ! تاريخ بقيه اعضا هم امروز update شد ! از كجا بفهميم كدوممونيم !؟ Sad از كجا بفهميم چرا !؟ ديگه واسه يكيمون تموم شد ، نه!؟

سنشون بالای 21 هست ؟

والا خواهر من كه قبل ثبت نام زير ٢١ بود زمان محاصبه بالاي ٢١ بود ، با قانون cspa محاصبه كردن سنشون رو ، و و ديدن واجد شرايط نيست و كلا همون جا ازش مصاحبه هم نكردن و كيسش رو رد كردن ! من هم ٣ روز پيش شد ٢١ سالم و از نظر سن مشكلي نداشتم ، ديپلم هستم و دانشجوي كارشناسي !
به دیپلمه بودن یا نبودن ربطی نداره اصلا همسر برنده هم سیکل باشه مشکلی پیش نمیاد همین سن باعث شده و با سفارت مکاتبه کنید
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

دوستانی که دوباره دبی رفتند برای گرفتن ویزا و تمدید مدیکال آیا دوباره واکسن بهشون زدند؟ چه واکسن هایی؟ آیا هزینه ها فرق کرده؟
ورود به امریکا: اکتبر2014

تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، مهدی 2014 ، قصه گو ، behfaza ، pari pari ، arashS
(2014-05-29 ساعت 20:32)soli asali نوشته:  

سنشون بالای 21 هست ؟

به دیپلمه بودن یا نبودن ربطی نداره اصلا همسر برنده هم سیکل باشه مشکلی پیش نمیاد همین سن باعث شده و با سفارت مکاتبه کنید

مرسي از جوابتون ! ولي اصلا از كجا مي شه فهميد كه من بودم !؟ چون توي سيس نخورده اسمها ! من نفر سومي بودم كه انگشت نگاري كردم ، و نفر سوم هم توي سيس خورده كه ريفيوزد شده !
این دوست پیش گوی ما کجاست تا الان هر چی که گفته درست بوده الان تا پایان کیس 2648 تعداد 34 کیس در ایروان مونده این تعداد کی کلیر میشن ؟؟
تا بعد برسیم به کیس های بعدی ؟؟
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
یک سوال حیاتی!
پارسال اینموقع هم سفارتها انقدر فعالیت داشتن؟
تا الان مثلا چقدر کلیر کرده بودن؟
میخوام یجورایی دلگرم بشیم که امسال دیگه از 2013 درس عبرت گرفتن و کسی نگران نباشه،
یعنی دیر و زود ؛ آری
سوخت و سوز ؛ نه!
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
سلام
ما هم كليرینس شديم به سلامتي امروز مصاحبه داشتيم به اون سايتي كه سفارت گفته بعدش كجا بايد برويم
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
(2014-05-29 ساعت 20:32)soli asali نوشته:  

سنشون بالای 21 هست ؟

مرسي از جوابتون ، ولي من چجوري مي تونم مطمئن بشم كه من ريفيورد شدم!؟ چون كه فقط شماره كيس نامبر ها زده شده ! ترتيبش همون ترتيب انگشت نگاريه !؟

سلام، اگر نفر سوم هست، شمایید، ولی خیلی ناراحت نشید، اول با سفارتی که مصاحبه شدید تماس بگیرید و دلیل رو بپرسید! سیس یک سیستم اتوماتیک داره که چون شما وارد 21 شدید شما رو ریفیوزد اعلام کرده، شما باید از سفارت کسب تکلیف کنید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
بالاخره ما هوررررررررررررررراااااا شدییییییییییم کلیییییییر شدیم
کیس نامبر : 2014as00002xxx * اعضاء کیس: دو نفر * مصاحبه : 19 نوامبر * سفارت ایروان * آپدیت ها 22نوامبر،28،29 می * کلیر بعد از 191 روز!
درضمن من و همسرم از یک آیدی استفاده میکنیمTongue
(2014-05-29 ساعت 20:58)usafirststeps نوشته:  بالاخره ما هوررررررررررررررراااااا شدییییییییییم کلیییییییر شدیم

خوشحالم كه اولين تبريكو ميگم ، مباركه
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
بعد از گذشت بیش از 6 ماه بالاخره ما هم به جمع کلیر شده ها پیوستیم.ههههههههوووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااBig GrinBig GrinBig Grin
ایشالله به زودی زود بقیه منتظرا هم به این مرحله برسنSmileSmile
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 5 مهمان