کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
دوستان یه سوال
شما موقعی که به ابوظبی ایمیل میزنید توی قسمت My issue کدوم گزینه رو انتخاب میکنید؟
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
تشکر کنندگان: sani1348 ، soli asali ، آلیس-1980 ، armin021 ، nedaba
(2014-05-31 ساعت 18:48)Morteza 2014 نوشته:  یه چیز دیگه که دلم میخواد استنباط خودم ازش بگم کم شدن برنده های 2015 هستش و اینکه باید ما ها خیلی قدر این موقعیت فعلی بدونیم چون به نظر من اینجور که معلومه کم کم دارن تعداد این نوع ویزا رو برای ایرانیها کم میکنن و شاید ماهم تاچند سال دیگه مثل چین پاکستان انگلستان و .... دیگه دارای شرایط اینگونه ویزا نباشیم ....

برای اینکه خوشحال بشید لازم نیست روحیه ی ۲۰۱۵ هی ها رو داغون کنید..لازم نیست فکرکنید بقیه بدتر از شما هستن تا شما بهتر بشید...
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought Big Grin
منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم
تشکر کنندگان: sani1348 ، soli asali ، آلیس-1980 ، sal0811 ، armin021
سلام به دوستان و همراهانی که باردار هستند و مرددند که درایران کوچولشو‌نو به دنیا بیاورند با در ایالات متحده.
من یکی از دوستانم پارسال خرداد ماه از دبی ویزای توریستی گرفت درحالی که خانومش باردار بود و افیسر این موضوع رو متوجه نشد.
بعد هم ظرف یکماه به آمریکا رفتند و الان داره به این در اون‌در میزنه که گرین‌کارت بگیره. پس از آوانتاژ شما که انشاالله گرین‌کارت خواهید داشت بی‌بهره بود.
حالا کارش در مراحل اداری هست ولی دخترگلش تقریبا 6ماهشه Tongue
من یه سئوالی برای شما عزیزان کردم. در زیر سئوال و جواب رو براتون نقل می‌کنم.

سئوال:یه سئوال داشتم عزیز. یکی از بچه‌ها هست که گرین‌کارت برنده شده و ایشاالله تا یکی دوماه دیگه می‌گیره و خانومش بارداره. مردده چه کنه از یه طرف دوست داره بچه‌ها اون‌طرف به دنیا بیان از یه طرف میگه خرجش 3000 تا 20000 دلار میشه. من قول دادم که ازشما راهنمایی بگیرم.

جواب: سلام ارش عزيز ،همه خوبيم كلي دلمون براتون تنگ شده، اره خرجش شايد بيشترم باشه، ولي اگه اينجا كار نداشته باشي يعني درامد نداشته باشي روز اول كه ميري بيمارستان apl برات پر ميكنند ميپرسن كارت چيه ؟ اگه نداشته باشي خانمومشو بيمه اضطراري كه شامل زايمان هست
ميكنن كه كليه مخارج رو كاور ميكنه ، بچه هم كه بدنيا مياد خود بخود بيمه هست ، البته تو ايالتي كه ما هستيم اين طوري است ، ولي بايد بره
بيمارستان دولتي نه خصوصي ، البته اينجا تفاوتها بر عكس ايرانه حتي دستمزد كارمندا و دكترا تو بيمارستان دولتي خيلي بيشتر از بيمارستان خصوصي است

توضیح که دوست من در کلرادو دنور اقامت داره
بله ما هم یکبار ابدیت شدیم نگران نباشید
***2014as3 -ابوظبی-4نفر-مصاحبه سوم فوریه شغل هر دو نفر دولتی
دریافت ویزا 5اگوست
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، mohamad92 ، pari pari ، آلیس-1980 ، miladfr12 ، armin021 ، arashS ، mehdi2014 ، nedaba
(2014-05-31 ساعت 20:36)نیلان نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 18:48)Morteza 2014 نوشته:  یه چیز دیگه که دلم میخواد استنباط خودم ازش بگم کم شدن برنده های 2015 هستش و اینکه باید ما ها خیلی قدر این موقعیت فعلی بدونیم چون به نظر من اینجور که معلومه کم کم دارن تعداد این نوع ویزا رو برای ایرانیها کم میکنن و شاید ماهم تاچند سال دیگه مثل چین پاکستان انگلستان و .... دیگه دارای شرایط اینگونه ویزا نباشیم ....

برای اینکه خوشحال بشید لازم نیست روحیه ی ۲۰۱۵ هی ها رو داغون کنید..لازم نیست فکرکنید بقیه بدتر از شما هستن تا شما بهتر بشید...

دوست عزیز 2015
ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت برای شما ... چرا تضعیف روحیه !!!!! شما برندگان 2015 اگر تعدادتون کمتر نسبت به سال قبل باشه مسلما احتمال پر شدن سهمیه ویزا برای شما کمتر هست. این که چه تعدادی امسال اعلام کردند دست ما که نبوده ولی شانس گرفتن ویزا برای شما بیشتر می شه..
**2014as9 - مصاحبه ایروان - هفته اول feb - منتظر کلیر
تشکر کنندگان: Morteza 2014 ، soli asali ، mohamad92 ، nasim ، aaraam ، آلیس-1980 ، behfaza ، kage.omid ، Arash2013 ، shilan ، arashS ، mehdi2014 ، nedaba ، L_haam
(2014-05-31 ساعت 20:36)نیلان نوشته:  

متاسفانه متوجه منظور من نشدید و یا اینکه متن رو نخوندید من برای تضعیف روحیه 2015 یا چیزی ننوشتم شما هم که خودتون برنده شدید یک بار دیگه بخونید ببینید منظور من چی بوده ...
2014AS4491
Interview:3 Apr, 3 person, Yerevan, ,ceac update14 March, 3 Apr, 4,5,8,9 April 18,19 Aug from US then Embassy
2sep last update تماس تلفنی مبنی بر نبود ویزا نامبر کلیر در 18 آگوست
تشکر کنندگان: soli asali ، jojo_hami ، pari pariaaa ، آلیس-1980 ، behfaza ، kage.omid ، Arash2013 ، arashS ، nedaba
[
کیس نامبرتو بزار تو امضات به خدا ثواب داره....Big Grin
[/quote]

اوه
کیس نامبرم کو؟؟؟؟
بخد ا همین جا بود
نمی دونم چرا پاک شده!!!!!
الان درستش می کنم Smile
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
سلام به همگی به دوستان قدیمی و منتظر Smile
گفتم یسری بهتون بزنم یه حالی ازتون بپرسم یه موقع نگید محمد ویزاشو گرفت رفت حاجی ، حاجی US هاااااا Big Grin
همیشه دعاگوتون هستم و امیدوارم که همگی شما عزیزان بزودی کلیر بشید و چشمتون به ویزای خوشگل US رنگین بشه.
مخلص
(2014-05-31 ساعت 20:20)arashS نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 19:39)me_u نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 16:50)miladfr12 نوشته:  سلام.
دوستان دو نکته مهم فراموشتون نشه:

اول اینکه از کجا معلوم تمام کیس نامبرها مال ایران باشه اگر 5 درصد مال ایران نباشه ویزا کم نمیاد.
دوم از کجا معلومه که تمام کیس های Ready شرایط گرفتن ویزا را دارند و تمام اونها هم ایرانی هستند؟
اگر 5 درصد تلورانس براش در نظر بگیری 150 تا ویزا اضافه هم میاد.
اجازه بدید فایل اکسل جدید بیاد من با بررسی دقیق احتمال نرسیدن ویزا را چک خواهم کرد و به شما اطلاع خواهم داد.

با استناد از آمار شما در حال حاضر 1051 ویزا صادر شده که هنوز با نصف کل ویزاهای ایران فاصله داره.

سرافراز باشید.مثل سرو
بی‌ صبرانه منتظرم. Big GrinBig Grin

دوستان خوب یه آمار سرانگشتی خودمون جمع کنیم.
روز مصاحبه من 23 شماره لاتاری بودن.
من 22 بودم. بعد از من یک غیرایرانی بود. فکر کنم حداقل 5 از شماره‌ها غیر ایرانی بودن. یکیشون که قیافه‌اش خیلی تابل ایرانی می‌زد (با لباس عربی نبود و کت و شلوار تنش بود) من باهش شروع کردم فارسی صحبت کردن. بهم گفت Excuse me Big Grin هیچی خلاصه جمع‌و جورش کردم یه جوری. موقع انگشت‌نگاری خانم روسریی به‌سر با عینک (درکل بد نبود) با کلی‌ها عربی صحبت می‌کرد. یه خانواده چهار نفره که عربی بودن. نوبت منم که رسید شروع کرد به عربی صحبت کردن بعد خندید و عذرخواهی کردCoolTongue. خوب اون به این در. به نظر من بعضی از اعراب اماراتی نبودن مثالا بنظرم اون پسره که کت‌شلوار تنش بود بنظر سوری می‌اومد (اگه می‌دونستم از تک تک‌شون عشیره‌شون‌و می‌پرسیدم) در یک کلام 23 کیس 5 مورد عرب 21 درصد. هرکی موقع مصاحبه حواسش بوده خجالت نکشه بیاد وسط

اتفاقا روز مصاحبه ما هم یه سیاه پوست با زن و بچه چند روزه اومدن و در کمال راحتی از صف عبور کردن و نفر اول رفتن تو . مصاحبه شونم راحت انجام دادن و یه برگه صورتی خوشکل گرفتن . Smile بعد که از ملیکا پرسیدم گفت اونایی که بچه کوچیک دارن میتونن بدون نوبت برن. خلاصه اگه هر روز یکی ازینا باشه تازه یه چیزی هم سهمیه اضافه میمونه Smile
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن

اول اینکه از کجا معلوم تمام کیس نامبرها مال ایران باشه اگر 5 درصد مال ایران نباشه ویزا کم نمیاد.
دوم از کجا معلومه که تمام کیس های Ready شرایط گرفتن ویزا را دارند و تمام اونها هم ایرانی هستند؟
اجازه بدید فایل اکسل جدید بیاد من با بررسی دقیق احتمال نرسیدن ویزا را چک خواهم کرد و به شما اطلاع خواهم داد.

با استناد از آمار شما در حال حاضر 1051 ویزا صادر شده که هنوز با نصف کل ویزاهای ایران فاصله داره.

سرافراز باشید.مثل سرو

من 22 بودم. بعد از من یک غیرایرانی بود. فکر کنم حداقل 5 از شماره‌ها غیر ایرانی بودن. یکیشون که قیافه‌اش خیلی تابل ایرانی می‌زد (با لباس عربی نبود و کت و شلوار تنش بود) من باهش شروع کردم فارسی صحبت کردن. بهم گفت Excuse me Big Grin هیچی خلاصه جمع‌و جورش کردم یه جوری. موقع انگشت‌نگاری خانم روسریی به‌سر با عینک (درکل بد نبود) با کلی‌ها عربی صحبت می‌کرد. یه خانواده چهار نفره که عربی بودن. نوبت منم که رسید شروع کرد به عربی صحبت کردن بعد خندید و عذرخواهی کردCoolTongue. خوب اون به این در. به نظر من بعضی از اعراب اماراتی نبودن مثالا بنظرم اون پسره که کت‌شلوار تنش بود بنظر سوری می‌اومد (اگه می‌دونستم از تک تک‌شون عشیره‌شون‌و می‌پرسیدم) در یک کلام 23 کیس 5 مورد عرب 21 درصد. هرکی موقع مصاحبه حواسش بوده خجالت نکشه بیاد وسط

به چه نکته جالبی اشاره کردید، روز مصاحبه منم 11کیس ایرانی لاتاری بودن و سه تا عرب که البته قیافه یکیشون شبیه هندیها بود ولی 2 تای دیگه عرب ناب بودنBig Grin
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، teacherm ، soli asali ، آلیس-1980 ، khder ، sani1348 ، kage.omid ، armin021 ، shilan ، arashS ، taleghani ، nedaba
(2014-05-31 ساعت 13:46)janatirad نوشته:  جواب ایمیل منو ندادن! Sad تلفنی هم 2 بار تماس گرفتم که میگه "من فقط میتونم وضعیتتون روچک کنم و بقیه ی مسائل رو باید با ایمیل بگید"
شما راه دیگه ای به نظرت نمیاد؟

يا ما صبر ايوب داشتيم يا ببخشين ببخشين ببخشين (علي دايي) Big GrinTongue شما 6 ماهه دنيا اومدين SmileBig Grin
دوست عزيز درسته كه 3 ماهه منتظرين و اين مدت در حالت نرمال خيلي زياده ولي شما كه اينجا حضور دارين و وضعيت كلي امسال را ميبيننين كه تازه كلير شدن دوستان 6-7 ماه پيش شروع شده (تعدادي 8 ماهه منتظرن) و كيسهاي بالاتر احتمالا خيلي سريعتر كلير ميشن! به نظر من شما زياد به خودتون سخت ميگيرين!

يه كم حوصله و آرامش گذر اين دوران را براي شما راحتتر خواهد كرد
كيس: 2014AS1XXX رسيدن فرمها به KCC:د May 22 با DHL كارنت: August 13 نامه دوم: August 21 مصاحبه: ابوظبي - October W4
آپديت ها: Oct 29 + (آپديت همگاني 10 Feb)
May 20 (فقط برنده) و 26 مي 9 صبح همگي و كلير: May 26 ساعت 11:30 پس از 214 رووووووز تمام دريافت ويزا:June 19
(2014-05-31 ساعت 13:13)A10A نوشته:  دوستان ابوظبی، همه 4000یا.....!!!!
به امید خدا هممون یه جا کلیر بشیم....Big Grin

Arash2013 - nedaba - alimomen - ssara - amohammadiazar - love_everlife - farshadm999 - amin arefi - mohamad2014 - esmail_babadi - shilan - teacherm

ممنون دوست عزيز از آرزوي زيبات. آمين. يعني ميشه؟
2014AS4XXX( ٢ نفر) ، تاريخ رويت قبولي :1 مي ، تاريخ ارسال فرمها :16 مي با ايميل
تاريخ كارنت شدن: ژانويه ، ابوظبي ، تاريخ مصاحبه : هفته دوم مارچ دريافت برگه آبي كليرنسCool
(2014-05-31 ساعت 19:30)B@H@R نوشته:  دوستان من یه چند وقتی نبودم . از دوستانی که چند هفته پیش به ابوظبی ایمیل زدن و بی جواب موندن کسی هست که تو هفته پیش بهش جواب داده باشن؟؟؟؟

به ما جواب دادن ولی از اپدیت الکی هم خبری نبود

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: soli asali ، آلیس-1980 ، قصه گو ، armin021 ، shilan ، arashS ، mehdi2014 ، nedaba
سلام به دوستان خوب منتظرم
فکر نکنین به یادتون نیستم..والا خیلی درگیر بلیط و ویزا شدم..خوردیم به تعطیلات و تو فرصت کم هماهنگی خیلی سخته.. ولی انشاله به زودی این هیجانات خوب قسمت شما هم بشه
آقا فرشاد ما که کل اطلاعات کیسمون رو ریختیم رو داریه.. شما هم سخت نگیر..زود زود همه قراره کلیر شیم
به ملیکا زنگ زده بودم دیروز..میگفت خانوم سارا اومده و کلی ویزا آورده و تا وقتی که هست همه رو کلیر میکنه..نقل قول کردم که بدونین خبرای خوشی در راهه..انشاله به همه هم میرسه
کی گفته که شماها جزء اون 100 کیس قراره باشین..هیچ وقت خودتون رو جامونده ندونین..
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
(2014-05-31 ساعت 21:34)reasonable نوشته:  

سرافراز باشید.مثل سرو

به چه نکته جالبی اشاره کردید، روز مصاحبه منم 11کیس ایرانی لاتاری بودن و سه تا عرب که البته قیافه یکیشون شبیه هندیها بود ولی 2 تای دیگه عرب ناب بودنBig Grin
بقیه هم زود بیان عربارو جدا کنن از سهمیه ایران که تکلیفمون روشن شه Smile

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان