کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
مي بينم همه ايرواني ها رفتن چرت بعد از نهار ظهر جمعه رو بزنند، پس كوشيد، گفتم امروز خونه تكوني داريم،
آخ چي ميشه آنكارا هم امروز اين طوري بتركونه

(2014-05-30 ساعت 14:46)ali1220 نوشته:  باسلام
بچه ها هورااااااااااااااااااااااااااااااهورااااااااااااااااااااااا ماهم کلیر شدیم به امید کلیر شدن تمامی بچه ها
باتشکر از تمامی دوستان و مدیران مهاجرسرا Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

هورااااااااااااااااااااااااااا
مباركتون باشه،
مژدهگوني من هم يادتون نره ها
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
(2014-05-30 ساعت 14:08)farshadm999 نوشته:  تورو خدا ببینید به کجا رسیده زندگیم!!! دیشب خواب دیدم رضا صادقی زنگ زده بهم میگه الو سلام. میگم جانم ، میگه من رضا صادقی هستم میگه سلام چطوری آقای صادقی بعد میگم به من چرا زنگ زدی!

گفت زنگ زدم بگم فرشاد جان خواستم بگم کلیر شدی ولی‌ یادت باشه مدیکالتو تمدید کنی‌ بری سفارت!!! منم خوشحال قطع کردم! بیدار شدم چک کردم دیدم نه هنوز کلیر نشدم!!

یعنی‌ اینقدر کلیر نشدم ببینید چه خوابایی که نمی‌بینم!!

دوست عزیز از این به بعد شام سبک تر بخورید!Wink
وای بیا وسططططططططططططططط
لب کارون
چه گل بارون
میشه وقتی که میشینند دلدارون
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
بچه ها ما میخواییم دو هفته دیگه بریم ابوظبی یعنی 15 جون پاس رو بدیم سفارت؟
به نظرتون امکانش هست که سهمیه تموم شه و بگن برین ماه بعد بیاین؟ همش نگران این موضوع هستم..چطور میشه مطمئن شد؟
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
دوستان کیس نامبرهای بالایی تکراری هستند (لیست نورُن عزیز)، دیروز اعلام شدند، با این پـــــســــت مقایسه کنید...
البته پست سارای عزیز درسته Smile
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، arashS ، kiana11 ، miladfr12 ، shilan ، sani1348 ، armin021 ، آلیس-1980 ، NEURON ، nedaba ، pari pariaaa ، mehdi2014 ، ghasoo
ویزاشدم هوراهوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
(2014-05-30 ساعت 14:46)ali1220 نوشته:  باسلام
بچه ها هورااااااااااااااااااااااااااااااهورااااااااااااااااااااااا ماهم کلیر شدیم به امید کلیر شدن تمامی بچه ها
باتشکر از تمامی دوستان و مدیران مهاجرسرا Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

تبريك ميگم دوست عزيز

(2014-05-30 ساعت 14:56)naftoonbazoft1 نوشته:  ویزاشدم هوراهوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

هوررررررررراااااااااا. مباركتون باشه
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تبریک به کلیر شده های ایروانه جدید.ما دیروز کلیر شدیم.هورآاااااااا
تبریک به دوستان کلیر شده .Cool
دیگه نوبتیم باشه نوبت آنکـــــــــاراست .Big Grin
ما منتظر ســـــــرا میخوایم یالا سولی جووووون درستش کنین دیگه
**2014AS11/تعداد:2 نفر/تاریخ مصاحبه:18 دسامبر-آنکارا /ویزا :کلیر 27 june بعد از 191 روز انتظار - ورود به امریکا 2014 Sep 20 لاس و گاس
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
آپدیت ها : 19-30دسامبر - 16-17-23-24 ژانویه - 11 فوریه - 28 مارچ با ایمیل - 2-3-4-5 - 12-23-24-26 JUNE
(2014-05-30 ساعت 14:55)aghaghia نوشته:  دوستان کیس نامبرهای بالایی تکراری هستند، دیروز اعلام شدند، با این پـــــســــت مقایسه کنید...
البته پست سارای عزیز درسته Smile

فدات شم اقاقيا جونم، يك لحظه ترسيدم آخه يه نيم ساعتي طول كشيد تا چك كنم كه شماره هاي درست بذارم
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
(2014-05-30 ساعت 15:00)ekhtera نوشته:  تبریک به کلیر شده های ایروانه جدید.ما دیروز کلیر شدیم.هورآاااااااا

تبريييييييييييييييككككككككككككككك
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
بچه های کلیر شده ایروان، وقت از دکتر گرفتین؟ راحت وقت داد؟
الله اکبر
این هفته واقعا کلیرنس به خاک و خون کشیده شد
چه. حالی کردیم از بس 7 ماهه ازش کشیدیم
كيس: 2014AS1XXX رسيدن فرمها به KCC:د May 22 با DHL كارنت: August 13 نامه دوم: August 21 مصاحبه: ابوظبي - October W4
آپديت ها: Oct 29 + (آپديت همگاني 10 Feb)
May 20 (فقط برنده) و 26 مي 9 صبح همگي و كلير: May 26 ساعت 11:30 پس از 214 رووووووز تمام دريافت ويزا:June 19
(2014-05-30 ساعت 12:20)ali3875 نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 12:14)aseman abi نوشته:  از همتون ممنونم براى جواباتون دوستاى عزيزم
دل تو دلم نيست
از صبح تا حالا يه جا بند نميشم مثل دختر بچه ها همش ورجه وورجه مى كنم
باورم نميشه كه قراره بالاخره كلير بشم....
شما یکی از پیشکسوتان آنکارا هستید و حقتونه
یک نوشیدنی آرامش بخش بخورید با خونسردی کامل و اعتماد به نفس بالا منتظر ساعات شیرین پیش و رو باشیدSmile

چون بحثش رو پیش آوردید خدمتتان عرض می کنم که یکی از دم نوش های آرامش بخشی که بخصوص برای این روزها شاید به درد دوستان بخوره اسمش هست "آلتیب" که ابو علی سینا معرفی کرده و در طب سنتی هم استفاده های زیادی ازش میشه. این دم نوش شامل ریشه سنبل الطیب، سر شاخه های گل گاو زبان، گل بابونه، برگ اسطوخودوس و گاهی برگ باد رنج بویه هست و این ترکیب رو معمولا به صورت آماده از عطاری ها می توانید تهیه بفرمایید. طعم بسیار مطبوع و خوبی داره و به جای چای می توانید استفاده کنید. هشدار: این دارو می تونه اثر سایر داروهای مضعف سیستم اعصاب مرکزی رو تشدید کنه. از انجام فعالیت هایی که نیاز به هوشیاری کامل دارن تا مطمئن نشدن از اثر دم نوش خودداری کنید. کسانی که حساسیت شناخته شده به بابونه دارن استفاده نکنند.
از دوستان عزیزی که تو این مدت کنار ما بودن ممنمونم .از سایت مهاجرسرا ممنونم
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان