کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-29 ساعت 18:42)parmisv نوشته:  من الان شوهرم اپدیت شد هوراااا ولی خودم که برنده اصلی بودم نشدم رو 10 فبریه گیر کرده بودیم که با ایمیل 13می اپدیت شدیم ولی الان 29 شوهرم اپدیت شد چه روز خوبی بود امروز

پارميس جون شايد شما هم مثل من كليرنس نخوردي و خودت خبر نداري،من با ايميل به سفارت فهميدم اي بابا شش ماهه الكي خودمو قاطي اين تاپيك كردمBig Grin
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
اقا ما ی جرت ریز زدیم جه خبری شده.به به ب اسن میگن ی روز رویایی خدا جون قربون بزرگیت بشم مرسی
هوراااااااااااااا واسه همه کیلر شده
هوراااااااااااااا به این ۳ سفارت
ایشالله هیجوقت تو دل هیج.کدومتون غم نباشه
راسی منم نفتی هستم منم بازی ......رامین اماده باش که همین روزا باید بار سفر رو ببندیم
متاسفانه نشد،
به تمام کلیر شده های ایروان تبریک میگم مبارک باشهههههههههههههه
2014AS1821
2014AS1308
2014AS2285
2014AS2304
2014AS2308
2014AS2204
2014AS1894
2014AS2485
2014AS2313
2014AS2452
2014AS2409
2014AS2407
2014AS2448
2014AS2441
2014AS2458
2014AS2318
2014AS753
2014AS1846
2014AS1967
2014AS2528
2014AS2531
یه خبر خوشه اینکه تو پنل سایت توضیح داده که آخر هر ماه ریست میشه اکانت شما ! امروز 29 امههههههههه Smile
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

سلام دوستان
توروخودا يكي راهنمايي كنه واقعا ناراحتم Sad بعد ٦ ماه صبر الان رفتم توي ceac ديدم يكي از ٣ تا اعضاي خونوادم زده refused Sad((((( خدا نصيب هيچ كي نكنه اين صحنه رو ! تاريخ بقيه اعضا هم امروز update شد ! از كجا بفهميم كدوممونيم !؟ Sad از كجا بفهميم چرا !؟ ديگه واسه يكيمون تموم شد ، نه!؟
روز مصاحبه : 5 december , ابوظبي ، case number : 2014as2xxx ،
Last update : 29 may
(2014-05-29 ساعت 18:09)pari pariaaa نوشته:  دوستاى ديگه ى ابوظبى تبريكككككككككككككك :

Alirezaghodrat
Shohreh63
parifari (ايشالا به زودىِ زود خودتون هم كلير ميشيد)
Hamedapple

هوووووووووووووووووورررررررررررررراااااااااااااااااااااااااا

ممنونم عزیزم انشالا هممون به زودی کلیر بشیم تحمل دوری دخترکمو ندارم .
2014AS9xx سه نفر .ارسال مدارک 7oct.دریافت نامه دوم 18DEC .ابوظبی.مصاحبه: 25feb برگه آبی.آپدیت ها:25 feb هر سه نفر یک نفر 20mar
29may هرسه نفر با ایمیل .کلیر نفر اصلی و دخترک بعد از 92 روز با ایمیل.كلير من 10جون بعد از 105روز.Big Grin
(2014-05-29 ساعت 19:24)I2AFSHIN نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 19:00)artam2 نوشته:  [quote='pari pari' pid='504505' dateline='1401373635']
پس من و مهدى 2014 عزيز چرا كلييييير نميشيم؟ ما كه مصاحبمون توى اكتبر بود. امروز اكثر نوامبرى ها كليير شدند. نكنه مارو يادشون رفته؟؟؟؟؟؟؟؟SadSadSad

من هم همينطور، ما ٢٧ و ٢٩ آپديت شديم ولي كلير نشديمSad

100 درصد همین روزها کلیر میشین
[/quote
سلام و تبریک به همه کلیر شده ها. به یاد ما هم باشید. ما از اول اکتبر مننتظریم و همچنان پرچم دار
ایالت مورد نظر برای ورود: تگزاس
تاریخ اولین ورود: ان شاء الله اوایل دسامبر
(2014-05-29 ساعت 19:57)Fatehmiki نوشته:  سلام دوستان
توروخودا يكي راهنمايي كنه واقعا ناراحتم Sad بعد ٦ ماه صبر الان رفتم توي ceac ديدم يكي از ٣ تا اعضاي خونوادم زده refused Sad((((( خدا نصيب هيچ كي نكنه اين صحنه رو ! تاريخ بقيه اعضا هم امروز update شد ! از كجا بفهميم كدوممونيم !؟ Sad از كجا بفهميم چرا !؟ ديگه واسه يكيمون تموم شد ، نه!؟

سنشون بالای 21 هست ؟
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

(2014-05-28 ساعت 14:02)farshadm999 نوشته:  تاخیر عمدی؟
چی‌ بگم والا.
جالبه که من هم ۲ ماه پیش که مصاحبه داشتم مثل پلنگ سارا گورو نشسته بود.
روال معمول و عقلانی اینه که مثلاً وقتی شما 100 تا پرونده رو در 5 ماه می خواین بررسی کنین و تصمیم بگیرین، تعداد رو بخش بر زمان کنین و به تدریج طبق برنامه مثلاً ماهی 20 تا پرونده رو رفع و رجوع کنین. اینجوری مجبور نمیشین در مدت زمان کوتاهی تعداد زیادی پرونده رو بررسی کنید و از فرسودگی و خستگی نیروی انسانی تحت مدیریتتون جلوگیری می کنین و درصد اشتباهات انسانی رو هم پایین میارین. کلیر شدن پرونده ها هم دست سفارت و سارا خانم نبوده. حالا ایشون چه جوری همچین چیزی فرمایش کردن برای منم عجیبه!
بعد هم این برنامه لاتاری هست. اونی که برنده شده و کیس نامبرش پایین بوده هیچ برتری نسبت به اونایی که برنده شدن و کیس نامبر بالا داشتن و یا اصلاً برنده نشدن نداره. فقط شانس آورده که کیس نامبرش پایین بوده و بنابراین باید زودتر از سایرین هم بره مصاحبه. تو یک پروسه که از اول تا انتها شانس آدما حرف اول و آخر رو می زنه کسی به عدالت فکر نمی کنه. پارسال که طرف با کیس نامبر 1000 ویزا نگرفت و بقیه با کیس نامبرهای 9000 ویزا گرفتن بی عدالتی بود و بهتر بود سارا خانم سیستم عدالت گسترشون رو جور دیگه ای تصییح می کردن.
(2014-05-29 ساعت 19:57)Fatehmiki نوشته:  سلام دوستان

سنّ بالای ۲۱ یا دیپلم اینا نیست ؟
خوشحالم.
مبارکه برو بچ توانمند و گل ابوظبی و ایروان
ای کاش انکارا به غیرتش بر بخوره یاد بگیره لاتاریامونو کلیر کن بابا دست بجنبون ؛)
هیپ هیپ هووووووووووووووووووورا
هووووووووووووووووووورا
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
(2014-05-29 ساعت 20:01)Saeedv13 نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 14:02)farshadm999 نوشته:  تاخیر عمدی؟
چی‌ بگم والا.
جالبه که من هم ۲ ماه پیش که مصاحبه داشتم مثل پلنگ سارا گورو نشسته بود.
روال معمول و عقلانی اینه که مثلاً وقتی شما 100 تا پرونده رو در 5 ماه می خواین بررسی کنین و تصمیم بگیرین، تعداد رو بخش بر زمان کنین و به تدریج طبق برنامه مثلاً ماهی 20 تا پرونده رو رفع و رجوع کنین. اینجوری مجبور
سلام عمو سعید چطوری ؟
من یه چند تا سوال دارم ؟
1 - چرا روند کلیر کردن کیس ها بدین صورت هستش که چرا کیس 3 رقمی الان کلیر نشده هنوز ولی می بینی مثلا 2510 کلیر شذه ؟
2- در مورد آمار قبولی پارسال مگه نمی گه 3741 ویزا گرفتن پس چرا توی فایل سیس 2013 برای 30 سپتامبر تعداد افراد ویزا گرفته برای سه سفارت ترکیه ، ایروان و دبی کمتر از این مقدار را نشون می ده ؟
ممنون اگه جواب بدین
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
(2014-05-29 ساعت 18:55)مامان خانم نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 18:41)maryam_a نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 18:25)پائیز نوشته:  بابا ایول به این سفارت های ایروان و ابوظبی چه کردن ..... ترکوندن بخدا من دیوانه شدم یعنی تلافی این همه خوابیدن رو در آوردن هااااا به امید اینکه برای بچه های انکارا هم فردا خبر های خوبی در راه باشه ........ بچه های ابوظبی و ایروان تبریک صمیمانه من رو پذیرا باشید ماشالا اینقدر تعداد زیاده که نمیشه تک تک براشون اظهار شادی کرد.... از کلیر شدن شما خیلی خوشحالم ولی از اینکه این تاپیک شما رو کمتر میبینه و از تجربیات خوبتون کمتر استفاده میکنه خیلی دلگیر میشم.. بخصوص اون عکس های خوشگل مریم خانم .... بچه ها ما گاهی به ما سر بزنیییییییید

اينا رو كه خوندم دلم گرفت... Sad عين كسايي كه از مسافرت برميگردن و تو ماشين پشت سرشون و همش نگاه ميكنن تا لحظه آخر... اصلاً دلم نمياد از اين تاپيك برم... ولي دلم به اين خوشه كه شما هم خيلييييي زووود از تاپيك ميايد بيرون و درشو باهم قفل ميكنيم SmileSmile

هوووووووووررررررررااااا براي ايروانيها و هوووووووررررررااااا براي آنكاراييها كه دارن شروع ميكنن Cool
مریم عزیزم دیدی گفتم به دلم افتاده برات نذر کردم از ته دل اینجا بدون پست های امیدوار کننده تو سوت وکور می شود من همیشه عاشق حرفها وحس. خاص تو بودم موفق باشی عزیزم

مامان خانوم عززيززز... ديدي دعاهات مستجاب شد... خيلييييي ممنونم بابت اين همه محبت و لطف... نفست حق بود واقعاً...
آرزوي بهترينها رو براي شما و خانواده محترمتون دارم..... Smile
(2014-05-28 ساعت 18:33)20142ddc نوشته:  سلام دوستان عزیز
وسلام به همه عموهای خوب عمو سعید وعمو آرش و....
قبلا"خدمت دوستان عرض کردم که در مورد ریفیوز شدن فرزندم ازطرف سایت سییس به سفارت ایمیل زدم وازشون توضیح خواستم دیشب جواب دادندکه پرونده شما در حال بررسی است وسایت مارو چک کنیدوبرای در یافت اطلاعات بیشتر به بخش سوالات متداول مراجعه کنید.مثل همیشه خوشحال خواهم شد از نظرات شما دوستان مطلع بشم.ضمنا" لازم میدونید تلفنی موضوع رو پی گیری کنم ودیگه اینکه آیا ممکنه آپدیت انجام شده از طرف سیس یک آپدیت اتوماتیک باشه چون دقیقا" سه روز بعد از ۲۱ سالگی پسرم بوده؟
آقا سایت سیس همچین حساب کتاب درست و حسابی نداره. تا وقتی رسماً از طریق سفارت چیزی به شما اعلام نکردن نگران نباشید.
(2014-05-28 ساعت 18:50)Shan92 نوشته:  ...پیشنهاد می کنم همه دوستانی که ابوظبی مصاحبه داشتن و بیش از 6 ماهه خبری از کلیرنس شدنشون نیست ، یه ایمیل اعتراض آمیز به سفارت بنویسن و بگن که کم کاری و بی مسئولیت بودن اونها باعث شده که اعتبار 6 ماهه مدیکال به پایان برسه و در نتیجه با اینکه در این قضیه مقصر نیستیم مجبور به هزینه مجدد برای سفر به دبی و انجام مدیکال خواهیم شد! ...
این کار رو نکنین دوست محترم. کلیرنس ها دست سفارت نیست. فقط باعث میشین ایمیل کسانی که مشکل دارند مابین ایمیل های اعتراض آمیز شما نادیده گرفته بشه.
parifari خیلی ناراحت شدم نوشتین تحمل دوری دخترتون رو ندازید ان شالا شمام راحت ویزا بگیرید با هم برید همگی و اونایی که کلیر شدن امروز روز به یاد ماندنی میشه 8/3/93 برابر 29/5 /2014.فک کنم اینا اخرای هر ماه تند تند دست به کار میشن .راستی سارا جان این جاروی شمام جادویی بودا اصل ژاپنی Big GrinTongue
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان