کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2014-08-31 ساعت 00:07)p.arsa نوشته:  دوستان معمولا واسه چند روز بعد بلیط هست!!! یعنی چه مدت قبل اقدام به خرید بلیط کنم که جا باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوست من
هرچه زودتر بلیت بگیری میتونی جاهای بهتری رو تو هواپیما رزرو کنی.
برای اطلاعات بیشتر میتونی به اینجا سر بزنی:
http://www.mohajersara.com/forum-52.html
شاد باشی.
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، p.arsa ، زری وحدتی ، nedaba
قبل از هر چيز از ابراز محبتتون نسبت به خودم سپاس گزارم و انشالله بتونم جبران كنم.
امروز صبح رفتيم بانك و براي هر سه نفرمون حساب باز كرديم ، البته حساب من و همسرم مشتركه و به هر سه نفر دبيت كارد و دفترچه ي چك تعلق گرفت.براي دخترم جالبيش همين بود كه پولش دو قسمت ميشه . كه يه قسمت واريز پوله و يه قسمت پس انداز.مثلاً پانصد دلار ، شد دويست پس انداز و سيصد واريز و هرموقع واريز مجدد صورت بگيره بيست دلارش ميره تو حساب پس اندازش.
راستي با اكانت برادرم ما سه نفر هم خط گرفتيم با گوشي نوكيا!!!! با خانواده ي خودش جمعاً هفت نفر از يك اكانت.برادرم گفت ارزونتره اما اصلاً نمي گه كه چنده ؟!؟ گوشي Nokia Lumia 635 خريديم 99$.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
(2014-08-31 ساعت 07:52)قصه گو نوشته:  قبل از هر چيز از ابراز محبتتون نسبت به خودم سپاس گزارم و انشالله بتونم جبران كنم.
امروز صبح رفتيم بانك و براي هر سه نفرمون حساب باز كرديم ، البته حساب من و همسرم مشتركه و به هر سه نفر دبيت كارد و دفترچه ي چك تعلق گرفت.براي دخترم جالبيش همين بود كه پولش دو قسمت ميشه . كه يه قسمت واريز پوله و يه قسمت پس انداز.مثلاً پانصد دلار ، شد دويست پس انداز و سيصد واريز و هرموقع واريز مجدد صورت بگيره بيست دلارش ميره تو حساب پس اندازش.
راستي با اكانت برادرم ما سه نفر هم خط گرفتيم با گوشي نوكيا!!!! با خانواده ي خودش جمعاً هفت نفر از يك اكانت.برادرم گفت ارزونتره اما اصلاً نمي گه كه چنده ؟!؟ گوشي Nokia Lumia 635 خريديم 99$.

دم داداشت گرم
برا بانک چه مدارکی بردید و کدوم بانک
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، hadi472 ، mohamad92 ، nedaba
سلام به مدیران و دوستان گرامی
من 165 $ رو پرداخت کردم اما بعدش فقط ایمیل تایید پرداخت اومد و ایمیل مربوط به اپدیت نوتیفیکیشن نیومد برام.نگرانم.....
میشه راهنمایی کنین باید چه کاری انجام بدم براش؟

سلام به مدیران و دوستان گرامی
من 165 $ رو پرداخت کردم اما بعدش فقط ایمیل تایید پرداخت اومد و ایمیل مربوط به اپدیت نوتیفیکیشن نیومد برام.نگرانم.....
میشه راهنمایی کنین باید چه کاری انجام بدم براش؟
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، nedaba ، آلیس-1980
[quote='قصه گو' pid='543575' dateline='1409455368']
قبل از هر چيز از ابراز محبتتون نسبت به خودم سپاس گزارم و انشالله بتونم جبران كنم.
راستي با اكانت برادرم ما سه نفر هم خط گرفتيم با گوشي نوكيا!!!! با خانواده ي خودش جمعاً هفت نفر از يك اكانت.برادرم گفت ارزونتره اما اصلاً نمي گه كه چنده ؟!؟ گوشي Nokia Lumia 635 خريديم
واقعا دستتون درد نکنه که لحظه به لحظه ما ها رو در جریان کارهای که واسه ماها خیلی ضروریی میزارید با ارزوی سلامتی و شادی به شما و خانواده
2014AS29xySmile
1نفر / ایروان / d.interview 29.1.2014 / وضعیت : برگه ابی / مقصد:دالاس یا هوستون
بعد از 132 روز کلیر شدم چهارشنبه 2014/6/11
پاسخ
يادم رفت بگم....واسه بانك اول فقط پاسپورت هامون رو برديم ، بعد رييس بانك فرمودند يه آي دي عكس دار مثل گواهينامه مي خوايم برگشتيم خونه و هم گواهينامه و هم كارت ملي ها رو برداشتيم و برديم بانك. كارت ملي استفاده شد! اصل ايراني!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
(2014-08-31 ساعت 10:50)قصه گو نوشته:  يادم رفت بگم....واسه بانك اول فقط پاسپورت هامون رو برديم ، بعد رييس بانك فرمودند يه آي دي عكس دار مثل گواهينامه مي خوايم برگشتيم خونه و هم گواهينامه و هم كارت ملي ها رو برداشتيم و برديم بانك. كارت ملي استفاده شد! اصل ايراني!!
گواهینامه ی ایران رو هم بردید یا ترجمه ی گواهینامه تون عکس داره؟
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، ffrfar ، freddyflientstone ، قصه گو ، soli asali ، nedaba ، آلیس-1980
سلام خانم قصه گو واقعا ممنون از اينكه ما را در جريان ميذاريد قطعا خيلي راهگشاست
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
پاسخ
سلام دوستان ميخواستم بدونم واسه باز كردن حساب و اجاره كردن خونه احتياج به چه مداركي هست؟
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
پاسخ
تشکر کنندگان: lida55 ، قصه گو ، soli asali ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 20:34)p.arsa نوشته:  سلام دوستان
برای پرداخت 165 تا کارت اعتباری از کجا جور کنم؟؟؟؟Sad

دوست عزیز چند راه وجود داره
1_ از کسی که کردیت کارد داره بخواهین پرداخت کنه
2_ از تعدادی اژانسهای مسافرتی بخواهین پرداخت کنن که خوب کارمزد میگیرن
3_از طریق این سایتهایی مثل bazargardi و tehranpayment پرداخت کنین
4_تشریف ببرین آمریکا حساب باز کنین دبیت کارت بگیرین و با اون بپردازین بهرحال تا وارد آمریکا نشین پرداخت تاثیری در ارسال گرین کارت نداره
پاسخ
دوستان خوب ما پایگاهمون لس انجلس هست .چه زمانی میتونم حساب باز کنم.؟زودترین زمان چه موقع هست؟
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، mohamad92 ، nedaba ، آلیس-1980
(2014-08-31 ساعت 07:52)قصه گو نوشته:  قبل از هر چيز از ابراز محبتتون نسبت به خودم سپاس گزارم و انشالله بتونم جبران كنم.

ممنون قصه گوی عزیز فقط کدوم بانک حساب باز کردید وایا شارژ ماهیانه هم داره ؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
سلام یک سوال داشتم من اگر بخواهم تغییر ادرس بدهم وبه جای لس انجلس به نیویورک برم .چکار باید بکنم؟لطفا هر چه زودتر راهنمایم کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، mohamad92 ، nedaba ، atlantis770
كيمياي عزيز ما رفتيم WELLS FARGO كه نزديك خونمونه !!! خونمون؟!؟ چقدر خداوند من را رو دار آفريده!!
يك حساب كاملاً معموليه و شارژ نداره.گفت معمولاً بيزينس من ها نياز به اين شارژ دارن چون از خدمات بيشتري استفاده مي كنن. و اگه شما يه حساب معمولي مي خواين ، نيازي به پرداخت شارژ نداريد. براي بيست وپنج تا به بالا تقريباً سي دلار شارژ ماهانه بود.
پاسخ
(2014-08-30 ساعت 06:51)قصه گو نوشته:  سلام دوستانم، من هنوز در ناباوري به سر مي برم!! تقربياً شش ساعته رسيدم كركلند سياتل. جاتون خاليه.......

قصه گوی مهربون، ورودتون رو به سیاتل زیبا خیر مقدم می گم، امیدوارم زیباترین لحظه ها در انتظارتون باشه، از این که حضورتون رو دریغ نمی کنین ممنون، با همون دل پاکتون برای ما هم دعا کنین....
زنده باد سیاتل.....
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، shadi79 ، poem ، soli asali ، قصه گو ، S.gh ، pari pariaaa ، mohamad92 ، nedaba ، آلیس-1980

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان