کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
از دوست بزرگوارمون aghaghia که زحماتشون رو هیچ کس نمیتونه منکر بشه خواهش دارم تا آخر این پروسه همراه ما باشه. وجودشون برای ما با ارزش هست. از شما درخواست ندارم که جواب سوالات رو بدهید اما وجودتون نا خود آگاه تاثیر مثبت خودش رو داره. در نهایت تصمیم با شماست.
از شما خواهش دارم همان کاری رو انجام دهید که اول برای خودتان خوب است و بعد برای دوستانتان. اما به خاطر صحبت های یک کاربر رنجیده نشوید و این تصمیم رو نگیرید.
دوست و مدیر گرامی در هر صورت براتون آرزوی موفقیت دارم.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تبریک صمیمانه به وحید عزیز
امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق باشی
برای ما هم دعا کن دوست عزیز.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
لطف کنید به من کمک کنید
این یعنی چی ؟
All of the applicants are requested to submit passport other than
کیس:1800

نامه دوم 21 اکتبر
سفارت ابوظبی
4 دسامبر مصاحبه
اپدیت:20 اپریل 29 می

کلیر :1 ژوئن
تشکر کنندگان: pari pari ، sani1348 ، soli asali ، reasonable ، arashS ، آلیس-1980
باز خوب این مامان ما هفته پیش اومد غذا اورد یه کم موند وگرنه ما امروز بی ناهار چه می کردیم؟؟؟؟؟؟ راستی من خیلی شکموام ها هر وقت دعوا شد برا جریمش بیاد بگه ناهار چی پخته یا چی خورده برام مام خوب فرداش اونو میپزیم .Big Grin
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: قصه گو ، armin021 ، rezahoorjandi ، pari pari ، sani1348 ، soli asali ، nedali ، nasim ، آلیس-1980 ، mehdi2014 ، nedaba
(2014-06-01 ساعت 13:08)wahid64 نوشته:  179 روز شدیم زیر کلیر هم ننوشته که مدیکال میخواد یعنی تنهایی بر م ؟

وحيد خان خيلي خيلي مباركا باشه،در ضمن واسه مديكال كه واقعاً مبارك باشه ولي حتماً ايميل پيگيري بزن.اما يه سوال اساسي.......چرا اسمتونو با W نوشتيد نه با V ؟!؟ چون از نظر آوايي در انگليسي با هم متفاوتند، سريع روشنم كنيد كه دارم از فضولي مي ميرمBig Grin
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-06-01 ساعت 13:49)wahid64 نوشته:  لطف کنید به من کمک کنید
این یعنی چی ؟

یعنی از همه متقاضیان درخواست میشه پاسپورتشون رو ارایه بدن بجز.........
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-06-01 ساعت 13:48)ali3875 نوشته:  5 کاربر مخفی، 4 مهمان

حالا مهمان حبیب خداست این مخفی ها چی میگن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.....:v
این مخفی و نا محسوس و این چیزا که همه جا هست بلاخره این بندگان خدا هم مخفیانه زحمت میکشن چون کار مخفی ثوابش بیشتره اینجام ثواب مخفیا شلوغ نشدن تاپیکه
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
(2014-06-01 ساعت 12:44)wahid64 نوشته:  کلیر شدیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییم

هورااااااااااا. تبريك ميگم
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: armin021 ، قصه گو ، sani1348 ، soli asali ، pari pariaaa ، آلیس-1980 ، anahita 62 ، mehdi2014 ، nedaba
(2014-06-01 ساعت 13:30)ali3875 نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 13:10)aghaghia نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 12:22)bbahar نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 10:35)aghaghia نوشته:  دوستانی که سوال میکنن ما کلیر شدیم تا کی وقت داریم بریم ویزا رو بگیریم، آخه برادر من، خواهر من، شما چند ماهه توی این تاپیک دارین غر میزنین چرا کلیر نمیشیم حالا که کلیر شدین نمیرین ویزاتونو بگیرین، منتظر اجازه آقای x یا خانم y هستین که بهتون بگن برین ویزا رو بگیرین یا نه! از من به شما نصیحت که آب تو دستتونه بذارین زمین برین دنبال ویزاهاتون!!!! اِاِاِ باز که دارین آب میخورین که!!!! Big Grin Tongue
همین رو بگم بهتون که پارسال چند نفر از دوستان که دیر رفتن وسه گرفتن ویزاشون دوباره بهشون کلیرینس خورد، حالا از ما گفتن و از شما هم نشنیدن!

پ.ن. اصلا دوست ندارم 2 دقیقه که از تاپیک میرم بیرون بیام ببینم سر هیچ و پوچ بحث شده! در ضمن کسی که پست میذاره و نظرخواهی میکنه هم باید جنبه شنیدن نظرات دیگران رو هم داشته باشه، بعلاوه این که دوستانی که میان میپرسن ما کلیرینس میخوریم یا نمیخوریم! آخه این چه سوالیه!؟ کسیاینجا نه وکیل مهاجرتیه نه تو سفارت کار میکنه که بتونه به شما جواب بده، پس لطفا دیگه از این سوالات در این تاپیک پرسیده نشه...

کیس همسر من 6xxx هستش، قرار هستش آگوست بریم مصاحبه، بله دیر به مصاحبه میریم، دلیلش هم تصادف خانوادم بود که باعث جراحات شدید بدنی شد که هنوزم ب بشدت باهاش درگیریم، به همین دلیل فرم ها رو دیر ارسال کردیم به کی سی سی ، امروز تو تاپیک پستی گذاشتم که مشکلات داشتیم و دیر ارسال کردم فرم ها رو و بدلیل رشته تحصیلی همسرم که معدن بوده از اعضای سایت سوالی پرسیدم مبنی بر حساس بودن رشته تحصیلی همسرم و تاثیر در کلیرنس شدن، بعد یکی از یوزرها با لحن توهین آمیزی گفت اگه تصمیم به رفتن نداشتی چرا ثبت نام کردی و یه سری حرف های دیگه ، بعد این خانوم محترم خودشون از بابت اینکه اشتباه فکر کردند معذرت خواستند ،اما قضیه از اینجا شروع شد که این خانم محترم بدلیل اینکه در این تاپیک فعال بودند دوستانی داشتند که آنها شروع کردند به یه گفتن یه سری صحبت های دور از عدالت و ادب که بنده حق اعتراض به این خانوم رو نداشتم و .... با این حال بنده هیچ جوابی به صحیت هاشون ندادم، جالب اینکه بعضی از این افراد تو همین تاپیک حرف های دور از شان اخلاق میزنند و مدیر فروم هم هیچ واکنشی نشان نمیدهد، فقط خواستم بگم از هر دست بدید از همون دست میگیرید،مطمئن باشید هر حرف و حرکت ما در دفتر اعمالمان ثبت میشه،مثلا ما قرار بریم که یه زندگی بهتر رو شروع کنیم، اما منظور از بهتر چیه؟ اینه که بیشتر غرق در.... بشیم؟ یوزری اعتراض میکنه حرف های اخلاقی نزنید حوصلشو نداریم،مگه زندگی غیر از اخلاقیات هستش؟، داریم زندگی میکنیم که فضایل اخلاقی بدست بیاریم، وگرنه خیلی عذر میخوام فرق انسان و غیر انسان در چی هستش؟،خیلی از کاربران پیام میزارند هر روز تو تاپیک دعوا هستش؟ واقعاً چرا؟ بعد یکی از مدیران بنام اقاقیا پست میزاره که "اونی که نظرسنجی میزاره باید تحمل حرف های دیگران رو هم داشته باشه".من نمیدونم این چه حرفیه که شما میزنید؟ چرا این شخص باید بی احترامی کنه که من بپذیرم؟ مگه قرار هستش مدام تو اینجا بی احترامی انجام بپذیره؟ خانم مدیر آیا سوال من در مورد احتمال کلیرنس بیجا هستش یا صحبت های کاربران در مورد مشروبات الکلی یا موارد بی ربط دیگه در تاپیک؟ چقدر از صفحات این تاپیک واقعاً مفید هستند؟ مطمئن باشید روزی همگان در برابر دادگاه عدل اللهی باید جواب پس بدیم،آیا حساب میکنیم که روزانه چقدر کار خیر و گناه انجام میدیم؟ شما حرف های منو به تمسخر بگیرید، اصلا مهم نیست،من دیگه به اینجا نمیام و نه اصلا به پست ها نگاه خواهم کرد،عطایش را به لقایش بخشیدم،جولانگاه دوستان باشد،ممنون از عزیزانی که سعی کردند به من کمک کنند و اون دوستی که مانند برادر ازم حمایت کرد.

باشه دوست عزیز هر چی شما بگین، جالبه که منی که از وقت و زندگیم توی این تاپیک و تاپیکای دیگه میذارم باید جواب پس بدم، باشه میدم ولی دیگه وقتمم اینجا تلف نمیکنم، بهترین کار رو عمو سعید کرد که از این سایت رفت، احتمالا ایشونم متوجه شدن که هر چقدر هم برای برخی افراد وقت بذاری و مایه بذاری به طرفه العینی هیچش میکنن و تازه طلبکار هم میشن، این تاپیک و این هم شما، هر کار دوست دارید بکنید، نه من احتیاجی به این سایت دارم و نه سوالی پرسیدم، در کل شاید من 2-3 تا سوال پرسیده باشم که الحمدلله کسی هم بهم جواب نداده خودم جواب پیدا کردم از این به بعد هم سوالی داشته باشم خودم جوابشو پیدا میکنم... خداحافظ همگی.

ای بابا اقاقیا جان از شما بعیده..........زحمات شما و لطفی که به همه کاربران دارید بر کسی پوشیده نیست تورو خدا اینطوری حرف نزنید از شما توقع بیشتری داریم شما به عنوان یک مدیر و لیدری دلسوز باید آستانه تحمل بالاتری داشته باشید.......ما از شما انتظار کمک داریم بخدا خود من الان به 4 تا کیس 2014 و دو تا کیس 2015 که عضو مهاجرسرا نیستند کمک میکنم
این خواهر محترممون هم توقع نداشت با یک سوال ساده مورد هجمه دوستان قرار بگیره بنده خدا
من از صبح تمام مطالب رد و بدل شده رو خوندم و حرفی نزدم ولی الان این تازه وارد که عطای اینجارو به لقاش بخشید شما هم که اینطوری میکید
من به عنوان یکی از کاربران از شما خواهش میکنم در تصمیمتون تجدید نظر کنید و مارو از راهنمایی های خوبتون محروم نکنید
باور کنید ما همه از لحاظ روحیه شکننده شدیم
دوستانی که موافق تداوم حضور اقاقیا هستند لطف کنن کلید تشکر را بزنند:Shy
من با صحبتهای علی آقا موافقم
ما همه به خانم اقاقیا , محبتها و زحماتی که برای همه کشیدن مدیون هستیم.
بجا مانده از لاتاری 2014
Priority Date: Dec 05, 2014
Transferred from Vermont to California USCIS office: Aug 27, 2015
Received at California office: Sep 04, 2015
Approved: Sep 22, 2015
NVC Case Number & Invoice ID Number: Oct 29, 2015
I-261 & $120: Nov 16,2015
(2014-06-01 ساعت 13:44)alimomen نوشته:  چون صدای هورا اومد دوباره برگشتمBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

مدیرا که یکی یکی دارن میرن فکر کنم آخر خودم بشم مدیرتون اونوقته که هر کس نیاد وسط و هورا نکشه بلاک میشه
مدیریت من مدیریت بحران شادی هست اسمش

ما مدير 2014 اي و رقاص ميخوايم...
و زندگی همان روزهائی بود که زود سپری شدنش را آرزو میکردیم

کیس نامبر : **32
دریافت فرم توسط کی سی سی : 12 جون
کارنتی : 12 دسامبر
مصاحبه : 19 فوریه ابوظبی
تعداد : 3نفر ، اپدیتها 19 و 21 فوریه و 5 مارچ و7 و 8 جون

كلير : 8 جون بعد از 109 روز

(2014-06-01 ساعت 13:37)alimomen نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 13:35)morteza88 نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 13:24)alimomen نوشته:  کیسهای امروز ابوظبی( تا 3600 چک کردم)

2014as43
2014as1516
2014as1820
2014as1921
2014as2162
2014as2636

پس لطفا دیگه بجای دعوا پایکوبی کنید

دمت گرم علي آقا ... تاپيك رو از بحثهاي فرعي دور كردين.. هرچه زودتر واسه خودت هورا بكشيم...
منم اگر صدای هورا نشنوم از این تاپیک میرم و دیگه نمیام
Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

نه ديگه شما نرو. هووووووووووووووررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااا براى كليير شده ها
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
(2014-06-01 ساعت 13:52)alimomen نوشته:  
این یعنی چی ؟

یعنی کلیر ستاره دار ؟
کیس:1800

نامه دوم 21 اکتبر
سفارت ابوظبی
4 دسامبر مصاحبه
اپدیت:20 اپریل 29 می

کلیر :1 ژوئن
تشکر کنندگان: قصه گو ، sani1348 ، soli asali ، arashS ، آلیس-1980
(2014-06-01 ساعت 13:48)ali3875 نوشته:  5 کاربر مخفی، 4 مهمان

حالا مهمان حبیب خداست این مخفی ها چی میگن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.....:v

يكي از اون مخفي دائميا منم... Big Grin
هيچ نگران نباشيد... ميترسيدم بگيد اين دختره چرا هنوز اينورا مياد، واسه همين خودمو هايد كردم كه به چشم نياااام... Big GrinBig Grin
سلام
مدیرهای عزیز سایت

ما همه زحمات شما رو میبینیم و مشکلات رو میفمیم و در کنارتون هستیم

دوستان عزیزم اگر فکر میکنین تو غربت غیر از همین دوستان که الان همراهتونن کس دیگری هست که براتون وقت بزاره و بدادتون برسه یا یک سوالتون رو جواب بده سخت در اشتباهین. پس اینقدر راحت از هم نگذرین. اونهایی که طعم مهاجرت کشیدن میدونن چی میگم

و تیریک و تبریک بابت اغاز کلیر گروهیBig Grin
(2014-06-01 ساعت 14:06)wahid64 نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 13:52)alimomen نوشته:  
این یعنی چی ؟

یعنی کلیر ستاره دار ؟
فکر کنم ایشون کلیر نشدن -بهتره از سفارت بپرسید احتیاطا
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: armin021 ، sani1348 ، قصه گو ، rezahoorjandi ، soli asali ، pari pari ، آلیس-1980 ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان