2014-05-31 ساعت 21:54
(2014-05-31 ساعت 21:43)teacherm نوشته:سلام دوستان عزیز(2014-05-31 ساعت 21:34)reasonable نوشته:بقیه هم زود بیان عربارو جدا کنن از سهمیه ایران که تکلیفمون روشن شه(2014-05-31 ساعت 20:20)arashS نوشته:(2014-05-31 ساعت 19:39)me_u نوشته:(2014-05-31 ساعت 16:50)miladfr12 نوشته: سلام.بی صبرانه منتظرم.
دوستان دو نکته مهم فراموشتون نشه:
اول اینکه از کجا معلوم تمام کیس نامبرها مال ایران باشه اگر 5 درصد مال ایران نباشه ویزا کم نمیاد.
دوم از کجا معلومه که تمام کیس های Ready شرایط گرفتن ویزا را دارند و تمام اونها هم ایرانی هستند؟
اگر 5 درصد تلورانس براش در نظر بگیری 150 تا ویزا اضافه هم میاد.
اجازه بدید فایل اکسل جدید بیاد من با بررسی دقیق احتمال نرسیدن ویزا را چک خواهم کرد و به شما اطلاع خواهم داد.
با استناد از آمار شما در حال حاضر 1051 ویزا صادر شده که هنوز با نصف کل ویزاهای ایران فاصله داره.
سرافراز باشید.مثل سرو
دوستان خوب یه آمار سرانگشتی خودمون جمع کنیم.
روز مصاحبه من 23 شماره لاتاری بودن.
من 22 بودم. بعد از من یک غیرایرانی بود. فکر کنم حداقل 5 از شمارهها غیر ایرانی بودن. یکیشون که قیافهاش خیلی تابل ایرانی میزد (با لباس عربی نبود و کت و شلوار تنش بود) من باهش شروع کردم فارسی صحبت کردن. بهم گفت Excuse meهیچی خلاصه جمعو جورش کردم یه جوری. موقع انگشتنگاری خانم روسریی بهسر با عینک (درکل بد نبود) با کلیها عربی صحبت میکرد. یه خانواده چهار نفره که عربی بودن. نوبت منم که رسید شروع کرد به عربی صحبت کردن بعد خندید و عذرخواهی کرد
. خوب اون به این در. به نظر من بعضی از اعراب اماراتی نبودن مثالا بنظرم اون پسره که کتشلوار تنش بود بنظر سوری میاومد (اگه میدونستم از تک تکشون عشیرهشونو میپرسیدم) در یک کلام 23 کیس 5 مورد عرب 21 درصد. هرکی موقع مصاحبه حواسش بوده خجالت نکشه بیاد وسط
به چه نکته جالبی اشاره کردید، روز مصاحبه منم 11کیس ایرانی لاتاری بودن و سه تا عرب که البته قیافه یکیشون شبیه هندیها بود ولی 2 تای دیگه عرب ناب بودن
من با این اماری که همه کیس ها مربوط به ایرانیها نمی شه موافقم اما در نظر داشته باشیم که همه افرادی که داخل سفارت دیدیم کیس های لاتاری نبودند. ممکنه اون چند نفر خارجی که دیدیم از برندگان لاتاری نبودند
**2014as9 - مصاحبه ایروان - هفته اول feb - منتظر کلیر