کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2014-09-29 ساعت 15:24)Sam2014 نوشته:  
(2014-09-29 ساعت 06:01)Alireza 2014 نوشته:  
(2014-09-28 ساعت 18:13)Sam2014 نوشته:  
(2014-09-28 ساعت 13:12)zar_arian نوشته:  
(2014-09-28 ساعت 01:35)قصه گو نوشته:  يه اتفاق بسيار جالب!!! همين الان گرين كارت همسرم رسيد بدون اينكه سوشيال نامبر داشته باشيم. تازه فكر مي كردم مال من كه برنده هستم زودتر مي رسه. نمي دونم چرا سوشيالمون اينقدر طول كشيد.ديروز كلي تلفني پيگير بوديم، دو بار هم حضوري رفته بوديم، اما خبري نيست.اما تو سايت ديروز ديديم كه گرين كارت ها صادر شده.دقيقاً بعد از چهار هفته.
سلام قصه گو لطفا لينك سايتي. كه ميشه وضعيت گرين كارتو ديد لطف ميكنيد ؟
با کسب اجازه از بانو قصه گو
https://elis.uscis.dhs.gov/cislogin/CISC...rAction.do البته بعداز اینکه در سایت ثبت نام کردیدو User و رمز عبور و باقی قضایا را داشتید . (راهنمای پرداخت 165 دلار را مطالعه کنید )
و این لینک https://egov.uscis.gov/cris/Dashboard.do
که بعداز دریافت Receipt No کیس شما را می شناسه .......
سلام دوست عزيز ميدونم سوالم تكراري هست وليً كلافه شدم نميفهمم چجوري ميشه وضعيت گرين رو چك كنم كدوم كد رو بايد زد؟
علی رضا عزیز با سلام
شما بعد از پرداخت 165 دلار و مراجعه به سایت elis علاوه بر اینکه در صفحه پروفایلتان receipt number را مشاهده خواهید کرد ،در بخش پیام ها با این برگه مواجه می شوید :
[عکس: 78813811074412100829.jpg]
چنانکه ملاحظه می گردد در گوشه بالا سمت راست شماره مورد نظر که با IOE شروع شده قابل مشاهده است . این شماره مهمه چون تو گرین کارت هم چاپ می شه و به نوعی شماره گرین کارت شما هم هست .
در خدمتیم

سلام دوست عزيز كيس من الان به مرحله closed رسيدة ، تا چند وقت ديگه ويزا مي رسه ؟ الان يك ماه گذشته

پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان من يه سوال داشتم راجع به گواهينامه ، الان مرحله كتبي رو ما قبول شديم ، اما مرحله امتحان اصلي رو گفتن كه بايد از طريق سايت نوبت بگيريد
مي خوام بدونم اين سايتش هست :http://www.dmv.ca.gov

و اينكه كدوم قسمتش سايت بايد برم براي ثبت نام امتحان شهر ؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد

پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، reza_norouzi ، nedali
(2014-10-05 ساعت 06:48)omid05 نوشته:  سلام دوستان. امروز بعد از ٢٧ روز گرين كارت ما هم اومد. ادرس رو هم تو فرودگاه عوض كردديم،
سلام دوست عزیز. مبارکتون باشه. امیدوارم زندگی شادی رو اونجا شروع کنید. امکانش هست بگید چه زمانی 165دلار رو پرداخت کردید؟
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: امین 13 ، ofrfar ، reza_norouzi ، AZAR 1335 ، omid05 ، Lemony
سلام به همگی
برا اواخر دی ماه هیستون کسی از دوستان همسفر میشه یه پیام خصوصی بهم بده .
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2

[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، ofrfar ، jojo_hami ، KIMIA2005
(2014-10-02 ساعت 11:51)قصه گو نوشته:  سلام امين عزيز،حقيقتش روز جمعه قراره برم توي يه مغازه ايراني مصاحبه كنم، نمونه كار بردم و فقط بهش گفتم اين مدارك رو دارم و پيش فلاني آموزش ديدم، خوشبختانه تا حالا بهم نگفته مداركت كو؟ ( چون هنوز ايرانه!) ولي براش نمونه كار مهم بود. اما گفت تا سوشيال نداشته باشي نميشه!!! كه ما بعد از يك ماه اقامت و سه بار مراجعه به اداره و داشتن گرين كارت هنوز سوشيال نداريم!!
سلام قصه گوی عزیز
منتظر شنیدن تجربیات گرانبهای شما هستیم
ممنون
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2

[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، rasool1 ، قصه گو ، jojo_hami
سلام دوستان عزيزم...بعد از سه هفته ما به مرحله optimized رسيديم چندوقت ديگه بايد منتظر باشيم؟ در ضمن ما هنوز سوشال نداريم!!! با مراجعه به اداره سوشال گفتن هنوز براتون شماره صادر نشده و دوباره درخواست داديم!! اينم از اين!
پاسخ
دوستان يك سوال دارم.اكر ادرسي كه داديم براي يك ايالات ديكه باشه،ولي ايالات ديكه أي بريم در روند كرفتن كرين كارت تاثيري دارد?
کیس ازدواج با گرین کارتی ارسال مدارک اخر اکتبر 2014,اپرو ٢٥ مارچ ،١٥اگوست گرفتن كيس نامبر واينويس نامبر از طريق تلفن،پركردن فرم ٢٦١اخر اگوست،
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-06 ساعت 22:18)mehdi16 نوشته:  دوستان يك سوال دارم.اكر ادرسي كه داديم براي يك ايالات ديكه باشه،ولي ايالات ديكه أي بريم در روند كرفتن كرين كارت تاثيري دارد?

سلام دوست عزیزم خیر. گرین کارت به آدرسی که بهشون دادید میره و افراد ساکن اون آدرس میتونن براتون میلش کنن. یعنی فقط مدت میل کردن گرین کارت و رسیدنش به دستتون به انتظارتون اضافه میشه .همینSmile
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، قصه گو ، jojo_hami ، Lemony
(2014-10-06 ساعت 22:25)gema نوشته:  
(2014-10-06 ساعت 22:18)mehdi16 نوشته:  دوستان يك سوال دارم.اكر ادرسي كه داديم براي يك ايالات ديكه باشه،ولي ايالات ديكه أي بريم در روند كرفتن كرين كارت تاثيري دارد?

سلام دوست عزیزم خیر. گرین کارت به آدرسی که بهشون دادید میره و افراد ساکن اون آدرس میتونن براتون میلش کنن. یعنی فقط مدت میل کردن گرین کارت و رسیدنش به دستتون به انتظارتون اضافه میشه .همینSmile
کیس ازدواج با گرین کارتی ارسال مدارک اخر اکتبر 2014,اپرو ٢٥ مارچ ،١٥اگوست گرفتن كيس نامبر واينويس نامبر از طريق تلفن،پركردن فرم ٢٦١اخر اگوست،
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-06 ساعت 23:02)mehdi16 نوشته:  

ممنون از جوابتون دوست عزيز،اكر در فرودكاه ادرسو عوض كنيم زمان كرفتن كرين كارت طولاني تر ميشه?
پاسخ
تشکر کنندگان: ofrfar ، gema
(2014-10-06 ساعت 23:09)mehdi16 نوشته:  
(2014-10-06 ساعت 23:02)mehdi16 نوشته:  

ممنون از جوابتون دوست عزيز،اكر در فرودكاه ادرسو عوض كنيم زمان كرفتن كرين كارت طولاني تر ميشه?
به شخصه اعتقاد دارم که هیچ تفاوتی نداره. یکی از دوستان توی چندتا پست قبلی اعلام کردن که آدرسشون رو توی فرودگاه عوض کردن و27 روزه گرین کارتشون اومده. بنابراین میشه نتیجه گرفت که هیچ تاثیری نداره. فقط از دقیق و درست بودن آدرستون مطمئن باشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، masuodrh ، Lemony
سلام و درود.دوستان عزیز من ژانویه باید برم هیوستون.با ترکیش.تنهام.من نمیدونم باید الان چکارهایی انجام بدم(خونه.کار.165 دلار.تغییر آدرس و...) آدرسی که دادم مربوطه بجای دیگست و چون کسی رو در آمریکا برای رفتن ندارم کجا آدرس بدم تو فرودگاه؟ چجوری خونه پیدا کنم؟ آیا با 4 یا 5 هزار دلار تا مدتی میتونم خودمو جمع کنم؟ من بعضی از دوستام تو کالیفرنیا بعد 7 ماه هنوز گرین کارتشونو نگرفتن.نمیدونم چرا؟ کجا برم (هتل.مسافر خونه) ؟ لطفا لطفا اگه حوصله و وقت دارین از اول برام توضیح بدین.پیشاپیش تشکر میکنم.
پاسخ
تشکر کنندگان: nedali ، قصه گو ، امین 13
آقا من همین الان ssnام رسید دستم. داغه داغ از تو صندوق درش آوردم. کسی کار سراغ نداره؟ Big GrinBig GrinBig Grin ضمنا 15 روزه اومده که البته رفتم اداره و فرم پر کردم همون روزای اول
کیس نامبر: **13/ تعداد افراد: خودم/ ارسال فرمها: اوایل می با dhl/ اصلاح فرمها: اواخر می با ایمیل/ کارنتی در آگست/ تاریخ مصاحبه:24 اکتبر/ آنکارا بود خودم زدم ابوظبی/
تاریخ کلیرنس:   بعد از 214 روز انتظار 25 می / تاریخ دریافت ویزا: 19 جون Rolleyes  ,ورود: 20 سپتامبر 2014. دریافت گرین کارت: 20 اکتبر
مرحله دوم: ویزا F2A Tongue تاریخ ارسال مدارک: 15 جون 2016
priority date:June 2016
پاسخ
(2014-10-06 ساعت 13:42)gema نوشته:  
(2014-10-05 ساعت 06:48)omid05 نوشته:  سلام دوستان. امروز بعد از ٢٧ روز گرين كارت ما هم اومد. ادرس رو هم تو فرودگاه عوض كردديم،
سلام دوست عزیز. مبارکتون باشه. امیدوارم زندگی شادی رو اونجا شروع کنید. امکانش هست بگید چه زمانی 165دلار رو پرداخت کردید؟

سلام ٢ هفته قبل از اومدن با امريكا،البته مشكللي در پرداخت پيش اومد كه مجبور شديم بيام اينجا و درشتش كنيم و پرداخت اصلي از اينجا
انجام شد
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، gema ، maryam_a ، reza_norouzi
(2014-10-06 ساعت 21:29)maryam_a نوشته:  سلام دوستان عزيزم...بعد از سه هفته ما به مرحله optimized رسيديم چندوقت ديگه بايد منتظر باشيم؟ در ضمن ما هنوز سوشال نداريم!!! با مراجعه به اداره سوشال گفتن هنوز براتون شماره صادر نشده و دوباره درخواست داديم!! اينم از اين!

مريم خانوم تا ١ هفته ديگه مياد . در مورد ما كه اينجوري شد. از optimazed تا صدوركارت ١ هفته طول كشيد
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، gema ، maryam_a ، reza_norouzi ، آلیس-1980

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان