کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-30 ساعت 15:09)naftoonbazoft1 نوشته:  از دوستان عزیزی که تو این مدت کنار ما بودن ممنمونم .از سایت مهاجرسرا ممنونم
مبارکتون باشه به نظر من الان باید امضاتون عوض کنید نشون میده که یه وقتایی بی معرفتی خوب جواب می ده اگه الان آنکارا بودین هنوز باید منتظر می موندین ..
ولی بازم مبارکتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتون باشه
سفر به کشور آرزوهای خوبی داشته باشید Big GrinBig GrinBig Grin
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
(2014-05-30 ساعت 15:09)naftoonbazoft1 نوشته:  از دوستان عزیزی که تو این مدت کنار ما بودن ممنمونم .از سایت مهاجرسرا ممنونم

ما هم از بچه های مهاجرسرا متشکریم.ممنون
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، pari pari ، armin021 ، soli asali ، pari pariaaa ، قصه گو
آخی همشهری تنها رفتی عب نداره خدا رو شکر مبارکههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااWinkSmile
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
(2014-05-30 ساعت 10:10)ali3875 نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 10:06)پائیز نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 10:04)maryam_a نوشته:  صبحتون كبوووتري.... Big Grin همگي خودتون رو براي 30 صفحه هوووووررررراااااي ديگه آماده كنيد.... Big GrinBig Grin

اااا تو که هنوز اینجایی نمیخای ول کنی این بحث شیرین کلیرنس رو؟؟

میبینم آنکارائی ها همه سحرخیز شدن امروزBig Grin
پاییز جان آماده هورا کشیدنیم هاSmile

چاکریم علی آقای گل ایشالا برای همه بچه ها روز خوبی باشه راستی من هم دیشب ۲۹ می آپدیت شدم و صبح هم ۳۰ می دورباره آپدیت شدم ولی برای من جالبه که صبح امروز ساعت ۷ دیدم آپدیت شدم ولی تاریخ ۳۰ می که هنوز توی آمریکا شروع نشده بوده و توی آنکارا هم که ساعت کاری شروع نشده بوده چطوریه خدا میدونه

(2014-05-30 ساعت 10:14)maryam_a نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 10:06)پائیز نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 10:04)maryam_a نوشته:  صبحتون كبوووتري.... Big Grin همگي خودتون رو براي 30 صفحه هوووووررررراااااي ديگه آماده كنيد.... Big GrinBig Grin

اااا تو که هنوز اینجایی نمیخای ول کنی این بحث شیرین کلیرنس رو؟؟

گفتم كه عمراً از دست من راحت نميشيد.... Big GrinBig Grin
راستي پسرم ديروز ميگه منو گووول نزنيد من ميدونم كبوتر همون كليره!!!!! اينم قيااافه ما :| بچه نيستن كه ماشااااالاااا Cool

مریم خانم ما چشممون رو که باز کردیم اسباب بازیمون جغجغه و ماشین پلاستیکی و منچ و ایروپولی واین چیز ها بود حالا که به این سن و سال رسیدیم خیلی زور میزنیم که با نرم افزار و ها و سیستم های اینترنتی و این چیز ها کار بکنیم و سر دربیاریم ازشون
بچه های نسل جدید ماشالا چشم باز کردن اسباب بازیشون تبلت وبازیهای کامپیوتری و اینترنت و این چیزا بوده معلومه که ما نمیتونیم گولشون بزنیم ... بیچاره نسل ما پیش خودمون فکر میکردیم سر مامان بابامون رو گول میمالیم و هر کاری که میخاستیم یواشکی انجام میدادیم فکر میکردیم اونا نمیفهمن ولی از همه چیز ما سر در میاوردن حالا بچه هامون برعکس فکر میکنیم اونا از کارامون سر در نمیارن ... بهتر از ما همه چیز رو درک میکنن و ما از کار های اونا سر در نمیاریم .. ماشالا به بچه های این دوره زمونه
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
بالاخره ایروان امروز چند تا اعلام کرد؟ میشه یه آمار دقیق بدین؟
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: armin021 ، pari pari ، soli asali ، pari pariaaa ، قصه گو ، kage.omid ، arashS ، mehdi2014
هورررررررررررررررررررراااااااااااااا کلیررررررررررررررررر شدیممممممممممممممم خدایا شکرت
(2014-05-30 ساعت 13:45)arashS نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 19:09)قصه گو نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 19:00)freddyflientstone نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 18:57)pari pari نوشته:  پس من و مهدى 2014 عزيز چرا كلييييير نميشيم؟ ما كه مصاحبمون توى اكتبر بود. امروز اكثر نوامبرى ها كليير شدند. نكنه مارو يادشون رفته؟؟؟؟؟؟؟؟SadSadSad

نه ه ه ه ه ه، امیدتون را از دست ندید، الان تمام بچه های مهاجر سرا چشمشون به شماهاست که کلیر بشید و چنان جشنی راه بیفته که نگوووووووووووو. همه دارند برای شما دعا می کنند. انقدر انرژی مثبت پشت سرتونه که باور نمی کنید. مطمئن باشید که بزودی نوبت به شما هم می رسه. محکم باشید.

فردي عزيز راست ميگه....از صبح همه دنبال اسم شما دو نفر مي گردن ، خوشيمون كامل نيست تا شما هم كلير بشين.اينجا هيچ كس حق نداره دوستاشو تنها بذاره...مگه نه؟!؟
دوستای گلم همه شادی کردیم و خیلی خوش گذشت.
حالا دوست دارم نشون بدین نفس کسانی که تو این تاپیک هستن چقدر حقه.
همگلی با همه یک دقیقه تمرکز، دعا و آرزو برای تمام کسانی که 150 روز به بالا منتظر هستند، خصوصا
artam2
مهدى 2014
pari pari
امین 13

ایشاالله خدا خودش به این دعاها جواب بده و یه هورررررراااااااا بزرگ بگیم برای این دوستان توهفته دیگه.

مچکرم از لطفتون
اقتخار میکنم که دوستایی یه این مهربونی اینجا دارم
خیلی آقایی...
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2

[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]
تبرییییییک به کلیر شده های امروز و اونایی که تا امشب میان و اعلام کلیر شدن می کنند
کیس نامبر ها همچنان دارن بالا میان، بطورمتوسط الان رسیدیم به 2500 و 2600، فک کنم ما کم کم میتونیم به خودمون وعده ی هفته ی آینده رو بدیمBig Grin
me -u عزیز که وعده ی طوفان کلیرنس رو داده بود ، دمش گرم. درست می گفت.
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

(2014-05-30 ساعت 15:22)ali3875 نوشته:  بالاخره ایروان امروز چند تا اعلام کرد؟ میشه یه آمار دقیق بدین؟

17 نفر این پست سارا جان رو ملاحظه کنید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
بچه ها ما رو هم تحویل بگیرین؟ چیکار کنم؟ کی بریم ابوظبی؟
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
(2014-05-30 ساعت 15:24)hamid.13491020 نوشته:  هورررررررررررررررررررراااااااااااااا کلیررررررررررررررررر شدیممممممممممممممم خدایا شکرت

واااااااااى. خدارو شكر. خيلى خيلى تبريييييك ميگم
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
(2014-05-30 ساعت 15:27)freddyflientstone نوشته:  تبرییییییک به کلیر شده های امروز و اونایی که تا امشب میان و اعلام کلیر شدن می کنند
کیس نامبر ها همچنان دارن بالا میان، بطورمتوسط الان رسیدیم به 2500 و 2600، فک کنم ما کم کم میتونیم به خودمون وعده ی هفته ی آینده رو بدیمBig Grin
me -u عزیز که وعده ی طوفان کلیرنس رو داده بود ، دمش گرم. درست می گفت.

سلام به روی ماه همه همراهان همیشگی
منم طی 2 آپدیت دیروز و امروز کلیر شدم. کم کم میخوام برم واسه مقدمات سفر. از همه دوستانی که با اطلاعات مفید و دلگرمی های گرمشون همه رو تو این مدت انتظار یاری کردند خیلی ممنونم.
با آرزوی کلیر شدن همه 2014 ای ها...
اين شعرو براي برادران و خواهران زحمت كش سفارت ايروان ميذارم...

دلاوران ... نام آوران... به لطف يزدااان پيرووووز باشيد
سرفرااااز،،، سربلند.... چون كوووه باشيددد

ايشالا به زودي براي آنكارا بسراييم... Big Grin

هوووووووررررررراااااااااااااا براي دوستان كبوووتري
(2014-05-30 ساعت 15:30)masuodrh نوشته:  بچه ها ما رو هم تحویل بگیرین؟ چیکار کنم؟ کی بریم ابوظبی؟
در اولین فرصت ممکن!
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، pari pari ، sani1348 ، pari pariaaa ، armin021 ، قصه گو ، arashS ، mehdi2014
ایروان دوباره ۱۷ نفر رو کلیر کرد؟ اصلا الان کسی‌ مونده تو ایروان کلیر نشده باشه؟

از یه طرف خوشحالم از یه طرف می‌خوام برم یه کله بزنم تو این ابوظبی و در عین حال آنکارا!
خوشحالم.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان