کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
هووووووووووووووووووررررررررررراااااااااااااا براى همه دوستان كلير شده ى آنكارا خصوصا azifa عزيز Big Grin
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
سلام من اومدم
اسباب كشي داشتم و چند روز به مهاجر سرا سر نزدم
چه حال و هواي خوبي داره خدا رو شكر
ديگه كسي غر نميزنه فقط بايد منتظر بقيه باشيم و ايشالا خودمون
خلاصه تبريك به همتون و موفق باشيد
لطفا واسه ما هم دعا كنيد
قول ميدم به همه شام و شيريني بدم
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
لیدی اند جنتلمن همگی با هم م م م م م م م م م م م م
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

سلام
دوستان طبق یک بررسی دقیق:

میشه گفت تا حالا اکثریت(حدود 75 تا 85 درصد) سهمیه لاتاری آسیا در سه سفارت ایروان ابوظبی و ترکیه مربوط به ایران بوده است.

با رسیدن فایل اکسل جدید میشه دقیق گفت که تاحالا چند تا ویزا صادر شده است.حدودا هم میشه گفت چندتا سهمیه از ایران است.

سرافراز باشید مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

فردى عزيز سلام : خيلى ممنون از اينكه جوابمو سريع دادين ؟ فقط يه سوال ديگه دارم ، اگر من تا دو هفته ديگه كلير بشم به خواست خدا ، يك ماه از مديكالم وقت داره و اگر تمديد مديكال نكنم و ويزا بگيرم چند ماه وقت داريم براى ورود به آمريكا ؟ همان ٦ ماهه ؟ يا اينكه بايد مديكال تمديد بشه ؟
كيس ##17 - تاريخ مصاحبه 22 ژانويه - تعداد نفرات 3 نفر - تعداد آپديت ٨ بار كه ١ بار با ايميل - كشور ابوظبى - مقصد فعلا" سياتل - وضعيت در انتظار كلير - Big Grin
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، arashS ، soli asali ، armin021 ، shadi79 ، mohamad92 ، kage.omid ، shilan ، nedaba
سلام دوستان،

تا پایان May-31-2014 و تا کیس نامبر 3000 آمار کلیرنس ها و کلیرها در سه سفارت به شرح ذیل است:

سفارت ابوظبی: کلیرنسی(162 کیس و 369 نفر)--------------کلیری(64 کیس)

سفارت آنکارا: کلیرنسی(125 کیس و 255 نفر)--------------کلیری(34 کیس)

سفارت ایروان: کلیرنسی(92 کیس و 210 نفر)--------------کلیری(59 کیس)

امیدوارم کمکی باشه.

بدرود
شماره کیس: 2014AS2xxx#هفته چهارم ژانویه، ایروان#
آپدیت ها: سه، چهار و شش فوریه/پنج مارچ/شش جون، نه جون/بعد ‎135‎ روز کلیر#
من یه گلگی بکنم؟
تو گلوم گیر کرده واقعاً نمیتونم نگم.
هر کی‌ ویزا گرفته چه ۱ ضرب چه ۲ ضرب مبارکش باشه.
ولی‌ تو این مهاجرسرا بعضی از این دوستان چند وقت قبل از کلیر شدن فاز روشن فکری داشتن و فقط مردم رو نصیحت میکردن که چرا تو منتظرسرا نیستین چرا امضا ندارین بابا بیاین نامه بزنیم به اوباما نامه بزنیم به دوید کامرون یه ایمیل بزنیم به کارلوس کی روش و...
حالا در عرض ۲ هفته بیشتر از ۷۰ نفر کلیر شدن که بیش از 4۰ تاشون عضو مهاجرسرا بودن ولی‌ فقط و فقط و فقط ۳ نفر اومدن شرایط کیسشون رو گفتن! بعضیا هم که دمشون گرم اصلا بعد از کلیر شدن کلا دیگه آنلاین پیداشون نمیشه!!
نمیدوم شاید من توقعم زیاده ، شاید از نظر من این اشتباس که ۱۷۰ روز بیای از امار مهاجرسرا استفاده کنی‌ بعد که خودت کلیر شودی حاضر نباشی‌ سهمی در کمک به افزایش امار بکنی‌. واقعاً شاید توقع زیادی دارم خودم نمیدونم. ولی‌ دوستان من تغییر در کشور عوض کردن نیست در خود آدم هست.
من اسم هیچ کسو نیاوردم و منظورم به هیچ کس نیست ولی‌ احساس می‌کردم شاید این دوستان بتونن با گفتن شرایط کیسشون از استرس ما کم کنن همونطوری که اونا با استفاده از امار دیگران از استرس خودشون کم کردن حالا که کلیر شدن مارو نصیحت می‌کنن که استرس نداشته باشید!
به هر حال موفق و مویّد باشید امیدوارم جسارت من رو ببخشید و به حساب اعصاب داغونم بذارید بالاخره گلگی من بود از هموطنای عزیزم.
خوشحالم.
(2014-05-31 ساعت 01:09)sani1348 نوشته:  فردى عزيز سلام : خيلى ممنون از اينكه جوابمو سريع دادين ؟ فقط يه سوال ديگه دارم ، اگر من تا دو هفته ديگه كلير بشم به خواست خدا ، يك ماه از مديكالم وقت داره و اگر تمديد مديكال نكنم و ويزا بگيرم چند ماه وقت داريم براى ورود به آمريكا ؟ همان ٦ ماهه ؟ يا اينكه بايد مديكال تمديد بشه ؟

واللا راستش بین علما سر این قضیه اختلافه و هیچکس جواب دقیقش را نمیدونه! بعضی ها میگن اگه هنوز مدیکالتون اعتبار دا ره سفارت به شما ویزای 6 ماهه میده و نیازی به تمدید نیست و بعضی دیگه هم معتقدند مهلت ویزا به زمان باقیمانده از مدیکال بستگی داره! من اگه یه ماه از اعتبار مدیکالم باقی مونده باشه و کلیر بشم مدیکالم را تمدید می کنم. مگر اینکه جواب واضح و قاطعی برای این سئوال پیدا بشه
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

(2014-05-31 ساعت 01:34)farshadm999 نوشته:  من یه گلگی بکنم؟
ولی‌ تو این مهاجرسرا بعضی از این دوستان چند وقت قبل از کلیر شدن فاز روشن فکری داشتن و فقط مردم رو نصیحت میکردن که چرا تو منتظرسرا نیستین چرا امضا ندارین بابا بیاین نامه بزنیم به اوباما نامه بزنیم به دوید کامرون یه ایمیل بزنیم به کارلوس کی روش و...
حالا در عرض ۲ هفته بیشتر از ۷۰ نفر کلیر شدن که بیش از 4۰ تاشون عضو مهاجرسرا بودن ولی‌ فقط و فقط و فقط ۳ نفر اومدن شرایط کیسشون رو گفتن! بعضیا هم که دمشون گرم اصلا بعد از کلیر شدن کلا دیگه آنلاین پیداشون نمیشه!!
نمیدوم شاید من توقعم زیاده ، شاید از نظر من این اشتباس که ۱۷۰ روز بیای از امار مهاجرسرا استفاده کنی‌ بعد که خودت کلیر شودی حاضر نباشی‌ سهمی در کمک به افزایش امار بکنی‌. واقعاً شاید توقع زیادی دارم خودم نمیدونم. ولی‌ دوستان من تغییر در کشور عوض کردن نیست در خود آدم هست.
من اسم هیچ کسو نیاوردم و منظورم به هیچ کس نیست ولی‌ احساس می‌کردم شاید این دوستان بتونن با گفتن شرایط کیسشون از استرس ما کم کنن همونطوری که اونا با استفاده از امار دیگران از استرس خودشون کم کردن حالا که کلیر شدن مارو نصیحت می‌کنن که استرس نداشته باشید!
به هر حال موفق و مویّد باشید امیدوارم جسارت من رو ببخشید و به حساب اعصاب داغونم بذارید بالاخره گلگی من بود از هموطنای عزیزم.

بزاريد به حساب هيجان پايان اين مرحله و استرس برا مراحل بعدي
كيس ما در واقع مادرم هستند
با كارشناسي ارشد و كار دولتي!!!
ايشالا كه همه اين مرحله را به راحتي ميگذرونند
**2014as19 /مصاحبه: اواخر نوامبر/ تعداد كيس: يك نفر/ سفارت: ابوظبي/ كلير بعد از ١٩١ روز ٢٩ مي
منم کلیر شدم ولی............................
من قبلا همه واکسن هامو زدم و نتیجه میدکالو هم گرفتم فقط 6 ماه گذشته از تاریخش و الان که باید برم ویزا بگیرم فکر کنم فقط باید 2باره آنفولانزا رو بزنم. یک نوبت هم TD باید می زدم که زدم ولی کارت زرد رو تحویل دادم و بجاش یک کاغذ بهم دادن. الان واکسن های جدید رو تو همون کاغذ باید اضافه کنم؟
[font=Tahoma]کاملترین انقلاب٬ انقلابی است که در آن آخرین پادشاه با روده های آخرین کشیش به دار آویخته شود. آناتول فرانس.[/font]
تبریک به همه دوستان گل کلیر شده. خیلی خوبه که آنکارا هم به مانند 2 سفارت دیگه به صورت گروهی کلیرها رو اعلام کرد.
هوراااااا به همه. یعنی خدایی امروز که مهمونی بودم هر لحظه فکرم رو مشغول کرده بود. فهمیده بودم کلیری داریم اما نمیشد پست بزارم. Sad
به همه کلیری ها تبریک میگم. Smile
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان

گلگی نداشته باش دوست من

زندگی همینه و همه به فکر خودشون هستند . طبیعیست

ما امروز ویزامون رو گرفتیم . دقیقا دوست دارید چه چیزی رو بدونید ؟ من و همسرم ۷ ماه منتظر موندیم و ویزا رو گرفتیم . اگر سوالی هست که فکر میکنید میتونه کمکتون کنه خوشحال میشم پاسخ بدم ولی واقعیت اینه که اصلا فرمول و ترفند و آمار و سوالی نیست که با دونستنش بتونید فرقی در ماجرا ایجاد کنید یا مثلا روند رسیدن به ویزا رو تسریع کنید .

ما هم فقط صبر کردیم ، استرس داشتیم ولی کنترلش کردیم . ممکن بود مثل تعداد کمی از دوستان پارسالی ما هم ویزا نگیریم ولی بخت با ما بود و خدا هم کمکمون کرد . اگر نمیشد هم به هر حال زندگی جریان داشت

خلاصه که همه چیز مشخصه و ۱۰۰ ها بار هم تو همین فروم و البته تاپیک 827 صفحه ای تکرار شده .
(2014-05-31 ساعت 01:50)comp نوشته:  

گلگی نداشته باش دوست من

زندگی همینه و همه به فکر خودشون هستند . طبیعیست

ما امروز ویزامون رو گرفتیم . دقیقا دوست دارید چه چیزی رو بدونید ؟ من و همسرم ۷ ماه منتظر موندیم و ویزا رو گرفتیم . اگر سوالی هست که فکر میکنید میتونه کمکتون کنه خوشحال میشم پاسخ بدم ولی واقعیت اینه که اصلا فرمول و ترفند و آمار و سوالی نیست که با دونستنش بتونید فرقی در ماجرا ایجاد کنید یا مثلا روند رسیدن به ویزا رو تسریع کنید .

ما هم فقط صبر کردیم ، استرس داشتیم ولی کنترلش کردیم . ممکن بود مثل تعداد کمی از دوستان پارسالی ما هم ویزا نگیریم ولی بخت با ما بود و خدا هم کمکمون کرد . اگر نمیشد هم به هر حال زندگی جریان داشت

خلاصه که همه چیز مشخصه و ۱۰۰ ها بار هم تو همین فروم و البته تاپیک 827 صفحه ای تکرار شده .

چیزی که کمک می‌کنه فقط رشته ، شغل و وضعیت خدمت هست این خیلی‌ کمک میکنه که آدم بدون اصلا قراره کسی‌ با شغل دولتی و سربازی کلیر بشه یا نه!

در هر صورت هر کس مختار هست من فقط یه حرف تو گلوم گیر کرده بود زدم.

عذر منو بپذیرید اگه کسیو ناراحت کرده.
خوشحالم.

عزیز جان ما الان امشب بعد از ۲۳۵ روز کلیر شدیم و از اولش هم شرایط کیسمون رو توی امضامون گذاشتیم. اطلاعات تکمیلی هم در سفرامه‌مون هست. ممکن هم هست توی این پروسه توی این تاپیک دیگه خیلی فعال نباشیم. الان چه شرایط دیگه‌ای از کیس ما لازم هست برای دونستن. بفرمایید تا در سینی تقدیم کنیم.

بعدش هم دوستان اگر اصرار دارند که امضاتون رو فعال کنید برای اینه که با یک نگاه به یک جمع‌بندی کلی برسیم. من فکر می‌کنم به جای این که اعصابتون رو خرد کنید از جو موجود انرژی بگیرید و خودتون هم امضاتون رو با اطلاعات مفیدتری از «سوار بر قطار کلیرنس ابوظبی» (که مطلقا اطلاعات مفیدی به دیگران نمی‌ده) فعال کنید
به هر جهت روزهای انتظار شما هم رو به پایانه. آرامش داشته باشید که به زودی اخبار خوبی می‌شنوید

در پایان پایان به نظرم اگر گله‌ای هست باید به ننوشتن سفرنامه توسط دوستان باشه. من خودم اطلاعات بسیار مفیدی از سفرنامه‌های دوستان ۲۰۱۳ و ۲۰۱۲ برداشت کردم ولی امسال تا حالا ۲۰ تا سفرنامه هم نوشته نشده. از همین سفرنامه‌هاست که وضعیت خیلی از کیس‌ها معلوم می‌شه
۲ نفر (مهندس IT (برنده) و نقاش)/ مصاحبه ۷ اکتبر آنکارا/ آپدیت‌ها: ۱۷ و ۱۸ آوریل، ۱۵- ۲۴ و ۲۹ می، کلیر شدن ۳۰ می---پروفایل دونفره Tongue
سفرنامه‌ اول
سفرنامه دوم
تغییر PTT
(2014-05-30 ساعت 21:34)ha290 نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 20:58)soli asali نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 20:36)nano2 نوشته:  منتظرسرا ما چرا باز نميشه

تو امضای من لینک جدید هست کلیک بفرمایید

چه جوری باید تبت نام کرد

مواردی که داخل امضای بنده هست رو برام ارسال کنید
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: arashS ، armin021 ، sani1348 ، mehdi2014 ، kage.omid ، pari pariaaa ، pari pari ، آلیس-1980 ، ghasoo ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان