کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام
دقت کردین همه منتظریم و دستمون به هیچ کاری نمیره؟منم مثل شمام.
کم خواب و کم غذا شدم.شما چی؟
نمیدونم این طبیعیه!!!
هر کاری میکنم بزنم به بیخیالی نمیشه.ولی این جریان یه خوبی برای من داشت و اونم این بود که توی یکسال گذشته کمی مقتصدتر شدم و تونستم بگی بگی خودمو بیشتر جمع کنم. و اگر خدا خواست و ما هم رفتنی شدیم اونجا مقتصدتر زندگی کنیم.
اینا که گفتم یه مقداری از حرفهایی بود که فکر کردم اگه بنویسم بد نباشه.
به امید اینکه همه به آرزوهای قشنگشون برسن
شماره کیس: 2014AS15XX ، تعداد کیس 2 نفر ، تاریخ نامه قبولی: May 2013
کنسولگری: abu dhabi ، تاریخ مصاحبه اول: second week of December 2013
تاریخ مصاحبه دوم: first week of Feb 2014 ، کلیر: 8june
چیزی که الان دقیقا این تاپیک بهش احتیاج داره یه خبر خوب از ۳ تا سفارته.
خدایا کمک کن.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
ابوظبی الان چند تا کلیر اعلام کرد. سایتو چک کنید.
2014
(2014-06-01 ساعت 12:36)ozbekar نوشته:  ابوظبی الان چند تا کلیر اعلام کرد. سایتو چک کنید.

چه شماره هايي بوده دوست عزيز؟
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)Smile
تشکر کنندگان: sani1348 ، armin021 ، قصه گو ، pari pari ، soli asali ، آلیس-1980 ، nedaba
(2014-06-01 ساعت 12:36)ozbekar نوشته:  ابوظبی الان چند تا کلیر اعلام کرد. سایتو چک کنید.
تو رو خداااااااااا ............. خوش خبر باشید ناز نفستون
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: sani1348 ، armin021 ، قصه گو ، pari pari ، soli asali ، آلیس-1980 ، mehdi2014 ، nedaba
دوستان اگه فايل شماره هاي ابوظبي را داريد برام در پيام خصوصي بفرستيد
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)Smile
تشکر کنندگان: sani1348 ، armin021 ، قصه گو ، pari pari ، soli asali ، آلیس-1980 ، nedaba
(2014-06-01 ساعت 12:39)artam2 نوشته:  

البته بدلیل شخصی بودن مسایل اجازه بفرمایید من شماره کسی را اعلام نکنم. دوستان جک کنند و انشالله خودشان اعلام خواهند کرد. با تشکر
2014
تشکر کنندگان: sani1348 ، armin021 ، قصه گو ، pari pari ، soli asali ، pari pariaaa ، آلیس-1980 ، nedaba
کلیر شدیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییم
کیس:1800

نامه دوم 21 اکتبر
سفارت ابوظبی
4 دسامبر مصاحبه
اپدیت:20 اپریل 29 می

کلیر :1 ژوئن
2014as43که الان کلیر شد
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
با سلام
از دوستان ابوظبی که در تاریخ های 28 و 29 می آپدیت داشتن کسی در امروز کلیر شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(2014-06-01 ساعت 12:42)ozbekar نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 12:39)artam2 نوشته:  

البته بدلیل شخصی بودن مسایل اجازه بفرمایید من شماره کسی را اعلام نکنم. دوستان جک کنند و انشالله خودشان اعلام خواهند کرد. با تشکر

دوست عزيز حدود شماره ها را بگييد،بعضي از دوستان كليه شماره هاي ابوظبي را دارند و شماره هاي كلير شده را اعلام ميكنند
تشکر کنندگان: shilan ، sani1348 ، armin021 ، قصه گو ، pari pari ، soli asali ، آلیس-1980 ، nedaba
بابا ما و یه شماره جفتمون که عین همیم تیکون نمیخوره مال اون چک کنم انگار مال ماس ولی کاش مسولای آماریمون سریع بیان خبر بدن ببینیم تو چه رنجیه .والا ما از کارو زندگی افتادیم من به شوهرم میگم میشه تا روزی کلی شیم من غذا نپزم دست ودلم به کار نمیرهTongueBig Grin

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
(2014-06-01 ساعت 12:44)wahid64 نوشته:  کلیر شدیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییم

هور هور هوررررررررررررررررررررررررررررااااااااا
مباركت با شه وحيد جان
و زندگی همان روزهائی بود که زود سپری شدنش را آرزو میکردیم

کیس نامبر : **32
دریافت فرم توسط کی سی سی : 12 جون
کارنتی : 12 دسامبر
مصاحبه : 19 فوریه ابوظبی
تعداد : 3نفر ، اپدیتها 19 و 21 فوریه و 5 مارچ و7 و 8 جون

كلير : 8 جون بعد از 109 روز

(2014-06-01 ساعت 11:47)armin021 نوشته:  امیدوارم این ماه خبرهای خوبی داشته باشیم، در اصل هممون با هم دوستیم، فقط دیدگاه ها و نقطه نظرات با هم تفاوت داره.
خود من یک دفعه با یکی از دوستان بحث کردم که واقعا خودم هم ناراحت شدم و این رو میتونین بذارین رو حساب مشغولیات ذهنیمون برای کلیرنس. که آدم و کم طاقت میکنه.
اون دوستتون کی بودBig GrinWink

تشکر کنندگان: sani1348 ، kage.omid ، armin021 ، قصه گو ، pari pari ، soli asali ، آلیس-1980 ، mehdi2014 ، nedaba
دوستان این جمله بالای منتظر سرا صحیح نیست درستش اینه "به امید پایان هرچه زودتر انتظار برای...." لطفا تصحیحش کنید...... زشته این همه دکتر و مهندس اینجان اونوقت همچین اشتباه تابلویی اون بالا خودنمائی میکنه.....
تشکر کنندگان: sani1348 ، armin021 ، قصه گو ، آلیس-1980 ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان