کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
ما امروز هم آپ شدیم. انشالله خبرایی هست.
2014
این همون جوابه ایمیله اتوماتیکه معروفه؟
Thank you for your email. We regret to inform you that your immigration visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. For further processing, please keep checking our website.

برای اولین بار ایمیل زدم دیروز و امروز این و جواب دادن.
یه آپدیت کشکی هم خوردم!
تا حالا آپدیت نداشتم!
این اولیش شد، اونم به زور ایمیل که در کل میشه هویج!
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
(2014-06-01 ساعت 13:37)H Pier نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 13:09)freddyflientstone نوشته:  به نظر من ریشه در باورهایی دارد که آدمها را نه بر اساس اصول شرافت، انسان دوستی، پشتکار، خلاقیت، سواد و آگاهی ، که بر اساس رفتارهای شدیدا خصوصی محک می زند : تو آدم بدی هستی چون دامن کوتاه می پوشی، چون حجاب نداری، چون م ی ر ق ص ی ، چون این فیلم را می بینی، آن غذا را میخوری، گرایش به این فرد داری و.....

( پست موقت )
سلام freddyflientstone جان حرف دل گفتی. درود بر تو . من نمیدونم جریان چی بوده و چه اتفاقاتی افتاده تو این تاپیک در ساعات اخیر چون فرصت مطالعه نداشتم. و با توجه به اینکه این تاپیک مربوط به این صحبت ها نیست.
اما همواره این رو در ذهن داشتم که عقب مانده ترین افراد افرادی هستند که دنبال سرک کشیدن به زندگی مردم و علایق و باورهای اونها دارن و به این درک نرسیدند که هر انسانی برای خودش زندگی میکند و تا زمانی که به کسی آسیب و مزاحمتی ندارد قابل احترام است.
بازم معذرت میخوام و دوست نداشتم این مطلب رو بنویسم اما این دوره کلیرنس برخی رفتارها رو نشون میده. به قول معروف آدم ها رو باید تو شرایط سخت سنجید.

اینو این دوستمون خوب اومد ! آدمو !! آدمو باید تو شرایط سخت سنجید !! مثل خودشون Wink آفرین
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

(2014-06-01 ساعت 14:26)rezahoorjandi نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 14:15)alimomen نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 14:12)miladfr12 نوشته:  صلوات و دست و جیغوهورررررررررررررررا برای ابوظبی انکارا یه تکون
انکارا دو تکون
انکارا همه کیسهارو کلیر بکنننننن

عزیزم شعر رو خراب نکن
آنکارا یه تکون
آنکارا دو تکون
آنکارا همه کیسارو بتکون
علی آقا وقتی شعر میخونی واسه سه تا سفارت بخون,لطفاً. مگه سفارت ما سفارت نیست؟ عجب!!!! Tongue
شما دیگه یکم سلیقه شعری به خرج بده جای آنکارا اونارو بذار طبع شعری نداری داداش
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
سلام به همه دوستان
من از قبولي 2015 هستم و بايد اين مسير طي كنم
به همه دوستاني كه كلير شدن صميمانه تبريك ميگم
و براي همه كساني كه منتظر كلير هستن اروزوي موفقيت دارم
موفق باشيد
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
مقصد: کالیفرنیا
(2014-06-01 ساعت 14:27)alimomen نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 14:20)wahid64 نوشته:  لطف بفرمایید کمک کنید
All of the applicants are requested to submit passport other than
این یعنی کلیر ستاره دار ؟

عزیزم هم برات ترجمه کردم هم گفتم که احتمالا ستاره داره
روزه شک دار نگیر ایمیل بزن

(2014-06-01 ساعت 14:26)m.ab نوشته:  سلام دوستان
از من اینا رو میخوان
نظرتون در مورد رفرنس که گفتن چیه؟
رفرنس چیو میخوان؟
Please provide us with a complete CV, purpose of travel and credible references.

منظورش مدرک مستدل هست یعنی مثلا اگر سفر توریستی رفتی کپی ویزاتو ارایه بدی
من زبانم خوب نیست میشه لطف کنید یه متن بفرمایید من ارسال کنم ممنون
کیس:1800

نامه دوم 21 اکتبر
سفارت ابوظبی
4 دسامبر مصاحبه
اپدیت:20 اپریل 29 می

کلیر :1 ژوئن
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، قصه گو ، armin021 ، shilan ، sani1348 ، مهدی 2014 ، arashS ، ghasoo ، kage.omid ، آلیس-1980 ، nedaba
مشكل اينه كه بچه هاي قديمي، جديدا رو دير قبول مي كنن،چرا چون جديدا هم تا ميان يهو همه ي نگراني ها ودلواپسي ها و غرولندها و آمارهاشونو ميريزن وسط و نظر خواهي مي كنن و اون وقته كه سوء تفاهمات شروع ميشه كه چرا نظرت اينه و اوني كه من ميخوام و فكر مي كنم نيست و چرا متن رو درست نخونده نظر ميدي....منظورم نه با بهار خانمه نه با مامان خانم، داره هشت ماه ميشه كه اينجا داريم زندگي مي كنيم و هر پنج صفحه يكبار همين قضيه تكرار ميشه،به قول يكي از دوستان حاضر نيستيم از نوشته هاي منفي چشم پوشي كنيم و حتماً بايد جواب همو بديم،از رفتن عمو سعيد و اقاقيا خيلي دلگير شدم،نه.... توي شوكم!! اگه سولي جون هم هوس رفتن كنه كه ديگه واويلا!!!!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
کسی نیست کمک کنه ؟

نامه دوم 21 اکتبر
سفارت ابوظبی
4 دسامبر مصاحبه

تشکر کنندگان: sani1348 ، nasim ، مهدی 2014 ، armin021 ، soli asali ، arashS ، ghasoo ، آلیس-1980 ، nedaba
(2014-06-01 ساعت 14:41)قصه گو نوشته:  مشكل اينه كه بچه هاي قديمي، جديدا رو دير قبول مي كنن،چرا چون جديدا هم تا ميان يهو همه ي نگراني ها ودلواپسي ها و غرولندها و آمارهاشونو ميريزن وسط و نظر خواهي مي كنن و اون وقته كه سوء تفاهمات شروع ميشه كه چرا نظرت اينه و اوني كه من ميخوام و فكر مي كنم نيست و چرا متن رو درست نخونده نظر ميدي....منظورم نه با بهار خانمه نه با مامان خانم، داره هشت ماه ميشه كه اينجا داريم زندگي مي كنيم و هر پنج صفحه يكبار همين قضيه تكرار ميشه،به قول يكي از دوستان حاضر نيستيم از نوشته هاي منفي چشم پوشي كنيم و حتماً بايد جواب همو بديم،از رفتن عمو سعيد و اقاقيا خيلي دلگير شدم،نه.... توي شوكم!! اگه سولي جون هم هوس رفتن كنه كه ديگه واويلا!!!!!

قصه گوی عزیز شما درست میفرمایید ولی من خودم نزدیک 8 ماه فقط خواننده مطالب بودم و اظهار نظر و یا سوالات تکراری و یا بی مورد نداشتم و جدیدا هم که اظهار نظر و یا آماری میدم باور کنید اول میگم به نظر من و بعدش هم کلی چک میکنم و احتمال اشتباه بودنشم میدم .... جدید بودن که ایرادی نداره ما همه تقریبا جدید هستیم ... دوستانی مثل عمو سعید و اقاقیا که واقعا با معرفت خودشون اینجا موندن هم محبت کنن نرن به ما کمک کننن ....
2014AS4491
Interview:3 Apr, 3 person, Yerevan, ,ceac update14 March, 3 Apr, 4,5,8,9 April 18,19 Aug from US then Embassy
2sep last update تماس تلفنی مبنی بر نبود ویزا نامبر کلیر در 18 آگوست
(2014-06-01 ساعت 14:48)wahid64 نوشته:  کسی نیست کمک کنه ؟

مشکل شما چی هست؟
متن برای چی میخواین؟
شماره کیس: 2014AS15XX ، تعداد کیس 2 نفر ، تاریخ نامه قبولی: May 2013
کنسولگری: abu dhabi ، تاریخ مصاحبه اول: second week of December 2013
تاریخ مصاحبه دوم: first week of Feb 2014 ، کلیر: 8june
تشکر کنندگان: قصه گو ، مهدی 2014 ، pari pari ، armin021 ، soli asali ، arashS ، ghasoo ، آلیس-1980 ، nedaba
(2014-06-01 ساعت 14:41)قصه گو نوشته:  مشكل اينه كه بچه هاي قديمي، جديدا رو دير قبول مي كنن،چرا چون جديدا هم تا ميان يهو همه ي نگراني ها ودلواپسي ها و غرولندها و آمارهاشونو ميريزن وسط و نظر خواهي مي كنن و اون وقته كه سوء تفاهمات شروع ميشه كه چرا نظرت اينه و اوني كه من ميخوام و فكر مي كنم نيست و چرا متن رو درست نخونده نظر ميدي....منظورم نه با بهار خانمه نه با مامان خانم، داره هشت ماه ميشه كه اينجا داريم زندگي مي كنيم و هر پنج صفحه يكبار همين قضيه تكرار ميشه،به قول يكي از دوستان حاضر نيستيم از نوشته هاي منفي چشم پوشي كنيم و حتماً بايد جواب همو بديم،از رفتن عمو سعيد و اقاقيا خيلي دلگير شدم،نه.... توي شوكم!! اگه سولي جون هم هوس رفتن كنه كه ديگه واويلا!!!!!

همه که مثل شما ماااااااااااااااااااه نیستن
همه که مثل شما دوست داشتنی نیستن
همه که مثل شما گل نیستن
شما تاج سرین، من خیلی ممنونم به خاطر همه مهربونیات و دلگرمیهات
و همیشه به یادتون خواهم بود.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
برای بعضی از کلیر شده های نوشته
All of the applicants are requested to submit passport other than
برای بعضی دیگه
Please submit passport except

یعنی چی؟

نامه دوم 21 اکتبر
سفارت ابوظبی
4 دسامبر مصاحبه

سلام دوستان هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ما هم الان کلیر شدیم توسایت ابوظبی کلیر اما تو سایت سیس ap هنوز
نمی دونم اصلا چی بنویسم
18 روز از اعتبار مدیکالمون باقی مونده کی میدونه که باید پاسپورتو بدم پیک آپ یا خودم برم تمدید مدیکال بعد ویزا بگیرم؟
ورود به امریکا: اکتبر2014

(2014-06-01 ساعت 14:55)moqadam نوشته:  سلام دوستان هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ما هم الان کلیر شدیم
نمی دونم اصلا چی بنویسم
18 روز از اعتبار مدیکالمون باقی مونده کی میدونه که باید پاسپورتو بدم پیک آپ یا خودم برم تمدید مدیکال بعد ویزا بگیرم؟

ضمن تبریک جسارتا شماره کیس شما 0000 هست؟
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، shilan ، مهدی 2014 ، armin021 ، soli asali ، maryam_a ، nasim ، abbas09 ، ghasoo ، آلیس-1980 ، mehdi2014 ، nedaba
تاپیک مفید برای پرسشگران در مورد مدت زمان کلیرنس

کلیرنس شما چقدر طول کشید؟
http://www.mohajersara.com/thread-292.html

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان