کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2014-08-03 ساعت 14:36)farshadm999 نوشته:  
(2014-08-03 ساعت 14:27)lida55 نوشته:  
(2014-08-03 ساعت 10:45)mjarim نوشته:  
(2014-08-02 ساعت 09:35)soli asali نوشته:  [quote='reza_norouzi' pid='529100' dateline='1406946259']

سلام دوست من
میشه لطف کنین در مورد Skyward یکم توضیح بدین و اینکه آیا میشه صندلی و نوع غذا رو تو همه پروازای بین المللی انتخاب کرد یا خیر.
من اواخر نوامبر با لوفتانزا پرواز دارم.
ممنون از پاسختون.
شاد باشین.

این اسکای وارد برای هواپیمایی اماراته فقط ! که شما توش عضو میشید و یه سری مزایا برای شما داره مثل همین که صندلی و غذا رو قبل پرواز انتخاب کنید و یکی دیگه اینکه تخفیف رو مایلاژ بگیرید که فکر کنم هر 2000مایل یه سفر مجانی میده ! فکر کنم مطمعن نیستم ! Smile
نه دادا
تركيش هم جايزه داره
اسم طرحش mile &smile هست
توسايتش ميتونيد ببينيد

در ایران ایر هم اسمش طرح ویژه ماه رمضان هست. Big GrinBig Grin

اره تو ایران ایر اسمش sky gift هستBig Grin تو اتحاد ethihad guest بود Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، mohamad92 ، قصه گو ، nedaba
سلام،کسی در مورد هزینه های پستی برای پست زمینی و هوایی اطلاعات داره لطفا منو راهنمایی کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، mohamad92 ، nedaba
سلام،کسی در مورد هزینه های پستی برای پست زمینی و هوایی اطلاعات داره لطفا منو راهنمایی کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام ، از دوستان کسی‌ هست که راهنمایی‌ کنه که چند وقت بعد از ورود گرین کارد پست می‌شه داره خونه؟، ما الان ۲۱ روز از ورود گذشته خبری نشده، ۱۶۵ دلار هم روزی که رسیدیم پرداخت کردیم از طریقه سایت تو فرودگاه هم هیچ گیر نمیدان بابت پرداخت نکردنه این پول، افسر اداره مهاجرت گفت که بد از ۲ هفته دیگه منتظر باشید ولی‌ الان ۲۱ روز هست که نیومده، از بچها کسی‌ هست که اومده باشه آمریکا ، و گرین کارد گرفته باشه ، لطفا بگه بعد از چند وقت گرفته
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، mohamad92 ، قصه گو ، nedaba
سلام
دوستان من تصمیم گرفتم با گلف ایر برم لوس آنجلس خواهشا اطلاعاتی در مورد
پرواز بهم بدین.از مشهد تا بحرین چه چیزایی چک میشه؟چه مدارکی میخوان چقدر گیر میدن؟کم یا زیاد به چی گیر میدن بیشتر؟و همچنین بحرین لندن،و سپس لندن به لوس آنجلس و در lax(فرودگاه la)جریان به چه صورته؟آقای Sam2014یه اشاره ای کردن ولی کامل نگفتن.ممنونم
case no:2014As1xxx
تعداد:2نفر
رویت قبولی :2 may
فرستادن فرم ها :18 Jone
تاییدیه :21 Jone
نامه دوم :21 oct
مصاحبه :هفته اول Dec ایروان
ویزا :کلیرنس برگه آبیSad
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، قصه گو ، exxedus ، soli asali ، nedaba
(2014-08-04 ساعت 11:23)mohamad92 نوشته:  سلام
دوستان من تصمیم گرفتم با گلف ایر برم لوس آنجلس خواهشا اطلاعاتی در مورد
پرواز بهم بدین.از مشهد تا بحرین چه چیزایی چک میشه؟چه مدارکی میخوان چقدر گیر میدن؟کم یا زیاد به چی گیر میدن بیشتر؟و همچنین بحرین لندن،و سپس لندن به لوس آنجلس و در lax(فرودگاه la)جریان به چه صورته؟آقای Sam2014یه اشاره ای کردن ولی کامل نگفتن.ممنونم

ایشون تو تاپیک بهترین ایرلاین بیشتر توضیح دا دن گلف رو با چه قیمتی دیدین
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، mohamad92 ، nedaba
سلام . من هم مینیاپولیس هستم خوشحال میشم باهم در تماس باشیم Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، mohamad92 ، azadeh2014 ، nedaba
سلام تبریک میگم
منم مینیاپولیس هستم خوشحال میشم که باهم بیشتر ارتباط داشاه باشی Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: nedaba
سلام دوستان...امیدوارم همگی خوب و خوش باشید...من یه سوالی داشتم ...دختر من تست پی پی دی اش بعلت تزریق واکسن ب ث ژ در نوزادی توی مدیکال دبی مثبت شد و عکس از قفسه سینش گرفتند و مشخص شد که موردی نداره...الان بعد از یک ماه که ما به آمریکا اومدیم یه نامه از یک کلینیک پزشکی اومده و درخواست کردند ببریمش واسه بررسی بیشتر و گفتند عکس قفسه سینه اش رو هم با خودمون ببریم...ما که کلا عکسی نداریم و عکس رو اگه اشتباه نکنم بشکل سی دی توی مدارکی گذاشتند که ما به ایمیگریشن فرودگاه تحویل دادیم...کسی تجربه مشابهی داشته؟
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل Smile
پاسخ
سلام به همه دوستان
ما برای 5 سپتامبر تا 12 سپتامبر قصد داریم به لوس آنجلس بریم دوستانی که تو این تاریخ قصد رفتن دارند اگه مایل هستید پیغام بدید تا همسفر شیم و تجربیات خودمونو به اشتراک بزاریم مرسیSmile
شماره كيس :2014AS000012XX
كنسولگري : اوليه آنكارا - انتخاب ابوظبي
تاريخ رؤيت قبولي : 20 May
ارسال فرم هاي اوليه : 22 June
مصاحبه : 30 Dec
کلیرنس: 5 ماه و 10 روز بعد
تعداد اعضاء كيس : 4 نفر
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، hamid.eng ، mohamad92 ، uranus88 ، nedaba
من امروز با فایل پی دی اف راهنمای پرداخت 165 دلار گرین کارت اکانتمو ساختم ولی پرداخت نکردم
ساختن اکانت خیلی راحته بهتره دوستان اینو آماده کنن یا تو ایران یا توی یو اس با کارت اعتباری دوستانشون یا اقوامی که تو آمریکا دارن پرداخت رو انجام بدن
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
(2014-08-04 ساعت 13:22)الدورادو نوشته:  سلام دوستان...امیدوارم همگی خوب و خوش باشید...من یه سوالی داشتم ...دختر من تست پی پی دی اش بعلت تزریق واکسن ب ث ژ در نوزادی توی مدیکال دبی مثبت شد و عکس از قفسه سینش گرفتند و مشخص شد که موردی نداره...الان بعد از یک ماه که ما به آمریکا اومدیم یه نامه از یک کلینیک پزشکی اومده و درخواست کردند ببریمش واسه بررسی بیشتر و گفتند عکس قفسه سینه اش رو هم با خودمون ببریم...ما که کلا عکسی نداریم و عکس رو اگه اشتباه نکنم بشکل سی دی توی مدارکی گذاشتند که ما به ایمیگریشن فرودگاه تحویل دادیم...کسی تجربه مشابهی داشته؟

به به سلاااام به پرچمدار ابوظبی. Big Grin یادته یه زمانی پرچمدار بودی؟؟؟Tongue ....به سلامتی رفتین. ایشالا که موفق باشی.
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، pari pariaaa ، soli asali ، nedaba ، زری وحدتی ، آلیس-1980
(2014-08-02 ساعت 09:35)soli asali نوشته:  
(2014-08-02 ساعت 06:54)reza_norouzi نوشته:  
(2014-08-01 ساعت 20:45)rava نوشته:  سلام دوست عزیز
البته دوستان در مورد انتخاب صندلی از قبل نوشتن.بله شما میتونید از قبل صندلیتونو و حتی نوع غذاتونو انتخاب کنید.البته فکر کنم بشرط اینکه تو Skyward ثبت نام کرده باشسد.چون من با اکانت skywarsd تونستم اینکارو انجام بدم.
در مورد بار شما با امارات میتونید برای هر نفر 2 تا 23 کیلو برای cargo و 7 کیلو تو کابین ببرید.

سلام دوست من
میشه لطف کنین در مورد Skyward یکم توضیح بدین و اینکه آیا میشه صندلی و نوع غذا رو تو همه پروازای بین المللی انتخاب کرد یا خیر.
من اواخر نوامبر با لوفتانزا پرواز دارم.
ممنون از پاسختون.
شاد باشین.

این اسکای وارد برای هواپیمایی اماراته فقط ! که شما توش عضو میشید و یه سری مزایا برای شما داره مثل همین که صندلی و غذا رو قبل پرواز انتخاب کنید و یکی دیگه اینکه تخفیف رو مایلاژ بگیرید که فکر کنم هر 2000مایل یه سفر مجانی میده ! فکر کنم مطمعن نیستم ! Smile

با سلام من در Skyward عضو شدم لطفا راهنمایی کنید چطور میشه بلیطی که خریدم و هنوز تاریخش نرسیده رو واردش کنم تا به مایل استفاده شده اضافه بشه در ضمن ایا برای هر فرد باید جداگانه اکنت ساخت
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-08-04 ساعت 13:22)الدورادو نوشته:  سلام دوستان...امیدوارم همگی خوب و خوش باشید...من یه سوالی داشتم ...دختر من تست پی پی دی اش بعلت تزریق واکسن ب ث ژ در نوزادی توی مدیکال دبی مثبت شد و عکس از قفسه سینش گرفتند و مشخص شد که موردی نداره...الان بعد از یک ماه که ما به آمریکا اومدیم یه نامه از یک کلینیک پزشکی اومده و درخواست کردند ببریمش واسه بررسی بیشتر و گفتند عکس قفسه سینه اش رو هم با خودمون ببریم...ما که کلا عکسی نداریم و عکس رو اگه اشتباه نکنم بشکل سی دی توی مدارکی گذاشتند که ما به ایمیگریشن فرودگاه تحویل دادیم...کسی تجربه مشابهی داشته؟

سلام الدورادوی عزیز بالاخره خودتو رسوندی مبارکه
ما هم مورد مشابه شما رو برای فرزندم داشتم که علاوه بر تست عکس قفسه سینه رو هم گرفتند که البته سی دی نیستش و عکس رو با خودمون بایستی بیاریم اونور که ممکنه همونطور که گفتید لازم بشه
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان