کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-29 ساعت 18:57)pari pari نوشته:  پس من و مهدى 2014 عزيز چرا كلييييير نميشيم؟ ما كه مصاحبمون توى اكتبر بود. امروز اكثر نوامبرى ها كليير شدند. نكنه مارو يادشون رفته؟؟؟؟؟؟؟؟SadSadSad

من هم همينطور، ما ٢٧ و ٢٩ آپديت شديم ولي كلير نشديمSad
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)Smile
تبریک به همه دوستان کلیر شده هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.
آنکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــارا یاد بگیر Big Grin اینه فله ای باید کلیر کرد
**2014AS11/تعداد:2 نفر/تاریخ مصاحبه:18 دسامبر-آنکارا /ویزا :کلیر 27 june بعد از 191 روز انتظار - ورود به امریکا 2014 Sep 20 لاس و گاس
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
آپدیت ها : 19-30دسامبر - 16-17-23-24 ژانویه - 11 فوریه - 28 مارچ با ایمیل - 2-3-4-5 - 12-23-24-26 JUNE
(2014-05-29 ساعت 18:56)hudson نوشته:  دوستان
جواب من رو هم ميشه بديد

الان بايد تغيير ادرس را در امريكا اطلاع بديم؟
يعني بايد چه بكنيم؟

بهترین حالت اینه که رفتید سفارت پاسپورت را بدید سوال کنید ولی فکر می کنم در موقع مصاحبه و یا زمان ورود به آمریکا در امیگریشن فرودگاه میشه تغییر داد . باز اساتید بهتر میدونند .
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
تبریک به همه دوستات ایروانی
شماره کیس : 2014AS0006XXX / تاریخ رویت قبولی:۱ MAY / کنسولگری: آنکارا / تعداد افراد منظور در کیس :۲نفر / ارسال فرمها:May 27, 2013 mail / دريافت تاييديه فرمها : Jun 4 / کارنت شدن کیس:March 18 / تاريخ مصاحبه : هفته اول مي / مكان مصاحبه: ابوظبي / وضعیت : کلیرنس 4 May / مقصد :Houston
پروفایل دو نفره

اینم انرژی مخصوص برای پری پری ومهدی2014 ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

(2014-05-29 ساعت 19:00)freddyflientstone نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 18:57)pari pari نوشته:  پس من و مهدى 2014 عزيز چرا كلييييير نميشيم؟ ما كه مصاحبمون توى اكتبر بود. امروز اكثر نوامبرى ها كليير شدند. نكنه مارو يادشون رفته؟؟؟؟؟؟؟؟SadSadSad

نه ه ه ه ه ه، امیدتون را از دست ندید، الان تمام بچه های مهاجر سرا چشمشون به شماهاست که کلیر بشید و چنان جشنی راه بیفته که نگوووووووووووو. همه دارند برای شما دعا می کنند. انقدر انرژی مثبت پشت سرتونه که باور نمی کنید. مطمئن باشید که بزودی نوبت به شما هم می رسه. محکم باشید.

مرسى كه به ياد ما هستيد. اگه اين روحيه دادناى شما نبود من نميدونستم بايد چيكار كنم. ايشالا شما هم به زودى كليير بشيد و براتون هورااااااا بكشيم
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
(2014-05-29 ساعت 18:37)قصه گو نوشته:  هوراااااااااا واسه بچه هاي ايرواني.كاج اميد مباركه.....
قصه گوي عزيز واقعا ممنونم ازت هميشه به همه بچه ها انرژي و اميد دادي اميدورام هميشه موفق و سربلند باشي
كاگه اميد : اميد سايهBig Grin كلمه كاگه ژاپنيه
تبريك به تمام دوستانم كه كلير شدند و آرزو دارم تمام عزيزاني كه هنوز منتظر هستند به زودي كلير بشن و بتونن يكي از بهترين لحظه هاي زندگيشون رو تجربه كنند
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
(2014-05-29 ساعت 19:00)freddyflientstone نوشته:  

نه ه ه ه ه ه، امیدتون را از دست ندید، الان تمام بچه های مهاجر سرا چشمشون به شماهاست که کلیر بشید و چنان جشنی راه بیفته که نگوووووووووووو. همه دارند برای شما دعا می کنند. انقدر انرژی مثبت پشت سرتونه که باور نمی کنید. مطمئن باشید که بزودی نوبت به شما هم می رسه. محکم باشید.

فردي عزيز راست ميگه....از صبح همه دنبال اسم شما دو نفر مي گردن ، خوشيمون كامل نيست تا شما هم كلير بشين.اينجا هيچ كس حق نداره دوستاشو تنها بذاره...مگه نه؟!؟
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
دوستان کلیر شده تبریک ! تبریک تبریک ! Smile
او موقع گریم گرفته بود الان دیگه ترکید ! خوشحالم !

[font=Tahoma]فقط دوستان کلیر شده که تو منتظرسرا نبودن ! عیبی نداره الان اعلام کنید تا وارد منتظرسرا بشید حداقلش اینه که سبزیمون زیاد میشه ! Smile
درسته یه مدت سایت نداریم اما همچنان من در خدمتم ! اطلاعاتتون رو به من بدید وارد میکنم و عقب نمیوفتیم لااقل . به زودی منتظرسرا راه میوقته !
[/font]کسایی که کلیر شدن یه پیام خالی با نام موضوع 1 برام بفرستند .. این همه صفحه رو نمیشه برگشت عقب . البته تا اونجایی که میشد و ذهن یاری میکرد سبز شدن الان

مدیران عزیز اگه ایراد نداشته باشه من این متن رو هر 2-3 صفحه یه بار بنویسم تا همه ببینن ! لا مشکل ؟ Smile
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

(2014-05-29 ساعت 19:12)soli asali نوشته:  دوستان کلیر شده تبریک ! تبریک تبریک ! Smile
او موقع گریم گرفته بود الان دیگه ترکید ! خوشحالم !

[font=Tahoma]فقط دوستان کلیر شده که تو منتظرسرا نبودن ! عیبی نداره الان اعلام کنید تا وارد منتظرسرا بشید حداقلش اینه که سبزیمون زیاد میشه ! Smile
درسته یه مدت سایت نداریم اما همچنان من در خدمتم ! اطلاعاتتون رو به من بدید وارد میکنم و عقب نمیوفتیم لااقل . به زودی منتظرسرا راه میوقته !
[/font]کسایی که کلیر شدن یه پیام خالی با نام موضوع 1 برام بفرستند .. این همه صفحه رو نمیشه برگشت عقب . البته تا اونجایی که میشد و ذهن یاری میکرد سبز شدن الان

یدونه باشی...... Big Grin Big Grin
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
قصه گوی عزیز فدای سرت عزیز جان ! راه افتاد بازم ادامه بده Smile
اگه لازم باشه خودم هزینشو میدم اما الان مثل اینکه با کمک یکی از دوستان قرار راه بیوفته !
همین آرزوهای زیبای شما بود که امروز اینجوری شد !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تبریک مجدد به همه دوستان کلیر شده ابوظبی و ایروان.............

دوستان برای ما هم دعا کنید فردا آنکارا یه کلیر درست و حسابی بکنه مخصوصا ما ها که 6 ماه رو رد کردیم

سارا خانوم اون جاروت رو به سمت آنکارا هم بگیر..............انشاالله فردا این موقع اینجا شادی بچه های آنکارا رو شاهد باشیم............
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

آقا اين جور كه مي بينم كلي شركت نفتي اينجان...به اميد خدا ميتونيم بريم خودمون يه چاه نفت بزنيم ازش نون بخوريم،فقط بديش اينه نفت تو جاهاي كرم و خشك بيشتره مثل تكزاس . بابا من تازه از گرما و گرد و خاك فرار كردم!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-05-29 ساعت 19:17)قصه گو نوشته:  آقا اين جور كه مي بينم كلي شركت نفتي اينجان...به اميد خدا ميتونيم بريم خودمون يه چاه نفت بزنيم ازش نون بخوريم،فقط بديش اينه نفت تو جاهاي كرم و خشك بيشتره مثل تكزاس . بابا من تازه از گرما و گرد و خاك فرار كردم!

قصه گوی عزیز اگه بری اینجا جات خیلی خالیه

دیگه کی برامون آرزوهای خوب بکنه؟؟؟؟؟؟؟Sad
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

(2014-05-29 ساعت 19:00)artam2 نوشته:  

من هم همينطور، ما ٢٧ و ٢٩ آپديت شديم ولي كلير نشديمSad

100 درصد همین روزها کلیر میشین
شماره کیس : 2014AS0006XXX / تاریخ رویت قبولی:۱ MAY / کنسولگری: آنکارا / تعداد افراد منظور در کیس :۲نفر / ارسال فرمها:May 27, 2013 mail / دريافت تاييديه فرمها : Jun 4 / کارنت شدن کیس:March 18 / تاريخ مصاحبه : هفته اول مي / مكان مصاحبه: ابوظبي / وضعیت : کلیرنس 4 May / مقصد :Houston
پروفایل دو نفره

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان