کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-31 ساعت 19:30)B@H@R نوشته:  دوستان من یه چند وقتی نبودم . از دوستانی که چند هفته پیش به ابوظبی ایمیل زدن و بی جواب موندن کسی هست که تو هفته پیش بهش جواب داده باشن؟؟؟؟

من در خدمت دوست گرامى هستم ١٩ مى ايميل زدم ٢٦ مى جواب كه منتظر باشيد پرونده در مراحل إدارى هست ، سايت مارو چك كنيد ، فقط همين ؟
كيس ##17 - تاريخ مصاحبه 22 ژانويه - تعداد نفرات 3 نفر - تعداد آپديت ٨ بار كه ١ بار با ايميل - كشور ابوظبى - مقصد فعلا" سياتل - وضعيت در انتظار كلير - Big Grin
تشکر کنندگان: shadi79 ، arashS ، soli asali ، B@H@R ، آلیس-1980 ، armin021 ، mehdi2014 ، nedaba
(2014-05-31 ساعت 16:50)miladfr12 نوشته:  این اطلاعات بصورت کامل آنالیز شده می باشد

[عکس: 97217677517303587937.jpg]

و در آن نشان میدهد که با توجه به تعداد 3500 ویزا حداقل برنامه ریزی شده است
یعنی 105 نفرمتاسفانه تا آخرین بولتن احتمال نگرفتن ویزا دارند

سلام.
دوستان دو نکته مهم فراموشتون نشه:

اول اینکه از کجا معلوم تمام کیس نامبرها مال ایران باشه اگر 5 درصد مال ایران نباشه ویزا کم نمیاد.
دوم از کجا معلومه که تمام کیس های Ready شرایط گرفتن ویزا را دارند و تمام اونها هم ایرانی هستند؟
اگر 5 درصد تلورانس براش در نظر بگیری 150 تا ویزا اضافه هم میاد.
اجازه بدید فایل اکسل جدید بیاد من با بررسی دقیق احتمال نرسیدن ویزا را چک خواهم کرد و به شما اطلاع خواهم داد.

با استناد از آمار شما در حال حاضر 1051 ویزا صادر شده که هنوز با نصف کل ویزاهای ایران فاصله داره.

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

(2014-05-31 ساعت 15:07)aghaghia نوشته:  سلام دوستان، میدونم که خوشحالید و امیدوارم که همیشه شاد باشید ولی لطف کنید از بکار بردن فونت ها و دنگ های عیر معمول خودداری کنید که ما هم مجبور نشیم اینگونه پست ها رو عدم تایید کنیم، لااقل اگر پست رنگی میذارید دیگه فونت بزرگ بکار نبرید!!!! پیشاپیش از همکاری همگی شما ممنونم Wink

من ن ن ن ن ن ن ن معذ ذ ذ ذ ذ ذ ذ ذ ذ ذررررررررت می خوام اقاقیا جان....!!!!Cool
از خودم ذوق در وکردم.....!!!!!!!!Big GrinBig GrinBig Grin

(2014-05-31 ساعت 15:11)alimomen نوشته:  حیف شد موقع کلیری ما که شد قانون شد که فونت بزرگ رنگی ممنوع-حالا من موندم واسه تخلیه احساسات چیکار کنم-بخشکی شانس

می بینی تو رو خدا علی جون.... یه روز ما ذوق وکردیم درشت درشت نوشتیم...TongueWinkBig GrinSmile
از دست این مدیران!!!! بزار یه روز من اگه مدیر شم....!!!!!!!! Cool Tongue

عزيزان از قطار ابوظبى چه خبر ؟ فردا خبرى هست يا نه ؟ اميد وار باشيم يا نه ؟
كيس ##17 - تاريخ مصاحبه 22 ژانويه - تعداد نفرات 3 نفر - تعداد آپديت ٨ بار كه ١ بار با ايميل - كشور ابوظبى - مقصد فعلا" سياتل - وضعيت در انتظار كلير - Big Grin
تشکر کنندگان: arashS ، soli asali ، pari pari ، آلیس-1980 ، قصه گو ، armin021 ، nedaba
(2014-05-31 ساعت 19:30)B@H@R نوشته:  دوستان من یه چند وقتی نبودم . از دوستانی که چند هفته پیش به ابوظبی ایمیل زدن و بی جواب موندن کسی هست که تو هفته پیش بهش جواب داده باشن؟؟؟؟

من یه دفعه جند روز پیش بعد ار 117 روز ایمیل زدم چند روز بعد جواب دادن صبر کنید پروندتون تحت بررسی است.
کیس نامبر:**20 ،مصاحبه:هفته آخر ژانویه
کیس نامبر=$$20 ارسال فرم ها=13 جولای 2013 دریافت نامه=20 نوامبر 2013 مصاحبه=26 ژانویه 2014 کلیر=8 جون 2014 سفارت ابوظبی
تشکر کنندگان: sani1348 ، arashS ، soli asali ، B@H@R ، pari pari ، آلیس-1980 ، قصه گو ، armin021 ، shilan ، sophia ، mehdi2014 ، nedaba
(2014-05-31 ساعت 17:01)Morteza 2014 نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 16:53)mahdii نوشته:  با سلام مجدد
من میخوام با تمام وجود از کسی که اولین بار ایده سایت مهاجر سرا به ذهش خورد و مدیران قبلی و فعلی این سایت و تمام دوستان به شدت تشکر کنم چون من و دیگر دوستان اینجا خیلی چیزا یاد گرفتیم و غم شادیمون را با هم تقسیم کردیم به هم دلداری دادیم و برای هم و با هم شادی کردیم و در آخر آرزوی کلیر شدن هر چه سریع تر همه دوستان را دارم Big Grin
و امیدوارم هموم بتونیم در آینده کمک بیشتری به همدیگه و به بچه های 2015 بکنیم Tongue

مهدی جان ضمن تبریک میتونی شرایط کیستو بگی
سربازی رفتی کجا ؟ شغل و مدرک و....
مرسی
سربازی خرید خدمت بودم فوق دیپلم نرم افزار شغل دولتی با 12 سال سابقه
2014AS2XXX
دریافت نامه اول 1MAY
دریافت نامه دوم13EPTEMBER
تاریخ مصاحبه ایروان27NOVEMBER
کلیرنس برگه خوشرنگ آبی
تعداد اعضای کیس 2
تاریخ دریافت ویزا 12jun2014 Big Grin

ما هفته ی پیش به SecurityClearance و kcc هر کدوم 1 بار و ابوظبی 3 بار ایمیل زدیم که تا الان فقط kcc جواب داده ، مبنی بر اینکه پروندتون به سفارت ارجا شده و از سفارت پیگیری کنید .
بقیه هم که هیچ...
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
(2014-05-31 ساعت 19:39)me_u نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 16:50)miladfr12 نوشته:  این اطلاعات بصورت کامل آنالیز شده می باشد

سلام.

اول اینکه از کجا معلوم تمام کیس نامبرها مال ایران باشه اگر 5 درصد مال ایران نباشه ویزا کم نمیاد.
دوم از کجا معلومه که تمام کیس های Ready شرایط گرفتن ویزا را دارند و تمام اونها هم ایرانی هستند؟
اجازه بدید فایل اکسل جدید بیاد من با بررسی دقیق احتمال نرسیدن ویزا را چک خواهم کرد و به شما اطلاع خواهم داد.

با استناد از آمار شما در حال حاضر 1051 ویزا صادر شده که هنوز با نصف کل ویزاهای ایران فاصله داره.

سرافراز باشید.مثل سرو
بی‌ صبرانه منتظرم. Big GrinBig Grin
خوشحالم.
(2014-05-31 ساعت 18:28)Ramin geologist نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 14:05)alimomen نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 13:13)A10A نوشته:  دوستان ابوظبی، همه 4000یا.....!!!!
به امید خدا هممون یه جا کلیر بشیم....Big Grin

Arash2013 - nedaba - alimomen - ssara - amohammadiazar - love_everlife - farshadm999 - amin arefi - mohamad2014 - esmail_babadi - shilan - teacherm

خدا از زبونت بشنوه
ایشالا کی؟

پس من چی؟ SadSadSad

کیس نامبرتو بزار تو امضات به خدا ثواب داره....Big Grin

تشکر کنندگان: sani1348 ، soli asali ، amohammadiazar ، آلیس-1980 ، armin021 ، shilan ، anahita 62 ، mehdi2014 ، nedaba
سلام عزیزان، سهمیه ایران ۷ درصد کل ویزا هاست یا ۷ درصد قاره آسیاست؟
آیا برندگان تمامی سالها همین تعداد ۳۵۰۰ تا ویزا گرفتد و برای ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ هم همین اندازه هست?؟؟
تشکر کنندگان: sani1348 ، soli asali ، آلیس-1980 ، armin021
(2014-05-31 ساعت 19:57)farshadm999 نوشته:  

سلام.

سرافراز باشید.مثل سرو

سلام این امار تا چه شماره کیس نامبری هست؟

(2014-05-31 ساعت 20:03)aria802 نوشته:  سلام عزیزان، سهمیه ایران ۷ درصد کل ویزا هاست یا ۷ درصد قاره آسیاست؟

7 درصد کل ویزا
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: sani1348 ، soli asali ، m_nikparvaz ، آلیس-1980 ، armin021 ، nedaba
(2014-05-31 ساعت 19:32)farshadm999 نوشته:  

من ۲ هفته پیش یک ایمیل زدم جواب ندادن ، ۴ روز پیش دوباره ایمیل زدم ، باز هم جواب ندان.

سلام همراه گرامی.
27 می ایمیل زدم. همین متنی که تو امضام هست. اتوریسپوند جواب داد. اما سفارت جواب نداد.
نکته شماره پرونده‌مو تو فیلد خود سایت یک رقم کم وارد کردم. اما تو ابتدای متن نامه کامل وارد کردم.
تشکر کنندگان: sani1348 ، pari pariaaa ، B@H@R ، soli asali ، آلیس-1980 ، armin021 ، nedaba
(2014-05-31 ساعت 16:50)miladfr12 نوشته:  سلام.

سرافراز باشید.مثل سرو

دوستان خوب یه آمار سرانگشتی خودمون جمع کنیم.
روز مصاحبه من 23 شماره لاتاری بودن.
من 22 بودم. بعد از من یک غیرایرانی بود. فکر کنم حداقل 5 از شماره‌ها غیر ایرانی بودن. یکیشون که قیافه‌اش خیلی تابل ایرانی می‌زد (با لباس عربی نبود و کت و شلوار تنش بود) من باهش شروع کردم فارسی صحبت کردن. بهم گفت Excuse me Big Grin هیچی خلاصه جمع‌و جورش کردم یه جوری. موقع انگشت‌نگاری خانم روسریی به‌سر با عینک (درکل بد نبود) با کلی‌ها عربی صحبت می‌کرد. یه خانواده چهار نفره که عربی بودن. نوبت منم که رسید شروع کرد به عربی صحبت کردن بعد خندید و عذرخواهی کردCoolTongue. خوب اون به این در. به نظر من بعضی از اعراب اماراتی نبودن مثالا بنظرم اون پسره که کت‌شلوار تنش بود بنظر سوری می‌اومد (اگه می‌دونستم از تک تک‌شون عشیره‌شون‌و می‌پرسیدم) در یک کلام 23 کیس 5 مورد عرب 21 درصد. هرکی موقع مصاحبه حواسش بوده خجالت نکشه بیاد وسط
(2014-05-31 ساعت 18:53)farshadm999 نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 18:48)Morteza 2014 نوشته:  یه چیز دیگه که دلم میخواد استنباط خودم ازش بگم کم شدن برنده های 2015 هستش و اینکه باید ما ها خیلی قدر این موقعیت فعلی بدونیم چون به نظر من اینجور که معلومه کم کم دارن تعداد این نوع ویزا رو برای ایرانیها کم میکنن و شاید ماهم تاچند سال دیگه مثل چین پاکستان انگلستان و .... دیگه دارای شرایط اینگونه ویزا نباشیم ....

نه دوستم حالا حالا‌ها جا هست. سقف مهاجر برای هر کشور ۵۰،۰۰۰ تا تعیین شده هر کشور از این تعداد بیشتر مهاجر بفرسته به مدت حداقل ۵ سال از این گردونه خارج میشه. در حال حاضر هند ، پاکستان ، و خیلی‌ کشورای دیگه مجاز به شرکت در لاتاری نیستن.

ایران هنوز خیلی‌ کمتر از این حرفا مهاجر فرستاده هرچند با این مقدار حجم تبلیغات در ایران برای مهاجرت مطمئنا زود تر از پیشبینی‌‌ها سقف پر می‌شه ولی‌ این سقف سال دیگه یا سال بعدش نخواهد بود.
فکر میکنم یه چیزی رو کاملا درست ننوشتید...این عدد ۵۰۰۰۰ تا مهاجر، تعداد مهاجر در ساله...وگرنه که ملیون ها نفر ایرانی ساکن امریکا هستن
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought Big Grin
منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم
تشکر کنندگان: arashS ، sani1348 ، Morteza 2014 ، farshadm999 ، soli asali ، aaraam ، آلیس-1980 ، armin021 ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان