موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،کسی در مورد هزینه های پستی برای پست زمینی و هوایی اطلاعات داره لطفا منو راهنمایی کنید.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،کسی در مورد هزینه های پستی برای پست زمینی و هوایی اطلاعات داره لطفا منو راهنمایی کنید.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ، از دوستان کسی هست که راهنمایی کنه که چند وقت بعد از ورود گرین کارد پست میشه داره خونه؟، ما الان ۲۱ روز از ورود گذشته خبری نشده، ۱۶۵ دلار هم روزی که رسیدیم پرداخت کردیم از طریقه سایت تو فرودگاه هم هیچ گیر نمیدان بابت پرداخت نکردنه این پول، افسر اداره مهاجرت گفت که بد از ۲ هفته دیگه منتظر باشید ولی الان ۲۱ روز هست که نیومده، از بچها کسی هست که اومده باشه آمریکا ، و گرین کارد گرفته باشه ، لطفا بگه بعد از چند وقت گرفته
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان من تصمیم گرفتم با گلف ایر برم لوس آنجلس خواهشا اطلاعاتی در مورد
پرواز بهم بدین.از مشهد تا بحرین چه چیزایی چک میشه؟چه مدارکی میخوان چقدر گیر میدن؟کم یا زیاد به چی گیر میدن بیشتر؟و همچنین بحرین لندن،و سپس لندن به لوس آنجلس و در lax(فرودگاه la)جریان به چه صورته؟آقای Sam2014یه اشاره ای کردن ولی کامل نگفتن.ممنونم
case no:2014As1xxx
تعداد:2نفر
رویت قبولی :2 may
فرستادن فرم ها :18 Jone
تاییدیه :21 Jone
نامه دوم :21 oct
مصاحبه :هفته اول Dec ایروان
ویزا :کلیرنس برگه آبی
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان...امیدوارم همگی خوب و خوش باشید...من یه سوالی داشتم ...دختر من تست پی پی دی اش بعلت تزریق واکسن ب ث ژ در نوزادی توی مدیکال دبی مثبت شد و عکس از قفسه سینش گرفتند و مشخص شد که موردی نداره...الان بعد از یک ماه که ما به آمریکا اومدیم یه نامه از یک کلینیک پزشکی اومده و درخواست کردند ببریمش واسه بررسی بیشتر و گفتند عکس قفسه سینه اش رو هم با خودمون ببریم...ما که کلا عکسی نداریم و عکس رو اگه اشتباه نکنم بشکل سی دی توی مدارکی گذاشتند که ما به ایمیگریشن فرودگاه تحویل دادیم...کسی تجربه مشابهی داشته؟
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
ما برای 5 سپتامبر تا 12 سپتامبر قصد داریم به لوس آنجلس بریم دوستانی که تو این تاریخ قصد رفتن دارند اگه مایل هستید پیغام بدید تا همسفر شیم و تجربیات خودمونو به اشتراک بزاریم مرسی
شماره كيس :2014AS000012XX
كنسولگري : اوليه آنكارا - انتخاب ابوظبي
تاريخ رؤيت قبولي : 20 May
ارسال فرم هاي اوليه : 22 June
مصاحبه : 30 Dec
کلیرنس: 5 ماه و 10 روز بعد
تعداد اعضاء كيس : 4 نفر
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
من امروز با فایل پی دی اف راهنمای پرداخت 165 دلار گرین کارت اکانتمو ساختم ولی پرداخت نکردم
ساختن اکانت خیلی راحته بهتره دوستان اینو آماده کنن یا تو ایران یا توی یو اس با کارت اعتباری دوستانشون یا اقوامی که تو آمریکا دارن پرداخت رو انجام بدن
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-04 ساعت 13:22)الدورادو نوشته: سلام دوستان...امیدوارم همگی خوب و خوش باشید...من یه سوالی داشتم ...دختر من تست پی پی دی اش بعلت تزریق واکسن ب ث ژ در نوزادی توی مدیکال دبی مثبت شد و عکس از قفسه سینش گرفتند و مشخص شد که موردی نداره...الان بعد از یک ماه که ما به آمریکا اومدیم یه نامه از یک کلینیک پزشکی اومده و درخواست کردند ببریمش واسه بررسی بیشتر و گفتند عکس قفسه سینه اش رو هم با خودمون ببریم...ما که کلا عکسی نداریم و عکس رو اگه اشتباه نکنم بشکل سی دی توی مدارکی گذاشتند که ما به ایمیگریشن فرودگاه تحویل دادیم...کسی تجربه مشابهی داشته؟
به به سلاااام به پرچمدار ابوظبی. یادته یه زمانی پرچمدار بودی؟؟؟ ....به سلامتی رفتین. ایشالا که موفق باشی.
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....