کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2014-08-05 ساعت 03:44)himmlisch نوشته:  سلام. مثل اینکه جدیداً باید خود گرین کارت باشه تا بتونید حساب باز کنیدو مهر داخل پاس و سوشیال کافی نیست. کسی تازگی حساب باز کرده یا چیزی در این باره میدونه؟

دوست عزیز اگر امضاتون رو کامل کنید بهتر میشه راهنماییتون کرد و دیگران هم بهتر از شما بهره میبرند. اما درمورد سوالتون نیازی به خود گرین کارت نیست شما باید مدرکی ارائه بدین که ثابت کنه در اون شهر یاایالت ساکن هستید مثل (اجاره نامه-قبض تلفن همراه-قبض برق یا آب و.....) البته در مورد بیشتر بانکها اینطوریه بخصوص chase
نکته دوم اگراینکه شما با دوست یا فامیلتون یا به عنوان (rommate) زندگی میکنید باید گواهینامه یا قبض رو ارائه بدین تا بتونین حساب بازکنید. این قانون جدیداً گذاشته شده و بیشتر بانکها هم رعایت میکنن.البته یه بانکی امروز من رفتم واسه چینیها بود اسمش خاطرم نیست دقیقاً اون فقط سوشال و پاسپورت میخواست. موفق باشین
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، himmlisch ، exxedus ، mohamad92 ، pari pariaaa ، soli asali ، nedaba ، آلیس-1980
(2014-08-05 ساعت 03:08)hamed1286 نوشته:  این داستان مایلج و تخفیف برای ترکیش هم هست !؟
باید جایی ثبت نام کنیم !؟!؟! برای هر نفر جدا ثبت نام میشه !؟

دوست عزی توی تاپیک بهترین ایرلان جوابتون هست. به سایت ترکیش مراجعه کنید و قسمت miles&smiles ثبت نام کنید و از مزایاش بهره مند شید.

(2014-08-05 ساعت 01:11)mina85 نوشته:  سلام دوستان، من به هیستون سفر می‌کنم و بعد از دریافت گرین کارت مجبور به برگشت هستم.

حدوداً چه مدت طول می‌کشد تا گرین کارت من به دستم برسد، چون وقت زیادی برای ماندن در آمریکا ندارم زمان برگشت برایم مهم هست ولی‌ نمی‌دانم بلیط برگشت را برای کی‌ تهیه کنم، ممنونم

شما روی 2ماه حساب کن حداقل 40 روز زمان میبره
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، mohamad92 ، amin arefi ، soli asali ، قصه گو ، mina85 ، nedaba ، زری وحدتی
(2014-08-04 ساعت 20:35)reza_norouzi نوشته:  
(2014-08-04 ساعت 17:37)ali3875 نوشته:  من امروز با فایل پی دی اف راهنمای پرداخت 165 دلار گرین کارت اکانتمو ساختم ولی پرداخت نکردم
ساختن اکانت خیلی راحته بهتره دوستان اینو آماده کنن یا تو ایران یا توی یو اس با کارت اعتباری دوستانشون یا اقوامی که تو آمریکا دارن پرداخت رو انجام بدن

سلام علی عزیز
ساختن اکانت بدون پرداخت 165 دلار فایده نداره چون اگه تا 1 ماه بعد ساختنش پولو پرداخت نکنی به صورت اتوماتیک پاک میشه و باید یه جدید بسازی. نمونش خودم که همین امروز اکانتم پاک شد Big Grin
پس بهتره زمانی که خواستیم پولو پرداخت کنیم اکانت ایجاد کنیم.
شاد باشین.
رضا جان اکانت تا یک سال اعتبار داره پوشهDraft بعد یک ماه پاک میشه
ضمنا من حدود 20 روز دیگه پرواز دارم به محض رسیدن به اونجا با کارت اعتباری اقوام پرداخت میکنمSmile
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
(2014-08-05 ساعت 07:29)ali3875 نوشته:  
(2014-08-04 ساعت 17:37)ali3875 نوشته:  من امروز با فایل پی دی اف راهنمای پرداخت 165 دلار گرین کارت اکانتمو ساختم ولی پرداخت نکردم
ساختن اکانت خیلی راحته بهتره دوستان اینو آماده کنن یا تو ایران یا توی یو اس با کارت اعتباری دوستانشون یا اقوامی که تو آمریکا دارن پرداخت رو انجام بدن

سلام علی عزیز
ساختن اکانت بدون پرداخت 165 دلار فایده نداره چون اگه تا 1 ماه بعد ساختنش پولو پرداخت نکنی به صورت اتوماتیک پاک میشه و باید یه جدید بسازی. نمونش خودم که همین امروز اکانتم پاک شد Big Grin
شاد باشین.
رضا جان اکانت تا یک سال اعتبار داره پوشهDraft بعد یک ماه پاک میشه
ضمنا من حدود 20 روز دیگه پرواز دارم به محض رسیدن به اونجا با کارت اعتباری اقوام پرداخت میکنمSmile

سلام علي جان
حق با شماست دقيقاً تو ايميل نوشته بود draft پاك شده است.
منم احتمالاً اونور پرداخت ميكنم.
برات آرزوي شفري شاد و ايمن دارم.
رسيدي اونور ما رو بيخبر نذار.
شاد باشي.
پاسخ
تشکر کنندگان: ali3875 ، mohamad92 ، reasonable ، soli asali ، قصه گو ، nedaba ، آلیس-1980 ، A_A
(2014-08-05 ساعت 07:33)Alireza 2014 نوشته:  
(2014-08-03 ساعت 08:46)Alireza 2014 نوشته:  سلام دوستان اگه شخص برنده وارد بشه و برگرد ايران نفر دوم كيس براي بار اول ميتونه تنها بره ؟

كسي نيست منو راهنمايي كنه؟

سلام دوست من
چند صفحه پيش پاسخ شما داده شده.
نفرات همراه فقط ميتونن همراه برنده اصلي يا بعد از اون وارد بشن و برنده اصلي هنگام رسيدن همراهان بايد حتماً در ا م ر ي ك ا حضور داشته باشه. بنابراين پاسخ سوال شما منفي است.
شاد باشين.
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamad92 ، soli asali ، قصه گو ، azadeh2014 ، gema ، nedaba ، زری وحدتی
(2014-08-04 ساعت 09:31)mehrgan نوشته:  سلام ، از دوستان کسی‌ هست که راهنمایی‌ کنه که چند وقت بعد از ورود گرین کارد پست می‌شه داره خونه؟، ما الان ۲۱ روز از ورود گذشته خبری نشده، ۱۶۵ دلار هم روزی که رسیدیم پرداخت کردیم از طریقه سایت تو فرودگاه هم هیچ گیر نمیدان بابت پرداخت نکردنه این پول، افسر اداره مهاجرت گفت که بد از ۲ هفته دیگه منتظر باشید ولی‌ الان ۲۱ روز هست که نیومده، از بچها کسی‌ هست که اومده باشه آمریکا ، و گرین کارد گرفته باشه ، لطفا بگه بعد از چند وقت گرفته

اونها برای خودشون یه چیزی میگن، واسه من 50 روزه رسید نگران نباشید.معیارتون برای صدور گرین کارت فقط پیشرفت فرآیندش توی uscis.gov باشه. یعنی وقتی نگران بشید که توی سایت براتون نوشته به پست تحویل شده ولی به دستتون نرسید
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
پاسخ
(2014-08-04 ساعت 21:18)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-08-04 ساعت 21:00)reza_norouzi نوشته:  
(2014-08-04 ساعت 20:48)KIMIA2005 نوشته:  

سلام علی عزیز
شاد باشین.

اقا رضا برا ساخت اکانت تا کجا پیش رفتی مشخصات رو هم ثبت کردی یا فقط در حد ایمیل و پسورد بود ؟؟

سلام علی جان
مشخصات رو هم ثبت کردم و تا مرحله ورود اطلاعات کارت اعتباری هم رفتم اما جلوتر نرفتم.
در ضمن این ساک های مکه ای چه مدلی ان؟

اقا رضا فکر میکنم اگر مشخصات رو وارد نکرده بودید در حد ایمیل و پسورد بود اکانت تا یکسال اعتبار داشته باشه چون ممکنه به مشکل بخوری برا ساخت مجدد برا وارد کردن مشخصات
از این ساکهای برزنتی که زیپ طبقاتی داره و حاجی ها با خودشون میبرن

من یکی از این ساک مکه ای ها رو دیروز توی مولوی (تهران) خریدم 45 تومن رسماً خودمم توش جا میشم. جنسش مثل اون برزنتی های قدیمی نیست ولی از بقیه بنجول هایی که دیدم بهتره. حال داشتم ازش عکس میگیرم و میذارمBig Grin
ولی یه نکته مهم، مورد داشتیم بعضی فرودگاه ها روی بارهای سلفون پیچ حساسیت بیشتری نشون دادن.کسی پیشنهاد بهتری برای بیشتر کردن مقاومت ساک مکه ای نداره؟؟
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، ffrfar ، reza_norouzi ، KIMIA2005 ، reasonable ، soli asali ، قصه گو ، nedaba ، آلیس-1980 ، A_A
(2014-08-05 ساعت 10:52)nedafarsi نوشته:  
(2014-08-04 ساعت 21:18)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-08-04 ساعت 21:00)reza_norouzi نوشته:  
(2014-08-04 ساعت 20:48)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-08-04 ساعت 20:35)reza_norouzi نوشته:  سلام علی عزیز
شاد باشین.

اقا رضا برا ساخت اکانت تا کجا پیش رفتی مشخصات رو هم ثبت کردی یا فقط در حد ایمیل و پسورد بود ؟؟

سلام علی جان
مشخصات رو هم ثبت کردم و تا مرحله ورود اطلاعات کارت اعتباری هم رفتم اما جلوتر نرفتم.
در ضمن این ساک های مکه ای چه مدلی ان؟

اقا رضا فکر میکنم اگر مشخصات رو وارد نکرده بودید در حد ایمیل و پسورد بود اکانت تا یکسال اعتبار داشته باشه چون ممکنه به مشکل بخوری برا ساخت مجدد برا وارد کردن مشخصات
از این ساکهای برزنتی که زیپ طبقاتی داره و حاجی ها با خودشون میبرن

من یکی از این ساک مکه ای ها رو دیروز توی مولوی (تهران) خریدم 45 تومن رسماً خودمم توش جا میشم. جنسش مثل اون برزنتی های قدیمی نیست ولی از بقیه بنجول هایی که دیدم بهتره. حال داشتم ازش عکس میگیرم و میذارمBig Grin
ولی یه نکته مهم، مورد داشتیم بعضی فرودگاه ها روی بارهای سلفون پیچ حساسیت بیشتری نشون دادن.کسی پیشنهاد بهتری برای بیشتر کردن مقاومت ساک مکه ای نداره؟؟

من از قم روبروی حرم با چک و چونه 5 تا خریدم دونه ای 30 تومن البته قیمت قبل بهم داد گفتش جدیدا قیمت 45 هستش ساک ها چرخدار هم هستش
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
با توجه به اینکه قراره سپتامبر پرونده لاتاری بسته بشه، میخواستم بدونم آیا من هم باید تا اون موقع وارد خاک آمریکا شده باشم؟ آیا کسی بوده که مثلا ماه اکتوبر وارد آمریکا شده باشه؟ (ویزای من تا دسامبر اعتبار داره)
?Oh, look! The world is burning... Isn't that beautiful
پاسخ
تشکر کنندگان: ali3875 ، قصه گو ، soli asali ، nedaba ، mohammadg846
(2014-08-05 ساعت 14:00)Doogh نوشته:  با توجه به اینکه قراره سپتامبر پرونده لاتاری بسته بشه، میخواستم بدونم آیا من هم باید تا اون موقع وارد خاک آمریکا شده باشم؟ آیا کسی بوده که مثلا ماه اکتوبر وارد آمریکا شده باشه؟ (ویزای من تا دسامبر اعتبار داره)
خب دوست عزیز واضحه
وقتی ویزای شما تا دسامبر معتبره یعنی تا دسامبر اجازه ورود به امریکا رو دارید
چیکار به بسته شدن پرونده لاتاری داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Sad
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
سلام دوستان . ما چند روزه كه اومديم اين ور آب با پرواز امارات . مراحل اداري و انتظار شما براي ورود اول تون توي فرودگاه حدود 1 تا 2 ساعت بستگي به تعداد مراجعين داره . از فايلي كه دوستان قديمي تهيه كرده بودن استفاده كرديم و 165 دلار براي هر نفر رو پرداخت كرديم و براي ssn هم مراجعه كرديم ولي گفتن چند روز ديگه بياين هنوز توي سيستم اسم تون نيومده. با آروزي موفقيت براي همه دوستان منتظر
ﺷﻤﺎﺭﻩ ﮐﯿﺲ: 2014AS1xxx / ﺳﻔﺎﺭﺕ: ابوظبی 4 نفر / کلیر: بعد از 178 روز / دريافت ويزا: جون / مقصد: سفر اول اگوست 2014 بستن
پاسخ
آشنایی در ویرجینا ( فیرفکس) داریم که میگن بتازگی برای یکی از اقوامشون که لاتاری برنده شده بودند بعد از ۴ ماه تونستند دی وی بگیرند...<br />
این دوستمون میگن جدیدا در این ایالت برای آزمون رانندگی علاوه بر سوشیال مدرک لیزینگ معتبر اقامت ۳ ۴ ماهه لازمه<br />
<br />
آیا این گفته معتبره !؟<br />
<br />
چیزی که من میدونستم اینه که : ما بعد از دریافت سوشیال میتونیم بریم آزمون رانندگی بدیم و گواهینامه و آی دیمونو دریافت کنیم و بعدش میریم ماشینمون رو با بیمه مناسب می خریم....<br />
<br />
اینکه گفتند جدیدا این قانون داره اجرا میشه منو نگران کرده<br />
کسی اطلاعاتی در این زمینه داره !؟!؟!؟!<br />
<br />
ممنون میشم راهنمایی کنید<br/>
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، reza_norouzi ، mohamad92 ، soli asali ، nedaba ، آلیس-1980
سلام بچه ها. ما سپتامبر می ریم هیستون. 165$ هامون را هفته پیش پرداخت کردیم. سوالم این است که از وقتی که وارد امریکا شدیم کی و چه سایتی می توانیم وضعیت گرین کارت را چک کنیم. ممنون می شم لینکه سایت را بزارید.
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، soli asali ، قصه گو ، nedaba ، atlantis770
(2014-08-05 ساعت 14:29)ahmad120 نوشته:  1- از دوستان کسی درباره نحوه انتخاب صندلي و غذاي پروازهاي هواپیمایی لوفتهانزا اطلاعاتي دارد؟
2- با داشتن گرین کارت به کدام کشورها از آمریکا می توان سفر کرد و به چه مدتی؟
3- میشه لطفا لینک ثبت نام در طرح مایلیج و انتخاب صندلی و غذای هواپیمای ترکیش ایر لاین (mile & smile) و هواپیمایی اتحاد (ethihad guest) را روی سایت بگذارید؟

1- توی سایت هر ایرلاین اطلاعات لازم در این خصوص هستش
2- تا اونجایی که اطلاع دارم بدون نیاز به ویزا به کانادا مکزیک
3-
داخل سايت turkish airline در قسمت miles & smile ثبت نام كنيد يك كارت براتون صادر ميشه پرينت كنيد و موقع گرفتن كارت پرواز نشون بديد تا مايل مربوط به پرواز رو براتون حساب كنند
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
[/quote]

من از قم روبروی حرم با چک و چونه 5 تا خریدم دونه ای 30 تومن البته قیمت قبل بهم داد گفتش جدیدا قیمت 45 هستش ساک ها چرخدار هم هستش
[/quote]

ساک مکه ایی اصفهان خریدم 25 تومن خیلی جنسش خوبه بقط 2 ردیف چرخ داره
که 3 ردیفه ها گرونتر بونن
case no:2014As1xxx
تعداد:2نفر
رویت قبولی :2 may
فرستادن فرم ها :18 Jone
تاییدیه :21 Jone
نامه دوم :21 oct
مصاحبه :هفته اول Dec ایروان
ویزا :کلیرنس برگه آبیSad
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، amin arefi ، soli asali ، pari pariaaa ، nedaba ، آلیس-1980

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان