کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2014-10-04 ساعت 12:22)adsa نوشته:  دوستان وضعیت گرین کارت رو از چه سایتی چک میکنین ؟

سلام دوست من
اينجا رو ببينين.
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، babak12 ، زری وحدتی ، قصه گو ، uranus88
با سلام ، اگر ممکن است به سوال من جواب دهید . برای واریز 165 دلار وقتی وارد سایت می شویم در گزینه کریت نیو اکانت ،سه گزینه دارد . اگر یک اشنا از امریکا بخواهد با کریدیت کارد خود این مبلغ را بپردازد،کدامیک از گزینه های زیر را باید انتخاب کند. 1.Applicant (Apply benifit for myself
2.legal representative
3.Document library manager
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-09-27 ساعت 03:31)usafirststeps نوشته:  سلام به همه دوستان مهاجرسرایی راستش رو بخواین ما یه دو هفته ایی هست اومدیم آمریکا

با آرزوی مفقیت براتون منتظر ÷ست سفرنامه تون هستیم Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: usafirststeps ، قصه گو ، nedali ، امین 13 ، rasool1
(2014-10-01 ساعت 01:56)saeid-ss نوشته:  دوستان سلام ببخشید من سوالم تکراریه....من برای بار دوم میرم آمریکا و دوهفته ای میرم و برمیگردم ...از سفر اول من 7 ماه گذشته و به خاطر بیماری پدرم نتونستم سر شش ماه برگردم حالا خیلی میترسم که نکنه اجازه وروذ بهم ندن یا گری کارتم رو بگیرن یا اصلا ممکنه کاری نداشته باشن خیلی مظطرب شدم و ترسیدم ...تو رو خدا دوستانی که تجربه دارن برام توضیح بدن خیلی خیلی ممنونم و ضمنا من وارد قرودگاه واشنگتن میشم....بازم ممنون.
اگر بتونی مدارک پزشکی پدرتو ببری و خوب توضیح بدی ایشالا که مشکلی نیست ولی دکتر طاهر کاملی که وکیل مهاجرت است میگه اگه با زبون خوش باهات کنار نیومد و خواست گرین کارتت رو بگیره بهش بگو می خوام قاضی مهاجرت رو ببنم و مجبور میشه که راهت بده. البته بعد باید واسه قاضی مثلا 1-2 هفته بعد توضیح بدی و اوکی بگیری ایشالا.
[font=Tahoma]کاملترین انقلاب٬ انقلابی است که در آن آخرین پادشاه با روده های آخرین کشیش به دار آویخته شود. آناتول فرانس.[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: mohsenmb ، alitab ، aghamilad ، زری وحدتی ، nasam ، omid05 ، قصه گو ، nedali ، امین 13
(2014-10-04 ساعت 15:41)reza_norouzi نوشته:  
(2014-10-04 ساعت 11:54)hadi472 نوشته:  متاسفانه بلیطی که ما از لوفتهانزا گرفتیم بهمون اجازه ی حمل فقط یه بسته ی 24 کیلویی رو میده. به ازای هر بسته ی اضافی 100 دلار Sad

سلام دوست من
منم از لوفتهانزا بليت گرفتم به مقصد دنور و اجازه حمل 2 عدد چمدان 23 كيلويي رو دارم.
شما اينجا رو چك كنين دقيقاً نوشته. مقصدتون رو تو توضيحات پايين صفحه پيدا مي كنين.

درود به عمو رضاي گل
آقا ما هم از لوفتهانزا گرفتيم ، صندلي داخل هواپيما رو بايد پول بديم تا بتونيم رزرو كنيم ؟ من توسايتش چيزي پيدا نكردم
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، jojo_hami ، قصه گو ، امین 13
انکارا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-04 ساعت 08:29)reza_norouzi نوشته:  
(2014-10-04 ساعت 07:21)naftoonbazoft1 pid1='554282 نوشته: امروز بعد از 26 روزبالاخره ssn کارتمون اومد

سلام دوست من
خودش اومد يا رفتي اداره سوشال فرم پر كردي؟

سلام رضا جان خوبی
ما اینجا مراجعه کردیم بعد از 21 روز به اداره سوشیال فرم پر کردیم تقریبا چند روز بعد اومد
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
پاسخ
سلام دوستان. امروز بعد از ٢٧ روز گرين كارت ما هم اومد. ادرس رو هم تو فرودگاه عوض كردديم،
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
پاسخ
(2014-10-05 ساعت 00:47)ibehnam نوشته:  
(2014-10-04 ساعت 11:54)hadi472 نوشته:  متاسفانه بلیطی که ما از لوفتهانزا گرفتیم بهمون اجازه ی حمل فقط یه بسته ی 24 کیلویی رو میده. به ازای هر بسته ی اضافی 100 دلار Sad

سلام دوست من
منم از لوفتهانزا بليت گرفتم به مقصد دنور و اجازه حمل 2 عدد چمدان 23 كيلويي رو دارم.
شما اينجا رو چك كنين دقيقاً نوشته. مقصدتون رو تو توضيحات پايين صفحه پيدا مي كنين.

درود به عمو رضاي گل
آقا ما هم از لوفتهانزا گرفتيم ، صندلي داخل هواپيما رو بايد پول بديم تا بتونيم رزرو كنيم ؟ من توسايتش چيزي پيدا نكردم

سلام بهنام عزیز
من صندلی رو موقع رزرو بلیت انتخاب کردم. البته اینکارو خود آژانس برام انجام داد.
میتونی از آژانس بپرسی ببینی چه صندلیهایی برات گرفته یا تو سایت www.checkmytrip.com چک کنی یا به دفتر مرکزی لوفتانزا به شماره 83388 زنگ بزنی.
یادمه من یه بار زنگ زدم گفتن از 24 ساعت قبلش میتونی رایگان از تو سایتش رزرو کنی اما خب اونموقع همه جاهای خوبو گرفتن!
راستی واسه کی و کجا بلیت گرفتی؟
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، jojo_hami ، HERMES7 ، قصه گو ، hadi472 ، eagla
(2014-10-05 ساعت 07:47)reza_norouzi نوشته:  
(2014-10-05 ساعت 00:47)ibehnam نوشته:  

سلام دوست من

درود به عمو رضاي گل

سلام بهنام عزیز
من صندلی رو موقع رزرو بلیت انتخاب کردم. البته اینکارو خود آژانس برام انجام داد.
میتونی از آژانس بپرسی ببینی چه صندلیهایی برات گرفته یا تو سایت www.checkmytrip.com چک کنی یا به دفتر مرکزی لوفتانزا به شماره 83388 زنگ بزنی.
یادمه من یه بار زنگ زدم گفتن از 24 ساعت قبلش میتونی رایگان از تو سایتش رزرو کنی اما خب اونموقع همه جاهای خوبو گرفتن!
راستی واسه کی و کجا بلیت گرفتی؟
مرسي رضا جان . آژانس من كه اين كارو نكرد !
San Francisco 6 NOV
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، aaraam
متاسفانه بلیطی که ما از لوفتهانزا گرفتیم بهمون اجازه ی حمل فقط یه بسته ی 24 کیلویی رو میده. به ازای هر بسته ی اضافی 100 دلار Sad
[/quote]

هادي جان توي بليطت به اين جمله توجه كن، Depending on the country of travel commencement، براي us همون دو تا 23كيلو و يه 8 كيلو براي داخل هستشWink
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
پاسخ
تشکر کنندگان: HERMES7 ، reza_norouzi ، قصه گو ، hadi472 ، امین 13 ، Shahabpk
(2014-10-05 ساعت 17:19)ibehnam نوشته:  مرسي رضا جان . آژانس من كه اين كارو نكرد !
San Francisco 6 NOV

به سلامتی.
رسیدی مارو بی خبر نذاریا!
راستی کسی از دوستان مقصدش کلرادو نیست؟ یعنی من فقط دارم اونجا؟
پاسخ
تشکر کنندگان: arpmn ، nedali ، قصه گو ، ibehnam
(2013-10-23 ساعت 08:44)honey rahmati نوشته:  
(2013-10-22 ساعت 01:18)masuodrh نوشته:  
(2013-10-22 ساعت 01:01)roz 777 نوشته:  
(2013-10-20 ساعت 00:54)aghaghia نوشته:  
(2013-10-20 ساعت 00:32)H Pier نوشته:  1 سوال دارم بنده بعد از مدیکال و مصاحبه اگه کلیرنس بخورم و بعد از 6 ماه و 1 روز کلیر بشم تکلیف چیه که مدیکال 6 ماه اعتبار دارد؟
باید باز به محل مصاحبه رفت و هزینه مدیکال پرداخت کرد و تاریخ آن را تمدید کرد؟
ممنونمRolleyes

بله! اگر بخواهید ویزاتون همون 6 ماه فرصت را داشته باشه باید 2باره همه مراحل مدیکال رو بگذرونید... ولی مثلا اگر کسی 3 ماه کلیرینسش طول بکشه پس 3 ماه هم از مدیکالش گذشته و مدیکالش 3 ماه فرصت داره در نتیجه ویزاش هم 3 ماه فرصت داره، البته در مورد انکارا مطمئنم ولی ایروان و ابوظبی رو دقیق اطلاع ندارم...
یه جایی خوندم این قانون واسه ابوظبی نیست و اونجا از تاریخ صدور ویزا 6 ماه رو در نظر میگیرند میشه کسانی که مطلع هستند در این مورد توضیح دهند
بله من هم خوندم که برای ابوظبی ..اعتبار ویزا 6 ماه از زمان صدورش هست نه مدیکال

برای ابوظبی مشکلی نیست 6 ماه از تاریخ صدور ویزا فرصت دارید و ربطی به تاریخ مدیکالتون نداره من ابوظبی ویزایم را گرفتم

شما مطمينيد ؟!!؟؟ من شنيدم از تاريخ مديكال شش ماه بگذر بايد مجدد تكرار بشه !
پاسخ
تشکر کنندگان:

سلام دوست من
ممنونم رضا جان. ما از سیاتل به پرتلند رو با پرواز آلاسکا ایرلاین سفر میکنیم و احتمالا این محدودیت 1 بسته ی 23 کیلویی مربوط به اون پروازه. اما احتمالا چون بلیط کلی مربوط به لوفتهانزاست، اونها تصمیم به وضع چنین محدودیتی گرفتند.
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi
دوستان ترجمه ی گواهینامه نیاز به مهر دادگستری داره یا همون مهر مترجم کافیه؟
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، gema ، jojo_hami ، قصه گو

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان