کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2014-08-30 ساعت 19:21)ssara نوشته:  دوستای گلم سلام
یه سوال دارم
165 دلار رو کس دیگه ای از حساب خودش می تونه برامون پرداخت کنه؟ یا از حساب خودمون باید حتما پرداخت بشه؟

باید یک حساب توی همون سایتی که بهتون دادند یک اکانت به نام نفر اصلی کیس باز کنید و بعد همه افراد کیس توی همون یک اکانت اضافه کنید

برای پرداخت هم نه فرقی تداره کی پرداخت کنه
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، ssara ، nedaba ، آلیس-1980
(2014-08-30 ساعت 19:53)reza_norouzi نوشته:  سلام عمو آرش عزیز
...

تشکر از محبتت عمو نوروز عزیز.
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 20:34)p.arsa نوشته:  سلام دوستان
برای پرداخت 165 تا کارت اعتباری از کجا جور کنم؟؟؟؟Sad

شما بعد از اینکه تشریف بردید امریکا و خونه گرفتید و حساب باز کردید و خط موبایل گرفتید و صاحب گواهینامه شدید و ... بعد از یکی دو ماه دیدید که همچین سرتون خلوت شد، در کمال آرامش و راحتی خیال با کارت اعتباری خودتون شروع میکنید به ثبت نام و پرداخت مبلغ فوق. ویزای مهر خورده شما تا یک سال هیچ فرقی با گرین کارت نداره و اصلا دلیلی نداره شما برای پرداخت هرچه سریعتر مبلغ خودتونو به زحمت بندازید Smile
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...
پاسخ
(2014-08-30 ساعت 21:05)peymanmohajer نوشته:  

شما بعد از اینکه تشریف بردید آمریکا و خونه گرفتید و حساب باز کردید و خط موبایل گرفتید و صاحب گواهینامه شدید و ... بعد از یکی دو ماه دیدید که همچین سرتون خلوت شد، در کمال آرامش و راحتی خیال با کارت اعتباری خودتون شروع میکنید به ثبت نام و پرداخت مبلغ فوق. ویزای مهر خورده شما تا یک سال هیچ فرقی با گرین کارت نداره و اصلا دلیلی نداره شما برای پرداخت هرچه سریعتر مبلغ خودتونو به زحمت بندازید Smile

سلام دوست من
اگه ویزای مهر خورده با گرین کارت فرقی نداشت اصلاً گرین کارتی صادر نمیشد!
برای استخدام در بعضی شرکت ها و کار گرفتن و باز کردن حساب تو بعضی بانکها به گرین کارت نیازه پس بهتره در اولین فرصت پس از ورود به آمریکا این مبلغ رو پرداخت کنین. بعد از اون گواهینامه و کارت سوشال.
البته قبل از رفتن هم میتونین پرداخت کنین. برای اینکار میتونین از حساب دوستان یا خدمات شرکتایی مثل تهران پیمنت یا ایمیگرنجل استفاده کنین.
شاد باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، p.arsa ، alitab ، iris ، soli asali ، nedaba ، آلیس-1980
(2014-08-30 ساعت 21:18)reza_norouzi نوشته:  

شما بعد از اینکه تشریف بردید آمریکا و خونه گرفتید و حساب باز کردید و خط موبایل گرفتید و صاحب گواهینامه شدید و ... بعد از یکی دو ماه دیدید که همچین سرتون خلوت شد، در کمال آرامش و راحتی خیال با کارت اعتباری خودتون شروع میکنید به ثبت نام و پرداخت مبلغ فوق. ویزای مهر خورده شما تا یک سال هیچ فرقی با گرین کارت نداره و اصلا دلیلی نداره شما برای پرداخت هرچه سریعتر مبلغ خودتونو به زحمت بندازید Smile

سلام دوست من
برای استخدام در بعضی شرکت ها و کار گرفتن و باز کردن حساب تو بعضی بانکها به گرین کارت نیازه پس بهتره در اولین فرصت پس از ورود به آمریکا این مبلغ رو پرداخت کنین. بعد از اون گواهینامه و کارت سوشال.
البته قبل از رفتن هم میتونین پرداخت کنین. برای اینکار میتونین از حساب دوستان یا خدمات شرکتایی مثل تهران پیمنت یا ایمیگرنجل استفاده کنین.
شاد باشین.

نه دیگه عمو جون نشد. شهروندان امریکا که گرین کارت ندارن. اینطور که شما میگی یه شهروند امریکایی همیشه باید برای بانک و استخدام و ... پاسپورتش همراهش باشه و نشون بده؟؟؟
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، hadi472 ، moqadam ، nedaba ، سیمین راد
(2014-08-30 ساعت 21:35)peymanmohajer نوشته:  

سلام دوست من
شاد باشین.

نه دیگه عمو جون نشد. شهروندان آمریکا که گرین کارت ندارن. اینطور که شما میگی یه شهروند آمریکایی همیشه باید برای بانک و استخدام و ... پاسپورتش همراهش باشه و نشون بده؟؟؟

دوست من
ما داریم در مورد مهاجرا صحبت میکنیم نه شهروندای آمریکایی.
به هر حال این مواردی که خدمتتون عرض کردم از تجربه دوستانیه که تو این سالها با لاتاری مهاجرت کردن و همچنین دیگرانی که سالهاست اونجا زندگی میکنن.
خوشحال میشیم که دوستانی که پاشون اونور میرسه از تجربه های اولین زندگی شون در امریکا برای ما بنویسن تا کار ما تازه مهاجرا راحتتر باشه.
شاد باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، p.arsa ، soli asali ، nedaba ، آلیس-1980
قبل از اومدنم مي خواستم اينو بنويسم ، اما وقت نكردم: اين روزها ، آخرين هاست ، آخرين ها از لحظات بودنمون در وطن ، آخرين ها از همه چي ، حتي سلام كردن ، براي شروع اولين ها ، اولين هايي از همه چي ، حتي سلام كردن!!
الان سياتل داره بارون مياد.....بارون و برف چيزيه كه همه دوست دارن ، اما بايد ببينيم حاضريم جزئي از زندگي هر روزه امون باشه؟! برادرم و خانواده اش بعد از ٢٧ سال عادت كرده اند ، قاعدتاً مردم همين جا هم همينطور، و مردم شمال كشورم. منم بچه ي اهوازم ، همين تطابق پذيري آدم ها با هر شرايطيه كه زندگي رو جذاب تر مي كنه ، كه يكي مي تونه، يكي نميتونه. شايد بگيد چه لزومي به مطرح كردن اين موضوعه؟!؟
اما به نظرم خيلي مهمه، ما تبعيدي نيستيم كه به زور بخواهيم به شهري فرستاده بشيم، پس در انتخاب شهرتون نهايت دقت رو بكنيد. چون اين فرصت به ما داده شده كه تولدي ديگه داشته باشيم و آرامش در شهري كه در اون آيندمون رو مي خواهيم بسازيم ، خيلي مهمه. شرايط جوي و اقتصادي و اجتماعي رو خوب بررسي كنيد، من اگه اينجام در پناه حمايت اول خدا و بعد برادرم هستم . توي فرودگاه وقتي داشتيم كارهاي مهاجرتي رو انجام ميداديم ، آقايي اومد پيشمون كه مترجم بود و كارمند فرودگاه، ازش پرسيدم چرا ايراني اينجا كمه؟ مي گفت كسي اينجا رو نمي شناسه ، شما هم چون برادرت اينجاست اومدي.....ديدم درست ميگه.
امروز اولين روز از زندگي من در اينجاست.....اولين ها از هر چي!!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
تو فرودگاه بهمون گفتند گرين كارت بين پنج تا شش ماه ديگه مياد!! و ويزا تون تا يكسال حكم گرين كارت داره ،پس دوستان عزيز با خيال راحت ميتونيد دوباره برگرديد ايران كه اگر كار عقب افتاده اي داريد انجام بديد ولي قبل از شش ماه اينجا باشيد.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
دوشنبه اينجا تعطيله ، بنابراين سه شنبه ميرم يه سري اداره مي زنم،قبلش برادرم ازشون سؤال كرده بود، جواب دادن تا مهاجرت فرودگاه اطلاعاتشون رو وارد سيستم نكنه ، ما كاري نميتونيم بكنيم ، اما بعد از اون ده دوازده روز طول مي كشه تا شماره دستتون برسه.
راستي بين المللي كردن گواهينامه فايده نداره ، اما اگه ترجمه كنيد ، تا سه ماه اعتبار داره و ميتونيد رانندگي كنيد.به بچه هاي بالاتر از پانزده ساله اتون رانندگي ياد بديد كه اينجا سريع راه بيوفتند.
پاسخ
(2014-08-30 ساعت 22:36)قصه گو نوشته:  قبل از اومدنم مي خواستم اينو بنويسم ، اما وقت نكردم: اين روزها ، آخرين هاست ، آخرين ها از لحظات بودنمون در وطن ، آخرين ها از همه چي ، حتي سلام كردن ، براي شروع اولين ها ، اولين هايي از همه چي ، حتي سلام كردن!!
الان سياتل داره بارون مياد.....بارون و برف چيزيه كه همه دوست دارن ، اما بايد ببينيم حاضريم جزئي از زندگي هر روزه امون باشه؟! برادرم و خانواده اش بعد از ٢٧ سال عادت كرده اند ، قاعدتاً مردم همين جا هم همينطور، و مردم شمال كشورم. منم بچه ي اهوازم ، همين تطابق پذيري آدم ها با هر شرايطيه كه زندگي رو جذاب تر مي كنه ، كه يكي مي تونه، يكي نميتونه. شايد بگيد چه لزومي به مطرح كردن اين موضوعه؟!؟
اما به نظرم خيلي مهمه، ما تبعيدي نيستيم كه به زور بخواهيم به شهري فرستاده بشيم، پس در انتخاب شهرتون نهايت دقت رو بكنيد. چون اين فرصت به ما داده شده كه تولدي ديگه داشته باشيم و آرامش در شهري كه در اون آيندمون رو مي خواهيم بسازيم ، خيلي مهمه. شرايط جوي و اقتصادي و اجتماعي رو خوب بررسي كنيد، من اگه اينجام در پناه حمايت اول خدا و بعد برادرم هستم . توي فرودگاه وقتي داشتيم كارهاي مهاجرتي رو انجام ميداديم ، آقايي اومد پيشمون كه مترجم بود و كارمند فرودگاه، ازش پرسيدم چرا ايراني اينجا كمه؟ مي گفت كسي اينجا رو نمي شناسه ، شما هم چون برادرت اينجاست اومدي.....ديدم درست ميگه.
با تبریک فراوان به شما قصه گوی عزیز.....براتون ارزوی موفقییت دارم ...و خوشحالم که برادرتون با روی گشاده از شما استقبال وحمایت کردند....قدرشونو بدونید ....چه بسیار ادمهایی که بعد از چند سال زندگی در ینگه دنیا بوی انسانیت هم ازشون رخت بر بست بالاخره خدای همه ی ما بزرگه.......باز هم خوشحالم که خوشحالید...Wink
پاسخ
ممنون از راهنمایی های دوستان
مجوز کار کی و چطور دستم میرسه! اخه دارم رزومه درست میکنم بفرستم واسه شرکت مورد نظرم!فقط مجوز کار باید داشته باشم!
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali ، nedaba
دوستان معمولا واسه چند روز بعد بلیط هست!!! یعنی چه مدت قبل اقدام به خرید بلیط کنم که جا باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، ffrfar ، خسته از وطن ، nedaba ، آلیس-1980
(2014-08-30 ساعت 22:36)قصه گو نوشته:  قبل از اومدنم مي خواستم اينو بنويسم ، اما وقت نكردم: اين روزها ، آخرين هاست ، آخرين ها از لحظات بودنمون در وطن ، آخرين ها از همه چي ، حتي سلام كردن ، براي شروع اولين ها ، اولين هايي از همه چي ، حتي سلام كردن!!

یادم میاد به اون لیستهای بالا بلند آرزوهای شما....به امید کلیر شدن هرچه سریعتر برای .....
حالا منم برای شما بهترین آرزو ها را دارم.آرزو دارم زندگی جدیدتون سرشار از شادی و موفقیت باشه. آرزو دارم هرچه سریعتر با شرایط جدید کنار بیایید و ازش لذت ببرید. آرزو دارم شغل خوب، زندگی راحت، آرامش، شادی، رشد و بالندگی نصیبتون بشه. و مهمتر از همه ی اینها، آرزو دارم که همیشه سلامت باشید و بیماری از وجود خودتون و خانواده تون دور باشه.
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

پاسخ
(2014-08-30 ساعت 20:26)reza_norouzi نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 20:05)atial نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 12:59)majid0000000000 نوشته:  سلام.ببخشید این سوال رو اینجا میپرسم.میخوام بدونم پست آنکارا ویزای بقیه اعزای خانواده رو بدون وکالت نامه به نفر اصلی میده یا باید وکالتنامه ببریم و اگه وکالت می خواهد چطوری و از کجا تهیه کنیم.با تشکر از شما
لطفا یکی‌ جواب این دوستمنو بده که سوال خیلیهای دیگه هست ....

مجید جان اگه از جای دیگه جوابتو گرفتی‌ ما رو هم در جریان بذار لطفا .

سلام دوست من
اگه این سوالو تو تاپیک کلیرنس یا سفر به ترکیه بپرسین حتما جواب میگیرین چون اینجا کمتر دوستان سر میزنن و اکثراً اونورن فعلاً.
شاد باشین.

(2014-08-30 ساعت 21:41)reza_norouzi نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 21:35)peymanmohajer نوشته:  

سلام دوست من
شاد باشین.

نه دیگه عمو جون نشد. شهروندان آمریکا که گرین کارت ندارن. اینطور که شما میگی یه شهروند آمریکایی همیشه باید برای بانک و استخدام و ... پاسپورتش همراهش باشه و نشون بده؟؟؟

دوست من
ما داریم در مورد مهاجرا صحبت میکنیم نه شهروندای آمریکایی.
به هر حال این مواردی که خدمتتون عرض کردم از تجربه دوستانیه که تو این سالها با لاتاری مهاجرت کردن و همچنین دیگرانی که سالهاست اونجا زندگی میکنن.
خوشحال میشیم که دوستانی که پاشون اونور میرسه از تجربه های اولین زندگی شون در آمریکا برای ما بنویسن تا کار ما تازه مهاجرا راحتتر باشه.
شاد باشین.

ویزای یکساله فقط برای رفت و آمد به امریکا خوبه ، برای کار حتما گرین کارت لازمه
شما حتی برای یه کار ساده مثل فروشندگی هم باید یا اقامت دایم امریکا (گرین کارت) داشته باشید یا سیتیزن باشید
هر چی 165$ را دیرتر بدید پروسه ارسال گرین کارتتون دیرتر میشه پس بهتره قبل ورود با در چند روز اول ورود بپردازید.

فکر کردید چرا همه برا گرین کارت سرو دست می شکنند ، تا گرین کارت نداشته باشی نمی تونی کار خوب حقوق خوب و ... داشته باشی
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
پاسخ
(2014-08-28 ساعت 12:28)ali3875 نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 19:54)iris نوشته:  بچه ها من میخوام برم سن خوزه
از 2014 ای ها کسی اونجا نیست؟

دوست عزیز من پنج روز دیگه سن خوزه هستم اگه سالی‌ داشتید من در خدمتمSmile

به به
به سلامتی
بلیطتون را مستقیم به سن خوزه گرفتید؟ چند شد؟
رفتید اونجا برامون بیایید تعریف کنید از اجاره خونه و ...
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، ffrfar ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان