کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-31 ساعت 21:43)teacherm نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 21:34)reasonable نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 20:20)arashS نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 19:39)me_u نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 16:50)miladfr12 نوشته:  سلام.
دوستان دو نکته مهم فراموشتون نشه:

اول اینکه از کجا معلوم تمام کیس نامبرها مال ایران باشه اگر 5 درصد مال ایران نباشه ویزا کم نمیاد.
دوم از کجا معلومه که تمام کیس های Ready شرایط گرفتن ویزا را دارند و تمام اونها هم ایرانی هستند؟
اگر 5 درصد تلورانس براش در نظر بگیری 150 تا ویزا اضافه هم میاد.
اجازه بدید فایل اکسل جدید بیاد من با بررسی دقیق احتمال نرسیدن ویزا را چک خواهم کرد و به شما اطلاع خواهم داد.

با استناد از آمار شما در حال حاضر 1051 ویزا صادر شده که هنوز با نصف کل ویزاهای ایران فاصله داره.

سرافراز باشید.مثل سرو
بی‌ صبرانه منتظرم. Big GrinBig Grin

دوستان خوب یه آمار سرانگشتی خودمون جمع کنیم.
روز مصاحبه من 23 شماره لاتاری بودن.
من 22 بودم. بعد از من یک غیرایرانی بود. فکر کنم حداقل 5 از شماره‌ها غیر ایرانی بودن. یکیشون که قیافه‌اش خیلی تابل ایرانی می‌زد (با لباس عربی نبود و کت و شلوار تنش بود) من باهش شروع کردم فارسی صحبت کردن. بهم گفت Excuse me Big Grin هیچی خلاصه جمع‌و جورش کردم یه جوری. موقع انگشت‌نگاری خانم روسریی به‌سر با عینک (درکل بد نبود) با کلی‌ها عربی صحبت می‌کرد. یه خانواده چهار نفره که عربی بودن. نوبت منم که رسید شروع کرد به عربی صحبت کردن بعد خندید و عذرخواهی کردCoolTongue. خوب اون به این در. به نظر من بعضی از اعراب اماراتی نبودن مثالا بنظرم اون پسره که کت‌شلوار تنش بود بنظر سوری می‌اومد (اگه می‌دونستم از تک تک‌شون عشیره‌شون‌و می‌پرسیدم) در یک کلام 23 کیس 5 مورد عرب 21 درصد. هرکی موقع مصاحبه حواسش بوده خجالت نکشه بیاد وسط

به چه نکته جالبی اشاره کردید، روز مصاحبه منم 11کیس ایرانی لاتاری بودن و سه تا عرب که البته قیافه یکیشون شبیه هندیها بود ولی 2 تای دیگه عرب ناب بودنBig Grin
بقیه هم زود بیان عربارو جدا کنن از سهمیه ایران که تکلیفمون روشن شه Smile
سلام دوستان عزیز
من با این اماری که همه کیس ها مربوط به ایرانیها نمی شه موافقم اما در نظر داشته باشیم که همه افرادی که داخل سفارت دیدیم کیس های لاتاری نبودند. ممکنه اون چند نفر خارجی که دیدیم از برندگان لاتاری نبودند
**2014as9 - مصاحبه ایروان - هفته اول feb - منتظر کلیر
تشکر کنندگان: soli asali ، آلیس-1980 ، aaraam ، sani1348 ، kage.omid ، kiana11 ، miladfr12 ، armin021 ، shilan ، reasonable ، sami8000 ، mehdi2014 ، nedaba
(2014-05-31 ساعت 15:13)usawin2014 نوشته:  همانطور كه گفتم ما 5 شنبه 8 خرداد كلير شديم.
من از همه دوستان تشكر مي كنم
مي خواستم بدونم اونايي كه كلير شده
ما اگر شنبه بريم مديكال و يكشنبه ببريم براي سفارت براي 5 شنبه بهمون تحويل ميدن پاسهارو يا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکز نکنم شنبه و یکشنیه مدیکال یا سفارت کار کنن. حتی آنکارا از دوشنبه تا 5 شنبه در ساعات خاصی مدارک رو برای پیکاپ قبول می کنه.
[font=Tahoma]کاملترین انقلاب٬ انقلابی است که در آن آخرین پادشاه با روده های آخرین کشیش به دار آویخته شود. آناتول فرانس.[/font]
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، sani1348 ، miladfr12 ، armin021 ، anahita 62 ، arashS ، sami8000 ، soli asali ، mehdi2014 ، nedaba
(2014-05-31 ساعت 20:37)arashS نوشته:  سلام به دوستان و همراهانی که باردار هستند و مرددند که درایران کوچولشو‌نو به دنیا بیاورند با در ایالات متحده.
من یکی از دوستانم پارسال خرداد ماه از دبی ویزای توریستی گرفت درحالی که خانومش باردار بود و افیسر این موضوع رو متوجه نشد.
بعد هم ظرف یکماه به آمریکا رفتند و الان داره به این در اون‌در میزنه که گرین‌کارت بگیره. پس از آوانتاژ شما که انشاالله گرین‌کارت خواهید داشت بی‌بهره بود.
حالا کارش در مراحل اداری هست ولی دخترگلش تقریبا 6ماهشه Tongue
من یه سئوالی برای شما عزیزان کردم. در زیر سئوال و جواب رو براتون نقل می‌کنم.

سئوال:یه سئوال داشتم عزیز. یکی از بچه‌ها هست که گرین‌کارت برنده شده و ایشاالله تا یکی دوماه دیگه می‌گیره و خانومش بارداره. مردده چه کنه از یه طرف دوست داره بچه‌ها اون‌طرف به دنیا بیان از یه طرف میگه خرجش 3000 تا 20000 دلار میشه. من قول دادم که ازشما راهنمایی بگیرم.

جواب: سلام ارش عزيز ،همه خوبيم كلي دلمون براتون تنگ شده، اره خرجش شايد بيشترم باشه، ولي اگه اينجا كار نداشته باشي يعني درامد نداشته باشي روز اول كه ميري بيمارستان apl برات پر ميكنند ميپرسن كارت چيه ؟ اگه نداشته باشي خانمومشو بيمه اضطراري كه شامل زايمان هست
ميكنن كه كليه مخارج رو كاور ميكنه ، بچه هم كه بدنيا مياد خود بخود بيمه هست ، البته تو ايالتي كه ما هستيم اين طوري است ، ولي بايد بره
بيمارستان دولتي نه خصوصي ، البته اينجا تفاوتها بر عكس ايرانه حتي دستمزد كارمندا و دكترا تو بيمارستان دولتي خيلي بيشتر از بيمارستان خصوصي است

توضیح که دوست من در کلرادو دنور اقامت داره

مرسي آرش عزيز
اين شد يه پست مفيد
كيس: 2014AS1XXX رسيدن فرمها به KCC:د May 22 با DHL كارنت: August 13 نامه دوم: August 21 مصاحبه: ابوظبي - October W4
آپديت ها: Oct 29 + (آپديت همگاني 10 Feb)
May 20 (فقط برنده) و 26 مي 9 صبح همگي و كلير: May 26 ساعت 11:30 پس از 214 رووووووز تمام دريافت ويزا:June 19
(2014-05-31 ساعت 21:54)irn22 نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 21:43)teacherm نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 21:34)reasonable نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 20:20)arashS نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 19:39)me_u نوشته:  بی‌ صبرانه منتظرم. Big GrinBig Grin

دوستان خوب یه آمار سرانگشتی خودمون جمع کنیم.
روز مصاحبه من 23 شماره لاتاری بودن.
من 22 بودم. بعد از من یک غیرایرانی بود. فکر کنم حداقل 5 از شماره‌ها غیر ایرانی بودن. یکیشون که قیافه‌اش خیلی تابل ایرانی می‌زد (با لباس عربی نبود و کت و شلوار تنش بود) من باهش شروع خنکردم فارسی صحبت کردن. بهم گفت Excuse me Big Grin هیچی خلاصه جمع‌و جورش کردم یه جوری. موقع انگشت‌نگاری خانم روسریی به‌سر با عینک (درکل بد نبود) با کلی‌ها عربی صحبت می‌کرد. یه خانواده چهار نفره که عربی بودن. نوبت منم که رسید شروع کرد به عربی صحبت کردن بعد خندید و عذرخواهی کردCoolTongue. خوب اون به این در. به نظر من بعضی از اعراب اماراتی نبودن مثالا بنظرم اون پسره که کت‌شلوار تنش بود بنظر سوری می‌اومد (اگه می‌دونستم از تک تک‌شون عشیره‌شون‌و می‌پرسیدم) در یک کلام 23 کیس 5 مورد عرب 21 درصد. هرکی موقع مصاحبه حواسش بوده خجالت نکشه بیاد وسط

به چه نکته جالبی اشاره کردید، روز مصاحبه منم 11کیس ایرانی لاتاری بودن و سه تا عرب که البته قیافه یکیشون شبیه هندیها بود ولی 2 تای دیگه عرب ناب بودنBig Grin
بقیه هم زود بیان عربارو جدا کنن از سهمیه ایران که تکلیفمون روشن شه Smile
سلام دوستان عزیز
من با این اماری که همه کیس ها مربوط به ایرانیها نمی شه موافقم اما در نظر داشته باشیم که همه افرادی که داخل سفارت دیدیم کیس های لاتاری نبودند. ممکنه اون چند نفر خارجی که دیدیم از برندگان لاتاری نبودند

اكه اشتباه نكنم تو ابوظبي شمازه هاي لاتاري جدا از بقيه شماره هاس. بازم مطمعن نيستم
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، sani1348 ، miladfr12 ، armin021 ، shilan ، arashS ، reasonable ، sami8000 ، soli asali ، nedaba
این دو سه روزی که در پیشه اشاللللاااااا
کولاکی از کلیر خواهیم داشت
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ورود به امریکا: اکتبر2014

یعنی قشنگ یه روز که به تعطیلی سفارتها میخوریم و بین کلیر شدنها فاصله می افته، بحث 5 درصد و 10 درصد و احتمالا این تعداد ویزا گیرشون نمیاد راه می افته تا صدای لرزیدن استخونهای اون بنده خداهایی که هنوز کلیر نشدن و اونایی که هنوز مصاحبه نرفتن در بیاد و شب تا صبح خوابشون نبره!
به خدا بدون این آمارها هم ، همه ی منتظر ها احتمال میدن که ویزا نگیرن. لطفا اگه میتونید آماری بدید که امید به گرفتن ویزا رو بالا ببره...اگر هم نه....خب بنده سکوت می کنم.
مخلص همگی هم هستم
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

(2014-05-31 ساعت 21:10)mtcanada نوشته:  سلام به همگی به دوستان قدیمی و منتظر Smile
گفتم یسری بهتون بزنم یه حالی ازتون بپرسم یه موقع نگید محمد ویزاشو گرفت رفت حاجی ، حاجی US هاااااا Big Grin
همیشه دعاگوتون هستم و امیدوارم که همگی شما عزیزان بزودی کلیر بشید و چشمتون به ویزای خوشگل US رنگین بشه.
مخلص

سلام برادر ويزا خوشگلت مباركت باشه عزيزم ؛ ميشه لطف كنى جواب دقيق در خصوص مديكال به ما بدين بي زحمت ؟ اگر كسى مديكالش ١ ماه اعتبار داشته باشه وبره ويزا بگيره ، اون وقت ويزاش چقدر اعتبار داره ؟ ١ ماه يا ٦ ماه ؟
كيس ##17 - تاريخ مصاحبه 22 ژانويه - تعداد نفرات 3 نفر - تعداد آپديت ٨ بار كه ١ بار با ايميل - كشور ابوظبى - مقصد فعلا" سياتل - وضعيت در انتظار كلير - Big Grin
تشکر کنندگان: mtcanada ، pari pari ، قصه گو ، armin021 ، آلیس-1980 ، arashS ، reasonable ، sami8000 ، soli asali ، mehdi2014 ، nedaba
(2014-05-31 ساعت 21:10)mtcanada نوشته:  سلام به همگی به دوستان قدیمی و منتظر Smile
گفتم یسری بهتون بزنم یه حالی ازتون بپرسم یه موقع نگید محمد ویزاشو گرفت رفت حاجی ، حاجی US هاااااا Big Grin
همیشه دعاگوتون هستم و امیدوارم که همگی شما عزیزان بزودی کلیر بشید و چشمتون به ویزای خوشگل US رنگین بشه.
مخلص

[color=#32CD32]بچه ها ببینید این یعنی یه محمد کانادایی باحال باصفا با معرفت که ماهارو فراموش چی.... نکرده.... آقا محمد دستت رو سر ما دادا... بازم ببینیمت این ورا... دیگه با کلاس شدی رفتی تو اولین سفر... خوش باش دادا...Cool

[size=medium]
به افتخار mtcanada هیپ هیپ هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

یعنی من عاشق همتوووونم همچین خوشگلااااااااااااا
فدای همتون که انقدر ماه هستید.
فعلا که خانم ها پرچم دار گرفتن ویزاها هستند و همسران گرامیشان را یکی پس از دیگری پشت سر می گذارند.
وقتی که سفارت بودم و از خانواده ها خانم ها و فرزندانشون ویزا می گرفتند همچین برای شوهران بیچارشان پشت چشم نازک کرده و بینی بالا می کشیدن که هااای هاااای دلم بحال این شوهران مظلوم و بخت بگرده شان می سوخت Big Grin
یکی از صحنه هایی که خیلی برام جالب بود این بودش که زمانیکه برای گرفتن پاسپورتهای مبارک شده به ویزا به سفارت مراجعه کرده بودیم یکی از خانم ها که ویزاشو گرفته بود با من از سفارت آمد بیرون همینطوری که باهم مشغول صحبت کردن در خصوص مندرجات درون ویزا بودیم همسر و فرزندشون به سمت ما آمدن ، آقا یا خانومی که شما باشی ایشون همچین قرو قمیشی برای همسرشون اومدن که باور کنید با اون آفتابی که ابوظبی داشت هوا ابری شد Big Grin
یکشون که با ویزاش خودشون باد می زد Smile ولی خدا می دونه که همون بانوهای محترم چطوری ایندر اوندر می زدند که بلکه بتونند از کسی راهنمایی بگیرند تا پروسه کلیرنس برای شوهرانشان سریع تر و زودگذرتر باشد.

با احترامی که برای تمامی خانم های عزیز ویزا دار قائل هستم، ولی آقایون غمتون نباشه Smile ویزاهای شما عزیزان هم درمیاد و همگی درکنار هم راهی سرزمین آرزوهاتون خواهید شد. Wink

به امید کلیر شدن همگی شما عزیزان.
همه یه "آمیــن" بگید بلکه دوشنبه و اللخصوص این هفته فرجی بشه و کلی از بچه ها کلیر بشن.
(2014-05-31 ساعت 22:48)sani1348 نوشته:  
مخلص

سلام برادر ويزا خوشگلت مباركت باشه عزيزم ؛ ميشه لطف كنى جواب دقيق بدى در خصوص مديكال اگر كسى مديكالش ١ ماه اعتبار داشته باشه ويزا بگيره ، اون ويزا چقدر اعتبار داره ؟ ١ ماه يا ٦ ماه ؟
سلام عزیز دل
مرسی از لطفت ممنونم ان شاالله که بزودی یدونه خوشگلشم به شما می رسه Wink
بله چرا نمی شه ، خدمتتون عرض کنم که به همان اندازه ای که مدیکالش اعتبار داره ویزاشم اعتبار داره.
(2014-05-31 ساعت 23:01)A10A نوشته:  
[color=#32CD32]بچه ها ببینید این یعنی یه محمد کانادایی باحال باصفا با معرفت که ماهارو فراموش چی.... نکرده.... آقا محمد دستت رو سر ما دادا... بازم ببینیمت این ورا... دیگه با کلاس شدی رفتی تو اولین سفر... خوش باش دادا...Cool

[size=medium]
به افتخار mtcanada هیپ هیپ هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خیلی مخلصیم باید زودتر از اینا خدمت می رسیدیم
بچه ها یه هیپ هیپ هورااااااای بسیاررر بسیارر بلند به افتخاز این زوج هنری و هنرمند دوست داشتنی بکشید که قراره تو اولین فیلمشون نقش اولش رو هم خودم بازی کنم Smile Big Grin

Cool لطفا مجید جان به مدیر برنامه هاتون بفرمایید که قرارداد رو برام ایمیل کنند، در اسرع وقت حتما امضاش می کنم و براتون می فرستم.
دو تا سوال :
دوباره میپرسم چون کسی جواب نداد!
1- برو بچ که کلیرنس خوردن برگشون چه رنگیه ؟
من میخونم نوشتین آبی !!! مال من که صورتیه !!!
2- آنکارا بودم مصاحبه اوایل فوریه
خودم بعد 40 روز کلیر شدم. همسرم 4 ماه رو پر کرده همچنان منتظر و من هم بلا تکلیف !!!
شنیدم بد نیست برم و مال خودم رو بگیرم. نظرتون؟؟؟ صبر یا اقدام؟
تشکر کنندگان: miladfr12 ، قصه گو ، armin021 ، آلیس-1980 ، sani1348 ، soli asali ، nedaba
(2014-05-31 ساعت 23:07)mtcanada نوشته:  یعنی من عاشق همتوووونم همچین خوشگلااااااااااااا
فدای همتون که انقدر ماه هستید.
فعلا که خانم ها پرچم دار گرفتن ویزاها هستند و همسران گرامیشان را یکی پس از دیگری پشت سر می گذارند.
وقتی که سفارت بودم و از خانواده ها خانم ها و فرزندانشون ویزا می گرفتند همچین برای شوهران بیچارشان پشت چشم نازک کرده و بینی بالا می کشیدن که هااای هاااای دلم بحال این شوهران مظلوم و بخت بگرده شان می سوخت Big Grin
یکی از صحنه هایی که خیلی برام جالب بود این بودش که زمانیکه برای گرفتن پاسپورتهای مبارک شده به ویزا به سفارت مراجعه کرده بودیم یکی از خانم ها که ویزاشو گرفته بود با من از سفارت آمد بیرون همینطوری که باهم مشغول صحبت کردن در خصوص مندرجات درون ویزا بودیم همسر و فرزندشون به سمت ما آمدن ، آقا یا خانومی که شما باشی ایشون همچین قرو قمیشی برای همسرشون اومدن که باور کنید با اون آفتابی که ابوظبی داشت هوا ابری شد Big Grin
یکشون که با ویزاش خودشون باد می زد Smile ولی خدا می دونه که همون بانوهای محترم چطوری ایندر اوندر می زدند که بلکه بتونند از کسی راهنمایی بگیرند تا پروسه کلیرنس برای شوهرانشان سریع تر و زودگذرتر باشد.

با احترامی که برای تمامی خانم های عزیز ویزا دار قائل هستم، ولی آقایون غمتون نباشه Smile ویزاهای شما عزیزان هم درمیاد و همگی درکنار هم راهی سرزمین آرزوهاتون خواهید شد. Wink

به امید کلیر شدن همگی شما عزیزان.
همه یه "آمیــن" بگید بلکه دوشنبه و اللخصوص این هفته فرجی بشه و کلی از بچه ها کلیر بشن.

آمین
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

(2014-05-31 ساعت 08:22)Saeedv13 نوشته:  خداحافظی عمو سعید
چرا؟!!
** interview:W4June / current:May / Yerevan / 1person / 2014AS74
clearance
updates: 24,25 jun - 03 jul - 13 Aug - 02 Sep
من خیلی خیلی عذر میخوام بخدا قصد من از امار که دادم تضعیف روحیه نبود
اتفاقا خواستم بگم با احتمال اینکه همهreadyوAP بهISSUEDتبدیل بشن
امکان داره این تعدادکم بیاد اینم فقط برای همه دوستان فرستادم من خودم کلیرنس خوردم
اون دوستام هم در دو سفارت دیگر کلیرنس خوردن
بازم اگر حرف امارم نابجا بود با رتبه منفی منو مزین فرمایید Wink
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان