کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2014-08-02 ساعت 12:11)Rosalind نوشته:  بچه ها میشه کمکم کنین یه موضوع خیلی درگیرم میکنه اگه یه خونواده لاتاری برنده شن و ویزاشون هم گرفته باشن و موقع اولین سفر شخص برنده نیاد به اعضای خونواده برنده گرین کارت میدن یا حتما باید برنده اول بیاد؟

شخص برنده حتما بایستی اعضا خانواده را در اولین ورود همراهی کند
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، atial ، nedaba ، azadeh2014 ، amin arefi ، reza_norouzi ، mohamad92 ، آلیس-1980 ، A_A
(2014-08-02 ساعت 12:11)Rosalind نوشته:  بچه ها میشه کمکم کنین یه موضوع خیلی درگیرم میکنه اگه یه خونواده لاتاری برنده شن و ویزاشون هم گرفته باشن و موقع اولین سفر شخص برنده نیاد به اعضای خونواده برنده گرین کارت میدن یا حتما باید برنده اول بیاد؟

سلام دوست من
بدون شخص برنده همراهان نمي تونن وارد آمريكا بشن و اگه شخص برنده كلاً نره ويزاهاي همه باطل ميشه.
شاد باشين.
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، atial ، nedaba ، poem ، azadeh2014 ، amirarsalan20 ، amin arefi ، mohamad92 ، آلیس-1980
(2014-08-02 ساعت 11:14)soli asali نوشته:  
(2014-08-02 ساعت 11:09)ali3875 نوشته:  مرسی سولی جان
خوشم میاد همه جا هستیSmile
اونور که دعوا و بزن بزنه همینجا بمون بهترهBig Grin

خبری نیست به خدا من هیچی ندیدم .. حیف باشه ... از دستم رفت 3-4 ساعت همش نبودما ! Big Grin

دو سه تا کشته داد غوغا بود خلاصه از دستت رفتBig Grin
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali
آن لاین میتونی انتخاب کنی
از طریق سایتش
تا اونجایی که میدونم کانادا و مکزیک
پاسخ
تشکر کنندگان: nedaba ، mohamad92
سلام دوستان
این جریان انتخاب صندلی و حتی امتیاز مایلیج واسه همه ایر لاینها هست باید سایت خود ایر لاین رو بررسی کنین من کمی مطلب راجع به مایلیج دیدم بزودی میزارم تو تاپیک بهترین ایرلاینها واسه سفر خارجی
پاسخ
تشکر کنندگان: poem ، ali3875 ، amin arefi ، soli asali ، mohamad92 ، pari pariaaa ، reza_norouzi ، nedaba ، آلیس-1980
(2014-07-28 ساعت 16:28)KIMIA2005 نوشته:  دوستان واسه معاینات پزشکی قبل از سفر که از واجبات هستش ایا اقدامی کردید و اگر جواب مثبت هستش چه مواردی رو مد نظر داشته و دارید ؟؟
عزیزان یاداوری کردم که یک موقع فراموش نکنید ...

سلام علي آقا
ممنون بابت تذکر به جا و مفيدتون. اينهايي که فرمودين الزام‌آور که نيستن، درست مي‌گم؟ صرفاً با هدف کاهش هزينه بايستي مد نظر قرار داد، بله؟!
Smile
]]]]]
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، soli asali ، KIMIA2005 ، nedaba ، mohamad92 ، آلیس-1980
(2014-08-03 ساعت 00:45)Mirhosseini نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 16:28)KIMIA2005 نوشته:  دوستان واسه معاینات پزشکی قبل از سفر که از واجبات هستش ایا اقدامی کردید و اگر جواب مثبت هستش چه مواردی رو مد نظر داشته و دارید ؟؟
عزیزان یاداوری کردم که یک موقع فراموش نکنید ...

سلام علي آقا
ممنون بابت تذکر به جا و مفيدتون. اينهايي که فرمودين الزام‌آور که نيستن، درست مي‌گم؟ صرفاً با هدف کاهش هزينه بايستي مد نظر قرار داد، بله؟!
Smile

سلام دوست عزیز خیر الزامی در کار نیست صرفا جهت اطلاع دوستان با هدف کاهش هزینه ها در این خصوص می باشد
موفق باشید
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، pari pariaaa ، nedaba ، soli asali ، mohamad92 ، آلیس-1980 ، A_A
سلام دوستان اگه شخص برنده وارد بشه و برگرد ايران نفر دوم كيس براي بار اول ميتونه تنها بره ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، mohamad92 ، قصه گو ، آلیس-1980
[quote='Alireza 2014' pid='529489' dateline='1407039371']
سلام دوستان اگه شخص برنده وارد بشه و برگرد ايران نفر دوم كيس براي بار اول ميتونه تنها بره ؟
[/quote
خیر
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان: amirarsalan20 ، nedaba ، soli asali ، mohamad92 ، قصه گو
سلام دوستان
من دارم دنبال کالج هایی می گردم که محل اقامت هم برای دانشجوهاش داشته باشه اصلن یه همچین چیزی توی آمریکا هست و هزینه هاش به چه صورت هستش من یه چند تا کالج پیدا کردم فعلا برای English as second language ولی چیزی برای محل اقامت نداره دوستان کسی توصیه ایی نداره ؟؟
البته قبلش بهتره کلیر بشم بعد ولی اگه کسی از دوستان چیزی می دونه اعلام کنه مرسی ؟؟
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
پاسخ
تشکر کنندگان: amirarsalan20 ، برسام٤ ، nedaba ، soli asali ، mohamad92 ، قصه گو
(2014-08-02 ساعت 09:35)soli asali نوشته:  
(2014-08-02 ساعت 06:54)reza_norouzi نوشته:  
(2014-08-01 ساعت 20:45)rava نوشته:  سلام دوست عزیز
البته دوستان در مورد انتخاب صندلی از قبل نوشتن.بله شما میتونید از قبل صندلیتونو و حتی نوع غذاتونو انتخاب کنید.البته فکر کنم بشرط اینکه تو Skyward ثبت نام کرده باشسد.چون من با اکانت skywarsd تونستم اینکارو انجام بدم.
در مورد بار شما با امارات میتونید برای هر نفر 2 تا 23 کیلو برای cargo و 7 کیلو تو کابین ببرید.

سلام دوست من
میشه لطف کنین در مورد Skyward یکم توضیح بدین و اینکه آیا میشه صندلی و نوع غذا رو تو همه پروازای بین المللی انتخاب کرد یا خیر.
من اواخر نوامبر با لوفتانزا پرواز دارم.
ممنون از پاسختون.
شاد باشین.

این اسکای وارد برای هواپیمایی اماراته فقط ! که شما توش عضو میشید و یه سری مزایا برای شما داره مثل همین که صندلی و غذا رو قبل پرواز انتخاب کنید و یکی دیگه اینکه تخفیف رو مایلاژ بگیرید که فکر کنم هر 2000مایل یه سفر مجانی میده ! فکر کنم مطمعن نیستم ! Smile
نه دادا
تركيش هم جايزه داره
اسم طرحش mile &smile هست
توسايتش ميتونيد ببينيد
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، mohamad92 ، قصه گو ، amin arefi
(2014-08-03 ساعت 10:15)kamranh نوشته:  سلام دوستان
من دارم دنبال کالج هایی می گردم که محل اقامت هم برای دانشجوهاش داشته باشه اصلن یه همچین چیزی توی آمریکا هست و هزینه هاش به چه صورت هستش من یه چند تا کالج پیدا کردم فعلا برای English as second language ولی چیزی برای محل اقامت نداره دوستان کسی توصیه ایی نداره ؟؟
البته قبلش بهتره کلیر بشم بعد ولی اگه کسی از دوستان چیزی می دونه اعلام کنه مرسی ؟؟

برای امور دانشجویی بهتره به www.applyabroad.org , studyabroad سر بزنین
پاسخ
تشکر کنندگان: kamranh ، nedaba ، soli asali ، pari pariaaa ، mohamad92 ، قصه گو
(2014-08-03 ساعت 10:45)mjarim نوشته:  
البته دوستان در مورد انتخاب صندلی از قبل نوشتن.بله شما میتونید از قبل صندلیتونو و حتی نوع غذاتونو انتخاب کنید.البته فکر کنم بشرط اینکه تو Skyward ثبت نام کرده باشسد.چون من با اکانت skywarsd تونستم اینکارو انجام بدم.
در مورد بار شما با امارات میتونید برای هر نفر 2 تا 23 کیلو برای cargo و 7 کیلو تو کابین ببرید.

سلام دوست من
میشه لطف کنین در مورد Skyward یکم توضیح بدین و اینکه آیا میشه صندلی و نوع غذا رو تو همه پروازای بین المللی انتخاب کرد یا خیر.
ممنون از پاسختون.
شاد باشین.

این اسکای وارد برای هواپیمایی اماراته فقط ! که شما توش عضو میشید و یه سری مزایا برای شما داره مثل همین که صندلی و غذا رو قبل پرواز انتخاب کنید و یکی دیگه اینکه تخفیف رو مایلاژ بگیرید که فکر کنم هر 2000مایل یه سفر مجانی میده ! فکر کنم مطمعن نیستم ! Smile
نه دادا
تركيش هم جايزه داره
اسم طرحش mile &smile هست
توسايتش ميتونيد ببينيد

در الاتحاد هم اسمش ethihad guest هست
پاسخ
تشکر کنندگان: farshadm999 ، nedaba ، soli asali ، pari pariaaa ، mohamad92 ، قصه گو ، amin arefi
(2014-08-03 ساعت 14:16)lida55 نوشته:  
(2014-08-03 ساعت 10:15)kamranh نوشته:  سلام دوستان

برای امور دانشجویی بهتره به www.applyabroad.org , studyabroad سر بزنین

دوست عزيز كامران،من يكي از بستگان درجه يكم با ويزا دانشجويي رفته دانشگاه UCIrvineتو لس انجلس شهر ايرواين وبهش خوابگاهم دادن ولي بابت همش پول پرداخت ميكنه،براي يه اپارتمان ٢خوابه با ٣تا هم خونه اي از مليت هاي ديگه ماهي١١٠٠ دلار ميده ،هزينه دانشگاه رو هم جدا پرداخت ميكنه،شما با همون دانشگاه مد نظرتون مكاتبه كنيد تمام جزئيات رو ميگن بهتون،موفق باشيد
پاسخ
تشکر کنندگان: nedaba ، kamranh ، soli asali ، pari pariaaa ، mohamad92 ، قصه گو ، آلیس-1980
(2014-08-03 ساعت 14:27)lida55 نوشته:  
(2014-08-03 ساعت 10:45)mjarim نوشته:  

سلام دوست من
ممنون از پاسختون.
شاد باشین.

نه دادا
تركيش هم جايزه داره
اسم طرحش mile &smile هست
توسايتش ميتونيد ببينيد

در الاتحاد هم اسمش sky gift هست

در ایران ایر هم اسمش طرح ویژه ماه رمضان هست. Big GrinBig Grin
خوشحالم.
پاسخ
تشکر کنندگان: nedaba ، nedali ، ffrfar ، pari pariaaa ، nedafarsi ، mohamad92 ، قصه گو

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان