کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-01 ساعت 12:49)shilan نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 11:47)armin021 نوشته:  امیدوارم این ماه خبرهای خوبی داشته باشیم، در اصل هممون با هم دوستیم، فقط دیدگاه ها و نقطه نظرات با هم تفاوت داره.
خود من یک دفعه با یکی از دوستان بحث کردم که واقعا خودم هم ناراحت شدم و این رو میتونین بذارین رو حساب مشغولیات ذهنیمون برای کلیرنس. که آدم و کم طاقت میکنه.
اون دوستتون کی بودBig GrinWink

Big Grin
خدایا این شیلان اینا رو زود کلیر کن که اینقدر به من گیر ندن! Big Grin
منم کلیر کن که با شیلان اینا راهی شم.
راستی احتمالا تو یه هواپیما میوفتیم، شماره کیسامون نزدیکه همه!
خدا به خیر کنه Big Grin
دو نفر به یه نفر عادلانه نیستا Big Grin
شوخی کردم.
راستی آپدیت نخوردین؟
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: maryam_a ، shilan ، rezahoorjandi ، miladfr12 ، pari pari ، soli asali ، آلیس-1980 ، mehdi2014 ، nedaba
(2014-06-01 ساعت 13:07)mattin نوشته:  با سلام
از دوستان ابوظبی که در تاریخ های 28 و 29 می آپدیت داشتن کسی در امروز کلیر شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چند تا از كيسهايي كه كلير شدند آخريت آپديتشون ٢٩ ام بوده
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)Smile
179 روز شدیم زیر کلیر هم ننوشته که مدیکال میخواد یعنی تنهایی بر م ؟
کیس:1800

نامه دوم 21 اکتبر
سفارت ابوظبی
4 دسامبر مصاحبه
اپدیت:20 اپریل 29 می

کلیر :1 ژوئن
ببخشید دوستان، به قول عزیزی که گفتند حرف توی گلوشون گیر کرده بود و باید می گفتند، منم الان همون حال رو دارم. از مدیران و دوستان عزیز میخوام که اگه به هر دلیلی، دلشون خواست به من اخطار بدهند ، امتیاز کم کنند یا اصلا منو بلاک کنند. اما این حرفی که میخوام بزنم ، مربوط میشه به یکی از اصلی ترین دلایلی که باعث مهاجرت من شده.
دوست عزیزی که از بحثهای امروز ناراحت شده بودند و نامه ی قهر و خداحافظی را پیش کشیدند، یکی از دلایلشون را مطرح شدن "مباحث بی اخلاقی" و عدم واکنش مدیران عنوان کردند!!!
مباحث بی اخلاقی؟ اینکه دوستی سر یک شرط بندی اعلام کردند "از اون نوشیدنی زرد ها میخوام که روش کف داره" ، دودمان اخلاقیات را در این فوروم بر باد داد؟ معیار و منبع ما برای تعیین "اخلاق" و "بی اخلاقی" چیه؟ آیا اگر کسی بخواد از این مملکت بره و هر نوع نوشیدنی که دلش بخواد و به هر میزانی که بخواد را بخوره، این موضوع میزان تعیین انسانیت، اخلاق و شرافتمندیه؟ آیا میخواهیم مهاجرت کنیم و همچنان برچسبهای " گ ش ت - ا ر ش ا د ی" را با خودمون حمل کنیم؟ نوشیدنی، لباس، مدل مو، شیوه ی زندگی، گرایشات خصوصی... تمام اینها "خصوصی" هستند، "فردی" هستند، مربوط به شخصی ترین بخشهای زندگی ما میشوند. قضاوت در مورد خوردن و پوشیدن و معاشرت کردن ما، برچسب بی اخلاقی زدن، ذره بین برداشتن و کلمات و حرفهای دیگران را زیر و رو کردن، انگشت دراز کردن که تو چون اینطور هستی و آنطور که من میپسندم نیستی، حاصل 30 سال تفکر غلط و خرده گیری در کشوری است که در آن زندگی می کنیم، آیا میخواهیم در مهاجرت هم این نگاه شکاک و قضاوتگر و خرده بین را با خودمون حمل کنیم؟
نهایت ایرادی که میشه گرفت اینه که این مباحث، مباحث فرعی و غیر ضروری هستند و نباید در این فوروم مطرح بشوند، اما پیش کشیدن بحث اخلاقیات و فریاد کشیدن وا مصیبتا که بی اخلاقی شده و داریم میرویم که غرق در این و آن بشویم، به نظر من ریشه در باورهایی دارد که آدمها را نه بر اساس اصول شرافت، انسان دوستی، پشتکار، خلاقیت، سواد و آگاهی ، که بر اساس رفتارهای شدیدا خصوصی محک می زند : تو آدم بدی هستی چون دامن کوتاه می پوشی، چون حجاب نداری، چون م ی ر ق ص ی ، چون این فیلم را می بینی، آن غذا را میخوری، گرایش به این فرد داری و.....
ببخشید زیاده گویی کردم، آماده ی هر نوع تنبیه احتمالی هم هستم ولی این حرفی بود که شاید برای طیف مهاجر باید در جایی مطرح بشود. باشد که بچه هایمان مثل ما بزرگ نشوند.
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

(2014-06-01 ساعت 13:08)wahid64 نوشته:  179 روز شدیم زیر کلیر هم ننوشته که مدیکال میخواد یعنی تنهایی بر م ؟

تاريخ آپديتهاتون را ميشه بگييد
ممنون
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)Smile
تشکر کنندگان: قصه گو ، wahid64 ، armin021 ، sani1348 ، miladfr12 ، pari pari ، soli asali ، آلیس-1980 ، mehdi2014 ، nedaba
(2014-06-01 ساعت 12:22)bbahar نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 10:35)aghaghia نوشته:  دوستانی که سوال میکنن ما کلیر شدیم تا کی وقت داریم بریم ویزا رو بگیریم، آخه برادر من، خواهر من، شما چند ماهه توی این تاپیک دارین غر میزنین چرا کلیر نمیشیم حالا که کلیر شدین نمیرین ویزاتونو بگیرین، منتظر اجازه آقای x یا خانم y هستین که بهتون بگن برین ویزا رو بگیرین یا نه! از من به شما نصیحت که آب تو دستتونه بذارین زمین برین دنبال ویزاهاتون!!!! اِاِاِ باز که دارین آب میخورین که!!!! Big Grin Tongue
همین رو بگم بهتون که پارسال چند نفر از دوستان که دیر رفتن وسه گرفتن ویزاشون دوباره بهشون کلیرینس خورد، حالا از ما گفتن و از شما هم نشنیدن!

پ.ن. اصلا دوست ندارم 2 دقیقه که از تاپیک میرم بیرون بیام ببینم سر هیچ و پوچ بحث شده! در ضمن کسی که پست میذاره و نظرخواهی میکنه هم باید جنبه شنیدن نظرات دیگران رو هم داشته باشه، بعلاوه این که دوستانی که میان میپرسن ما کلیرینس میخوریم یا نمیخوریم! آخه این چه سوالیه!؟ کسیاینجا نه وکیل مهاجرتیه نه تو سفارت کار میکنه که بتونه به شما جواب بده، پس لطفا دیگه از این سوالات در این تاپیک پرسیده نشه...

کیس همسر من 6xxx هستش، قرار هستش آگوست بریم مصاحبه، بله دیر به مصاحبه میریم، دلیلش هم تصادف خانوادم بود که باعث جراحات شدید بدنی شد که هنوزم ب بشدت باهاش درگیریم، به همین دلیل فرم ها رو دیر ارسال کردیم به کی سی سی ، امروز تو تاپیک پستی گذاشتم که مشکلات داشتیم و دیر ارسال کردم فرم ها رو و بدلیل رشته تحصیلی همسرم که معدن بوده از اعضای سایت سوالی پرسیدم مبنی بر حساس بودن رشته تحصیلی همسرم و تاثیر در کلیرنس شدن، بعد یکی از یوزرها با لحن توهین آمیزی گفت اگه تصمیم به رفتن نداشتی چرا ثبت نام کردی و یه سری حرف های دیگه ، بعد این خانوم محترم خودشون از بابت اینکه اشتباه فکر کردند معذرت خواستند ،اما قضیه از اینجا شروع شد که این خانم محترم بدلیل اینکه در این تاپیک فعال بودند دوستانی داشتند که آنها شروع کردند به یه گفتن یه سری صحبت های دور از عدالت و ادب که بنده حق اعتراض به این خانوم رو نداشتم و .... با این حال بنده هیچ جوابی به صحیت هاشون ندادم، جالب اینکه بعضی از این افراد تو همین تاپیک حرف های دور از شان اخلاق میزنند و مدیر فروم هم هیچ واکنشی نشان نمیدهد، فقط خواستم بگم از هر دست بدید از همون دست میگیرید،مطمئن باشید هر حرف و حرکت ما در دفتر اعمالمان ثبت میشه،مثلا ما قرار بریم که یه زندگی بهتر رو شروع کنیم، اما منظور از بهتر چیه؟ اینه که بیشتر غرق در.... بشیم؟ یوزری اعتراض میکنه حرف های اخلاقی نزنید حوصلشو نداریم،مگه زندگی غیر از اخلاقیات هستش؟، داریم زندگی میکنیم که فضایل اخلاقی بدست بیاریم، وگرنه خیلی عذر میخوام فرق انسان و غیر انسان در چی هستش؟،خیلی از کاربران پیام میزارند هر روز تو تاپیک دعوا هستش؟ واقعاً چرا؟ بعد یکی از مدیران بنام اقاقیا پست میزاره که "اونی که نظرسنجی میزاره باید تحمل حرف های دیگران رو هم داشته باشه".من نمیدونم این چه حرفیه که شما میزنید؟ چرا این شخص باید بی احترامی کنه که من بپذیرم؟ مگه قرار هستش مدام تو اینجا بی احترامی انجام بپذیره؟ خانم مدیر آیا سوال من در مورد احتمال کلیرنس بیجا هستش یا صحبت های کاربران در مورد مشروبات الکلی یا موارد بی ربط دیگه در تاپیک؟ چقدر از صفحات این تاپیک واقعاً مفید هستند؟ مطمئن باشید روزی همگان در برابر دادگاه عدل اللهی باید جواب پس بدیم،آیا حساب میکنیم که روزانه چقدر کار خیر و گناه انجام میدیم؟ شما حرف های منو به تمسخر بگیرید، اصلا مهم نیست،من دیگه به اینجا نمیام و نه اصلا به پست ها نگاه خواهم کرد،عطایش را به لقایش بخشیدم،جولانگاه دوستان باشد،ممنون از عزیزانی که سعی کردند به من کمک کنند و اون دوستی که مانند برادر ازم حمایت کرد.

باشه دوست عزیز هر چی شما بگین، جالبه که منی که از وقت و زندگیم توی این تاپیک و تاپیکای دیگه میذارم باید جواب پس بدم، باشه میدم ولی دیگه وقتمم اینجا تلف نمیکنم، بهترین کار رو عمو سعید کرد که از این سایت رفت، احتمالا ایشونم متوجه شدن که هر چقدر هم برای برخی افراد وقت بذاری و مایه بذاری به طرفه العینی هیچش میکنن و تازه طلبکار هم میشن، این تاپیک و این هم شما، هر کار دوست دارید بکنید، نه من احتیاجی به این سایت دارم و نه سوالی پرسیدم، در کل شاید من 2-3 تا سوال پرسیده باشم که الحمدلله کسی هم بهم جواب نداده خودم جواب پیدا کردم از این به بعد هم سوالی داشته باشم خودم جوابشو پیدا میکنم... خداحافظ همگی.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
مطمئن باش میشه به زودی زود

(2014-06-01 ساعت 11:58)wahid64 نوشته:  امروز دیدم 29 می اپدیت شدیم !

یعنی میشه بعد از 179 روز ؟
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران

ششمیش و بگم؟بگم؟ نه نمیگم
ب
بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

2014as2636 اگر صدای دی جی نیومد یا همه وسط نبودن بعدیو نمیگم حالا خود دانی
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-06-01 ساعت 13:12)sysmaster نوشته:  مطمئن باش میشه به زودی زود

(2014-06-01 ساعت 11:58)wahid64 نوشته:  امروز دیدم 29 می اپدیت شدیم !

یعنی میشه بعد از 179 روز ؟

شد Rolleyes

(2014-06-01 ساعت 13:10)artam2 نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 13:08)wahid64 نوشته:  179 روز شدیم زیر کلیر هم ننوشته که مدیکال میخواد یعنی تنهایی بر م ؟

تاريخ آپديتهاتون را ميشه بگييد
ممنون

تاریخ دقیقش یادم نیست
یکیش 20 اپریل بود فک کنم
یکیش 29 می

نامه دوم 21 اکتبر
سفارت ابوظبی
4 دسامبر مصاحبه

(2014-06-01 ساعت 13:01)hamed.us نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 12:59)rezahoorjandi نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 12:44)wahid64 نوشته:  کلیر شدیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییم

آقا وحید مبارکت باشه عزیز Smile
دست راستت زیر سر ما Wink

آقا رضا زیر سر ما دقیقا کجا میشه ؟!!! Big Grin

مبارککککککککههههههههههههBig GrinWinkSmileRolleyes
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
کیسهای امروز ابوظبی( تا 3600 چک کردم)

2014as43
2014as1516
2014as1820
2014as1921
2014as2162
2014as2636

پس لطفا دیگه بجای دعوا پایکوبی کنید
case no=4xxx,abu dhabi
تبریک به wahid عزیز.
هوراااااا ی با فونت بسیار بزرگ و به رنگ صورتی. Smile
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
(2014-06-01 ساعت 13:07)armin021 نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 12:49)shilan نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 11:47)armin021 نوشته:  امیدوارم این ماه خبرهای خوبی داشته باشیم، در اصل هممون با هم دوستیم، فقط دیدگاه ها و نقطه نظرات با هم تفاوت داره.
خود من یک دفعه با یکی از دوستان بحث کردم که واقعا خودم هم ناراحت شدم و این رو میتونین بذارین رو حساب مشغولیات ذهنیمون برای کلیرنس. که آدم و کم طاقت میکنه.
اون دوستتون کی بودBig GrinWink

Big Grin
خدایا این شیلان اینا رو زود کلیر کن که اینقدر به من گیر ندن! Big Grin
منم کلیر کن که با شیلان اینا راهی شم.
راستی احتمالا تو یه هواپیما میوفتیم، شماره کیسامون نزدیکه همه!
خدا به خیر کنه Big Grin
دو نفر به یه نفر عادلانه نیستا Big Grin
شوخی کردم.
راستی آپدیت نخوردین؟
ممنون از دعاتون Smileنه والا فک کنم اونجا گرم شده پرونده مارو به جای بادبزن استفاده کردن رفتهSmile
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
چه جالب 6 تا کلیری داریم ولی هیچ کس هیچ عکس العملی نداره
case no=4xxx,abu dhabi
All of the applicants are requested to submit passport other than ........
یعنی این کلیر ستاره داره ؟

نامه دوم 21 اکتبر
سفارت ابوظبی
4 دسامبر مصاحبه

تشکر کنندگان: قصه گو ، miladfr12 ، pari pari ، soli asali ، kage.omid ، ghasoo ، آلیس-1980 ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان